2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
ben solgar 950(balık hapı-omega3) kullanıyorum elevitle beraber son 1 haftadır da magnezyum.

canim balik hapini doktor mu verdi?
bende cok balik yiyemiyorum bari evde ki balik hapimi kullanayim
evde ki de solgar omega-3 "950"
kullansam bi sorun olur mu acaba gunde kac tane aliyorsun?

bende şeker çıktı diye sanırım artık 15 günde bir görüşücez demişti doktor 28 ocakta gittim 14 şubatta ve 28 şubatta bi daha gidicem 28 şubatta son zaten izne ayrılıyorum

Çalışmayı düşünmüyomusun 37.haftaya kadar.benimde 1 martta nasipse verecek ama ben 37 ye kadar Allahtan bir mani çıkmazsa çalışmayı düşünüyorum malum 4 ayın 2 sini önceden kullanırsam 2 ay yetmez gibime geliyor

Yoktun cnm iyi msn?

Bu da bizim koca yanak Tuna'mız :) MAŞALLAAH SUBHANAALLAH :)
Maasallah cok tatli :)

İyi gunlerde kullanin
Park yatak mi aldin cnm?ben de kararsizim hala

Sabahlari benim de yuksek cikiyor
Cnm sut de icmiyorm ben yogurt ye onun yerine
Simdi baktim tekrar aclik 105 ustu cikarsa insuline geciliyormus

kızlar seker olçum aletine strıp alacam ne kadar onun kutusu alanlar bılır kactane çıkıyor ıcınden hepsı bırbırıne yuyormu aceba
Fiyat bilmiyorm da birbirlerine uymuyorlar demisti eczaci

Ee supermis :)

Mustele standina cevirmissin guzel gunlerde kullanin :)

Hay maasallah ya misafirlerin gelir ya sen gezersin ne sosyal hatunsun yahu!

Cnm ben de cozemedim bu sekeri
Bence yemeyle cok da alakasi yok moral,sinir daha etkili

rabbim şu emeklerimiz yuzü suyu hürmetine kolaylık versin canım ya çok zor.. çok..
Amiiiinn!

ben solgar 950(balık hapı-omega3) kullanıyorum elevitle beraber son 1 haftadır da magnezyum.
Ben decaviti kafama gore biraktim cok kilo aliyorum diye
yanlis mi yaptim ki?

yok düşünmüyorum zaten sonrasında da 2 yıl ücretsiz iznimi kullanıcam kendim büyütmek hevesimi almak istiyorum oğlumun hiçbir mimiğini gülüşünü kaçırmak istemiyorum

yanlış yapmadın bence ama yine de sor tabi doktoruna benim gittiğim 2 doktor da bana vitamin vermedi kilo aldırmaktan başka bir işe yaramaz dediler çok şükür bebeğimin her şeyi de iyi dengeli beslenmeye çalış kalsiyum proteine filan dikkat et gerisi çok da önemli değil hangi hap doğal ki? bana kalsa gno ferro da kullanmıycam ama o mecbur kullanılıyor2 hafta magnezyum kullandım bacaklarım ağrıyordu karpal sendromu oldum ellerim berbat kaç gece uyuyamadım 3 gündür içmiyorum ellerim rahatladı aman ne bileyim ya da bana öyle geliyor...

canım benim raporum var ama 17 lirasını devlet karşılıyo 15 lirasını ben veriyorum

rapor a dr sadece gebelik sekerı yazmış cıhazı alırken bır kutu verıyorlarmıs yanında sımdı sağlık ocagındakı druma yazdırdım eczaneye almaya gıttım insülün kullanmadığım ıcın 3 ayda bir kutumu 6 ayda bir kutumu ne alabılıyormusum yanı parayla almamm gerekıyordu eczanede tanıdıktı bu kez sana hedıyem olsun dıger ay parayla alırsın dıye bana bı kutu verdı 35 tl fıyatıda plusmed

duyuyodum zaten sağlık bakanlığının yeni incilerini, artık günde 3 kez şeker ölçülüyomuş gibi para ödeneceğine dair duyumlar vardı, düşün adamın asabi şekeri var günde 10 kez ölçmesi gerekiyo 3 stripten fazlasını devlet karşılamıyo keza biz öyle işte ben düne kadar 6 kez ölçüm yapıyodum, zamanla devlet sağlıktan elini çekecek kızlar haberiniz ola, başka şeylerde demek isterimde siyasete girer varın siz yaşayın görün, devlet hastanesine gidiyosun orda muayene parası almıyolar güya eczacı şak çıkarıyo karşına falanca tarihte muayene olmuşsunuz falanca hastanede diye, eczacıları tahsildar yapmışlar nerden tutsan elinde kalıyo

valla yaa ben bıde tokluk ölçsem dıyordum vazgectımm:)

akıntı beyaz renkte sureklı bendede var hergun ıccamasırı degıstırıyorum aslında ogle araları yemegee eve gıdıyorum ozmanda degıstırmek ıyı olur degıl mıı

ben öyle yapıyorum canım bol miktarda beyaz pamuklu külot aldım sırf benim külotlar bir makina ediyo zaten 90 derecede güzelce yıkıyorum kuruduktan sonrada ütü basıyorum mis gibi oluyo günlük pedden daha sağlıklı buluyorum naçizane

bende sureklı enfeksıyonda vardı dr sureklı degıstır demıstı ama 3 aydır enfeksıyon cıkmmıyor tahlıllerde cok sukurr

benimde contour ts icinde 50 tane var ama biz ucretli aliyoruz esim yerinden almis normalde 35 lira ama 25 liraya almis 3 tane
4 lirayi gorunce cok sevindim doktor yazmisti ama eczane vermedi raporsuz vermiyorlarmis :26:

anlamadım 1 hafta olmadı bir eczaneden aldık biz. nolacak ki normal de ölçmek istesen yasak mı... raporlu gitmedik biz. eşim yanında çalışanına vermiş para ve kutuyu aynısını al diye mecidiyeköy civarında iş yerleri adam alıp gelmiş. ben de 60-70 vardır dedim hatta eşime...

canim balik hapini doktor mu verdi?
bende cok balik yiyemiyorum bari evde ki balik hapimi kullanayim
evde ki de solgar omega-3 "950"
kullansam bi sorun olur mu acaba gunde kac tane aliyorsun?

evet dr verdi ki biz feba halde balık yiyoruz 10 gunde 2 gibi. 3 aydan beri kullanıyorum ben 1. bebekte vermemişti başka dr. ama bu sefer verdiler. gunde 1 adet.

benim idrarıma bakıldı ama vajinal muayene yaptırmadım hiç gebelikte :26:

bende hıc yaptırmadım valla korkuyorum daa haa dun eşime dedim kii ben nasıl doguracamm:) oda dıyorkı bızım işyerınde arkadasın annesı 18 kardesmıs hemde ıkız felan yok demıs bak kadın 18 tane dogurmus sende dogurrsunn bısey olmaz dıyorr:)

18 mi, tek kadın mı doğurmuş bunları yoksa kumalık falan var mı ayy şok oldum ömrünün 18 senesi hamilelikle geçmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…