2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Canım yaa salı günü gittiğinde isteğe bağlı sezeryanında fiyatını sorabilir misin? 1350Tl olan zorunlu sezeryandır büyük ihtimalle.

senınkını devlet karsılıyormu pekı bana parayla alabıırsındedıler ınsulun kullanmadığım ıcın 35 tl

kızlar ben cıkıyorum tansıyonsuz ve şekersiz bir gün dilerim yarın görüşürüz

sorma canim dikkat ediyorum ediyorum ama etsende cikabilir o zaman insulin devreye girecek demisti doktorum herhalde seker icin artik insulin kullanacagim :26:

kasari bende yiyorum yaa pufff

sende kaşar yeme canım benım allaha emanet ol

Kizlar merhaba umarım herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır.
Ben de bebek kurabiye yapıyorum çok uygun fiyata (1,5-2 TL) dilerseniz size de yardımcı olabilirim:) sevgiler

Cok tesekkur ederim canim

eğer devlet memuruysan bence pazartesi al ben öyle yapıcam doktor 2 günden bir şey olmaz pazartesi yazalım dedi ama özellerde sıkıntı olabiliyormuş 2 gün 2 gündür :)

Devlet memuruyum canim ozaman ptesi aliyim

Göremedim seni, keyifler iyidir inşallah:107:

Moralin sıfır olmasın hiç. Senin diyabetinin gestasyonel olduğunu doktorun söylemişti zaten. Önemli olan hamileliğin süresince kan şekerini dengelemek, yükselmemesi gerekiyor. İnsülin kullanmaktan korkma, sana da bebeğine de bir zararı yok bilakis ikinizi de koruyacak. Doğumdan sonra hepsi normale dönecek inşallah.

Gözün aydın canım, maşallah prensesine

selam nisan anneleri.sizleri takip ediyordum sürekli ama yazma cesareti bulamamıştım kaybetme korkusu var hep çünkü bende de rahim ağzı yetmezliği var rahimde dikiş var yani 13 haftada dikiş atıldı o günden beri wc harici kalkmıyorum sürekli yatıyorum.benimde 20 haftada ve 18 haftada düşüklerim var acil dikiş atıldı ama suyum geldi.şimdi 29 haftaya geldim çok şükür.rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapanlar topiği var orda benim gibi aynı şeyleri yasamış arkadaslar var.Allah hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin

Hoş geldin canım, sana da bebeğine de maşallah Çok zor yaşadıkların, rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Allah tamamına erdirsin, geçmişte kalacak inşallah tum bu sıkıntılar bebeğini zamanında kucağına alacaksın...

Hoş geldin canım, sana da bebeğine de maşallah Çok zor yaşadıkların, rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Allah tamamına erdirsin, geçmişte kalacak inşallah tum bu sıkıntılar bebeğini zamanında kucağına alacaksın...

sağolun kızlar hoşbuldum.inşallah kızımın gelişiyle geçmişte yasadığım evlat acıları dinecek

Kızlar haberlerde amerikadaa yaşayan asyalı bir ailenin kızlarını ilk yağmurla buluşturma die geçen haberi izledim bayıldımmm, sizlerde izleyinn mutlaka

Ben gynoferroyu da bir ara salladim ki gunde 2 tane icmem gerekiyordu
Vitamini de cok gerekli gormuyorm acikcasi dedigin gibi hangisi dogal ki?

Ben de gunde 2-3 degistiriyorum ama utu falan yapmiyorm

Yuhh!!

Ben de diyete basladigimdan beri almadim verdim hatta ama decavit de icmiyorm
Yine de sorayim bakalim dra

saol cnm inş! park yatak almadım cnm ya normal beşik aldım 70 - 130luklardan. yatak odasını da beşiğe göre kafamızda şimdilik tasarladık yerleşimini. daha kurmadık beşiği.
Guzel gunlerde kullanin cnm ins!

Ben de bugun kuzumun kiyafetlerinin bir kismini yikadim dalinin sivi deterjaniyla ev bebek gibi kokuyor :)
Sekerle ugrasiyorm cnm tam duzeldi dedim hsonu moralim bozuldu yemek falan yemedim firladi bugun biraz atesi duser gibi oldu bakalim hak getire :)

Eki Görüntüle 964571 Eki Görüntüle 964573 Eki Görüntüle 964574 kızlar en uygun fıyatlı urunlerı bunlar okıedog un karar veremedim begendıgım 200 lıra bunlar nasıl sızce
Ozellikle ilkini cok begendim tatlim!

kızlar ben cıkıyorum tansıyonsuz ve şekersiz bir gün dilerim yarın görüşürüz
nde kaşar yeme canım benım allaha emanet ol
Ne guzel bir dilektir bu boyle :)

Hos geldin cnm
Allah'im kizini sana bagislasin ins

evt birazkalabalık oluyo cnm hatta biri merdivenlerden düştü inerken yanlız gitmmemeye calış
Yuh yani
Cok abartiyorlar su havuzlu hani sonuc olarak istanbul yani hersey her yerde sanki magduriyet bolgesinde yasiyoruz hucum ediyorlar oraya pes

slm kızlar
dun kontrole gıttık herseyımız gayet ıyı benım kızım pozısyonunu almıs bıle kafa asarda cok zorlanmaya basladım ayaga kalkarken yururken kasık agrısı yasıyorum 2 kilo 60 gr 45 cm de boyu masaallah :)))

maşallah bebeğine Allah sağlıcakla kavuştursun. benimkinin kafa hala yukaruıda rahat ama inşallah döner en kısa zamanda dönunce de rahime baskı fena tabi...

Geceleri yatmak eziyet gibi geliyor her döndüğümde uyaniyorum uykuya şimdiden hasret kaldım umarım oğlum geceleri rahat ettirir dogunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…