2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Bebek arabasında 3 tekerlekli mi daha kullanışlı, 4 tekerlek mi?
Beni de aydınlatın =)

Sanırım bugün okuduğum haberi okudun canım.
İnşallah gözüne uyku girer, sakın sende bende yaşarım-yaşayabilirim mantığında yaklaşma olaya.
Bende etkilenmemek için kendimi oyalıyorum tv,pc v.s
Allahtan hepimiz için hayırlısını diliyorum ben her zaman.

Bu saatte yemek sepetinden sipariş verdim ...
Allah sonumu hayır etsin
canım bu saatte yemek yersen nasıl uyuyacann bu saatte bari hafif bişeyler söyleseydinn
Beni de aydınlatın =)

valla ben 2 buçuk yıl önce krafttan kızıma 4 tekerlekli aldım çokta memnunum arabadan kızım büyüyünce kaldırmıştım
şimdi de oğlum kullanacak hayırlısıyla

Az kaldı canım =)
Tadını çıkaralım son 2 ayın.
Uykusuzluğa bende gelemem sanırım ama evim kalabalık olacak.
Yardım edenim olur uyurum diye düşünüyorum.
Aslında alışmakta lazım şimdiden uykusuzluğa demi =)

24 saat uyumuş olsam, üstüne bir 24 saat daha uyurum ben =)
Kullandığın modelin adını hatırlıyor musun canım bende bakayım o modele.

evet önümüzde çokkk uykusuz gecelr olacak maalesef bende yatıp son 2 ayın tadını çıkarmak istiyorum ama
maalesef evde bi küçük prenses olduğu için uyuyamıyorum kızım uyuyuncada iş güç yemek derken akşam oluyo
senin ilk bebeğinmi canım yoksa tecrüben varmı uykusuzluk gaz sancı emzirme konusunda
24 saat uyumuş olsam, üstüne bir 24 saat daha uyurum ben =)
Kullandığın modelin adını hatırlıyor musun canım bende bakayım o modele.
modelin adını unuttum maalesef canım ya üzerindede sadece Kraft yazıyoo ee malum 2bucuk yıl geçti üzeridenn

İlk olacak hayırlısıyla...
Ama bilinçli bir hamileyim =)
Emzirme, gaz v.s konusunda.

İlk olacak hayırlısıyla...
Ama bilinçli bir hamileyim =)
Emzirme, gaz v.s konusunda.

ohh maaşallah başına gelecekleri önceden biliyorsun demek ne güzel benim ilk bebeğimdeki gibi
bilinçsiz olma canım valla ben çok çektim hem küçüktüm dünyadan haberim yoktu hemde oturup kaç kere ağladım
uykum var halsızım bebeğime bakamıyorum diye ama bu defa gayet bilinçliyim allahta yardımcımız olur inşallah

Son düzenleme:

İnşallah canım benim

bende okudum. böyle haberleri okudukça meleğim geliyor aklıma. sanki bugün yaşamışım gibi gözlerim doluyor. rabbim sabır versin. ama hayat bu. zorlu sınavlardan geçiyor her insan. sınavlar farklı ama sınavın amacı aynı. ama hayat insana korkularla yaşamanın yanında umutla beklemeyi de öğretiyor. tekrar umut etmeyi, hayal kurmayı öğretiyor. hiç dayanamayacakmışsın gibi oluyor. tüm ultrason fotoğraflarını yırtıyorsun. tüm tahlil kağıtlarını yakıyorsun, telefonlarını kapatıyorsun kimseyle görüşmek istemiyorsun, bebek resimlerine bile bakamıyorsun. sonra günler geçiyor, daha az ağladığını hissediyorsun. ancak ev temizlerken çekmeceyi düzeltmek için açtığında çekmecede duran pozitif gebelik testi seni saatlerce ağlatmaya yetiyor. sonrasında yaşasaydı şu kadar olacaktı bu kadar olacaktı diye iç geçiriyorsun. bazen rüyalarına giriyor o dünya güzeli kız bebek. simsiyah gülümseyen gözleriyle sana bakıyor tutmak istiyorsun tutamıyorsun. onun senin bebeğin olduğunu biliyorsun ancak dokunamıyorsun. ve sonra uyanıyorsun refleks olarak elin karnında boşluğa düşüyorsun. derken günler geçiyor alerji şikayetiyle gittiğin hastanede hiç beklemediğin bir anda tekrar yeni bir can taşıdığını öğreniyorsun. mutluluktan uçuyorsun önce sonrasında bu mutluluk yerini korkulara bırakıyor.ancak yine de umut etmekten vazgeçmiyorsun, hayaller kurmaktan vazgeçmiyorsun. çünkü artık biliyorsun birşeyi yaşayacaksan yaşıyorsun. olacağa çare bulunmuyor. rabbim kısmet etmişse, onu kulu olarak dünyaya getirmeye niyet etmişse zorluklarla da olsa o dünyaya geliyor. ancak rabbim onu cennetine almaya niyet etmişse de ne yaparsan yap engel olamıyorsun. hareketlerini takip etsende hergün doktora gitsende rabbim ne dilediyse o oluyor. inşallah o arkadaşta gelecekte birgünde meleğini unutmasada yeni bebeklerle hayata tutunur. rabbim acılarına sabır versin, ona anneliği tekrar yaşatsın. asla umut etmekten vazgeçme, asla ya şöyle olursa deme. rabbim inşallah hepimizi bebeklerine kavuşturur. o anneyede sabır verir ve en kısa zamanda tekrar ona bir can verirki hayata tutunsun. rabbim bebişlerimizi korusun

emziği bırakınca nutella falan sürerim emziğe :) çikolataya hayır diyemez. sonrasında da kendi ateş ölçerimi kullanırım. babası beğenmiş alacağım dedi al dedim hevesini kırmayayım adamın :)). saatlerce gecelik araştırdım ilk görüşte aşık oldum bu geceliğe bakalım inşallah görünüşü gibidir kumaşı falan. gecelik giymeyi sevmediğim için pahalılarına hiç bakmadım. hastane sonrası işime yarar sanırım. düğmeli olmasıda pratik olur sanırım

Okurken tüylerim diken diken oldu.
Gözlerim dolu dolu okudum.
Seninle yaşadım resmen acını.
Allah beterinden korusun, bir daha yaşatmasın düşmanıma bile.
Eşime kızmıştım şimdi onu bile unuttum.
Tuhaf oldum yazdıklarınla.
Rabbim bu doğacak evladına uzun bir ömür, iyi bir gelecek nasip etsin canım.
Diyecek çok şey var aslında söylenecek o kadar söz.
İnsan her anına şükretmeli demi...
O günahsız meleğinin mekanı cennet olsun.

canım ne okudun çok merak ettim.ben baktım ama göremedim.Allah ım hiçbir anneyi evladıyla imtihan etmesin.

canım bebişin nasıl? geçmişi okuyamadım

Bebegime capa dan doktorlar gelip salii yada çarşamba günü kalp elektrosu cekecekler ondan sonra durumu belli olacak.bakalim inş dualarla daha iyi olacak.bugun ilk defa kucagima verdiler kablolarla dahi olsa inanilmaz bir duyguydu.allahim hepinize meleklerinizi saglikli ve sihhatli bir sekilde kucaklariniza almayi nasip etsin....

Valla babamizi ugurlayip Merakla telefona kosturduk. Gun icinde takip edemeyince artik sabah erken, gece gec demeden burda aliyorum solugu. Selam verip geri yatcam, cok uykum var.

Sanirim mart annelerinden birisi bebegini kaybetmis Anar, oyle anladim. Hikayesini bilmiyorum ama cok uzuldum yaaa, bu kadar yakinken. Hepimizin hakkinda hayirlisi. Allah beeklerimizi sag salim kucaklarimiza almayi nasip etsin.

Canim barundan vazgecme derim. Sen ilk zamanlar icin dusunuyosun ama bu benekler hep bebek kalmaycak. Hepimiz bebekler ateslenince evham yapariz ama artik biraz buyuduklerinde biz de tecrube sahibi oldugumuzda solugu hastanede almayacagiz bence. Omurluk boyle seyler sonucta. Braunu yillarca kullanan arkadaslarim var, iki uc cocuck buyuttuler o atesolcerle. Simdi cocuklari okula basladi. Okula baslayinca cocuklar daha fazla hastalanmaya baslar. Haala kullaniyolar. Valla isterse 1000 tl olsun, bi kere alincak ve hep kullanilcak bisey bence. Ben kulaktan atesolcer alcam. Baska markalar da var daha uygun fiyatlara ama braun alicam ben. Tabii ki yine de senin kararin canim
Canim hayirli olsun. Bizim tocalara bise oldu. Bence dogum yaklastikca korku sardi adamlari. Benim esim de bi garip, anlayissiz ilgisiz gelio sanki bana. Neyse halletmissiniz sonucta, tatliya baglamaniza sevindim
Canim uzme kendini. Anne karnindayken cok problem olacagini sanmiyorum. Sonucta kordonda kan akisinin sagladigi bi basinc var, ip gibi yumusak degil. Belli bi bukulme katsayisi vardir. Dogum sirasinda riskli bi durum. Olmazsa sezaryn olur doktorunun dedigi gibi. Sen icini ferah tut, saglikla alirsin bebisini kucagina insallah :)
Beni de aydınlatın =)
Esmerim, 3 tekerlekte manevra kabiliyeti guzel fakat tekerleklerden biri bosluga filan geldiginde denge problemi yasanabiliyor diye biliyorum. Allah korusun, puset tepetakla :S 4 tekerlekliler bu acidan daha guvenli. Manevra kabiliyeti de guzel olan 4 tekerli arabalara bak derim bi de hafif olmasina dikkat et

Ben de dogum gunusunu kutladim ama postum arada kaynadi gitti herhalde. Gormedim sanirsam. Kutlamadim sanma canim, hatta tekrrdan kutlayayim. Gecmis dogum gunun kutlu olsunnn :)

Ayyy, bebegini kucagina alabilmen cok guzelll bi haber. İnsallah, bebegin senden ve senin dokunusundan, kokundan guc alip hayata daha sıkı tutunacak

kızlar günaydın
geçen gün bi arkadaş disney ürünü arıyodu bugün markafonide kampanyası var umarım görür ben kişiyi hatırlayamadımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…