ay yok ben vazgeçtim,başından beri Emsey'le ilgili içimde garip bir his vardı,sabahtan beri araştırdım,Pendik Şifa'dan randevu aldım,Azize hn.,ben sana yazarım,haftaya salı gidicem. Bakalım orayı çok övmüşler forumda,siteden baktım,odalarına,hastaneye falan.Aradım,fiyatları da öğrendim.Muayene 40,normal,540,sezeryan 1350.Epidural 250'ymiş.Bebek işitme,topuk testi,anne tahlileri dahilmiş.Ekstra bebekte rahatsızlık (sarılık vb) çıkarsa ilave eklenirmiş.
Biliyosun Emsey maşallah 3 katı fiyat verdi.Normal 1500 dedi.Hadi onu da geçtim,fiyat sorun değil değsin bari ama çok şikayet okudum orayla ilgili.
Bakalım Şifa nasılmış..:26:
Kuzum günde 10 kere ölçüyorum.. Kutuda var 50 strip ... 5 günde bitiyor kutu.. Hele bir de kv.lere gidersek hevesleniyor millet.. Bizimkini de ölç diye.. 3-5 strip de orada gidiyor....Sen düşün... Katılıyorum sana canım.. Yapabilen birikimin yapmalı.. Devlet çekiliyor sağlık işinden...
sorma canim dikkat ediyorum ediyorum ama etsende cikabilir o zaman insulin devreye girecek demisti doktorum herhalde seker icin artik insulin kullanacagim :26:
kasari bende yiyorum yaa pufff
kundak alan varmı önerisi olan...
Canım,kanunda doğum izin tarihi olarak "doğumdan 8 hafta önce"si baz alınıyor.Doğum izni için rapor almaya giderken 2 şeyi baz alabilirsin;birincisi doktorunun sana verdiği muhtemel doğum tarihinin 8 hafta öncesi ya da sen kendin 32.haftayı doldurduğun günü hesaplayarak.Son 3 haftaya kadar çalışacak da olsak çalışmayacak da olsak bu raporu almamız gerektiği için 32.haftayı geçirmememiz gerekiyor yani (31+1,31+2....31+6,32+0) haftasında bu raporu almamız gerekiyor ve raporu aldığın günden itibaren raporun geçerli oluyor yani senin 32+0 haftan cumaya denk geliyorsa cuma günü rapor alıyorsan o gün işe gitmeyeceksin çünkü o günden itibaren artık raporlusun demektir.
Bahsettiğimiz raporu ben de aldım fakat raporda zaten 31+5 ya da 32+0 gibi bir ibare değil, "32 haftalık gebelik" diye genel bir ifade var,bu yüzden doktorunla konuştuğunda sana pazartesi de aynı raporu verebilecekse cumadan sonraki pazartesi alman,fazla izin kullanman açısından daha avantajlı.Yok eğer 33.haftaya girmişsin diye pazartesi rapor vermeyecek olursa o zaman cuma günü sabah git raporunu al,işyerine götür ve arkadaşlarınla bir süreliğine vedalaş :)
Canım,kanunda doğum izin tarihi olarak "doğumdan 8 hafta önce"si baz alınıyor.Doğum izni için rapor almaya giderken 2 şeyi baz alabilirsin;birincisi doktorunun sana verdiği muhtemel doğum tarihinin 8 hafta öncesi ya da sen kendin 32.haftayı doldurduğun günü hesaplayarak.Son 3 haftaya kadar çalışacak da olsak çalışmayacak da olsak bu raporu almamız gerektiği için 32.haftayı geçirmememiz gerekiyor yani (31+1,31+2....31+6,32+0) haftasında bu raporu almamız gerekiyor ve raporu aldığın günden itibaren raporun geçerli oluyor yani senin 32+0 haftan cumaya denk geliyorsa cuma günü rapor alıyorsan o gün işe gitmeyeceksin çünkü o günden itibaren artık raporlusun demektir.
Bahsettiğimiz raporu ben de aldım fakat raporda zaten 31+5 ya da 32+0 gibi bir ibare değil, "32 haftalık gebelik" diye genel bir ifade var,bu yüzden doktorunla konuştuğunda sana pazartesi de aynı raporu verebilecekse cumadan sonraki pazartesi alman,fazla izin kullanman açısından daha avantajlı.Yok eğer 33.haftaya girmişsin diye pazartesi rapor vermeyecek olursa o zaman cuma günü sabah git raporunu al,işyerine götür ve arkadaşlarınla bir süreliğine vedalaş :)
eğer devlet memuruysan bence pazartesi al ben öyle yapıcam doktor 2 günden bir şey olmaz pazartesi yazalım dedi ama özellerde sıkıntı olabiliyormuş 2 gün 2 gündür :)
insaallah cnm insaallah
insaallah cnm
simdi de sekerim yuksek cikmaya basladi
doktorumu aradim insuline baslaticagini soyledi moralim sifir
sagol tatlim insaallah olmaz bi problem :26:
sorma cok tehlikeliymis bebegi zehirleyebilir diye erkenden aliyorlarmis
korkmadim degil hani
selam kızlaaarr..
sayfaları oku oku bitiremiyorum..
pazartesiden beri evde değilim acayip birikmiş sayfalar..
umarım hepiniz bebişlerinizle iyisinizdir..
biz pazartesi kontrole gittik..
bebişim 40cm ve 1500 kilo olmuş..
29+2 gittik 29+ 5 çıktı hatta başka değerleri 30+2 falan çıkmış..
sizin bebişlerinize bakarak benimki biraz iri gibi geldi..
hepimiz sağlıkla alırız inşallah kucaklarımıza..
biz yine evde değiliz..
eşimin teyzesi geldi kayınvalideme gidicem teyzeyi görmeye..
hepinizi kocamaaaan öpüyorum hem meleklerimize hem kendimize iyi bakalım
Ben belki yanlış telafuz ettim ben anlatayım olayı sen yorumla
Şimdi bizim bikere 20 haftalık düştü kese de sarkma oldu bebeği hissetmiş tuvaletteyken hastaneye gittik hemen kese yukarı dikildi ama üstten zedelenmiş sabah karşı suyu geldi. suyu gelince normal doğum gibi 10 saatte doğurttular meleğimiziyengeme yazık tabi çok zorlandı bebeğin bi çıkma çabası olmadığı için.
Tekrar hamile kaldı 20 hafta gene aynı gibi oldu ama daha erken anladık bu sefer rahmi dikildi.
Yani açılma oluyormuş yengem de doktor öyle dedi. Şimdi sadece yatıyor . Kızımız halası gibi yatmayı sevecek
selam nisan anneleri.sizleri takip ediyordum sürekli ama yazma cesareti bulamamıştım kaybetme korkusu var hep çünkü bende de rahim ağzı yetmezliği var rahimde dikiş var yani 13 haftada dikiş atıldı o günden beri wc harici kalkmıyorum sürekli yatıyorum.benimde 20 haftada ve 18 haftada düşüklerim var acil dikiş atıldı ama suyum geldi.şimdi 29 haftaya geldim çok şükür.rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapanlar topiği var orda benim gibi aynı şeyleri yasamış arkadaslar var.Allah hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin
selam nisan anneleri.sizleri takip ediyordum sürekli ama yazma cesareti bulamamıştım kaybetme korkusu var hep çünkü bende de rahim ağzı yetmezliği var rahimde dikiş var yani 13 haftada dikiş atıldı o günden beri wc harici kalkmıyorum sürekli yatıyorum.benimde 20 haftada ve 18 haftada düşüklerim var acil dikiş atıldı ama suyum geldi.şimdi 29 haftaya geldim çok şükür.rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapanlar topiği var orda benim gibi aynı şeyleri yasamış arkadaslar var.Allah hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin
Hoş geldin canım, sana da bebeğine de maşallahÇok zor yaşadıkların, rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Allah tamamına erdirsin, geçmişte kalacak inşallah tum bu sıkıntılar bebeğini zamanında kucağına alacaksın...
bu hafta bende havuzlu hana gitmeyi planlıyorum ama bacağımdan zor basıyorum çok kalabalık oluyor mu cok yoruldun mu alışveriş yaparken?
Ben gynoferroyu da bir ara salladim ki gunde 2 tane icmem gerekiyorduyanlış yapmadın bence ama yine de sor tabi doktoruna benim gittiğim 2 doktor da bana vitamin vermedi kilo aldırmaktan başka bir işe yaramaz dediler çok şükür bebeğimin her şeyi de iyi dengeli beslenmeye çalış kalsiyum proteine filan dikkat et gerisi çok da önemli değil hangi hap doğal ki? bana kalsa gno ferro da kullanmıycam ama o mecbur kullanılıyor2 hafta magnezyum kullandım bacaklarım ağrıyordu karpal sendromu oldum ellerim berbat kaç gece uyuyamadım 3 gündür içmiyorum ellerim rahatladı aman ne bileyim ya da bana öyle geliyor...
Ben de gunde 2-3 degistiriyorum ama utu falan yapmiyormben öyle yapıyorum canım bol miktarda beyaz pamuklu külot aldım sırf benim külotlar bir makina ediyo zaten 90 derecede güzelce yıkıyorum kuruduktan sonrada ütü basıyorum mis gibi oluyo günlük pedden daha sağlıklı buluyorum naçizane
Yuhh!!bende hıc yaptırmadım valla korkuyorum daa haa dun eşime dedim kii ben nasıl doguracamm:) oda dıyorkı bızım işyerınde arkadasın annesı 18 kardesmıs hemde ıkız felan yok demıs bak kadın 18 tane dogurmus sende dogurrsunn bısey olmaz dıyorr:)
Ben de diyete basladigimdan beri almadim verdim hatta ama decavit de icmiyormCnm doktoruna sormadan bırakma bende decavitten kilo alıyorum sanıyordum meğer tatlı pasta börekmiş kilo aldıran. Çünkü şeker çıkınca diyete başlayınca 3 haftada 600 gr aldım zaten 550 gr bebiş almış yani decavit olmadığını anladım
Guzel gunlerde kullanin cnm ins!saol cnm inş! park yatak almadım cnm ya normal beşik aldım 70 - 130luklardan. yatak odasını da beşiğe göre kafamızda şimdilik tasarladık yerleşimini. daha kurmadık beşiği.
Ben de bugun kuzumun kiyafetlerinin bir kismini yikadim dalinin sivi deterjaniyla ev bebek gibi kokuyor :)Iyiyim kuzum Sağol... Dün azıcık iş yaptım.. Akşam da dışarıya çıkardı eşim yürüdük biraz...
Bugün de bizim sıpanın kıyafetlerini falan yıkadım.. Eşime kek yaptım derken, sıra geldi yemek hazırlamaya.. Sayfalar çok ilerlemiş.. Sadece okuyabiliyorum...
Sen nasılsın herşey yolunda mı bakalım..
Ozellikle ilkini cok begendim tatlim!Eki Görüntüle 964571 Eki Görüntüle 964573 Eki Görüntüle 964574 kızlar en uygun fıyatlı urunlerı bunlar okıedog un karar veremedim begendıgım 200 lıra bunlar nasıl sızce
Ne guzel bir dilektir bu boyle :)kızlar ben cıkıyorum tansıyonsuz ve şekersiz bir gün dilerim yarın görüşürüz
nde kaşar yeme canım benım allaha emanet ol
Hos geldin cnmselam nisan anneleri.sizleri takip ediyordum sürekli ama yazma cesareti bulamamıştım kaybetme korkusu var hep çünkü bende de rahim ağzı yetmezliği var rahimde dikiş var yani 13 haftada dikiş atıldı o günden beri wc harici kalkmıyorum sürekli yatıyorum.benimde 20 haftada ve 18 haftada düşüklerim var acil dikiş atıldı ama suyum geldi.şimdi 29 haftaya geldim çok şükür.rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapanlar topiği var orda benim gibi aynı şeyleri yasamış arkadaslar var.Allah hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin
Yuh yanievt birazkalabalık oluyo cnm hatta biri merdivenlerden düştü inerken yanlız gitmmemeye calış
maşallah bebeğineslm kızlar
dun kontrole gıttık herseyımız gayet ıyı benım kızım pozısyonunu almıs bıle kafa asarda cok zorlanmaya basladım ayaga kalkarken yururken kasık agrısı yasıyorum 2 kilo 60 gr 45 cm de boyu masaallah :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?