güzel haberlerle gelirsin inş. canım
İnşallah canım =)
Sen nasılsın?
Eki Görüntüle 960521
kızlar bu gecelik nasıl. doğum sonrası için. pijama takımı almıştım. birde gecelik alayım dedim. klasik gecelikleri sevmiyorum bu çok hoşuma gitti. sipariş verdik. birde emzikli ateş ölçer aldık bebişim için. braunun falan ateş ölçerleri çok pahalı ve çok gereksiz. emzik olduğu için ateşi ölçmek daha kolay olacak sanırım.
gecelik çok guzel, ama emzik bilemedim. benim oğlan almayınca zorlamadım ben ve hiç emzik kullanmadık. ama kulaktan bir ateş ölcer aldık braun (100 civarı idi parası) gerçekten çok kullandım. hala da kullanıyorum tum aile için. seyehatlerde bile yanımdan ayırmam ecza çantamızın olmazsa olmazı.
çok şükür çok iyiyim arada bir bel ağrım ve kaburgalarım ağrısada iyiyimama doymak bilmiyorum bu kızı doyuramıyorum
Aynı durumdayız ağrılar ve açlık konusunda =)
1 saat önce yedim sanki hiçbirşey yememiş gibi açım
:) :) :) aynen canım kilo da aldı başını gitti umrumda da değil açıkçası :) :)
Eki Görüntüle 960521
kızlar bu gecelik nasıl. doğum sonrası için. pijama takımı almıştım. birde gecelik alayım dedim. klasik gecelikleri sevmiyorum bu çok hoşuma gitti. sipariş verdik. birde emzikli ateş ölçer aldık bebişim için. braunun falan ateş ölçerleri çok pahalı ve çok gereksiz. emzik olduğu için ateşi ölçmek daha kolay olacak sanırım.
merhaba kızlar perşembe günü kontrolüm vardı biraz canımız sıkıldı oğlumun kordonu boynundaymış doktorum şimdilik bir sıkıntı yapmaz ama son haftalarda boynunda olmaya devam ederse sezeryan yapıcam seni dedi.Bebeğim sağlıkla gelsin gerisi önemli değil çok tedirginim...
Eki Görüntüle 960521
Bende yarın gittiğimde tartılayım =)
İyi oldu hatırlattığın balım
Sağlıklı olsunlar da önümüz yaz, uykusuz günler var önümüzde veririz kiloları demi
:) :) :) aynen canım kilo da aldı başını gitti umrumda da değil açıkçası :) :)
merhaba kızlar perşembe günü kontrolüm vardı biraz canımız sıkıldı oğlumun kordonu boynundaymış doktorum şimdilik bir sıkıntı yapmaz ama son haftalarda boynunda olmaya devam ederse sezeryan yapıcam seni dedi.Bebeğim sağlıkla gelsin gerisi önemli değil çok tedirginim...
Selam güzel, fıstık, anneelr kötü geçirdiğim iki üç gün sonrasında biraz daha iyiyim şimdi yine eşime cumartesi yine kırıldım, odanın şeklini değiştirelim dedim ne gerek var dedi, bebeğin beşiğini nere koyacağız dedim, daha bi sürü zaman var dedi gidiyorum haftaya gelince onunla mı uğraşacam dedim burun kıvırdı, bende geçtim odaya ağladım, dayanamadım, sonradan geldi hadi gel dedi ne istiosan deneyelim, denedik yemek masası kullanışsız oldu ama sonuçta yatak odasındaki koltuk oturma odasına sığdı, koltuğun kapladığı alanada beşiği koydum, içim rahatladı, ama yine kırık dökük olan eşyaların tamirini yaptırmadı o ayrı :) nese en azından bebeğim ile döndüğümde yatıracağım bir beşiği var :)
Güzelmiş tatlım gecelik gibi durmuo, ben bunu yazın dışarda giyerim :) elbise niyetineee :))
bende uyumak istiyorum sürekli ama evde kızım olduğu için pek mümkün olmuyo ama kızıma hamileykenBebeğin küçük değil canım, maşallahı var (linkte tablo var)Benim oğlan da doğum pozisyonunda 1 aydır. Doktorun erken doğum riskini nasıl ve ne ile ilişkilendirdi?
http://www.e-gebelik.net/bebegin_iyilik_halini_gosteren_testler/fetal_kilo_boy_tahmini.asp
Ben de çok yorgun hissediyorum son 1 aydır, öğleden sonra uykularımdan hiç ödün vermiyorum
sağlıklı haberlerle gel inşallah canım benimde canım sıkılıyo acaba gebeliktenmiki bilemedimm:44::44:Canım sıkılıyor :125:
Kimsecikler de yok
Yarın doktora gidiyorum, siz de bensiz kalın emi
canım geceliğini çok beğendim iyi günlerde giy farklı ve şıkk ama emzikli ateş ölçer için şu geldiEki Görüntüle 960521
geçmiş olsun canım canını sıkma benim ilk bebeğimde de kordonu boynuna gelmişti 8 ayda ama sonradan çıktı boynundan sana tek tavsiyem kesinlikle sırt üstü yatma o zaman tehlikeli oluyo eşinide tembihle gece seni sırt üztü yatarken görürse kaldırsınmerhaba kızlar perşembe günü kontrolüm vardı biraz canımız sıkıldı oğlumun kordonu boynundaymış doktorum şimdilik bir sıkıntı yapmaz ama son haftalarda boynunda olmaya devam ederse sezeryan yapıcam seni dedi.Bebeğim sağlıkla gelsin gerisi önemli değil çok tedirginim...
sağol canım inşallahCanım çok geçmiş olsun.
İnşallah doğuma kadar düzelir.
Düzelen çok duydum ve gördüm.
Sakın sıkıntıya sokma kendini, moralini yüksek tut.
İnşallah sağlıkla gelir paşan.
takipteyim sürekli canım öğrendiğimiz ilk gece eşimde bende uyuyamadık zaman nasıl geçer böyle diye kendimizi yedik durduk ertesi gün koştur koştur yeniden doktora gittik sağolsun doktorumuz birazda olsa rahatlattı bizi rabbime sığındım sağ salim kucağıma almak için dua ediyorumBende yarın tartılacam bakalım kilo almış mıyımmm son haftalarda çook alıyordum biliyorsunuz bakalımm kaç gr ya da kaç kilo almışımmm,
Merhaba tatlım, bebeğinin hareketlerini gün içinde sık sık kontrol et, aklına takılırsa koş baktır hemen en yakın hastanede, bişe olmaz allahın izni ile merak etme. Bebeklerimiz sağ salim doğsun kucağımıza alalım, nasıl ne şekil olacağının önemi yok, sezaryan normal ne farkeder ki, tedirgin olma çok az zamanımız kaldı çoğu gitti yakında alırsın cennet kokulunu kucağını
bende uyumak istiyorum sürekli ama evde kızım olduğu için pek mümkün olmuyo ama kızıma hamileyken
bu aylarımda enerji patlaması yaşıyordum geceleri bile uyumuyordum ama bunda neden böle oldumki böle giderse
doğuma kadar hiç bi iş yapamıycam
sağlıklı haberlerle gel inşallah canım benimde canım sıkılıyo acaba gebeliktenmiki bilemedimm:44::44:
canım geceliğini çok beğendim iyi günlerde giy farklı ve şıkk ama emzikli ateş ölçer için şu geldi
aklıma e bebeğin biraz büyürse nasıl ölçecen ki emziği bıraktığı zaman falan işe yaramıki o zaman
geçmiş olsun canım canını sıkma benim ilk bebeğimde de kordonu boynuna gelmişti 8 ayda ama sonradan çıktı boynundan sana tek tavsiyem kesinlikle sırt üstü yatma o zaman tehlikeli oluyo eşinide tembihle gece seni sırt üztü yatarken görürse kaldırsın
inşallah geçer
canim benim hepsi cok guzel bende besigimi senin begendiginden aldim
bebek arabasi da benim begendigim model fakat bi yanlisin olsa gerek bunun fiyati 470 degil 740 kusur :26:
yani 470 e nerede bulduysan bana da soyle bende alayim..:44:
Çok sağol tatlım
Gebelikten dolayı da olabilir.
Ya da çok uyudum bugün ondan böyle keyifsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?