2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

benim ki super hemen başlar insanlık tarihi kadar eski bir sey, milyarlarca kadın doğurdu vs vs vs vs tam öldürmelik onların tuzu kuru...

benim o konuda fikrim su,
bebek bir şekilde besleniyor örneğin direk senin kalsiyumunu demirini alıyor. o yuzden kan değerlerin dusuyor . yediklerimiz yeterli olmayabiliyor. yani vitaminler annenin sağlığı için özellikle uzun dönemde öenmli. bir çoğumuz hatta tamamımız kan hapı kullanıyoruz. demekki bebiş işini biliyor. eğer çok kilo sorunun yoksa bence bazı desteklere açık ol. bu bebekten çok seninle ilgili. ben çok şişmanım ustune bir 10 kg da aldım. ama ne verilirse içiyorum yarın saç dökülmesi cilt sorunları, uzun dönem de kemik erimesi başımıza bela olabilir. ayrıca hamilelikle bitmiyor bizi goğum ve ardından sıkı zorlu bir 3-4 ay bekliyor çokça ayakta kalıp sut vermeye adapte olacağımız. bol peynir yoğurt balık et yeterli olmaya bilir.
mutludan inciler

hatta bazı dr lar bebek yapmaya karar verdiğin andan itibaren elevit ve folikasite başlatıyor, vucudun hazırlanması için daha içimiz de bebek bile yokken...

Cnm doktoruna sormadan bırakma bende decavitten kilo alıyorum sanıyordum meğer tatlı pasta börekmiş kilo aldıran. Çünkü şeker çıkınca diyete başlayınca 3 haftada 600 gr aldım zaten 550 gr bebiş almış yani decavit olmadığını anladım

Ben 1,5 litreyi bitirdim yerimden kalkmaya eriniyorum yoksa bir tane daha isteyecem onuda kesin bitirrim :)
oh masaallah masaallahhh yarasin bebise
Cnm ben de cozemedim bu sekeri
Bence yemeyle cok da alakasi yok moral,sinir daha etkili
cok ta sakinim aslinda ama amaannn napim takamicam kafama valla
hadi bakalim bizim ki ne kadar tutacak :44:
evet dr verdi ki biz feba halde balık yiyoruz 10 gunde 2 gibi. 3 aydan beri kullanıyorum ben 1. bebekte vermemişti başka dr. ama bu sefer verdiler. gunde 1 adet.
hmm ben doktoruma bi sorayim bakalim ihtiyac gorurse basliyim:26:

ha bir de -taksit taksit oldu- bebeğin sağlığını önde tuttuğumuz için kg almamk çok iyi görünüyor hamişlikten sonra hemen sağlıklı kg inmek falan ama vucudun içini boşaltan bir sureç hamilelik. 45 yaşında bir erkekler 4 doğum yapmış 45 yaşında kadını yan yan gördüğümüzde kadın adamın annesi gibi görünüyor çoğu kez. yani doğum öyle yok kadını yeniler yok gençleştirir lafları yalan dolan... öyle olsa 18 çocuklu abla 18 yaşında görünürdü heralde...

oy canım ya sıkma canını streste şekeri yükseltiyor inş. insülüne gerek kalmaz

yok düşünmüyorum zaten sonrasında da 2 yıl ücretsiz iznimi kullanıcam kendim büyütmek hevesimi almak istiyorum oğlumun hiçbir mimiğini gülüşünü kaçırmak istemiyorum

Ne güzel.keşke aynı imkanı özel sektör içinde yapsalardı ama nerde özel sektörde 4 aya bile zor tahammül ediyolar.Bende çok isterdim kendim büyütmeyi ama kısmet sonuçta onlar için çalışıyoruz dimi:)

bende internationale gidiyorum fakat doktorum prof.dr İsmail çepni..

kubra senelerdir yeşilköydeydi. sonra ayrılıp doktorlar merkezi diye bir yere geçmiş. böyle 7-8 dr bir arada ortak bir yer ama sağlık merkezi gibi. ablam 2 doğum 2 düşüğünde de kubraylaydı. ben de iyi dr diye onu bulup başladım. şimdi nişantaşında muayne ediyor, doğuma hastaneye gidiyor. alıştığı ekiplerde sanırım amerikan ve international de var. öncelikli olarak onları söyluyor.

benim babamın kız kardeşi-halam demek istemiyorum-düşük olanları ölenleri saymazsak,7 çocuğu var ... eşinin yanında ninesi gibi duruyor...ve bu kadın hiç hastaneye gitmedi bütün çocuklarını kendi doğurdu evde..çoğunda da tek başınaydı....

anladım bende ilk bebeğimdede şimdide internationale gidiyorum benimde dr nişantaşında muay. var ama bana Yeşilköy daha yakın geliyor o yüzden oraya gidiyorum kontrollerede...

anladım bende ilk bebeğimdede şimdide internationale gidiyorum benimde dr nişantaşında muay. var ama bana Yeşilköy daha yakın geliyor o yüzden oraya gidiyorum kontrollerede...

aaaa sormadım belki kubra orda da muayne yapıyordur. gerçekten bilmiyorum. hastane dr gitmek daha mantıklı kesinlikle şimdi nerde doğursam derdine giricez rneğin biz. sarıyerdeyim ben aslında amerikan bile uzak...

evet çünkü bebekler kolay oluşmuyor, doğmuyor, beslenmiyor sonrasında. gerçekten kilo almamak uğruna vucudumuza zarar verecek etkilerden korunmamak sonrası için ödeğeceğimiz bir bedel. ablam eşi 7 ve 14 yaşında 2 oğlu hergun 1200 luk balık hapı alıyorlar dusunun hamilelik falan değil...ki 50 tane drla görüşmüşlerdir öncesinde(eniştem pimpiriktir)

saol cnm inş! park yatak almadım cnm ya normal beşik aldım 70 - 130luklardan. yatak odasını da beşiğe göre kafamızda şimdilik tasarladık yerleşimini. daha kurmadık beşiği.

Kuzum günde 10 kere ölçüyorum.. Kutuda var 50 strip ... 5 günde bitiyor kutu.. Hele bir de kv.lere gidersek hevesleniyor millet.. Bizimkini de ölç diye.. 3-5 strip de orada gidiyor....Sen düşün... Katılıyorum sana canım.. Yapabilen birikimin yapmalı.. Devlet çekiliyor sağlık işinden...

Iyiyim kuzum Sağol... Dün azıcık iş yaptım.. Akşam da dışarıya çıkardı eşim yürüdük biraz...

Bugün de bizim sıpanın kıyafetlerini falan yıkadım.. Eşime kek yaptım derken, sıra geldi yemek hazırlamaya.. Sayfalar çok ilerlemiş.. Sadece okuyabiliyorum...

Sen nasılsın herşey yolunda mı bakalım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…