2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
peki kaç derecede yıkanacak soğuk suyla yıkamış bazı arkadaşlar 15 dk kısa program soğuk su yumuşatıcısız?

canim ben 40 derece ile ile yikadim bazi bebek programlari 60 a kadar sicalik veriyor..
soguk su ile yikaninca bakteriler olur mu bilemem ama muhakkak renkli olanlari elinde bir kere sudan gecir bazi arkadaslarin renklileri renk vermis ve butun kiyafetleri cop olmus aman dikkat!
ben 40 derece ile yikadim ve bol buharda utuledim..
renklileri de elimden gecirdim hatta bi tane zibini oyle bi renk verdi ki butun kiyafetleri etkileyebilirdi

anam elde kim yıkayacak pfffff ben dişlerimi fırçalarken bile lavaboya eğilemiyorum belim ağrıyo

[SUB]kızlar dün yatmadan wc ye gittim, bi baktım burnum kanıyor 15 dk durmadı. tampon fln zor bela durdu..
sizde oluyor mu böyle? acaba düşünmeli miyim yoksa gerek yok mu?[/SUB]

bu haftalarda boğaz ve burun kanamaları doğal canım benimde oluyor doktorum normal bunlar beklediğimiz durumlar diyor.

doğru gerçekten sağolun kızlar tecrübeleri dikkate almak lazım

bu haftalarda boğaz ve burun kanamaları doğal canım benimde oluyor doktorum normal bunlar beklediğimiz durumlar diyor.

aynen hepimize olmuş demekki.ben sebebini okumuştum demir hapı kullanıyoruz bide hamilelikten dolayı vücutt kan hacmi artıyor burun kılcalları ince olduğu için oradan çatlak veriyormuş.

hoşgeldin ....sağlıkla doğsun inşallah...adını sonrada koyarsınız

Kabızlık sorunu yaşayan var mı?
her daim kabızım...tuvalet benim için bir öcüüüü...doktor bana 1 hafta boyunca tuvalete çıkamayanlar için ilaç veriyoruz dedi..benim en fazla 3 gün oluyor...magnezyumdan sonra düzene girdi.... her gün giriyorum ama zor geçiyor...çok zor...

Allah kimine zor kimine kolay nasip ediyor...bu bebeğin yaşadığın kötü şeyleri unutturur inşallah....genelde sabun tozuyla yıkıyorlar ,annem sabun tozu bebek deterjanı kalmazsa..hacı şakirin beyaz sabunuyla yıkardı...

[SUB]kızlar dün yatmadan wc ye gittim, bi baktım burnum kanıyor 15 dk durmadı. tampon fln zor bela durdu..
sizde oluyor mu böyle? acaba düşünmeli miyim yoksa gerek yok mu?[/SUB]
arkadaşların dediği gibi hamilelikte normal miş burun kanaması ama...tansiyondan falan da olabilir...geçmiş olsun...

boğazım çok ağrıyo kuru kuru bi öksürük var..
sünizit olduğu için burnum hep içime akıyo..
doktora gitmekle gitmemek arasında kaldım :18::18:
geçmiş olsun...başın felaket ağrıyordur...doktora gitmezsen ,doğal yöntemlerle halledersin artık

iyi yapmışsın...sadece bebeğini bekleyeceksin...

Dalan roxy sabun tozu toz şeklinde cnm aynı deterjan gibi bende roxy kullanıcam nasipse ama yumuşatıcı kullanıp kullanmamakta kararsızım

Yahu arkadaş ne insanlar var.Zaten hamileliğin bu evresinde insan diken üstünde duruyor.İş yerinde bir arkadaş sürekli bozuk plak gibi hadi doğur,sen erken doğuracaksın,rüyamda gördüm deyip duruyor.Diyorum hayra aç ağzını öyle ama rüyamda gördüm diyor.ya diyorum deme bana böyle şeyler etkileniyorum.hala dakka başı aynı muhabbet martı görmezsin sen falan filan.Ay yolacam az kaldı

bugün doktora gittik çok şükür oğluşum iyiydi ve çalışabilir raporumu aldım 32+0 dayım tam bugünde dahil olmak üzere 36 gün sonra gel çalışamaz raporu vericez dediler oda tam 37+0 a denk geliyor martın 13 de izne ayrılıcam bakalım oğlum izin verirse

bende de burun kanaması oluyo ama nasıl diyim dışarı akacak kadar yoğun değil burnumu sildikçe bakıyorum pıhtılaşmış kan oluyo, senin ki 15 dk durmamış doktoruna danış bence

doktoruma da sordum sizin dediğiniz gibi normalmiş, benimki çok az daha fazla olabilir ama sorun yok dedi.
ayy şükür yaa

bizim herifte hemen müdahale etti yoksa ben direk küüttt

içime su serpti yazı valla sağolasın canm yaa

aynen doktor da öyle söyledi güzelmm

hoşgeldin ....sağlıkla doğsun inşallah...adını sonrada koyarsınız

arkadaşların dediği gibi hamilelikte normal miş burun kanaması ama...tansiyondan falan da olabilir...geçmiş olsun...

haklısın canmm doktor da sizler gibi süledi.. şükür diyelim

öyle kahinliğe soyunanlar var canım benim görümcem 10 düşük yapmış olmadı bebeği.ben yeni evliyim daha eşime diyokisizinde çocuğunuz olmayacak biliyorum...sonra neyse ben hamileyim bu sefer kız olacak rüyamda gördüm ha doğurdum doğuracam hala soruyo erkekmi eminmisiniz.ya var ya hasta bunlar ya böyle ben görürüm öncede hesabı densizlere cok gıcık oluyorum bende yolmak istiyorum.

Son düzenleme:

ohh maşallahhh hadi bakalım, bende 17 şubat pazartesi gidip raporumu alıcam inş sonra 37 ye kadar işe devm prensesim rahat durursa, sonrası yatışş

onun ruhu hasta olsa gerek lafına laf bile söyleme değmez böylelerine Allah korusun nezaman sağlıklı yaşayacaklarsa ozaman gelsinler inşallah

sağlıklı oldukları yani 36-37 haftadan sonra gelsinler inşallah demek istedim arkadaşına sinirlendiğimden ellerim birbirine girdi

slm cicişlerrr nasılsınız
bızım dun dr.kontrolu vardı bebem 1.450gr.olmus boyunu soledı unuttum yaa ıgne yazıyodu o ara ben ona odaklandıgım ıcın unuttum zannımca kv.de hatırlamıyo kocişcan da uyuyodu kuzum ya yuzunude tam cektı gosterdı bıze ben esımın babaannesıne benzettım yanakları tontiş tontiştibebem ters duruyomus bası yokarıdamıs megerseme bosuna nefes sıkıntısı cekmıyomusum ben
bugunde ıgnemı oldum kansızlık ıcın anam yandım resmen tetanoz asısı bılem o kadar yakmadı benı bunun masallahı var

sağlıklı oldukları yani 36-37 haftadan sonra gelsinler inşallah demek istedim arkadaşına sinirlendiğimden ellerim birbirine girdi

Zaten bilmem neyden nem kapar haldeyiz bu dönemde birde sırıtarak söylüyor.Ne geçiyor eline bilmem.Hadi ilkinde takıldın diyelim de uyardım onca bu şekilde söyleme diye hala dakka başı aynı muhabbet.Diyorum sus ağzını hayra aç erken doğması matah bir durum değil zamanında gelsin yaşama şansı ne kadar durursa o kadar fazla.Hala öyle ama rüyamda gördüm görürsün diyor.Sabır çekiyorum sürekli.Ama dellenmiyor değilim.Zaten evhamlı bi yapım var.Şimdi de bunu kafaya takarım.Nerden bulur böyle insanlar beni

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…