bende hıc yaptırmadım valla korkuyorum daa haa dun eşime dedim kii ben nasıl doguracamm:) oda dıyorkı bızım işyerınde arkadasın annesı 18 kardesmıs hemde ıkız felan yok demıs bak kadın 18 tane dogurmus sende dogurrsunn bısey olmaz dıyorr:)
yanlış yapmadın bence ama yine de sor tabi doktoruna benim gittiğim 2 doktor da bana vitamin vermedi kilo aldırmaktan başka bir işe yaramaz dediler çok şükür bebeğimin her şeyi de iyi dengeli beslenmeye çalış kalsiyum proteine filan dikkat et gerisi çok da önemli değil hangi hap doğal ki? bana kalsa gno ferro da kullanmıycam ama o mecbur kullanılıyor2 hafta magnezyum kullandım bacaklarım ağrıyordu karpal sendromu oldum ellerim berbat kaç gece uyuyamadım 3 gündür içmiyorum ellerim rahatladı aman ne bileyim ya da bana öyle geliyor...
oh masaallah masaallahhh yarasin bebiseBen 1,5 litreyi bitirdim yerimden kalkmaya eriniyorum yoksa bir tane daha isteyecem onuda kesin bitirrim :)
cok ta sakinim aslinda ama amaannn napim takamicam kafama vallaCnm ben de cozemedim bu sekeri
Bence yemeyle cok da alakasi yok moral,sinir daha etkili
hadi bakalim bizim ki ne kadar tutacak :44:anlamadım 1 hafta olmadı bir eczaneden aldık biz. nolacak ki normal de ölçmek istesen yasak mı... raporlu gitmedik biz. eşim yanında çalışanına vermiş para ve kutuyu aynısını al diye mecidiyeköy civarında iş yerleri adam alıp gelmiş. ben de 60-70 vardır dedim hatta eşime...
hmm ben doktoruma bi sorayim bakalim ihtiyac gorurse basliyim:26:evet dr verdi ki biz feba halde balık yiyoruz 10 gunde 2 gibi. 3 aydan beri kullanıyorum ben 1. bebekte vermemişti başka dr. ama bu sefer verdiler. gunde 1 adet.
tunaydin guzel anneler
gecmise bakamadim sayfalar cok ilerlemis
herkes iyidir umarim
benim biraz canim sıkkın sekerim 213 cikti ve kahvaltida peynir zeytin roka ve sekarsiz cay tam bugday ekmegi yedim cok saskinim sanirim insuline baslicaz
benimki kubra taman- doktorlar merkezi nişantaşı muayne yapıyor doğumu international hastanesi-yeşilköy ve amerikan hastanesinde yapıyor. amerikan da olacak benim muhtemel doğum.
yok düşünmüyorum zaten sonrasında da 2 yıl ücretsiz iznimi kullanıcam kendim büyütmek hevesimi almak istiyorum oğlumun hiçbir mimiğini gülüşünü kaçırmak istemiyorum
bende internationale gidiyorum fakat doktorum prof.dr İsmail çepni..
yok düşünmüyorum zaten sonrasında da 2 yıl ücretsiz iznimi kullanıcam kendim büyütmek hevesimi almak istiyorum oğlumun hiçbir mimiğini gülüşünü kaçırmak istemiyorum
benim babamın kız kardeşi-halam demek istemiyorum-düşük olanları ölenleri saymazsak,7 çocuğu var ... eşinin yanında ninesi gibi duruyor...ve bu kadın hiç hastaneye gitmedi bütün çocuklarını kendi doğurdu evde..çoğunda da tek başınaydı....ha bir de -taksit taksit oldu- bebeğin sağlığını önde tuttuğumuz için kg almamk çok iyi görünüyor hamişlikten sonra hemen sağlıklı kg inmek falan ama vucudun içini boşaltan bir sureç hamilelik. 45 yaşında bir erkekler 4 doğum yapmış 45 yaşında kadını yan yan gördüğümüzde kadın adamın annesi gibi görünüyor çoğu kez. yani doğum öyle yok kadını yeniler yok gençleştirir lafları yalan dolan... öyle olsa 18 çocuklu abla 18 yaşında görünürdü heralde...
kubra senelerdir yeşilköydeydi. sonra ayrılıp doktorlar merkezi diye bir yere geçmiş. böyle 7-8 dr bir arada ortak bir yer ama sağlık merkezi gibi. ablam 2 doğum 2 düşüğünde de kubraylaydı. ben de iyi dr diye onu bulup başladım. şimdi nişantaşında muayne ediyor, doğuma hastaneye gidiyor. alıştığı ekiplerde sanırım amerikan ve international de var. öncelikli olarak onları söyluyor.
anladım bende ilk bebeğimdede şimdide internationale gidiyorum benimde dr nişantaşında muay. var ama bana Yeşilköy daha yakın geliyor o yüzden oraya gidiyorum kontrollerede...
benim babamın kız kardeşi-halam demek istemiyorum-düşük olanları ölenleri saymazsak,7 çocuğu var ... eşinin yanında ninesi gibi duruyor...ve bu kadın hiç hastaneye gitmedi bütün çocuklarını kendi doğurdu evde..çoğunda da tek başınaydı....
aaaa sormadım belki kubra orda da muayne yapıyordur. gerçekten bilmiyorum. hastane dr gitmek daha mantıklı kesinlikle şimdi nerde doğursam derdine giricez rneğin biz. sarıyerdeyim ben aslında amerikan bile uzak...
Yoktun cnm iyi msn?
Maasallah cok tatli :)
İyi gunlerde kullanin
Park yatak mi aldin cnm?ben de kararsizim hala
Sabahlari benim de yuksek cikiyor
Cnm sut de icmiyorm ben yogurt ye onun yerine
Simdi baktim tekrar aclik 105 ustu cikarsa insuline geciliyormus
Fiyat bilmiyorm da birbirlerine uymuyorlar demisti eczaci
Ee supermis :)
Mustele standina cevirmissin guzel gunlerde kullanin :)
Hay maasallah ya misafirlerin gelir ya sen gezersin ne sosyal hatunsun yahu!
Cnm ben de cozemedim bu sekeri
Amiiiinn!
Ben decaviti kafama gore biraktim cok kilo aliyorum diye
yanlis mi yaptim ki?
duyuyodum zaten sağlık bakanlığının yeni incilerini, artık günde 3 kez şeker ölçülüyomuş gibi para ödeneceğine dair duyumlar vardı, düşün adamın asabi şekeri var günde 10 kez ölçmesi gerekiyo 3 stripten fazlasını devlet karşılamıyo keza biz öyle işte ben düne kadar 6 kez ölçüm yapıyodum, zamanla devlet sağlıktan elini çekecek kızlar haberiniz ola, başka şeylerde demek isterimde siyasete girer varın siz yaşayın görün, devlet hastanesine gidiyosun orda muayene parası almıyolar güya eczacı şak çıkarıyo karşına falanca tarihte muayene olmuşsunuz falanca hastanede diye, eczacıları tahsildar yapmışlar nerden tutsan elinde kalıyo
Yoktun cnm iyi msn?
Maasallah cok tatli :)
İyi gunlerde kullanin
Park yatak mi aldin cnm?ben de kararsizim hala
Sabahlari benim de yuksek cikiyor
Cnm sut de icmiyorm ben yogurt ye onun yerine
Simdi baktim tekrar aclik 105 ustu cikarsa insuline geciliyormus
Fiyat bilmiyorm da birbirlerine uymuyorlar demisti eczaci
Ee supermis :)
Mustele standina cevirmissin guzel gunlerde kullanin :)
Hay maasallah ya misafirlerin gelir ya sen gezersin ne sosyal hatunsun yahu!
Cnm ben de cozemedim bu sekeri
Amiiiinn!
Ben decaviti kafama gore biraktim cok kilo aliyorum diye
yanlis mi yaptim ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?