kızlar ben cıkıyorum tansıyonsuz ve şekersiz bir gün dilerim yarın görüşürüz
sende kaşar yeme canım benım allaha emanet ol
haklisin canim yarin aldirayim insulin de basliyim bir an evvelGöremedim seni, keyifler iyidir inşallah:107:
Moralin sıfır olmasın hiç. Senin diyabetinin gestasyonel olduğunu doktorun söylemişti zaten. Önemli olan hamileliğin süresince kan şekerini dengelemek, yükselmemesi gerekiyor. İnsülin kullanmaktan korkma, sana da bebeğine de bir zararı yok bilakis ikinizi de koruyacak. Doğumdan sonra hepsi normale dönecek inşallah.
Gözün aydın canım, maşallah prensesine
slm kızlar
dun kontrole gıttık herseyımız gayet ıyı benım kızım pozısyonunu almıs bıle kafa asarda cok zorlanmaya basladım ayaga kalkarken yururken kasık agrısı yasıyorum 2 kilo 60 gr 45 cm de boyu masaallah :)))
hala calisiyorum yaaaaaaaa
sirtim agridi
ne çalışması hayırdıır?
katalog hazirliyoruz canim
cok sukur ki evde calisiyorum
az kaldi sabaha kadar calissam yetisecek gibi
ama ayaklarim sisti oturmaktan dombili oldu cok komik
çok guzel bir yazı sonrası için aklımızda olsun kundak modelleri de var.
http://www.bebekveben.com/2014/01/15/ucu-bir-arada-uykusuzluk-gaz-kakada-mukus/
Kızlar haberlerde amerikadaa yaşayan asyalı bir ailenin kızlarını ilk yağmurla buluşturma die geçen haberi izledim bayıldımmm, sizlerde izleyinn mutlaka
slm kızlar
dun kontrole gıttık herseyımız gayet ıyı benım kızım pozısyonunu almıs bıle kafa asarda cok zorlanmaya basladım ayaga kalkarken yururken kasık agrısı yasıyorum 2 kilo 60 gr 45 cm de boyu masaallah :)))
haklisin canim yarin aldirayim insulin de basliyim bir an evvel
insaallah dogumdan sonra gecer ve kullanmak zorunda kalmam :26:
senınkını devlet karsılıyormu pekı bana parayla alabıırsındedıler ınsulun kullanmadığım ıcın 35 tl
valla annem her şeyle kundak yapar...bebek uyurken anne karnındaymış ta boşluğa düşüyormuş gibi sıçrar elini yüzüne çarpar uyanır der.rahat uyuması için en azından ellerini yanlarına yapıştırıp çok sıkı olmasa da şöyle bir sarar... kundaklı bebeği kaldırıp yatırmak falanda kolay oluyor gerçekten...belini falan tutuyor...anneme zararlı olduğunu söyledim...o zaman eskiler nerede yanlış yapmış diyor...kundak alan varmı önerisi olan...
çok çok geçmiş olsun...geçmişte oluyor inşallah aza kalmış...Allah kızını zamanında kucağını almaya nasip etsin...selam nisan anneleri.sizleri takip ediyordum sürekli ama yazma cesareti bulamamıştım kaybetme korkusu var hep çünkü bende de rahim ağzı yetmezliği var rahimde dikiş var yani 13 haftada dikiş atıldı o günden beri wc harici kalkmıyorum sürekli yatıyorum.benimde 20 haftada ve 18 haftada düşüklerim var acil dikiş atıldı ama suyum geldi.şimdi 29 haftaya geldim çok şükür.rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapanlar topiği var orda benim gibi aynı şeyleri yasamış arkadaslar var.Allah hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin
çok şirin di sıpa....Kızlar haberlerde amerikadaa yaşayan asyalı bir ailenin kızlarını ilk yağmurla buluşturma die geçen haberi izledim bayıldımmm, sizlerde izleyinn mutlaka
maşşallah bebeğineslm kızlar
güle güle kullan aldıklarını inşallah...mahmutpaşadan aşağı inerken kürkçü han var. o hanın içinde perdeciler havlucular falan var birde bebek mağazası var. fiyatlar hem çok uygun hemde kaliteli çıtçıtlı badiler sertifikalı bebek kıyafeti olarak aradığım herşeyi buldum. eğer yolunuz düşerse gitmenizi tavsiye ederim.
karaciger le alakalı birşey di sanırım...kaşıntıyla ilgili değilmi...senin böyle bir sıkıntın mı var acaba...biz dede kaşıntı oluyor...hatta bazı arkadaşlarımızda çok yoğun kaşıntı olmuştu ama bu konuyla alakalı sonradan bir sorun yaşadıklarını görmedim...Aranızda gebelik kolestazı olan var mı?
Eki Görüntüle 964571 Eki Görüntüle 964573 Eki Görüntüle 964574 kızlar en uygun fıyatlı urunlerı bunlar okıedog un karar veremedim begendıgım 200 lıra bunlar nasıl sızce
Maşallahh bebeğineslm kızlar
Aynen canım uyku sorunlarımız var, ama ben bazı geceler çok rahatsız olurken bazı gecelerde uykusuz kaldığım gecelerden kaynaklı daha rahat yatabiliyorum şimdilikGeceleri yatmak eziyet gibi geliyor her döndüğümde uyaniyorum uykuya şimdiden hasret kaldım umarım oğlum geceleri rahat ettirir dogunca
iyi alışverişler tatlım, oraları hiç bilmediğmden yardımcı olamadımselam anneler bugün alışveriş yapmak için eminönüne gittim. bebeğin eksikleri ve benim almam gerekenler vardı. havuzlu hana gittim ama çok ucuz değil ordan alabileceklerimi internetten daha ucuza bulabiliyorum. size tavsiye edebileceğim başka bir yer var mahmutpaşadan aşağı inerken kürkçü han var. o hanın içinde perdeciler havlucular falan var birde bebek mağazası var. fiyatlar hem çok uygun hemde kaliteli çıtçıtlı badiler sertifikalı bebek kıyafeti olarak aradığım herşeyi buldum. eğer yolunuz düşerse gitmenizi tavsiye ederim.
gebelik kaşıntısıymış galiba dediiğin ama takip ettiğimden beri gözümden kaçmadıysa aramızdaki arkadaşlarımızın böyle bir sorunu yok, göbek çatlamaları kaşıntısından başka ( benimde bununla başım dertte ) ama internette erken teşhis ile biraz önlem alınabileceği, karaciğer enzimlerinin yüksek olabileceğinden kan testi yaptırıp kontrol ettirmen gerektiği felan yazıyor tatlım, vücudunda karınca gezer gibi hissediyorsan kaşıntı ile hiç ihmal etme hemen doktora git...Aranızda gebelik kolestazı olan var mı?
Öncelikle geçmiş olsun tatlım, Öncelikle morelini bozma, bu zamana kadar gelmişsin inşallah bundan sonrada sağlıklı bir şekilde alacaksın bebeğini kucağınaselam nisan anneleri.sizleri takip ediyordum sürekli ama yazma cesareti bulamamıştım kaybetme korkusu var hep çünkü bende de rahim ağzı yetmezliği var rahimde dikiş var yani 13 haftada dikiş atıldı o günden beri wc harici kalkmıyorum sürekli yatıyorum.benimde 20 haftada ve 18 haftada düşüklerim var acil dikiş atıldı ama suyum geldi.şimdi 29 haftaya geldim çok şükür.rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapanlar topiği var orda benim gibi aynı şeyleri yasamış arkadaslar var.Allah hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin
slm kızlar
Ben gynoferroyu da bir ara salladim ki gunde 2 tane icmem gerekiyordu
Vitamini de cok gerekli gormuyorm acikcasi dedigin gibi hangisi dogal ki?
Ben de gunde 2-3 degistiriyorum ama utu falan yapmiyorm
Yuhh!!
Ben de diyete basladigimdan beri almadim verdim hatta ama decavit de icmiyorm
Yine de sorayim bakalim dra
Guzel gunlerde kullanin cnm ins!
Ben de bugun kuzumun kiyafetlerinin bir kismini yikadim dalinin sivi deterjaniyla ev bebek gibi kokuyor :)
Sekerle ugrasiyorm cnm tam duzeldi dedim hsonu moralim bozuldu yemek falan yemedim firladi bugun biraz atesi duser gibi oldu bakalim hak getire :)
Ozellikle ilkini cok begendim tatlim!
Ne guzel bir dilektir bu boyle :)
Hos geldin cnm
Allah'im kizini sana bagislasin ins
Yuh yani
Cok abartiyorlar su havuzlu hani sonuc olarak istanbul yani hersey her yerde sanki magduriyet bolgesinde yasiyoruz hucum ediyorlar oraya pes
ben daha çok 1 i beğendim 3.de güzel ama sen bilirsin tabi ama bana pahalı geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?