Eki Görüntüle 965180 kızlar dun besık almaya gıttık ve kararımızı bu modelde kıldık gerçekten o kadar mobılya baktım ama cılek onlara gore cok kalıtelı ve görsel olarak daha hos geldı baby coton büyümeyen besıgı alıcaz 70*130 ölculerı
mobilya beşikler görüntü olarak çok güzel bende almıştım ilk bebeğime ama toplasan 6 ay yatmadı dar geldi ona başka yerlerde park yatakta yatırdım onu onlarda uyudu uyanmadı ama kendi karyolasında uyumuyor şimdiden sonrada zaten uyumaz kardeş gelcek kardeşi yatar..
ama park besıkler daha kucuk canım olcu olarak 60*120 veya 70*110 en buyugu bıde ben sevemedim nedense park besıklerı hop kaldır ıstedıgın yere gotur felan belkı o yönü iyidir ama zaten memuruz senede 20 gun ızne gıdıyoruz bıde mecburen bakıcı lacak bebeğe oda yapmam gerekecek sık güzel bı oda yapayım dıyorumm bakalım hayırlısı
Eki Görüntüle 964571 Eki Görüntüle 964573 Eki Görüntüle 964574 kızlar en uygun fıyatlı urunlerı bunlar okıedog un karar veremedim begendıgım 200 lıra bunlar nasıl sızce
tabiki haklısın bende öyle düşündüm yaptım gerçi belki bizdende kaynaklandı ilk çocuktu şımartıldı yok yanımıza alalım dedik rahat dönemiyor yok yazın bunalıyor yere yatak serelim rahat yatsın dedik o yüzdende alışmamış olabilir ama 2. yi beşiğinden indirmiyecem gerçi indirememde abimizden korumak için beşiğinde yatması lazım.. :)
ben dün hello baby'den aldım,imkanın varsa oraya bak derim.Okiedogların sapları ince,daha güzel,rahat taşınan kalın saplı,içinde 10 tane falan cepli,gözlü olanları var.
bıarkadasım bebegıne park besık almıştı hıc yatmamış bebek ıcınde çocuk sureklı yere yatak yapmışlar oyle yatmış yada babası gecede caslırısken sureklı annesiyle yatmış sımdı 2.5 yasında buyuk yatak almışlar onda yatmaya başlamış sanırım bıraz da alıştırmakla ılgılı canım ben sallamayada alıştırmayayım dıyorum bu besık sallanmıyor zaten bıde kım sallayacak sureklı gun boyu ıste yoruluyorum zaten ınsallah soyle uslu bı çocuk olursa rahat ederız
Canım yaa salı günü gittiğinde isteğe bağlı sezeryanında fiyatını sorabilir misin? 1350Tl olan zorunlu sezeryandır büyük ihtimalle.
ben dün hello baby'den aldım,imkanın varsa oraya bak derim.Okiedogların sapları ince,daha güzel,rahat taşınan kalın saplı,içinde 10 tane falan cepli,gözlü olanları var.
sallamanın alıştırmayla alakası yok durmayınca sürekli ağlayınca her yolu deniyorsun benimki çok yaramazdı gerçi halada öyle hep ağlayan bir bebekti birde ağlamaya başlayınca sanki etinden et kopuor öyle ağlıyor halada öyle dursun diye neler yapmıyorduk ayaktada beşiktede battaniyedede hepsinde salladık gecenin bir yarısı arabaya bindirip gezdirdikde o yüzden çocukla alakalı bişey alıştırmakla alakalı değil...
teyzemin kızı 2 yaşına kadar annesini emerek bi yandanda kulağıyla oynayarak uyudu, nasıl oldu niye oldu bilinmez başka türlü uyumuyodu nasıl ve ne zaman uyuyacağını bebek belirledi, o yüzden bebek bakımıyla ilgili kesin kurallarım yok antin kuntin kitaplarda okudum işte şunu yapmayın bunu yapmayın diye ama kitapların çoğunun yazarı Avrupalı bizim gibi bakmıyolar olaya, yeter ki yatağında uyusun ağlasın diyo mesela benim içim kaldırmaz bırakamam onu öyle ağlarken çarşaftada sallayabilirim kundak da yapabilirim amuda da kalkabilirim bakalım hayırlısı, inşallah bana çeker çok uslu bi bebekmişim varlığım yokluğu m anlaşılmazmış
teyzemin kızı 2 yaşına kadar annesini emerek bi yandanda kulağıyla oynayarak uyudu, nasıl oldu niye oldu bilinmez başka türlü uyumuyodu nasıl ve ne zaman uyuyacağını bebek belirledi, o yüzden bebek bakımıyla ilgili kesin kurallarım yok antin kuntin kitaplarda okudum işte şunu yapmayın bunu yapmayın diye ama kitapların çoğunun yazarı Avrupalı bizim gibi bakmıyolar olaya, yeter ki yatağında uyusun ağlasın diyo mesela benim içim kaldırmaz bırakamam onu öyle ağlarken çarşaftada sallayabilirim kundak da yapabilirim amuda da kalkabilirim bakalım hayırlısı, inşallah bana çeker çok uslu bi bebekmişim varlığım yokluğu m anlaşılmazmış
çok haklısın sana sonuna kadar katılıyorum çocuğun yapısıyla alakalı bir durum kitaplar eğitimler fasa fiso şeyler çocuğu ağlatamam eğitim vercem diye oğlum 13 aylık 6 aylık olduğundan buyana babası gibi yatıyor çocuğun yapısı öyle sürekli ayağını bir yerlere atmak istiyor bizimle yatıyor o ayak sürekli ya benim üstümde ya yastık üstünde ya babasının üstünde hırçın yatıyor..
çok haklısın sana sonuna kadar katılıyorum çocuğun yapısıyla alakalı bir durum kitaplar eğitimler fasa fiso şeyler çocuğu ağlatamam eğitim vercem diye oğlum 13 aylık 6 aylık olduğundan buyana babası gibi yatıyor çocuğun yapısı öyle sürekli ayağını bir yerlere atmak istiyor bizimle yatıyor o ayak sürekli ya benim üstümde ya yastık üstünde ya babasının üstünde hırçın yatıyor..
kayınvalıdem sımdıden kucuk bı besık yatada anakucagı alınsen ıse başlayınca ben burda onda sallayarak uyuturum dıyor bende sakın alıştırmayalım mecbur kalmadıkça dıyorum sıkıntıyı yıne bız cekıcez cunkı inşallah uslu uslu uyurlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?