Kabızlık sorunu yaşayan var mı?
ben arada yaşıyorum cnm ama zorlamıyorum doktoruma da söylemedim ilaç verir diye zaten ilaçlarım 3 tane birde insilün var 1 tane daha hap eklensin istemedim
[SUB]kızlar dün yatmadan wc ye gittim, bi baktım burnum kanıyor 15 dk durmadı. tampon fln zor bela durdu..
sizde oluyor mu böyle? acaba düşünmeli miyim yoksa gerek yok mu?[/SUB]
ağır enfeksiyon geçirdim beş kilo verdim şekerim ve tansiyonum normale döndü şimdi sadece her gün takip ediyorum gayet normal değerler de çıkıyor, doktorum hastalığımdan dolayı şekerimin yükselmiş olduğunu söyledi:44: tansiyonu yükselen arkadaşlar tuzdan uzak durun ve mümkün olduğunca uzanın size iyi gelecektir ve neden yükseldiğini de araştırın her doktor meraklı ve ilgili olmuyor olay anında müdahale edip işini yapıyorlar o kadar.
[SUB]kızlar dün yatmadan wc ye gittim, bi baktım burnum kanıyor 15 dk durmadı. tampon fln zor bela durdu..
sizde oluyor mu böyle? acaba düşünmeli miyim yoksa gerek yok mu?[/SUB]
arkadaşlar çok sağolun inşallah 3 düşükten sonra kızıma kavuşacam.sizi hep okuyorum tecrübeleniyorum sayenizde.daha kızıma alışveriş bile yapamadım annanesi ve babanesi bi kaç parça bişey aldılar sadece.sizin aldıklarınızla fikir sahibi oluyorum.bebek çamaşırlarını neyle yıkayacaksınız deterjan tavsiyesi olan varmı
kızlar dün bebeğimin hastane için çantasını hazırladım bugün de kendim için hazırlıcam netten araştırdım sordum soruşturdum ona göre eşyalarımı koyucam. napayım vakit bol artık gün gün bi şeylerle oyalanıp hazırlıkları yapayım dedim:)
çok geçmiş olsun cnm umarım bundan sonra hiçbir sıkıntı yaşamadan tamamlarsın hamişliği.
omonun konsantre deterjanı var beyaz renkli olan ben onu kullanıcam
bebeğe sabun tozu kullansana..
Canim tansiyon problemi yasayan sendin di mi? Hastaneye filan gitmistin sanki? Nasil oldun? Ya benim annem yanimda, ara ara girip bakmaya calisiyorum ama kopuk kopuk oluyo. Karistirdiysam kusura bakma
bebek şekerlerimin malzemelerini alıyorum bugun yapmaya başlayayım..
hem kızıma hem bebişe..
hafta sonuda misafirim var.. yemeğe ne yapcam bilmiyorum önerilerinizi alayımmı..
Selam güzel anneler
Bizde yavaş yavaş eksiklerimizi tamamlıyoruz.Kızışıma ananesi neler neler alıyor bana fırsat kalmıyor resmen
http://www.superceyiz.com/FB,92586,...ek-nevresim-pike-yastik-setleri-tac-linen.jpg
Ananesi kuzuma taçtan bu bebek setini aldı.Bütün ürünler antibakteriyel.İçinde nevresim takımı,Pikesi,alt açma minderi,önlüğü kundağı,havlusu,dekoratif yastığı ve yastık kılıfı var.Ayrıca bir tane taha taçtan nevresim takımı aldık.
http://www.irfanhome.com/wp-content/uploads/2013/02/Taç-Maritime-Organik-Bebek-Nevresim-Takımı1.jpg
Toplamda 3 adet nevresim takımı şimdilik yeter kanımca
Birde özdilekten kışlık bir battaniye aldı ananemiz.Sponsorumuz sağolsun
ağır enfeksiyon geçirdim beş kilo verdim şekerim ve tansiyonum normale döndü şimdi sadece her gün takip ediyorum gayet normal değerler de çıkıyor, doktorum hastalığımdan dolayı şekerimin yükselmiş olduğunu söyledi:44: tansiyonu yükselen arkadaşlar tuzdan uzak durun ve mümkün olduğunca uzanın size iyi gelecektir ve neden yükseldiğini de araştırın her doktor meraklı ve ilgili olmuyor olay anında müdahale edip işini yapıyorlar o kadar.
arkadaşlar çok sağolun inşallah 3 düşükten sonra kızıma kavuşacam.sizi hep okuyorum tecrübeleniyorum sayenizde.daha kızıma alışveriş bile yapamadım annanesi ve babanesi bi kaç parça bişey aldılar sadece.sizin aldıklarınızla fikir sahibi oluyorum.bebek çamaşırlarını neyle yıkayacaksınız deterjan tavsiyesi olan varmı
tünaydın hatunlar..
sayfaları oku oku anca bitirdim
herkesler iyi maşallah..
ama ben pek ii değilim..
boğazım çok ağrıyo kuru kuru bi öksürük var..
sünizit olduğu için burnum hep içime akıyo..
doktora gitmekle gitmemek arasında kaldım :18::18:
kızlar dün bebeğimin hastane için çantasını hazırladım bugün de kendim için hazırlıcam netten araştırdım sordum soruşturdum ona göre eşyalarımı koyucam. napayım vakit bol artık gün gün bi şeylerle oyalanıp hazırlıkları yapayım dedim:)
valla ben daha var diye hastane cantası falan hazırlamadım ama korkmuyo değilim nolur nolmaz diye yakında başlarım bende:)))
bebeğe sabun tozu kullansana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?