2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

mobilya beşikler görüntü olarak çok güzel bende almıştım ilk bebeğime ama toplasan 6 ay yatmadı dar geldi ona başka yerlerde park yatakta yatırdım onu onlarda uyudu uyanmadı ama kendi karyolasında uyumuyor şimdiden sonrada zaten uyumaz kardeş gelcek kardeşi yatar..

ama park besıkler daha kucuk canım olcu olarak 60*120 veya 70*110 en buyugu bıde ben sevemedim nedense park besıklerı hop kaldır ıstedıgın yere gotur felan belkı o yönü iyidir ama zaten memuruz senede 20 gun ızne gıdıyoruz bıde mecburen bakıcı lacak bebeğe oda yapmam gerekecek sık güzel bı oda yapayım dıyorumm bakalım hayırlısı

Günaydın kızlar,

Dün kızımın alışverişini bitirdik şükür.

Migrosta hafta sonu bebek bezleri indirimdeymiş onu kaçırdık ama Watsons'ta unibaby 3'lü ıslak mendiller 8 tl kampanyada.biticekmiş bugün yarın,haberiniz olsun.Normalde 13 tl falanmış.En çok da onu kullanıcakmışız,stoklayın isterseniz.

Çantamızı da aldık Hello Baby'den.İçine bayıldım,birsürü göz var.adını unuttum şimdi.Ordan bakabilirsiniz almadıysanız.

tabiki haklısın bende öyle düşündüm yaptım gerçi belki bizdende kaynaklandı ilk çocuktu şımartıldı yok yanımıza alalım dedik rahat dönemiyor yok yazın bunalıyor yere yatak serelim rahat yatsın dedik o yüzdende alışmamış olabilir ama 2. yi beşiğinden indirmiyecem gerçi indirememde abimizden korumak için beşiğinde yatması lazım.. :)

bıarkadasım bebegıne park besık almıştı hıc yatmamış bebek ıcınde çocuk sureklı yere yatak yapmışlar oyle yatmış yada babası gecede caslırısken sureklı annesiyle yatmış sımdı 2.5 yasında buyuk yatak almışlar onda yatmaya başlamış sanırım bıraz da alıştırmakla ılgılı canım ben sallamayada alıştırmayayım dıyorum bu besık sallanmıyor zaten bıde kım sallayacak sureklı gun boyu ıste yoruluyorum zaten ınsallah soyle uslu bı çocuk olursa rahat ederız

sallamanın alıştırmayla alakası yok durmayınca sürekli ağlayınca her yolu deniyorsun benimki çok yaramazdı gerçi halada öyle hep ağlayan bir bebekti birde ağlamaya başlayınca sanki etinden et kopuor öyle ağlıyor halada öyle dursun diye neler yapmıyorduk ayaktada beşiktede battaniyedede hepsinde salladık gecenin bir yarısı arabaya bindirip gezdirdikde o yüzden çocukla alakalı bişey alıştırmakla alakalı değil...

teyzemin kızı 2 yaşına kadar annesini emerek bi yandanda kulağıyla oynayarak uyudu, nasıl oldu niye oldu bilinmez başka türlü uyumuyodu nasıl ve ne zaman uyuyacağını bebek belirledi, o yüzden bebek bakımıyla ilgili kesin kurallarım yok antin kuntin kitaplarda okudum işte şunu yapmayın bunu yapmayın diye ama kitapların çoğunun yazarı Avrupalı bizim gibi bakmıyolar olaya, yeter ki yatağında uyusun ağlasın diyo mesela benim içim kaldırmaz bırakamam onu öyle ağlarken çarşaftada sallayabilirim kundak da yapabilirim amuda da kalkabilirim bakalım hayırlısı, inşallah bana çeker çok uslu bi bebekmişim varlığım yokluğu m anlaşılmazmış

bılmıyorumkı bazı dr larda aglasın sallamayın cocugu dıyor bıkere sallamaya alıştırıyorsunuz sonra hep sallanmak ıstıyorlar dıyor mesela işyerınde arkadaşım 4ay kendısı baktığında bebegıne hıc sallamamış uyuyordu kendı kendıne dıyor sonra işe başlayınca bakıcı hep ayağında sallamaya başlamış sımdı 2 yasını gectı sureklı ayakta sallanmak ıstıyor dıyor .gecen bıarkadasımda doktor konuşuyordu tv de dıyordukı dıyor bebeklerı yavaş yavaş ayağınızda sallayabılırsınız anne karnındakı gıbı hafıf gel gıtler bebegı sakınlestırır dıyormus ...

kayınvalıdem sımdıden kucuk bı besık yatada anakucagı alınsen ıse başlayınca ben burda onda sallayarak uyuturum dıyor bende sakın alıştırmayalım mecbur kalmadıkça dıyorum sıkıntıyı yıne bız cekıcez cunkı inşallah uslu uslu uyurlarr

çok haklısın sana sonuna kadar katılıyorum çocuğun yapısıyla alakalı bir durum kitaplar eğitimler fasa fiso şeyler çocuğu ağlatamam eğitim vercem diye oğlum 13 aylık 6 aylık olduğundan buyana babası gibi yatıyor çocuğun yapısı öyle sürekli ayağını bir yerlere atmak istiyor bizimle yatıyor o ayak sürekli ya benim üstümde ya yastık üstünde ya babasının üstünde hırçın yatıyor..

kızlar seker olçum cihazıma dun strip almıştım plusmed bıde baslık cıktı eczacı bunu tanıtman gerek dedı cunkı numaralar farklı ben ozman bu baslıgı takıcam uçlar bıtene kadar bunu mu kullancam dıger baslıgın numarası farklı cunkı

offf valla bızımkı yanımıza gelse ezerız bız o cocugu ıkımızde duzgun yatmıyoruz esımlee :)

Buldum dün aldığım çantayı,hello baby'den aldım,valla bu fiyata çıkmıycaktım ama iç gözlerini çok beğendim.Bir kere alıp en çok bunu kullanıcam diye kıydım valla.Markası Lassig

Videoda gösteriyolar ceplerini.

http://www.youtube.com/watch?v=xUmP5sIRL9A

Burda da en altta video var

http://www.hepsiburada.com/liste/la...?productId=aileoplmb1474772&categoryId=301143

Bu da ürün linki
http://www.hellobaby.com.tr/Anne-Cantalari/Lassig-Casual-Messenger-Bakim-Cantasi(SLATE-DUBARRY).aspx

Son düzenleme:

buarada canım senın oğlun 13 aylık sen 7 aylık hamılemısın masallahhh :)

kayınvaliden mi bakacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…