Buldum dün aldığım çantayı,hello baby'den aldım,valla bu fiyata çıkmıycaktım ama iç gözlerini çok beğendim.Bir kere alıp en çok bunu kullanıcam diye kıydım valla.Markası Lassig
Videoda gösteriyolar ceplerini.
http://www.youtube.com/watch?v=xUmP5sIRL9A
Bu da ürün linki
http://www.hellobaby.com.tr/Anne-Cantalari/Lassig-Casual-Messenger-Bakim-Cantasi(SLATE-DUBARRY).aspx
katalog hazirliyoruz canim
cok sukur ki evde calisiyorum
az kaldi sabaha kadar calissam yetisecek gibi
ama ayaklarim sisti oturmaktan dombili oldu cok komik
kayınvaliden mi bakacak
Eki Görüntüle 965180 kızlar dun besık almaya gıttık ve kararımızı bu modelde kıldık gerçekten o kadar mobılya baktım ama cılek onlara gore cok kalıtelı ve görsel olarak daha hos geldı baby coton büyümeyen besıgı alıcaz 70*130 ölculerı
ama park besıkler daha kucuk canım olcu olarak 60*120 veya 70*110 en buyugu bıde ben sevemedim nedense park besıklerı hop kaldır ıstedıgın yere gotur felan belkı o yönü iyidir ama zaten memuruz senede 20 gun ızne gıdıyoruz bıde mecburen bakıcı lacak bebeğe oda yapmam gerekecek sık güzel bı oda yapayım dıyorumm bakalım hayırlısı
hayırlı olsun tatlım ohh gözün aydın bitirdin hazırlıkları rahatladın :) Güle güle iyi günlerde kullanın...Günaydın kızlar,
Dün kızımın alışverişini bitirdik şükür.
Migrosta hafta sonu bebek bezleri indirimdeymiş onu kaçırdık ama Watsons'ta unibaby 3'lü ıslak mendiller 8 tl kampanyada.biticekmiş bugün yarın,haberiniz olsun.Normalde 13 tl falanmış.En çok da onu kullanıcakmışız,stoklayın isterseniz.
Çantamızı da aldık Hello Baby'den.İçine bayıldım,birsürü göz var.adını unuttum şimdi.Ordan bakabilirsiniz almadıysanız.
bılmıyorumkı bazı dr larda aglasın sallamayın cocugu dıyor bıkere sallamaya alıştırıyorsunuz sonra hep sallanmak ıstıyorlar dıyor mesela işyerınde arkadaşım 4ay kendısı baktığında bebegıne hıc sallamamış uyuyordu kendı kendıne dıyor sonra işe başlayınca bakıcı hep ayağında sallamaya başlamış sımdı 2 yasını gectı sureklı ayakta sallanmak ıstıyor dıyor .gecen bıarkadasımda doktor konuşuyordu tv de dıyordukı dıyor bebeklerı yavaş yavaş ayağınızda sallayabılırsınız anne karnındakı gıbı hafıf gel gıtler bebegı sakınlestırır dıyormus ...
ben tercihimi park beşikten yana kullandım 70*110 öyle kapıdan felan geçmiyor beşik büyük geliyor, bende yatak odama kurdum sabit tutacağım başka birşey de almadım, evimde yerim yok, bir ana kucağı gibi bişe düşünüyorum oturma odasında durduğumuz zaman kullanmak için, ama sen ayrı bir oda yapacaksan benimde evim sabit ve fazla odam olsaydı şu büyüyen yataklar varmış açılıyormuş mobilyadan ondan alırdım, dolabı perdesi halısı takım yapardım, tabi maddi imkanın varsa, ama olurya başka bir ihtiyaç olacaksada ilk gebeliğimiz olanlar için kullandıkça ortaya çıkacak bir ihtiyacımız olursa da alırız ikinci gebeliğini yaşayanlar çok daha tecrübeli bu konuda
hayırlı olsun tatlım ohh gözün aydın bitirdin hazırlıkları rahatladın :) Güle güle iyi günlerde kullanın...
derya arkadaşının yerinde olsa bakıcı ile kesin kavga ederdim, sen tut 4 ay kafana göre büyüt alıştır, kendi düzenini oluştur, gelsin bakıcı bütün düzeni alt üst etsin, çok kötü bir durum, hani başından beri bebeği durmayıp her yolu denese uyuması ağlamaması için tamamda, alışan bebeği başka bir şeye alıştırmakta kötü..
benim yakın zamanda doğum yapan bir arkadaşım bir sürü kitap o bu şu okudu onu yapmayacam, bunu yapmayacam dedi durdu,
telefonda konuştuğumda anar ddi hiç yapmam asla dediğim herşeyi yaptım, yinede her 5 dk bir uyanıp ağlıyor dedi. sanırsam bebeği Kolik rahatsızlığına tutulmuş.... İnşallah bebeklerimiz sarılık, kolik vs bir yenidoğan hastalığına yakalanmazda rahat bir bebeklik geçirirler..
offf valla bızımkı yanımıza gelse ezerız bız o cocugu ıkımızde duzgun yatmıyoruz esımlee :)
buarada canım senın oğlun 13 aylık sen 7 aylık hamılemısın masallahhh :)
aaa bu cantalarıda bılıyorum canım arstırdıgım ıkı marka var dıgerıde bu ydu iştee:) ve almış bırısı olarak memnun olduğunu soyluyorsun kaça aldınn
169 lira o çanta için çok değil mi ben portbebenin çantasını kullanırım bi süre sonrada evdeki çantalarım işimi görür günlük hayatta da büyük çanta kullanıyorum zaten
hayırlı olsun tatlım ohh gözün aydın bitirdin hazırlıkları rahatladın :) Güle güle iyi günlerde kullanın...
valla az da değil bence de ama değer diye aldım.Annemin hediyesi gerçi,o da rahatlattı.Mothercare'den alıcaktım,arkadaşım çok memnun,o da geniş gözlü,kalın saplı,ama o ekstra bebek arabası klipsleriyle,biberon çantasını da almak zorunda kalmış.daha pahalıya gelmiş.
Bunda hepsi var,bir de ben de büyük çanta kullanıyorum ama bunun cepleri bebek için düşünülmüş çok rahat.Portbebe almadım ben,puseti kullanıcam arabanın. Onlar bebek için ama bebeğin eşyaları çok oluyo,onun için de bu çanta lazım diye düşündüm ben.
canım çok sağol,aynen rahatladım vallaşimdi taşınıp,eşyalarını yıkayıp dolaplara yerleştirmesi kaldı,bir de çantamı yapıcam,o zaman tam rahatlıycam
kızlar seker olçum cihazıma dun strip almıştım plusmed bıde baslık cıktı eczacı bunu tanıtman gerek dedı cunkı numaralar farklı ben ozman bu baslıgı takıcam uçlar bıtene kadar bunu mu kullancam dıger baslıgın numarası farklı cunkı
deryacım beşik bir harika bu arada, annemlerin beşik sözü vardı bende dedim ki hakkım saklı kalsın bakalım park beşikte ne kadar yatıcak sığamadığı yerde siz büyüyen beşik alırsınız demiştim bu modelin büyüyen beşiğini düşünebilirim bende
ecet cnm benimde on call plus hafıza kartı gibi bir kart çıkıyor onu takıp o uçlar bitene kadar o orda duracak sonrasında başka kart var diğer kutuda onu takacaksın
deryacım beşik bir harika bu arada, annemlerin beşik sözü vardı bende dedim ki hakkım saklı kalsın bakalım park beşikte ne kadar yatıcak sığamadığı yerde siz büyüyen beşik alırsınız demiştim bu modelin büyüyen beşiğini düşünebilirim bende
canım benim annemde senin annen gibi der düşününce doğru geliyor bana tamam tam sıkmamak lazım kalça çıkığı vs olmasın çünkü kemikleri taze bebeklerin ama kundak yaptınmı da gerçekten rahat uyuyorlar.
Ankaraya gidince bende bir bakayım Mothercare'e belki bende annemden ya da kayınvalidemden hediye olarak alabilirim olmadı açık açık isterim
canım benim annemde senin annen gibi der düşününce doğru geliyor bana tamam tam sıkmamak lazım kalça çıkığı vs olmasın çünkü kemikleri taze bebeklerin ama kundak yaptınmı da gerçekten rahat uyuyorlar.
yeni bir güne merhaba bugun nasılsınız? kundak konusuna gelince evet kundak olunca daha rahat uyuyorlar biz ilk bebeğimde yapmamıştık ama çok yaramaz huysuz bir oğlum vardı zor uyuyordu annem dayanamadı bir tülbentle sardı onu bağladı hemen diye uyudu uyuduktan sonra çözüyorduk oğlum 13 aylık gerçi bazen hala öyle uyutuyoruz..:)
Eki Görüntüle 965180 kızlar dun besık almaya gıttık ve kararımızı bu modelde kıldık gerçekten o kadar mobılya baktım ama cılek onlara gore cok kalıtelı ve görsel olarak daha hos geldı baby coton büyümeyen besıgı alıcaz 70*130 ölculerı
merhaba güzel anneler!
ben de kundak kullanmayı düşünüyorum. size katılıyorum kesinlikle. bebekler ilk doğduklarında kendilerini anne karnında gibi hissettiklerinden sarıp sarmalanmak istiyorlarmış. tabi kundağın eskiden yapıldığı gibi çok sıkı olması şart değil.
güzel günlerde kullanın inş! bizim beşiğmizde sizin beşik boyutunda çok benziyor birbirine... 70*130 baya ideal bence.dün babamız da beşiğimizi kurdu çok tatlı duruyor ya harika. içini daha yerleştirmedim henüz.
buyumeyeni 2 bebek dusunmuyorsan alma canım. 3.5 yaşında daralmaya başladı bizimki içinde. ama 2 . dusunuyorsan hiç sorun değil. bebeğe bu odayı verir buyuye yeni bir yatak alırsın. ama sapa sağlam beşik suan kullanım dışı olmak uzere bizim evde. yani 6-7 yaşına kadar kullanıp istediği bir yatağa geçersiniz eğer 1 çocukta kalırsan. bilemedim ben biraz buyumeyen aldığım için pişman oldum sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?