Kızlar o bu şu herşey boş mart annelerinde olumsuz bişe gördüm canımmm çok sıkkın, morelim bozuk, ne olur bebişlerimizi iyi takip edelim, hiç bir şeyi takmayalım, yok şu eksik yok bu eksik şunuda alalım felen vs vs herşeyi bir kenara bırakalım, sadece hareketlrini takip edelim olur mu. Burda birinin canını sıkıldı mı hepimizin canı sıkılıyor en azından ben öyle oluyorum, görmesemde sizleri, fiziki tanımasamda en yakınımmış gibi üzülüyorum inanın.. Yeter ki bebişlerimizi kucağımıza alalım kokularını hissedelim, biz iyiyiz diyin bizlerde okuduğumuzda iyi olduğunuzu bilelimmmm ayyy çok mu konuştum ne yazdım ne dedim bilmiyorummm nese bn uyuyabilirsem uykuya geçecem kendinze ii bakın yarın sabahh görüşürüzzzzz
canım bu saatte yemek yersen nasıl uyuyacann bu saatte bari hafif bişeyler söyleseydinnBu saatte yemek sepetinden sipariş verdim...
Allah sonumu hayır etsin
Bebek arabasında 3 tekerlekli mi daha kullanışlı, 4 tekerlek mi?
Beni de aydınlatın =)
o uyku meselesini hiç söleme canım sürekli uyumak istiyorum gözlerimden uyku süzülüyor sürekli
hiç bi iş güç yapmak istemiyorum ee çok uyuyuncada resmen beynim uyuşuyo ayyy bi doğuruverseydim ya artık
canım bu saatte yemek yersen nasıl uyuyacann bu saatte bari hafif bişeyler söyleseydinn
valla ben 2 buçuk yıl önce krafttan kızıma 4 tekerlekli aldım çokta memnunum arabadan kızım büyüyünce kaldırmıştım
şimdi de oğlum kullanacak hayırlısıyla
evet önümüzde çokkk uykusuz gecelr olacak maalesef bende yatıp son 2 ayın tadını çıkarmak istiyorum amaAz kaldı canım =)
Tadını çıkaralım son 2 ayın.
Uykusuzluğa bende gelemem sanırım ama evim kalabalık olacak.
Yardım edenim olur uyurum diye düşünüyorum.
Aslında alışmakta lazım şimdiden uykusuzluğa demi =)
modelin adını unuttum maalesef canım ya üzerindede sadece Kraft yazıyoo ee malum 2bucuk yıl geçti üzeridenn24 saat uyumuş olsam, üstüne bir 24 saat daha uyurum ben =)
Kullandığın modelin adını hatırlıyor musun canım bende bakayım o modele.
evet önümüzde çokkk uykusuz gecelr olacak maalesef bende yatıp son 2 ayın tadını çıkarmak istiyorum ama
maalesef evde bi küçük prenses olduğu için uyuyamıyorum kızım uyuyuncada iş güç yemek derken akşam oluyo
senin ilk bebeğinmi canım yoksa tecrüben varmı uykusuzluk gaz sancı emzirme konusunda
modelin adını unuttum maalesef canım ya üzerindede sadece Kraft yazıyoo ee malum 2bucuk yıl geçti üzeridenn
İlk olacak hayırlısıyla...
Ama bilinçli bir hamileyim =)
Emzirme, gaz v.s konusunda.
cok tesekkur ederim ins hepbirlikte sagliklageç oldu ama doğum günün kutlu olsun
hmm bakiyim bakalim cimri de hala duruyor muCanım ben de daha almadım ama cimri.com da gittigidiyorda 479 diyor :/
siteden siteye fiyat değişiyor ya ben de anlamadım
ohh maaşallah başına gelecekleri önceden biliyorsun demek ne güzel benim ilk bebeğimdeki gibi
bilinçsiz olma canım valla ben çok çektim hem küçüktüm dünyadan haberim yoktu hemde oturup kaç kere ağladım
uykum var halsızım bebeğime bakamıyorum diye ama bu defa gayet bilinçliyim allahta yardımcımız olur inşallah
Kızlar o bu şu herşey boş mart annelerinde olumsuz bişe gördüm canımmm çok sıkkın, morelim bozuk, ne olur bebişlerimizi iyi takip edelim, hiç bir şeyi takmayalım, yok şu eksik yok bu eksik şunuda alalım felen vs vs herşeyi bir kenara bırakalım, sadece hareketlrini takip edelim olur mu. Burda birinin canını sıkıldı mı hepimizin canı sıkılıyor en azından ben öyle oluyorum, görmesemde sizleri, fiziki tanımasamda en yakınımmış gibi üzülüyorum inanın.. Yeter ki bebişlerimizi kucağımıza alalım kokularını hissedelim, biz iyiyiz diyin bizlerde okuduğumuzda iyi olduğunuzu bilelimmmm ayyy çok mu konuştum ne yazdım ne dedim bilmiyorummm nese bn uyuyabilirsem uykuya geçecem kendinze ii bakın yarın sabahh görüşürüzzzzz
bende uyumak istiyorum sürekli ama evde kızım olduğu için pek mümkün olmuyo ama kızıma hamileyken
bu aylarımda enerji patlaması yaşıyordum geceleri bile uyumuyordum ama bunda neden böle oldumki böle giderse
doğuma kadar hiç bi iş yapamıycam
sağlıklı haberlerle gel inşallah canım benimde canım sıkılıyo acaba gebeliktenmiki bilemedimm:44::44:
canım geceliğini çok beğendim iyi günlerde giy farklı ve şıkk ama emzikli ateş ölçer için şu geldi
aklıma e bebeğin biraz büyürse nasıl ölçecen ki emziği bıraktığı zaman falan işe yaramıki o zaman
geçmiş olsun canım canını sıkma benim ilk bebeğimde de kordonu boynuna gelmişti 8 ayda ama sonradan çıktı boynundan sana tek tavsiyem kesinlikle sırt üstü yatma o zaman tehlikeli oluyo eşinide tembihle gece seni sırt üztü yatarken görürse kaldırsın
inşallah geçer
bende okudum. böyle haberleri okudukça meleğim geliyor aklıma. sanki bugün yaşamışım gibi gözlerim doluyor. rabbim sabır versin. ama hayat bu. zorlu sınavlardan geçiyor her insan. sınavlar farklı ama sınavın amacı aynı. ama hayat insana korkularla yaşamanın yanında umutla beklemeyi de öğretiyor. tekrar umut etmeyi, hayal kurmayı öğretiyor. hiç dayanamayacakmışsın gibi oluyor. tüm ultrason fotoğraflarını yırtıyorsun. tüm tahlil kağıtlarını yakıyorsun, telefonlarını kapatıyorsun kimseyle görüşmek istemiyorsun, bebek resimlerine bile bakamıyorsun. sonra günler geçiyor, daha az ağladığını hissediyorsun. ancak ev temizlerken çekmeceyi düzeltmek için açtığında çekmecede duran pozitif gebelik testi seni saatlerce ağlatmaya yetiyor. sonrasında yaşasaydı şu kadar olacaktı bu kadar olacaktı diye iç geçiriyorsun. bazen rüyalarına giriyor o dünya güzeli kız bebek. simsiyah gülümseyen gözleriyle sana bakıyor tutmak istiyorsun tutamıyorsun. onun senin bebeğin olduğunu biliyorsun ancak dokunamıyorsun. ve sonra uyanıyorsun refleks olarak elin karnında boşluğa düşüyorsun. derken günler geçiyor alerji şikayetiyle gittiğin hastanede hiç beklemediğin bir anda tekrar yeni bir can taşıdığını öğreniyorsun. mutluluktan uçuyorsun önce sonrasında bu mutluluk yerini korkulara bırakıyor.ancak yine de umut etmekten vazgeçmiyorsun, hayaller kurmaktan vazgeçmiyorsun. çünkü artık biliyorsun birşeyi yaşayacaksan yaşıyorsun. olacağa çare bulunmuyor. rabbim kısmet etmişse, onu kulu olarak dünyaya getirmeye niyet etmişse zorluklarla da olsa o dünyaya geliyor. ancak rabbim onu cennetine almaya niyet etmişse de ne yaparsan yap engel olamıyorsun. hareketlerini takip etsende hergün doktora gitsende rabbim ne dilediyse o oluyor. inşallah o arkadaşta gelecekte birgünde meleğini unutmasada yeni bebeklerle hayata tutunur. rabbim acılarına sabır versin, ona anneliği tekrar yaşatsın. asla umut etmekten vazgeçme, asla ya şöyle olursa deme. rabbim inşallah hepimizi bebeklerine kavuşturur. o anneyede sabır verir ve en kısa zamanda tekrar ona bir can verirki hayata tutunsun. rabbim bebişlerimizi korusun
yok canım ılık bennım zaten gıtmeye korkuyorum erken doguracakmısım gbı konusstu bebek dogum pozuyonudaymıs dıye ınsallh meleklerımız zamnında ve salklı gelır benımkıne zayıf demıstı 29 haftalıken 1.300 grm dı 28 hafta kılosun da 15 gun sonra gel bebege bakalım bolca ye kılo aldedı bende erken dogarsa zayıf olur dıye korkmuyo degılm yavrumun cnm bnm
canım bebişin nasıl? geçmişi okuyamadım
Canim barundan vazgecme derim. Sen ilk zamanlar icin dusunuyosun ama bu benekler hep bebek kalmaycak. Hepimiz bebekler ateslenince evham yapariz ama artik biraz buyuduklerinde biz de tecrube sahibi oldugumuzda solugu hastanede almayacagiz bence. Omurluk boyle seyler sonucta. Braunu yillarca kullanan arkadaslarim var, iki uc cocuck buyuttuler o atesolcerle. Simdi cocuklari okula basladi. Okula baslayinca cocuklar daha fazla hastalanmaya baslar. Haala kullaniyolar. Valla isterse 1000 tl olsun, bi kere alincak ve hep kullanilcak bisey bence. Ben kulaktan atesolcer alcam. Baska markalar da var daha uygun fiyatlara ama braun alicam ben. Tabii ki yine de senin kararin canimbebişim bana çekerse emziği ağzından zor alırız herhalde canım. :) ben öyle cadıymışımki bigün misafirlikte kalmış emziğim. gece saat 3e kadar uyutmamışım annemleri. gecenin 3ünde babam emziği getirmeye gitmiş. 5-6 yaşına kadarda bırakmamışım. braunu biliyorumda bazı bebeklerde kulaktan vs ateş ölçtürmüyor. huysuz bebekler eğer hastalarsa birde kıyameti koparıyorlar. bir deneyeyim bakalım. fiyatıda 20 lira azda değil. kullanan herkes çok memnun kalmış. açıkçası canım o kadar çok ihtiyacı varki bebeklerin braun çok pahalı geldi bana. birde ev alacağız mayıs ayında peşinat biriktiriyoruz. fazlada açılmak istemiyorum. zaten herhalde bebeğimin ateşli olduğunu anladığım an soluğu hastanede alırım ben çok evhamlıyım çünkü
Canim hayirli olsun. Bizim tocalara bise oldu. Bence dogum yaklastikca korku sardi adamlari. Benim esim de bi garip, anlayissiz ilgisiz gelio sanki bana. Neyse halletmissiniz sonucta, tatliya baglamaniza sevindimSelam güzel, fıstık, anneelr kötü geçirdiğim iki üç gün sonrasında biraz daha iyiyim şimdi yine eşime cumartesi yine kırıldım, odanın şeklini değiştirelim dedim ne gerek var dedi, bebeğin beşiğini nere koyacağız dedim, daha bi sürü zaman var dedi gidiyorum haftaya gelince onunla mı uğraşacam dedim burun kıvırdı, bende geçtim odaya ağladım, dayanamadım, sonradan geldi hadi gel dedi ne istiosan deneyelim, denedik yemek masası kullanışsız oldu ama sonuçta yatak odasındaki koltuk oturma odasına sığdı, koltuğun kapladığı alanada beşiği koydum, içim rahatladı, ama yine kırık dökük olan eşyaların tamirini yaptırmadı o ayrı :) nese en azından bebeğim ile döndüğümde yatıracağım bir beşiği var :)
Güzelmiş tatlım gecelik gibi durmuo, ben bunu yazın dışarda giyerim :) elbise niyetineee :))
Canim uzme kendini. Anne karnindayken cok problem olacagini sanmiyorum. Sonucta kordonda kan akisinin sagladigi bi basinc var, ip gibi yumusak degil. Belli bi bukulme katsayisi vardir. Dogum sirasinda riskli bi durum. Olmazsa sezaryn olur doktorunun dedigi gibi. Sen icini ferah tut, saglikla alirsin bebisini kucagina insallah :)sağol canım inşallah
takipteyim sürekli canım öğrendiğimiz ilk gece eşimde bende uyuyamadık zaman nasıl geçer böyle diye kendimizi yedik durduk ertesi gün koştur koştur yeniden doktora gittik sağolsun doktorumuz birazda olsa rahatlattı bizi rabbime sığındım sağ salim kucağıma almak için dua ediyorum
Esmerim, 3 tekerlekte manevra kabiliyeti guzel fakat tekerleklerden biri bosluga filan geldiginde denge problemi yasanabiliyor diye biliyorum. Allah korusun, puset tepetakla :S 4 tekerlekliler bu acidan daha guvenli. Manevra kabiliyeti de guzel olan 4 tekerli arabalara bak derimBebek arabasında 3 tekerlekli mi daha kullanışlı, 4 tekerlek mi?
Beni de aydınlatın =)
Ayyy, bebegini kucagina alabilmen cok guzelll bi haber. İnsallah, bebegin senden ve senin dokunusundan, kokundan guc alip hayata daha sıkı tutunacakBebegime capa dan doktorlar gelip salii yada çarşamba günü kalp elektrosu cekecekler ondan sonra durumu belli olacak.bakalim inş dualarla daha iyi olacak.bugun ilk defa kucagima verdiler kablolarla dahi olsa inanilmaz bir duyguydu.allahim hepinize meleklerinizi saglikli ve sihhatli bir sekilde kucaklariniza almayi nasip etsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?