canım boyu uzun olduğu ıcın 5yasına kadar cok rahatyatar dıye düşünüyorum ben hem o sırada ıkıncı felan olsa bunu kulanırız canımonada beyaz karyola tarzı bısey alırım allah hayırlısıyla herseyın ıyısını nasıp etsın ınsallah hepımıze
Dün bir arkadaşım sayesinde gruptan haberdar oldum. Doğum sürecinde buradaki paylaşımlardan çok faydalandığından bahsetti. Ben de hemen katıldım aranıza :) Şu an 30. haftadayım. İsmine henüz karar veremediğimiz bir erkek bebek bekliyoruz. Umarım hepimizin kolay geçer doğumları..
Dün bir arkadaşım sayesinde gruptan haberdar oldum. Doğum sürecinde buradaki paylaşımlardan çok faydalandığından bahsetti. Ben de hemen katıldım aranıza :) Şu an 30. haftadayım. İsmine henüz karar veremediğimiz bir erkek bebek bekliyoruz. Umarım hepimizin kolay geçer doğumları..
offf valla bızımkı yanımıza gelse ezerız bız o cocugu ıkımızde duzgun yatmıyoruz esımlee :)
canım boyu uzun olduğu ıcın 5yasına kadar cok rahatyatar dıye düşünüyorum ben hem o sırada ıkıncı felan olsa bunu kulanırız canımonada beyaz karyola tarzı bısey alırım allah hayırlısıyla herseyın ıyısını nasıp etsın ınsallah hepımıze
Hosgeldin aramiza, cok gecmis olsun. Yasadiklarin cok zor arkadasim, insallah bebegini saglikla kucagina aldiginda yasadiklarini unutursun.selam nisan anneleri.sizleri takip ediyordum sürekli ama yazma cesareti bulamamıştım kaybetme korkusu var hep çünkü bende de rahim ağzı yetmezliği var rahimde dikiş var yani 13 haftada dikiş atıldı o günden beri wc harici kalkmıyorum sürekli yatıyorum.benimde 20 haftada ve 18 haftada düşüklerim var acil dikiş atıldı ama suyum geldi.şimdi 29 haftaya geldim çok şükür.rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapanlar topiği var orda benim gibi aynı şeyleri yasamış arkadaslar var.Allah hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin
hheee :) bizim evde tv yok, ben de facede gordum o videoyu. Herkes paylasiyo, demek haberlerde bile cikti :) cok gulduk esimle, cok da duygulandim, agladim nedenseKızlar haberlerde amerikadaa yaşayan asyalı bir ailenin kızlarını ilk yağmurla buluşturma die geçen haberi izledim bayıldımmm, sizlerde izleyinn mutlaka
Masallah bebegine canim. Benim kasiklar hep agriyo, yuruyemiyorum. Bi yatak toplasam saniyorum karnim dusuyo, ama en son kontrolde bebis makat gelisliydi. Donmus gibi de gelmiyo bana ama bilemedimslm kızlar
dun kontrole gıttık herseyımız gayet ıyı benım kızım pozısyonunu almıs bıle kafa asarda cok zorlanmaya basladım ayaga kalkarken yururken kasık agrısı yasıyorum 2 kilo 60 gr 45 cm de boyu masaallah :)))
selam nisan anneleri.sizleri takip ediyordum sürekli ama yazma cesareti bulamamıştım kaybetme korkusu var hep çünkü bende de rahim ağzı yetmezliği var rahimde dikiş var yani 13 haftada dikiş atıldı o günden beri wc harici kalkmıyorum sürekli yatıyorum.benimde 20 haftada ve 18 haftada düşüklerim var acil dikiş atıldı ama suyum geldi.şimdi 29 haftaya geldim çok şükür.rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapanlar topiği var orda benim gibi aynı şeyleri yasamış arkadaslar var.Allah hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin
slm kızlar
dun kontrole gıttık herseyımız gayet ıyı benım kızım pozısyonunu almıs bıle kafa asarda cok zorlanmaya basladım ayaga kalkarken yururken kasık agrısı yasıyorum 2 kilo 60 gr 45 cm de boyu masaallah :)))
yemiyim bari napim
zeytinde de bisey cikmasa bari :18:
haklisin canim yarin aldirayim insulin de basliyim bir an evvel
insaallah dogumdan sonra gecer ve kullanmak zorunda kalmam :26:
masallah bebise
Eki Görüntüle 965180 kızlar dun besık almaya gıttık ve kararımızı bu modelde kıldık gerçekten o kadar mobılya baktım ama cılek onlara gore cok kalıtelı ve görsel olarak daha hos geldı baby coton büyümeyen besıgı alıcaz 70*130 ölculerı
canim baby coton herhalde cilegin en begenilen modeli. Gule gule kullansin bebisin simdiden :)Eki Görüntüle 965180 kızlar dun besık almaya gıttık ve kararımızı bu modelde kıldık gerçekten o kadar mobılya baktım ama cılek onlara gore cok kalıtelı ve görsel olarak daha hos geldı baby coton büyümeyen besıgı alıcaz 70*130 ölculerı
Ohhhh, hayirli olsun. Bitti mi simdi alisverisler? Ya tuh bebek bezi alcam ben de ama indirim filan hic denk gelemiyorum :) ucuz bisey de degilmis meretGünaydın kızlar,
Dün kızımın alışverişini bitirdik şükür.
Migrosta hafta sonu bebek bezleri indirimdeymiş onu kaçırdık ama Watsons'ta unibaby 3'lü ıslak mendiller 8 tl kampanyada.biticekmiş bugün yarın,haberiniz olsun.Normalde 13 tl falanmış.En çok da onu kullanıcakmışız,stoklayın isterseniz.
Çantamızı da aldık Hello Baby'den.İçine bayıldım,birsürü göz var.adını unuttum şimdi.Ordan bakabilirsiniz almadıysanız.
Aynen katiliyorum. Ben de diyorum aslinda soyle yapmicam, boyle alistirmiicam diye ama her bebek kendi karakteriyle dunyaya geliyo, ve karsilikli davranislarimiz da birbirimizin karakterlerine gore sekillencek. Bakalim nasil olcak :) ben de cok usluymusum, babasi da. Ama benim kizim cadoloz sanki hafifteyzemin kızı 2 yaşına kadar annesini emerek bi yandanda kulağıyla oynayarak uyudu, nasıl oldu niye oldu bilinmez başka türlü uyumuyodu nasıl ve ne zaman uyuyacağını bebek belirledi, o yüzden bebek bakımıyla ilgili kesin kurallarım yok antin kuntin kitaplarda okudum işte şunu yapmayın bunu yapmayın diye ama kitapların çoğunun yazarı Avrupalı bizim gibi bakmıyolar olaya, yeter ki yatağında uyusun ağlasın diyo mesela benim içim kaldırmaz bırakamam onu öyle ağlarken çarşaftada sallayabilirim kundak da yapabilirim amuda da kalkabilirim bakalım hayırlısı, inşallah bana çeker çok uslu bi bebekmişim varlığım yokluğu m anlaşılmazmış
Her uzman farkli bi yorum yapiyo yani. Birinin yap dedigini digeri yapma diyo. Valla uzmanlarin degil de bebislerin yap dedigini yapcaz, yapma dedigini yapmicaz gibi gelio bana. Uzmanlar ne derse desinbılmıyorumkı bazı dr larda aglasın sallamayın cocugu dıyor bıkere sallamaya alıştırıyorsunuz sonra hep sallanmak ıstıyorlar dıyor mesela işyerınde arkadaşım 4ay kendısı baktığında bebegıne hıc sallamamış uyuyordu kendı kendıne dıyor sonra işe başlayınca bakıcı hep ayağında sallamaya başlamış sımdı 2 yasını gectı sureklı ayakta sallanmak ıstıyor dıyor .gecen bıarkadasımda doktor konuşuyordu tv de dıyordukı dıyor bebeklerı yavaş yavaş ayağınızda sallayabılırsınız anne karnındakı gıbı hafıf gel gıtler bebegı sakınlestırır dıyormus ...
Hosgeldin arkadasim. Daha 10 hafta var, bulursunuz icinize sinen bi isim. Kolay bi is degil sonucta, hayirlisi olsun simdidenDün bir arkadaşım sayesinde gruptan haberdar oldum. Doğum sürecinde buradaki paylaşımlardan çok faydalandığından bahsetti. Ben de hemen katıldım aranıza :) Şu an 30. haftadayım. İsmine henüz karar veremediğimiz bir erkek bebek bekliyoruz. Umarım hepimizin kolay geçer doğumları..
ay yok ben vazgeçtim,başından beri Emsey'le ilgili içimde garip bir his vardı,sabahtan beri araştırdım,Pendik Şifa'dan randevu aldım,Azize hn.,ben sana yazarım,haftaya salı gidicem. Bakalım orayı çok övmüşler forumda,siteden baktım,odalarına,hastaneye falan.Aradım,fiyatları da öğrendim.Muayene 40,normal,540,sezeryan 1350.Epidural 250'ymiş.Bebek işitme,topuk testi,anne tahlileri dahilmiş.Ekstra bebekte rahatsızlık (sarılık vb) çıkarsa ilave eklenirmiş.
Biliyosun Emsey maşallah 3 katı fiyat verdi.Normal 1500 dedi.Hadi onu da geçtim,fiyat sorun değil değsin bari ama çok şikayet okudum orayla ilgili.
Bakalım Şifa nasılmış..:26:[/QU
artık kaç aylık olduk bende ıstanbula yeni taşındığım için evime en yakın remedy e gıttım bu güne kadar ordan bi doktorla gorusuyorum hep ama açıkcası hastaneden çok memnun değılim çok kalabalık eski bir hastane bu saaten sonra başka doktora gitmek olurmuki şifada yakın bana sanırım odalar falan nasıl acaba oda önemli benim için benide bilgilendirirmisin cnm
ah canım benim beni 12/8 bile zorluyor.. tansiyonum hiç bukadar yükselmemiştiki..buketcım ben 12/8 oldugumda mutluluktan dört köşe oluyorum 12/8 hep üstlerine cıkıyor benım ben bıde ıste deli gıbı oluyorum kaşar su dakıka veda ettim
canım benim kendi kundağım duruyor.. sanırım bir süre onu kullanıcam.. kundak rahat hele 40 ı çıkana kadar çok rahat hemde.. kimisi yapma diyor ama ispanyol bir profosördü kesinlikle kundak yapın diyordu.. ağlamasını gazını azaltır ellerinin yüzüne çarpıp uyanmasını engeller diyordu..kundak alan varmı önerisi olan...
canım herşey boş çocuk tamamen kendine özgü o yönlendiriyor seni.. benim kızımda hep memede uyurdu sonra tutturdu bi ara illa ayakta uyuyacam diye şimdi yanına oturuyuorum uyuyor.. sadece sunu biliyorum emzik benim kurtarıcımdı.. aslada ısrarcı olmadı.. uyuyunca ya kadar emerdi sonra bırakırdı 21. ayındada kendi istemedi.. ama emzirmek mucize gibi bişey kesinlikle her sorunun çözümüteyzemin kızı 2 yaşına kadar annesini emerek bi yandanda kulağıyla oynayarak uyudu, nasıl oldu niye oldu bilinmez başka türlü uyumuyodu nasıl ve ne zaman uyuyacağını bebek belirledi, o yüzden bebek bakımıyla ilgili kesin kurallarım yok antin kuntin kitaplarda okudum işte şunu yapmayın bunu yapmayın diye ama kitapların çoğunun yazarı Avrupalı bizim gibi bakmıyolar olaya, yeter ki yatağında uyusun ağlasın diyo mesela benim içim kaldırmaz bırakamam onu öyle ağlarken çarşaftada sallayabilirim kundak da yapabilirim amuda da kalkabilirim bakalım hayırlısı, inşallah bana çeker çok uslu bi bebekmişim varlığım yokluğu m anlaşılmazmış
yarım kundak yaptım ben eller sıkı bacaklar kısmen serbest o da rahat etti bende 3 ay zaten sonra poşet tarzı uyku tukumuna geçtim. onda da çok rahat ettim. 3.5 yaşına kadar kullandım. artık bacaklı kullanıyoruz. tulum muhim birşey bebeğe uyku alışkanlığı kazandırırken bir rituel olusturuyorsun tulum da bir unsur. tulumu nerde nasıl kaçta giyse uyku uyunacağını anlıyor. çok zorlanmadan uyuyup uzun soluklu uyuyorlar. tavsiye ederim ustu açıldımı usudumu derdide yok. battaniye zaten 1 yaşa kadar kullanmak tehlikeli.
5 kadar yatması imkansız. 130 cm benim oğlan 3.5 110 civarı yasrıkla falan ayaklar değiyor nerdeyse şimdi geçirsem tamam buyuyenler 180 olsa normal yatak boyu zaten 9 yaşında bu hesapla çocuk 170 olmazsa...
9 yasında 170 cok fazlaa yabenım yegenım suan 4 yasını yenı bıtırdı 104cm boyu sızın cocugun boyu bayağı bı uzunmuş ozman bzımkının uzun olması cok zor annesı 160 babası 170
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?