2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

selam cnm benimde aynı

evet canım kullanıyorum dahiliyeciyle mesajlaşıyoruz dozlarımı ayarlıyor 3 günde de ölçüm yapıyorum hayırlısı cnm benimde bugün 29+4 bende 30 haftanın içindeyim

bana ınsulun vemedı bıde seker cıhazını alırken bır aylık takıp falna fılan gıbı bısey yazıyordu raporda bende sımdı strıpler bıttı sende dr madem ucretsız yazıyor dıyorsun sağlık ocağına gıtsem sorun çıkmaz heralde

benim enfeksiyonum ve mantarım neredeyse hiç geçmez.. doktorum üzerine basa basa kesinlikle günlük ped kullanma bide allah aşkına şu bulaşık yıkar gibi vajinanızı yıkamaktan vazgeçin.. yararlı zararlı ne varsa yıkıyorsunuz yapmayın dedi.. annelerinizin yaptığı daha doğru ütüleyin giyin temiz bez ütüleyip koyun dedi.. ama ne güzel eve gidiyorsun değişiyorsun.. sen..

Kizlar mrb ya bisey sorucam ben 32+0 da izne ayrilmaYi dusunuyorum cumaya geliyor ben o gun ise gidicekmiyim yoksa gitmiycekmiyim?

bence o gün hastaneye gidip 32+0 çalışamaz raporu alacaksın o gün olduğu için bence çalışmamalısın ama yinede daha bilen biri varsa yazar canım

eczaneye sor dahiliye doktorun sana heyet raporu çıkarmışsa ücretsiz alırsın

bende 32 hafta raporumu 28 şubatta alıyorum o gün raporumu alıcam eşim iş yerine vericek ben eve geçicem çalışmak zorunda değilsin rapor o gün tarihli oluyo zaten

bebeklerinden iyi haberler alan anneler gözleriniz aydın... maşşallah bebeklerinize...fotoğrafları gördükçe heyecanlanıyorum...bebeklerinize aldıklarınızı da güle güle kullanın inşallah...
allah nazarlardan saklasın inşallah...

benim biraz canim sıkkın sekerim 213 cikti ve kahvaltida peynir zeytin roka ve sekarsiz cay tam bugday ekmegi yedim cok saskinim sanirim insuline baslicaz
şekerli bir şey yediğinde tamam yüksek çıkar dediğinde de düşük çıkıyor değil mi... çok ilginç...bünyeden sanırım...bizim karşı komşu nun 4 tane kızı var ,hepsinde de hamilelik şekeri vardı maşşallah hiç bir sıkıntı olmadan doğurdu ...kafana takınca da yükseliyordur...

bende öğlen yemekten sonra yarım gofret yedim yarısınıda eşime verdim, işe yürüyerek döndüğümüz için yürüyüşte düşürür nasıl olsa dedim canım çekti napıyım

canım benım hepsi hayırlı olsun gule gule kullanın bende mustella aldım

maşallah tosbaya yerım ben onu gez valla keske bende işte olmasamda gez<sem tozsam

tunaydin guzel anneler
gecmise bakamadim sayfalar cok ilerlemis
herkes iyidir umarim
benim biraz canim sıkkın sekerim 213 cikti ve kahvaltida peynir zeytin roka ve sekarsiz cay tam bugday ekmegi yedim cok saskinim sanirim insuline baslicaz

canım dıkkat et nedır bu tansıyon ve sekerden cektıklerımız

hmm tamam kaşarda yemeyım barı bılmıyordum sağol gulum

Canım senin akıntın ne renk benimkisi sarı oluyor çok sık gelmiyor ama özellikle sabahları geliyor şu kontrol tarihi gelsede sorsam gene alttan muayene beni bekler hiç sevmiyorum

hmm tamam kaşarda yemeyım barı bılmıyordum sağol gulum

valla doktor tam çıkarken söyledi bana yeme kaşar diye.. ne bileyim ya .. hiç 12/8 den aşağı inmiyor benimkide sinir oluyorum artık.. başım sanki hep dönüyor.. gözlerim bi bulanık kağıttaki yazıları zor seçiyorum .. RABBİM yardım edecek inşallah

Son düzenleme:
Canım senin akıntın ne renk benimkisi sarı oluyor çok sık gelmiyor ama özellikle sabahları geliyor şu kontrol tarihi gelsede sorsam gene alttan muayene beni bekler hiç sevmiyorum

sarıda oluyo rakı gibi beyazımsı renktede oluyo koku ya da kaşıntı yok ağrıda yapmıyo

Cnm bırsey soracam balık yağını hangı marka kullandın acaba

yanlış yazmadıysam solingen 100 vermişti doktor bana en iyisi bu demişti ama son ayda kullandırtmıyoruz kanı sulandırdığı için demişti. ben her gün bir tane kullanıyordum 11-17 arası kanama yaşadım etkiler diye bıraktım yeni doktorum da gerek yok haftada 1 balık yiyorsan dedi öylece ev bekliyor pahalı şey

Kizlar mrb ya bisey sorucam ben 32+0 da izne ayrilmaYi dusunuyorum cumaya geliyor ben o gun ise gidicekmiyim yoksa gitmiycekmiyim?

eğer devlet memuruysan bence pazartesi al ben öyle yapıcam doktor 2 günden bir şey olmaz pazartesi yazalım dedi ama özellerde sıkıntı olabiliyormuş 2 gün 2 gündür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…