sarıda oluyo rakı gibi beyazımsı renktede oluyo koku ya da kaşıntı yok ağrıda yapmıyo
Benimde aynı şekilde oluyor ama çok rahatsız edici.Birde nete bakıyosun araştırmak için hemen erken doğuma yol açardiye zınk karşına çıkıyor.İnsan bu haftalarda çok tedirgin oluyor gerçekten en kötü 36.haftayı bitirmiş görsem birazcık rahatlayacamda daha 6-7 hafta var
teşekkür ederim canım benim sizde güzel günlerde kullanın :)canım benım hepsi hayırlı olsun gule gule kullanın bende mustella aldım
maşallah tosbaya yerım ben onu gez valla keske bende işte olmasamda gez<sem tozsam
canım dıkkat et nedır bu tansıyon ve sekerden cektıklerımız
hmm tamam kaşarda yemeyım barı bılmıyordum sağol gulum
canım ben çok bakmıyorum nete içim kararıyo Allaha emanet napıyım herşeyi kafama taksam asıl o zaman erken doğururum stresten
Haklısın tabide insan olumlu bişey bulmak için bakıyor ama nerde..Benim bu hamileliğimden 2 ay önce düşük olmuştu o yüzden başından beri bu hamileliğimde çok evham yapıyorum.Bir rahat olabilsem gerisi gelecek ama nerde sadece kontrol günlerinde doktor herşey yolunda derse o gün ve bir kaç gün sonrası rahat oluyorum:)
ucuz mus o canım benımcı accura 35 tl falan dıye ebılıyorum
Canım senin akıntın ne renk benimkisi sarı oluyor çok sık gelmiyor ama özellikle sabahları geliyor şu kontrol tarihi gelsede sorsam gene alttan muayene beni bekler hiç sevmiyorum
yanlış yazmadıysam solingen 100 vermişti doktor bana en iyisi bu demişti ama son ayda kullandırtmıyoruz kanı sulandırdığı için demişti. ben her gün bir tane kullanıyordum 11-17 arası kanama yaşadım etkiler diye bıraktım yeni doktorum da gerek yok haftada 1 balık yiyorsan dedi öylece ev bekliyor pahalı şey
kuzum bakma bende de panik atak var o yüzden sakin olmaya zorluyorum kendimi ipin ucunu bi kaçırsam ben çok şiddetli ataklar geçiririm ilacımı bıraktım hamilelikle birlikte o yüzden korkuyorum arada yokluyo, hiçbi şeyi gereksiz yere kurcalamıyorum bi şeker vardı kafama taktığım onuda takmıyorum artık dikkat ediyorum diyetime uyuyorum yürüyorum öyle mi böyle mi diye düşünmüyorum
İyi olan doktorlardan biri doğum iznine ayrılmış. Pınar Hanıma iyi diyolar ama hiç bilmiyorum kafam çok karışık :44: Benim bebeğim hep 1 hafta gibi gerideydi kilo olarak. Ama bende çok minyonum doğaldır dedim. o kızada düşük ölçü söyleyince demekki benim bebeğimin ölçüsünüde düşük görüyo olabilir diye düşündüm.Belkide 1 hafta bile kg. geriliği yok miniğimin.
Valla canım haklısın aslında ne kadar kurcalarsan o kadar morali bozuluyor insanın.En basit örneği geçenlerde karnım sertleşti bir bakayım dedim.Hemen karşıma çıkan sıralama.... kasılma belirtileri,erken doğum belirtileri..Yahu biriside gazdır,yemeği fazla kaçırma olabilir,bebek hareketi olabilir demiyor.Nitekim bende ayıptır söylemesi gaz çıktıBende panik atak yok ama bir ara manik depresyon geçirmiştim.Onun için aslında herşeyi oluruna bırakmak lazım ama oluru dediğin şey senin bir parçan olunca yapamıyorsun.Burada diğer arkadaşların sorunlarını okuyunca bile ne kadar üzülüyor insan.Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.Meleklerimi vaktinde sağlıklı sıhatli bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Kizlar mrb ya bisey sorucam ben 32+0 da izne ayrilmaYi dusunuyorum cumaya geliyor ben o gun ise gidicekmiyim yoksa gitmiycekmiyim?
tünaydın çok şükür iyiyiz biz, sende hep daha iyi ol :) şekerine dikkat et, bol su tüket, bol yürüyüş yap,tunaydin guzel anneler
gecmise bakamadim sayfalar cok ilerlemis
herkes iyidir umarim
benim biraz canim sıkkın sekerim 213 cikti ve kahvaltida peynir zeytin roka ve sekarsiz cay tam bugday ekmegi yedim cok saskinim sanirim insuline baslicaz
Hayırlı olsun aldıkların güzel günlerde kullanınn :)Eki Görüntüle 964008
kızlar bunlarda benım aldıklarım internetten hepsini aldım zira eczanelerde normal fiyattan alıyoruz nette indirim de kullanım sürelerinde sıkıntı yok hepsi yeni zaten ürünlerin dermoeczanemden aldım ben kendime de aldım tabi :))) eksikler bitmiyor
tercihimi musteladan yana kullandım araştırmıştımda baya sadece sampuan aldım ama bir tane de burt bees alacağım içeriği çok doğal bebek bizim gibi deneme tahtası olmuyor malesef cildi alışınca ürün iyiyse hep aynı markadan devam ederim diye düşünüyorum :)
Aman sinemcim dikkat et, çok gezip yorma kendini, bebeğine deselam kızlaaarr..
sayfaları oku oku bitiremiyorum..
pazartesiden beri evde değilim acayip birikmiş sayfalar..
umarım hepiniz bebişlerinizle iyisinizdir..
biz pazartesi kontrole gittik..
bebişim 40cm ve 1500 kilo olmuş..
29+2 gittik 29+ 5 çıktı hatta başka değerleri 30+2 falan çıkmış..
sizin bebişlerinize bakarak benimki biraz iri gibi geldi..
hepimiz sağlıkla alırız inşallah kucaklarımıza..
biz yine evde değiliz..
eşimin teyzesi geldi kayınvalideme gidicem teyzeyi görmeye..
hepinizi kocamaaaan öpüyorum hem meleklerimize hem kendimize iyi bakalım
bende o kasılma dedikleri şey 20.haftadan beri oluyo ne ağrı var ne sızı bak üstüne 9 hafta geçti hiçte takmadım bence bebek oraya toplanıyodu biraz ittiriyodu sonrada gidiyodu o bölgeden eşim yasakladı zaten bana araştırma yapmayı
Birininde bana yasaklaması lazım sanırımO değilde kontrolümede daha ne kadar var yahu 22 Şubat gelmek bilmez şimdi bana
Valla şifa çok daha uygunmuş. Dönerim anında bende hiç sorun değil yeterki doktor iyi olsun. Sen bi git bakalım ona göre haber verirsin banadaay yok ben vazgeçtim,başından beri Emsey'le ilgili içimde garip bir his vardı,sabahtan beri araştırdım,Pendik Şifa'dan randevu aldım,Azize hn.,ben sana yazarım,haftaya salı gidicem. Bakalım orayı çok övmüşler forumda,siteden baktım,odalarına,hastaneye falan.Aradım,fiyatları da öğrendim.Muayene 40,normal,540,sezeryan 1350.Epidural 250'ymiş.Bebek işitme,topuk testi,anne tahlileri dahilmiş.Ekstra bebekte rahatsızlık (sarılık vb) çıkarsa ilave eklenirmiş.
Biliyosun Emsey maşallah 3 katı fiyat verdi.Normal 1500 dedi.Hadi onu da geçtim,fiyat sorun değil değsin bari ama çok şikayet okudum orayla ilgili.
Bakalım Şifa nasılmış..:26:
contour ct sanırım adı 50 uç 4 lira eşim yeni aldı.
valla doktor tam çıkarken söyledi bana yeme kaşar diye.. ne bileyim ya .. hiç 12/8 den aşağı inmiyor benimkide sinir oluyorum artık.. başım sanki hep dönüyor.. gözlerim bi bulanık kağıttaki yazıları zor seçiyorum .. RABBİM yardım edecek inşallah
bebeklerinden iyi haberler alan anneler gözleriniz aydın... maşşallah bebeklerinize...fotoğrafları gördükçe heyecanlanıyorum...bebeklerinize aldıklarınızı da güle güle kullanın inşallah...
allah nazarlardan saklasın inşallah...
şekerli bir şey yediğinde tamam yüksek çıkar dediğinde de düşük çıkıyor değil mi... çok ilginç...bünyeden sanırım...bizim karşı komşu nun 4 tane kızı var ,hepsinde de hamilelik şekeri vardı maşşallah hiç bir sıkıntı olmadan doğurdu ...kafana takınca da yükseliyordur...
canım dıkkat et nedır bu tansıyon ve sekerden cektıklerımız
hmm tamam kaşarda yemeyım barı bılmıyordum sağol gulum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?