2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

aaa bu cantalarıda bılıyorum canım arstırdıgım ıkı marka var dıgerıde bu ydu iştee:) ve almış bırısı olarak memnun olduğunu soyluyorsun kaça aldınn

169 lira o çanta için çok değil mi ben portbebenin çantasını kullanırım bi süre sonrada evdeki çantalarım işimi görür günlük hayatta da büyük çanta kullanıyorum zaten

kayınvaliden mi bakacak

canım benım kayınvalıdem benım le kalıor sayılır kendısı nevsehırde oturuyor normalde kısın getırıyorduk yanımıza ama ben gecen sene eylül gıbı ızne gıttıgımızde gtırdım onu yaz gelınce gıtmek ısteyecek ıllakı ama bebek olunca bakabıldıgı kadar bakacak bıraz yaslı 65 yasında ve belı ağrıyor fıtık bel kayması ne ararsan var bazen ben bakamamm ındırıp kaldıramam dıyor ama esımle bırsure ıdare edebılırler esım cunkı 8-24 vardıyalı çalışıyor

ben tercihimi park beşikten yana kullandım 70*110 öyle kapıdan felan geçmiyor beşik büyük geliyor, bende yatak odama kurdum sabit tutacağım başka birşey de almadım, evimde yerim yok, bir ana kucağı gibi bişe düşünüyorum oturma odasında durduğumuz zaman kullanmak için, ama sen ayrı bir oda yapacaksan benimde evim sabit ve fazla odam olsaydı şu büyüyen yataklar varmış açılıyormuş mobilyadan ondan alırdım, dolabı perdesi halısı takım yapardım, tabi maddi imkanın varsa, ama olurya başka bir ihtiyaç olacaksada ilk gebeliğimiz olanlar için kullandıkça ortaya çıkacak bir ihtiyacımız olursa da alırız ikinci gebeliğini yaşayanlar çok daha tecrübeli bu konuda

hayırlı olsun tatlım ohh gözün aydın bitirdin hazırlıkları rahatladın :) Güle güle iyi günlerde kullanın...

derya arkadaşının yerinde olsa bakıcı ile kesin kavga ederdim, sen tut 4 ay kafana göre büyüt alıştır, kendi düzenini oluştur, gelsin bakıcı bütün düzeni alt üst etsin, çok kötü bir durum, hani başından beri bebeği durmayıp her yolu denese uyuması ağlamaması için tamamda, alışan bebeği başka bir şeye alıştırmakta kötü..
benim yakın zamanda doğum yapan bir arkadaşım bir sürü kitap o bu şu okudu onu yapmayacam, bunu yapmayacam dedi durdu,
telefonda konuştuğumda anar ddi hiç yapmam asla dediğim herşeyi yaptım, yinede her 5 dk bir uyanıp ağlıyor dedi. sanırsam bebeği Kolik rahatsızlığına tutulmuş.... İnşallah bebeklerimiz sarılık, kolik vs bir yenidoğan hastalığına yakalanmazda rahat bir bebeklik geçirirler..

canım bu modelın buyuyenıne bayıldım da maddı olarak 1080 deyınce bırsuru kredı felan borcumuz varr bunu alalım dedık 5 yasına kadr rahat yatarmışş

aaa bu cantalarıda bılıyorum canım arstırdıgım ıkı marka var dıgerıde bu ydu iştee:) ve almış bırısı olarak memnun olduğunu soyluyorsun kaça aldınn

169 lira o çanta için çok değil mi ben portbebenin çantasını kullanırım bi süre sonrada evdeki çantalarım işimi görür günlük hayatta da büyük çanta kullanıyorum zaten

valla az da değil bence de ama değer diye aldım.Annemin hediyesi gerçi,o da rahatlattı. Mothercare'den alıcaktım,arkadaşım çok memnun,o da geniş gözlü,kalın saplı,ama o ekstra bebek arabası klipsleriyle,biberon çantasını da almak zorunda kalmış.daha pahalıya gelmiş.

Bunda hepsi var,bir de ben de büyük çanta kullanıyorum ama bunun cepleri bebek için düşünülmüş çok rahat.Portbebe almadım ben,puseti kullanıcam arabanın. Onlar bebek için ama bebeğin eşyaları çok oluyo,onun için de bu çanta lazım diye düşündüm ben.

hayırlı olsun tatlım ohh gözün aydın bitirdin hazırlıkları rahatladın :) Güle güle iyi günlerde kullanın...

canım çok sağol,aynen rahatladım valla şimdi taşınıp,eşyalarını yıkayıp dolaplara yerleştirmesi kaldı,bir de çantamı yapıcam,o zaman tam rahatlıycam

Ankaraya gidince bende bir bakayım Mothercare'e belki bende annemden ya da kayınvalidemden hediye olarak alabilirim olmadı açık açık isterim

deryacım beşik bir harika bu arada, annemlerin beşik sözü vardı bende dedim ki hakkım saklı kalsın bakalım park beşikte ne kadar yatıcak sığamadığı yerde siz büyüyen beşik alırsınız demiştim bu modelin büyüyen beşiğini düşünebilirim bende

ecet cnm benimde on call plus hafıza kartı gibi bir kart çıkıyor onu takıp o uçlar bitene kadar o orda duracak sonrasında başka kart var diğer kutuda onu takacaksın

kesınlıkle buyuyenı cokk guzell benımde kayınvalıdem alacak canım besıgı 1080 ona pahalı gelır görümcemde 150 Euro gondermıs bende bebeğe bıseyler al dıye onada bebek çantası uyku setı vs alalım dıyorum yada bebek arabasını aslında bebek arabasınıda ablam hedıye alacak su an atama sonuçlarını bekliyor:) ama onada cok gelır dıye kıyamadım belkı bebek arabasını alırım380 lıra begendıgım araba beşikte 560 uykusetı felan derken 650-700 bulur sanırım canım

ecet cnm benimde on call plus hafıza kartı gibi bir kart çıkıyor onu takıp o uçlar bitene kadar o orda duracak sonrasında başka kart var diğer kutuda onu takacaksın

bıde canım eslerımız aynı meslekten senle bızım burası 6 yıl doğu olarak gecıyor bıde esım benım sayemde geldı buraya benımde tayın ısım bıraz zor sözlesmelı memurum cunkı 2,5 yıl bıttı esımın bız uzatırız dıyoruz 5 -6 yl daha kalırız burda muhtemelen

yarım kundak yaptım ben eller sıkı bacaklar kısmen serbest o da rahat etti bende 3 ay zaten sonra poşet tarzı uyku tukumuna geçtim. onda da çok rahat ettim. 3.5 yaşına kadar kullandım. artık bacaklı kullanıyoruz. tulum muhim birşey bebeğe uyku alışkanlığı kazandırırken bir rituel olusturuyorsun tulum da bir unsur. tulumu nerde nasıl kaçta giyse uyku uyunacağını anlıyor. çok zorlanmadan uyuyup uzun soluklu uyuyorlar. tavsiye ederim ustu açıldımı usudumu derdide yok. battaniye zaten 1 yaşa kadar kullanmak tehlikeli.

merhaba güzel anneler!

ben de kundak kullanmayı düşünüyorum. size katılıyorum kesinlikle. bebekler ilk doğduklarında kendilerini anne karnında gibi hissettiklerinden sarıp sarmalanmak istiyorlarmış. tabi kundağın eskiden yapıldığı gibi çok sıkı olması şart değil.

güzel günlerde kullanın inş! bizim beşiğmizde sizin beşik boyutunda çok benziyor birbirine... 70*130 baya ideal bence.dün babamız da beşiğimizi kurdu çok tatlı duruyor ya harika. içini daha yerleştirmedim henüz.

buyumeyeni 2 bebek dusunmuyorsan alma canım. 3.5 yaşında daralmaya başladı bizimki içinde. ama 2 . dusunuyorsan hiç sorun değil. bebeğe bu odayı verir buyuye yeni bir yatak alırsın. ama sapa sağlam beşik suan kullanım dışı olmak uzere bizim evde. yani 6-7 yaşına kadar kullanıp istediği bir yatağa geçersiniz eğer 1 çocukta kalırsan. bilemedim ben biraz buyumeyen aldığım için pişman oldum sanırım.

canım boyu uzun olduğu ıcın 5yasına kadar cok rahatyatar dıye düşünüyorum ben hem o sırada ıkıncı felan olsa bunu kulanırız canımonada beyaz karyola tarzı bısey alırım allah hayırlısıyla herseyın ıyısını nasıp etsın ınsallah hepımıze

büyüyenı 9 yasına kadar kullanırsın dedı satıcı canım sımdı ıkıncıyı hıc dusunemıyorum ama kardessız olmasın dıye ıkıncı yı yaparım eşimde cok ıstıyor cunkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…