2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
ağır enfeksiyon geçirdim beş kilo verdim şekerim ve tansiyonum normale döndü şimdi sadece her gün takip ediyorum gayet normal değerler de çıkıyor, doktorum hastalığımdan dolayı şekerimin yükselmiş olduğunu söyledi:44: tansiyonu yükselen arkadaşlar tuzdan uzak durun ve mümkün olduğunca uzanın size iyi gelecektir ve neden yükseldiğini de araştırın her doktor meraklı ve ilgili olmuyor olay anında müdahale edip işini yapıyorlar o kadar.

arkadaşlar çok sağolun inşallah 3 düşükten sonra kızıma kavuşacam.sizi hep okuyorum tecrübeleniyorum sayenizde.daha kızıma alışveriş bile yapamadım annanesi ve babanesi bi kaç parça bişey aldılar sadece.sizin aldıklarınızla fikir sahibi oluyorum.bebek çamaşırlarını neyle yıkayacaksınız deterjan tavsiyesi olan varmı

[SUB]kızlar dün yatmadan wc ye gittim, bi baktım burnum kanıyor 15 dk durmadı. tampon fln zor bela durdu..
sizde oluyor mu böyle? acaba düşünmeli miyim yoksa gerek yok mu?[/SUB]

ben arada yaşıyorum cnm ama zorlamıyorum doktoruma da söylemedim ilaç verir diye zaten ilaçlarım 3 tane birde insilün var 1 tane daha hap eklensin istemedim

benimki artık ilaçlık boyuta doğru gidiyo, duphalac mıydı neydi annemin bi şurubu vardı mucize gibi diyodu annem doktora sorucam onu kullanıcam

[SUB]kızlar dün yatmadan wc ye gittim, bi baktım burnum kanıyor 15 dk durmadı. tampon fln zor bela durdu..

bende de burun kanaması oluyo ama nasıl diyim dışarı akacak kadar yoğun değil burnumu sildikçe bakıyorum pıhtılaşmış kan oluyo, senin ki 15 dk durmamış doktoruna danış bence

çok geçmiş olsun cnm umarım bundan sonra hiçbir sıkıntı yaşamadan tamamlarsın hamişliği.

2 gün önce benimde başıma geldi bi baktım elim üstüm başım kan olmuş..
ne yapacağımı şaşırdım Allah'tan yalnız değildim yoksa korkudan ne yapacağımı şaşırırdım..
benimde rahat bi 5 dk kanadı ensemi ıslattım elimi yüzümü yıkadım..
sonra normale döndü şükür..
geçmiş olsun ikimizede

tünaydın hatunlar..
sayfaları oku oku anca bitirdim
herkesler iyi maşallah..
ama ben pek ii değilim..
boğazım çok ağrıyo kuru kuru bi öksürük var..
sünizit olduğu için burnum hep içime akıyo..
doktora gitmekle gitmemek arasında kaldım :18::18:

kızlar dün bebeğimin hastane için çantasını hazırladım bugün de kendim için hazırlıcam netten araştırdım sordum soruşturdum ona göre eşyalarımı koyucam. napayım vakit bol artık gün gün bi şeylerle oyalanıp hazırlıkları yapayım dedim:)

canım ben yıkadım ütüledim bohçalara sardım dalinin sıvı bebek deterjanı var netten araştırdım toz deterjanlar kalıntı bırakıp alrji yapıyormuş ciltlerinde ben kullandım mis gibi oldu bide omonun sıvı bebek deterjanı var ona da iyi diyorlar

valla ben daha var diye hastane cantası falan hazırlamadım ama korkmuyo değilim nolur nolmaz diye yakında başlarım bende:)))

çok geçmiş olsun cnm umarım bundan sonra hiçbir sıkıntı yaşamadan tamamlarsın hamişliği.

inş canım sorunsuz atlatsak şu günlerimizi az kaldı diye teselli ediyorum bebeğimi kucağıma aldığım gün bu zamanları hatırlamak istemiyorum hafızamdan sileceğim

Canim tansiyon problemi yasayan sendin di mi? Hastaneye filan gitmistin sanki? Nasil oldun? Ya benim annem yanimda, ara ara girip bakmaya calisiyorum ama kopuk kopuk oluyo. Karistirdiysam kusura bakma

benım canım doğru tahmın etmişsin aynı akşamları fırlıyor cumartesı doktora gıdeceğim benı düşünüp yazdığın ıcın teşekkür ederim

bebek şekerlerimin malzemelerini alıyorum bugun yapmaya başlayayım..
hem kızıma hem bebişe..
hafta sonuda misafirim var.. yemeğe ne yapcam bilmiyorum önerilerinizi alayımmı..

ayy hadı bakalım resımlerı atarsın bızde görürüz canım kolay gelsın

canım cok güzeller güle güle kullanın

ahh kuzum geçmiş olsun bendede tansıyon var tuz kullanmıyorum ama uzanmaya fırsatım olmuyor calışıyorum eve gidince dinlenebılıyorum

rıca ederiz canım bende hacışakır aldım yıkadım kıyafetlerını cok azda yumusatıcı koydum ama ekstra durulama yapıyorum

canım dıkkat et geçmiş olsun doğum yaklaşıyor hasta olmamaya dikkat et doktora gıt bence

oooo maşallah sana ben daha eşyalarını ütülemedim bıle dün mobılyası geldı artık yavaş yavaş bende yapıyorum

valla ben daha var diye hastane cantası falan hazırlamadım ama korkmuyo değilim nolur nolmaz diye yakında başlarım bende:)))

ben de boştayken yavaş yavaş hazırlanayım dedim...

bebeğe sabun tozu kullansana..

ben ilk 3 ay giyeceği kıyafetlerini sabun tozuyla yıkadım. ütüledim koydum hurca. mis gibi koktular:) ama daha büyük kıyafetlerini normal makinede yıkabilirim diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…