ben solgar 950(balık hapı-omega3) kullanıyorum elevitle beraber son 1 haftadır da magnezyum.
tünaydın çok şükür iyiyiz biz, sende hep daha iyi ol :) şekerine dikkat et, bol su tüket, bol yürüyüş yap,
ay iyi ki hatirlattin bak ben bugun sadece yarim litre su ictim :26:
ben solgar 950(balık hapı-omega3) kullanıyorum elevitle beraber son 1 haftadır da magnezyum.
bende şeker çıktı diye sanırım artık 15 günde bir görüşücez demişti doktor 28 ocakta gittim 14 şubatta ve 28 şubatta bi daha gidicem 28 şubatta son zaten izne ayrılıyorum
Yoktun cnm iyi msn?Ay çok yaşa
Maasallah cok tatli :)Bu da bizim koca yanak Tuna'mız :) MAŞALLAAH SUBHANAALLAH :)
İyi gunlerde kullaninmerhaba herkese!
nasılsınız? inş herkes iyidir bebişlerimiz de iyidir:) geçmişi okuyamadım sadece bugünü okuyabildim. biz tatilimizi bitirdik geri döndük evimize. babası bizi çok özlemiş 2 gün önce almaya geldi bizi. bu arada da beşiğimizi aldık anakucağı otokoltuğu baston bebek arabamızı uyku setimizi ve ufak tefek ihtyaçlarımızı da aldık:) iyi ve sağlıklı günlerde kullanırız inş! odayı düzenleme beşiği kurma işi bakalım babamızın tatili ne zaman olursa o zaman yapıcaz...
Sabahlari benim de yuksek cikiyorsabah açlık 106 cıktı benım arkadaş 9 da bı bardak sut içtim sadece hıc bıseyde yemedim anlamadım nasıl iş ögleyın yemek oncesı olctuklerım bıle 100 un altında çıkıyor ama açlık 100 lerdee bı tuhaflık varr
Fiyat bilmiyorm da birbirlerine uymuyorlar demisti eczacikızlar seker olçum aletine strıp alacam ne kadar onun kutusu alanlar bılır kactane çıkıyor ıcınden hepsı bırbırıne yuyormu aceba
Ee supermis :)cnm benim markası on call plus eczaneye sormuştum 21 tl dedi 50 tane varmış kutuda sonra bana arkadaşlarım aile hekimin yazar neden ücret ödeyesin dedi bende sağlık ocağını aradım kontrol etti meğer dahiliyeci bana rapor açmış ama bende rapor yok ve haberim de yoktu sağlık ocağında yazdırdım eczaneden de ücretsiz aldım
Mustele standina cevirmissin guzel gunlerde kullanin :)Eki Görüntüle 964008
kızlar bunlarda benım aldıklarım internetten hepsini aldım zira eczanelerde normal fiyattan alıyoruz nette indirim de kullanım sürelerinde sıkıntı yok hepsi yeni zaten ürünlerin dermoeczanemden aldım ben kendime de aldım tabi :))) eksikler bitmiyor
tercihimi musteladan yana kullandım araştırmıştımda baya sadece sampuan aldım ama bir tane de burt bees alacağım içeriği çok doğal bebek bizim gibi deneme tahtası olmuyor malesef cildi alışınca ürün iyiyse hep aynı markadan devam ederim diye düşünüyorum :)
Hay maasallah ya misafirlerin gelir ya sen gezersin ne sosyal hatunsun yahu!selam kızlaaarr..
sayfaları oku oku bitiremiyorum..
pazartesiden beri evde değilim acayip birikmiş sayfalar..
umarım hepiniz bebişlerinizle iyisinizdir..
biz pazartesi kontrole gittik..
bebişim 40cm ve 1500 kilo olmuş..
29+2 gittik 29+ 5 çıktı hatta başka değerleri 30+2 falan çıkmış..
sizin bebişlerinize bakarak benimki biraz iri gibi geldi..
hepimiz sağlıkla alırız inşallah kucaklarımıza..
biz yine evde değiliz..
eşimin teyzesi geldi kayınvalideme gidicem teyzeyi görmeye..
hepinizi kocamaaaan öpüyorum hem meleklerimize hem kendimize iyi bakalım
Cnm ben de cozemedim bu sekeritunaydin guzel anneler
gecmise bakamadim sayfalar cok ilerlemis
herkes iyidir umarim
benim biraz canim sıkkın sekerim 213 cikti ve kahvaltida peynir zeytin roka ve sekarsiz cay tam bugday ekmegi yedim cok saskinim sanirim insuline baslicaz
Amiiiinn!
rabbim şu emeklerimiz yuzü suyu hürmetine kolaylık versin canım ya çok zor.. çok..
Ben decaviti kafama gore biraktim cok kilo aliyorum diyeben solgar 950(balık hapı-omega3) kullanıyorum elevitle beraber son 1 haftadır da magnezyum.
Çalışmayı düşünmüyomusun 37.haftaya kadar.benimde 1 martta nasipse verecek ama ben 37 ye kadar Allahtan bir mani çıkmazsa çalışmayı düşünüyorum malum 4 ayın 2 sini önceden kullanırsam 2 ay yetmez gibime geliyor
Yoktun cnm iyi msn?
Maasallah cok tatli :)
İyi gunlerde kullanin
Park yatak mi aldin cnm?ben de kararsizim hala
Sabahlari benim de yuksek cikiyor
Cnm sut de icmiyorm ben yogurt ye onun yerine
Simdi baktim tekrar aclik 105 ustu cikarsa insuline geciliyormus
Fiyat bilmiyorm da birbirlerine uymuyorlar demisti eczaci
Ee supermis :)
Mustele standina cevirmissin guzel gunlerde kullanin :)
Hay maasallah ya misafirlerin gelir ya sen gezersin ne sosyal hatunsun yahu!
Cnm ben de cozemedim bu sekeri
Bence yemeyle cok da alakasi yok moral,sinir daha etkili
Amiiiinn!
Ben decaviti kafama gore biraktim cok kilo aliyorum diye
yanlis mi yaptim ki?
canım benim raporum var ama 17 lirasını devlet karşılıyo 15 lirasını ben veriyorum
rapor a dr sadece gebelik sekerı yazmış cıhazı alırken bır kutu verıyorlarmıs yanında sımdı sağlık ocagındakı druma yazdırdım eczaneye almaya gıttım insülün kullanmadığım ıcın 3 ayda bir kutumu 6 ayda bir kutumu ne alabılıyormusum yanı parayla almamm gerekıyordu eczanede tanıdıktı bu kez sana hedıyem olsun dıger ay parayla alırsın dıye bana bı kutu verdı 35 tl fıyatıda plusmed
canım ben çok bakmıyorum nete içim kararıyo Allaha emanet napıyım herşeyi kafama taksam asıl o zaman erken doğururum stresten
duyuyodum zaten sağlık bakanlığının yeni incilerini, artık günde 3 kez şeker ölçülüyomuş gibi para ödeneceğine dair duyumlar vardı, düşün adamın asabi şekeri var günde 10 kez ölçmesi gerekiyo 3 stripten fazlasını devlet karşılamıyo keza biz öyle işte ben düne kadar 6 kez ölçüm yapıyodum, zamanla devlet sağlıktan elini çekecek kızlar haberiniz ola, başka şeylerde demek isterimde siyasete girer varın siz yaşayın görün, devlet hastanesine gidiyosun orda muayene parası almıyolar güya eczacı şak çıkarıyo karşına falanca tarihte muayene olmuşsunuz falanca hastanede diye, eczacıları tahsildar yapmışlar nerden tutsan elinde kalıyo
akıntı beyaz renkte sureklı bendede var hergun ıccamasırı degıstırıyorum aslında ogle araları yemegee eve gıdıyorum ozmanda degıstırmek ıyı olur degıl mıı
ben öyle yapıyorum canım bol miktarda beyaz pamuklu külot aldım sırf benim külotlar bir makina ediyo zaten 90 derecede güzelce yıkıyorum kuruduktan sonrada ütü basıyorum mis gibi oluyo günlük pedden daha sağlıklı buluyorum naçizane
bende sureklı enfeksıyonda vardı dr sureklı degıstır demıstı ama 3 aydır enfeksıyon cıkmmıyor tahlıllerde cok sukurr
benimde contour ts icinde 50 tane var ama biz ucretli aliyoruz esim yerinden almis normalde 35 lira ama 25 liraya almis 3 tane
4 lirayi gorunce cok sevindim doktor yazmisti ama eczane vermedi raporsuz vermiyorlarmis :26:
canim balik hapini doktor mu verdi?
bende cok balik yiyemiyorum bari evde ki balik hapimi kullanayim
evde ki de solgar omega-3 "950"
kullansam bi sorun olur mu acaba gunde kac tane aliyorsun?
benim idrarıma bakıldı ama vajinal muayene yaptırmadım hiç gebelikte :26:
bende hıc yaptırmadım valla korkuyorum daa haa dun eşime dedim kii ben nasıl doguracamm:) oda dıyorkı bızım işyerınde arkadasın annesı 18 kardesmıs hemde ıkız felan yok demıs bak kadın 18 tane dogurmus sende dogurrsunn bısey olmaz dıyorr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?