2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
sarıda oluyo rakı gibi beyazımsı renktede oluyo koku ya da kaşıntı yok ağrıda yapmıyo

Benimde aynı şekilde oluyor ama çok rahatsız edici.Birde nete bakıyosun araştırmak için hemen erken doğuma yol açardiye zınk karşına çıkıyor.İnsan bu haftalarda çok tedirgin oluyor gerçekten en kötü 36.haftayı bitirmiş görsem birazcık rahatlayacamda daha 6-7 hafta var

canım ben çok bakmıyorum nete içim kararıyo Allaha emanet napıyım herşeyi kafama taksam asıl o zaman erken doğururum stresten

teşekkür ederim canım benim sizde güzel günlerde kullanın :)

canım ben çok bakmıyorum nete içim kararıyo Allaha emanet napıyım herşeyi kafama taksam asıl o zaman erken doğururum stresten

Haklısın tabide insan olumlu bişey bulmak için bakıyor ama nerde..Benim bu hamileliğimden 2 ay önce düşük olmuştu o yüzden başından beri bu hamileliğimde çok evham yapıyorum.Bir rahat olabilsem gerisi gelecek ama nerde sadece kontrol günlerinde doktor herşey yolunda derse o gün ve bir kaç gün sonrası rahat oluyorum:)

kuzum bakma bende de panik atak var o yüzden sakin olmaya zorluyorum kendimi ipin ucunu bi kaçırsam ben çok şiddetli ataklar geçiririm ilacımı bıraktım hamilelikle birlikte o yüzden korkuyorum arada yokluyo, hiçbi şeyi gereksiz yere kurcalamıyorum bi şeker vardı kafama taktığım onuda takmıyorum artık dikkat ediyorum diyetime uyuyorum yürüyorum öyle mi böyle mi diye düşünmüyorum

Canım senin akıntın ne renk benimkisi sarı oluyor çok sık gelmiyor ama özellikle sabahları geliyor şu kontrol tarihi gelsede sorsam gene alttan muayene beni bekler hiç sevmiyorum

benim akıntımda sarı oluyor, hatta bugün yeşilimsi bir renkte gelmiş, yapışkan bir hali var ama kaşıntı felan yok, ne renk olması gerekiyor ki :S

ben solgar 950(balık hapı-omega3) kullanıyorum elevitle beraber son 1 haftadır da magnezyum.

Valla canım haklısın aslında ne kadar kurcalarsan o kadar morali bozuluyor insanın.En basit örneği geçenlerde karnım sertleşti bir bakayım dedim.Hemen karşıma çıkan sıralama.... kasılma belirtileri,erken doğum belirtileri..Yahu biriside gazdır,yemeği fazla kaçırma olabilir,bebek hareketi olabilir demiyor.Nitekim bende ayıptır söylemesi gaz çıktı Bende panik atak yok ama bir ara manik depresyon geçirmiştim.Onun için aslında herşeyi oluruna bırakmak lazım ama oluru dediğin şey senin bir parçan olunca yapamıyorsun.Burada diğer arkadaşların sorunlarını okuyunca bile ne kadar üzülüyor insan.Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.Meleklerimi vaktinde sağlıklı sıhatli bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

ay yok ben vazgeçtim,başından beri Emsey'le ilgili içimde garip bir his vardı,sabahtan beri araştırdım,Pendik Şifa'dan randevu aldım,Azize hn.,ben sana yazarım,haftaya salı gidicem. Bakalım orayı çok övmüşler forumda,siteden baktım,odalarına,hastaneye falan.Aradım,fiyatları da öğrendim.Muayene 40,normal,540,sezeryan 1350.Epidural 250'ymiş.Bebek işitme,topuk testi,anne tahlileri dahilmiş.Ekstra bebekte rahatsızlık (sarılık vb) çıkarsa ilave eklenirmiş.

Biliyosun Emsey maşallah 3 katı fiyat verdi.Normal 1500 dedi.Hadi onu da geçtim,fiyat sorun değil değsin bari ama çok şikayet okudum orayla ilgili.

Bakalım Şifa nasılmış..:26:

bende o kasılma dedikleri şey 20.haftadan beri oluyo ne ağrı var ne sızı bak üstüne 9 hafta geçti hiçte takmadım bence bebek oraya toplanıyodu biraz ittiriyodu sonrada gidiyodu o bölgeden eşim yasakladı zaten bana araştırma yapmayı

Kizlar mrb ya bisey sorucam ben 32+0 da izne ayrilmaYi dusunuyorum cumaya geliyor ben o gun ise gidicekmiyim yoksa gitmiycekmiyim?

Canım,kanunda doğum izin tarihi olarak "doğumdan 8 hafta önce"si baz alınıyor.Doğum izni için rapor almaya giderken 2 şeyi baz alabilirsin;birincisi doktorunun sana verdiği muhtemel doğum tarihinin 8 hafta öncesi ya da sen kendin 32.haftayı doldurduğun günü hesaplayarak.Son 3 haftaya kadar çalışacak da olsak çalışmayacak da olsak bu raporu almamız gerektiği için 32.haftayı geçirmememiz gerekiyor yani (31+1,31+2....31+6,32+0) haftasında bu raporu almamız gerekiyor ve raporu aldığın günden itibaren raporun geçerli oluyor yani senin 32+0 haftan cumaya denk geliyorsa cuma günü rapor alıyorsan o gün işe gitmeyeceksin çünkü o günden itibaren artık raporlusun demektir.
Bahsettiğimiz raporu ben de aldım fakat raporda zaten 31+5 ya da 32+0 gibi bir ibare değil, "32 haftalık gebelik" diye genel bir ifade var,bu yüzden doktorunla konuştuğunda sana pazartesi de aynı raporu verebilecekse cumadan sonraki pazartesi alman,fazla izin kullanman açısından daha avantajlı.Yok eğer 33.haftaya girmişsin diye pazartesi rapor vermeyecek olursa o zaman cuma günü sabah git raporunu al,işyerine götür ve arkadaşlarınla bir süreliğine vedalaş :)

tünaydın çok şükür iyiyiz biz, sende hep daha iyi ol :) şekerine dikkat et, bol su tüket, bol yürüyüş yap,
Hayırlı olsun aldıkların güzel günlerde kullanınn :)
Aman sinemcim dikkat et, çok gezip yorma kendini, bebeğine de maşallah

Birininde bana yasaklaması lazım sanırımO değilde kontrolümede daha ne kadar var yahu 22 Şubat gelmek bilmez şimdi bana

Birininde bana yasaklaması lazım sanırımO değilde kontrolümede daha ne kadar var yahu 22 Şubat gelmek bilmez şimdi bana

bende şeker çıktı diye sanırım artık 15 günde bir görüşücez demişti doktor 28 ocakta gittim 14 şubatta ve 28 şubatta bi daha gidicem 28 şubatta son zaten izne ayrılıyorum

Valla şifa çok daha uygunmuş. Dönerim anında bende hiç sorun değil yeterki doktor iyi olsun. Sen bi git bakalım ona göre haber verirsin banada

contour ct sanırım adı 50 uç 4 lira eşim yeni aldı.

benimde contour ts icinde 50 tane var ama biz ucretli aliyoruz esim yerinden almis normalde 35 lira ama 25 liraya almis 3 tane
4 lirayi gorunce cok sevindim doktor yazmisti ama eczane vermedi raporsuz vermiyorlarmis :26:

buketcım ben 12/8 oldugumda mutluluktan dört köşe oluyorum 12/8 hep üstlerine cıkıyor benım ben bıde ıste deli gıbı oluyorum kaşar su dakıka veda ettim

insaallah oyle olur canim ya kafama da takmadim dun cok rahatlamistim sekerim duzene girdi diye :26:
ne bilim yaa

canım dıkkat et nedır bu tansıyon ve sekerden cektıklerımız

hmm tamam kaşarda yemeyım barı bılmıyordum sağol gulum

sorma canim dikkat ediyorum ediyorum ama etsende cikabilir o zaman insulin devreye girecek demisti doktorum herhalde seker icin artik insulin kullanacagim :26:

kasari bende yiyorum yaa pufff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…