2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar ben cıkıyorum tansıyonsuz ve şekersiz bir gün dilerim yarın görüşürüz

sende kaşar yeme canım benım allaha emanet ol
yemiyim bari napim
zeytinde de bisey cikmasa bari :18:
haklisin canim yarin aldirayim insulin de basliyim bir an evvel
insaallah dogumdan sonra gecer ve kullanmak zorunda kalmam :26:

masallah bebise

selam anneler bugün alışveriş yapmak için eminönüne gittim. bebeğin eksikleri ve benim almam gerekenler vardı. havuzlu hana gittim ama çok ucuz değil ordan alabileceklerimi internetten daha ucuza bulabiliyorum. size tavsiye edebileceğim başka bir yer var mahmutpaşadan aşağı inerken kürkçü han var. o hanın içinde perdeciler havlucular falan var birde bebek mağazası var. fiyatlar hem çok uygun hemde kaliteli çıtçıtlı badiler sertifikalı bebek kıyafeti olarak aradığım herşeyi buldum. eğer yolunuz düşerse gitmenizi tavsiye ederim.

Günaydın:107:

çok guzel bir yazı sonrası için aklımızda olsun kundak modelleri de var.
http://www.bebekveben.com/2014/01/15/ucu-bir-arada-uykusuzluk-gaz-kakada-mukus/

Ben o resimdekileri fermuarlı battaniye sanıyordum, yeni tip kundakmış meğer Japon tarzı olanlardan hem annem işledi hem hazır aldık, ama nisan battaniye vs. için sıcak olur sanırım. Gelecek kışa kundak olur mu?

Kızlar haberlerde amerikadaa yaşayan asyalı bir ailenin kızlarını ilk yağmurla buluşturma die geçen haberi izledim bayıldımmm, sizlerde izleyinn mutlaka

Çok güzel Kar yağdığında da ben öyle oluyorum

Gözün aydın canım, maşallah prensesine

haklisin canim yarin aldirayim insulin de basliyim bir an evvel
insaallah dogumdan sonra gecer ve kullanmak zorunda kalmam :26:

Evet zaman kaybetme gülüm. Dün konuşmuştuk, gebelikten dolayı özellikle 24. haftadan itibaren glukoz metabolizmasının bozulduğunu ve insülin direncinin oluştuğunu. Doğumdan sonra bunların hepsi normale döner ve insülin kesilir, aksi halde hipoglisemi oluşur zaten. Ama tabi doğum sonrası da sanırım 12. haftada 75mg'lık glukoz tolerans testi yapılır, tip 2 diyabet riski açısından. Bir sıkıntı yok ise, düzenli aralıklarla açlık kan şekerini ölçtürerek kendini kontrol altında tutabilirsin.

senınkını devlet karsılıyormu pekı bana parayla alabıırsındedıler ınsulun kullanmadığım ıcın 35 tl

Canım ben SGK lı değilim.. Bankacıyım özel sandığımız var bizim.. Ama o da SGK gibi ... 3 ay için 2 kutu veriyor raporla.. (( ayda 6 kutu kullanıyorum

günaydın kızlar....
kundak alan varmı önerisi olan...
valla annem her şeyle kundak yapar...bebek uyurken anne karnındaymış ta boşluğa düşüyormuş gibi sıçrar elini yüzüne çarpar uyanır der.rahat uyuması için en azından ellerini yanlarına yapıştırıp çok sıkı olmasa da şöyle bir sarar... kundaklı bebeği kaldırıp yatırmak falanda kolay oluyor gerçekten...belini falan tutuyor...anneme zararlı olduğunu söyledim...o zaman eskiler nerede yanlış yapmış diyor...

çok çok geçmiş olsun...geçmişte oluyor inşallah aza kalmış...Allah kızını zamanında kucağını almaya nasip etsin...

Kızlar haberlerde amerikadaa yaşayan asyalı bir ailenin kızlarını ilk yağmurla buluşturma die geçen haberi izledim bayıldımmm, sizlerde izleyinn mutlaka
çok şirin di sıpa....

maşşallah bebeğine

güle güle kullan aldıklarını inşallah...

Aranızda gebelik kolestazı olan var mı?
karaciger le alakalı birşey di sanırım...kaşıntıyla ilgili değilmi...senin böyle bir sıkıntın mı var acaba...biz dede kaşıntı oluyor...hatta bazı arkadaşlarımızda çok yoğun kaşıntı olmuştu ama bu konuyla alakalı sonradan bir sorun yaşadıklarını görmedim...

Maşallahh bebeğine bende merak eder oldum acaba benim oğlanın pozisyonu ne diye :) Poyraz'ımı bir görseydim çok özledim, hareketleri sertleşip belirginleşince şöyle tutup ısırasım geliyor karnımdayken bile :)
Geceleri yatmak eziyet gibi geliyor her döndüğümde uyaniyorum uykuya şimdiden hasret kaldım umarım oğlum geceleri rahat ettirir dogunca
Aynen canım uyku sorunlarımız var, ama ben bazı geceler çok rahatsız olurken bazı gecelerde uykusuz kaldığım gecelerden kaynaklı daha rahat yatabiliyorum şimdilik
iyi alışverişler tatlım, oraları hiç bilmediğmden yardımcı olamadım aldıkların hayırlı olsun güzel günlerde kullanın
Aranızda gebelik kolestazı olan var mı?
gebelik kaşıntısıymış galiba dediiğin ama takip ettiğimden beri gözümden kaçmadıysa aramızdaki arkadaşlarımızın böyle bir sorunu yok, göbek çatlamaları kaşıntısından başka ( benimde bununla başım dertte ) ama internette erken teşhis ile biraz önlem alınabileceği, karaciğer enzimlerinin yüksek olabileceğinden kan testi yaptırıp kontrol ettirmen gerektiği felan yazıyor tatlım, vücudunda karınca gezer gibi hissediyorsan kaşıntı ile hiç ihmal etme hemen doktora git...
Öncelikle geçmiş olsun tatlım, Öncelikle morelini bozma, bu zamana kadar gelmişsin inşallah bundan sonrada sağlıklı bir şekilde alacaksın bebeğini kucağına

hoşgeldin
Allah kızını sana bağışlasın cnm hepimiz sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza inşallah.

canım benim annemde senin annen gibi der düşününce doğru geliyor bana tamam tam sıkmamak lazım kalça çıkığı vs olmasın çünkü kemikleri taze bebeklerin ama kundak yaptınmı da gerçekten rahat uyuyorlar.

yeni bir güne merhaba bugun nasılsınız? kundak konusuna gelince evet kundak olunca daha rahat uyuyorlar biz ilk bebeğimde yapmamıştık ama çok yaramaz huysuz bir oğlum vardı zor uyuyordu annem dayanamadı bir tülbentle sardı onu bağladı hemen diye uyudu uyuduktan sonra çözüyorduk oğlum 13 aylık gerçi bazen hala öyle uyutuyoruz..:)

ben daha çok 1 i beğendim 3.de güzel ama sen bilirsin tabi ama bana pahalı geldi.

bunlar 89 lıra canım

kızlar dun besık almaya gıttık ve kararımızı bu modelde kıldık gerçekten o kadar mobılya baktım ama cılek onlara gore cok kalıtelı ve görsel olarak daha hos geldı baby coton büyümeyen besıgı alıcaz 70*130 ölculerı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…