2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
canım dıkkat et geçmiş olsun doğum yaklaşıyor hasta olmamaya dikkat et doktora gıt bence

teşekkür ederim canım..
sende iyisindir inşallah..
pazartesi günü kontrole gittiğimde anlattım durumumu doktora..
2haftaya kadar geçmezse kbb ye git dedi..
pastil falan kullansam dedim yok olmaz dedi..
zaten devlet hastanesi olduğu için başından savdı..

kolay gelsin inşallah yetişir.
cok tesekkur ederim cnm cok sukur yetisti
esime verdim receteyi bugun aliyorum ama sanirim ben tip 2 diyabet hastasi olacagim bu kacinilmaz.
zaten insulin direncim vardi ustelik genetik
yani saglam seker hastasi adayim..
hayaim boyunca dikkatli ve duzenli yasamak zorundayim
buna alissam iyi olacak. elbette ve insaallah insuline ihtiyac duymadan.
dikkat et kendine canım yaa yorma okadar..
yordum sanirim ama degdi bugun rahatim sporumu yapip biraz kitap okumaya ayirabilirim gunumu
Tünaydın annişler sorunsuz sıkıntısız bır gün dılerım hepimize

yeme tatlım zeytınde de tuz fazla yumurta yogurt yesıllık ye az kaldı doğumdan sonra ınsallah hepsi gececek
tunaydin canim nasilsin?
zeytini cok fazla yiyordum hemde 10-15 tane gibi
simdi 5-6 ya indirdim
yavas yavas birakirim gibime geliyor
zira ben tam bir zeytin canavariyimmmm

ben 1 yaşına kadar sabun tozunun makineler için olanını kullandım..

tunaydin canim cok gecmis olsun :26:
aman ihmal etme doktora gidemezsen bile ara bence..

hacı şakirin var sabun tozları elde yıkamada var makine içinde var biz ilk elde yıkamıştık ilk bebeğiminkileri doğduktan sonra makineler için olannını kullandık

elde yıkayamamda matik olanından alayım bari %100 doğal demişler dalana, millet tüllerini falanda onunla yıkıyomuş merak ettim yumuşatıcı kullanmak gerekir mi zararlı diyolar ama

ayyy ne guzel bir heyecan oooo
ben 7. aya girer girmez hazirlamistim
neler koydun bebege ? acaba bi eksigim var mi ki benim:26:

Kizlar bis sualim var. Simdi 32+0 da calisabilir raporu aldiktan sonra calisamaz raporu almak icin illa yine bi haftanin tam bitmesini beklemem sart degil di mi? Yani 34+4 te de alabilirim calisamaz raporumu, illa 34+0 ya da 35+0 olmak zorunda degildir herhalde???

gecmis olsun :) doktora gidince de pek bisey degismiyo ama sen bilirsin canim. Bogazini yumusatacak biseyler ic. Bi de kaynamis sutte 5 dk hatmi cicegi demleyip icmeyi dene, oksuruge cok iyi geliyo. Ama tadina garnti veremiicem :)
dalan roxy diye bi deterjan varmış kızlar sabun tozumu o da
Evet canim. Sabun tozu.

sağol canımm..
tadına garanti veremiyosan ben onu hiç denemeyim çnkü bi midem bulanırsa vay benim halime..

peki kaç derecede yıkanacak soğuk suyla yıkamış bazı arkadaşlar 15 dk kısa program soğuk su yumuşatıcısız?

ahh kuzum geçmiş olsun bendede tansıyon var tuz kullanmıyorum ama uzanmaya fırsatım olmuyor calışıyorum eve gidince dinlenebılıyorum

şimdi nasıl tansiyonun rapor alabilsen bir hafta dinlensen bile fark edecektir çok geçmiş olsun canım.

cok gecmis olsun canim :26:
benimde tansiyonum yuksek cikti hemen arastirdi doktorum sagolsun protein kacagi cikmadi cok sukur ama bakteri cikti idrar kulturu verdim bakalim cuma gunu alacagim sonucu ins bi aksilik cikmaz..

ıhlamur ıc lımonlu su salep de cok iyi geçmezse yıne gıt yataktan kalkınca ustune bırsey gıy muhakkak

bende zeytın canavarıyım cok severim ama yıyemıyorum artık

kızlar 33.haftada uçak yolculuğu yapabilirmiyim?
sabah gidiş akşam dönüş olarak?

36 kadar yapabilirsin canım benım ama doktordan kağıt alman lazım sanırım 33 haftalık olduğunu belirten

şimdi nasıl tansiyonun rapor alabilsen bir hafta dinlensen bile fark edecektir çok geçmiş olsun canım.

sabah 13/8 cıktı bırazdan yıne ölçeceğim bakalım belkıde rapor verır bana ınş.

çok güzeller güle güle kullansın bebişin

sen ne zaman bişey yazsan ben de bişey öğreniyorum valla.Hemen bu dediğin yöntemleri araştırıcam,ben de doğum izninde bebeklere fısıldayan kadının kitabını okuycam elimden geldiğince,sonra okuycak halimiz kalmıycak zaten

valla 6 aylık bebişi olan arkadaşımla gittim,10 paket * 3'lü aldırdı indirimdeyken,en çok bu kullanılıyo,ben kaç kere git gel yaptım aldım durdum dedi,bu fiyata da yok dedi.Yani en az 5 paket 3lü daha alırsan iyi olur.Bezini kirletince poposunu yıkasam bile onunla bişey kaldı mı diye yine sildim ben dedi.iade etmiyceğin tek ürün diyo.
Bezleri de huggies aldık,4 paket 56'lı yenidoğan,2 paket de 2 numara.Hemen büyüyo dedi,fişi sakla,yenidoğanı değişim yaparsın artarsa dedi ama artmaz diynda da bir kere gecede 5 kere bez değiştirdim dedi düşün.prima ve huggies çişi falan alt tabakaya geçirdiği için bebek rahat ediyomuş.

hoşgeldiin,

tamam canım ben yazarım sana,ev taşıycaz o hafta,hemen olmasa bile anlatırım.Odaları falan güzel,nette var videosu da,oda fotoğrafları da bilgin olsun.

çok geçmiş olsun

Sağlıkla kavuş inşallah canım,az kaldı
Kesinlikle Dalin derim ben ,bebekler için özel deterjanı ve yumuşatıcısı var..dün hellobaby'den aldım..heryerde var zaten.Mis gibi kokuyo

[SUB]kızlar dün yatmadan wc ye gittim, bi baktım burnum kanıyor 15 dk durmadı. tampon fln zor bela durdu..
sizde oluyor mu böyle? acaba düşünmeli miyim yoksa gerek yok mu?[/SUB]
bende de burun kanaması oluyo ama nasıl diyim dışarı akacak kadar yoğun değil burnumu sildikçe bakıyorum pıhtılaşmış kan oluyo, senin ki 15 dk durmamış doktoruna danış bence

canım yazı var olabilir burun kanaması diye,geçmiş olsun,yine doktoruna danış bence.

alıntı:
[h=1]Gebelikte Burun Tıkanıklığı ve Kanaması[/h] Gebelikte vücuttaki hormon değişimine bağlı özellikle östrojen düzeyindeki artış burun içindeki konka adı verilen mukozal yapıdaki etlerin şişmesine ve hatta daha fazla mukus üretmesine neden olabilir. Ayrıca gebelerde kan volümündeki artış burun etlerinde etkiler, şişmeye neden olur, bu değişim sonucunda burun tıkanıklıkları görülür. Yine artan kan basıncı ile de kanamlar görülebilmektedir.

http://www.ahmetsirin.com/tr/gebelikte-burun-tikanikligi-ve-kanamasi.html

kızlar 33.haftada uçak yolculuğu yapabilirmiyim?
sabah gidiş akşam dönüş olarak?

raporla evet,ama mümkünse önermiyo doktorlar o haftalarda,zaten çook şişer ayakların,ellerin basınçta.hele ki aynı gün iyice yorar.Ben o yüzden hep ertesi gün döndüm önceki aylarda..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…