- 1 Ağustos 2013
- 136
- 42
- 48
soyle bır goz attımda herkesın bebesının masaallahı var kıloları bakımından benımkı bıraz zayıf sızınkılere gore ama sağlıklı olsunda doğunca alır kıloyu allahın ıznıyle
öyle kahinliğe soyunanlar var canım benim görümcem 10 düşük yapmış olmadı bebeği.ben yeni evliyim daha eşime diyokisizinde çocuğunuz olmayacak biliyorum...sonra neyse ben hamileyim bu sefer kız olacak rüyamda gördüm ha doğurdum doğuracam hala soruyo erkekmi eminmisiniz.ya var ya hasta bunlar ya böyle ben görürüm öncede hesabı densizlere cok gıcık oluyorum bende yolmak istiyorum.
Sorma canım.Ben Allah'ım en kötü 36 haftayı göreyim diye her dakika dua ediyorum.çıkmış karşıma bana söylediği şeye bak.Sus diyosun onuda anlamıyor birde sırıta sırıta tekrarlıyor.Allah inşallah hepimizin meleklerini zmanında kucağımıza verir.Zaten çok panikliyorum şu dönemler hepten gerdi beni
Zaten bilmem neyden nem kapar haldeyiz bu dönemde birde sırıtarak söylüyor.Ne geçiyor eline bilmem.Hadi ilkinde takıldın diyelim de uyardım onca bu şekilde söyleme diye hala dakka başı aynı muhabbet.Diyorum sus ağzını hayra aç erken doğması matah bir durum değil zamanında gelsin yaşama şansı ne kadar durursa o kadar fazla.Hala öyle ama rüyamda gördüm görürsün diyor.Sabır çekiyorum sürekli.Ama dellenmiyor değilim.Zaten evhamlı bi yapım var.Şimdi de bunu kafaya takarım.Nerden bulur böyle insanlar beni
haftamız aynı seninle inşallah zamanında sağlıklı tombiş tombiş alırız kucağımza bu günlere bile getiren rebbimeşükürler olsun daha dün olacakmı olmayacakmı derdindeydik:)rabbim doğduğu güzel günleride gösterecek inşallah.
zaten bilmem neyden nem kapar haldeyiz bu dönemde birde sırıtarak söylüyor.ne geçiyor eline bilmem.hadi ilkinde takıldın diyelim de uyardım onca bu şekilde söyleme diye hala dakka başı aynı muhabbet.diyorum sus ağzını hayra aç erken doğması matah bir durum değil zamanında gelsin yaşama şansı ne kadar durursa o kadar fazla.hala öyle ama rüyamda gördüm görürsün diyor.sabır çekiyorum sürekli.ama dellenmiyor değilim.zaten evhamlı bi yapım var.şimdi de bunu kafaya takarım.nerden bulur böyle insanlar beni
Yahu arkadaş ne insanlar var.Zaten hamileliğin bu evresinde insan diken üstünde duruyor.İş yerinde bir arkadaş sürekli bozuk plak gibi hadi doğur,sen erken doğuracaksın,rüyamda gördüm deyip duruyor.Diyorum hayra aç ağzını öyle ama rüyamda gördüm diyor.ya diyorum deme bana böyle şeyler etkileniyorum.hala dakka başı aynı muhabbet martı görmezsin sen falan filan.Ay yolacam az kaldı
ben 1 yaşına kadar sabun tozunun makineler için olanını kullandım..
ayyy ne guzel bir heyecan oooo
ben 7. aya girer girmez hazirlamistim
neler koydun bebege ? acaba bi eksigim var mi ki benim:26:
hoşgeldin ....sağlıkla doğsun inşallah...adını sonrada koyarsınız
her daim kabızım...tuvalet benim için bir öcüüüü...doktor bana 1 hafta boyunca tuvalete çıkamayanlar için ilaç veriyoruz dedi..benim en fazla 3 gün oluyor...magnezyumdan sonra düzene girdi.... her gün giriyorum ama zor geçiyor...çok zor...
Allah kimine zor kimine kolay nasip ediyor...bu bebeğin yaşadığın kötü şeyleri unutturur inşallah....genelde sabun tozuyla yıkıyorlar ,annem sabun tozu bebek deterjanı kalmazsa..hacı şakirin beyaz sabunuyla yıkardı...
arkadaşların dediği gibi hamilelikte normal miş burun kanaması ama...tansiyondan falan da olabilir...geçmiş olsun...
geçmiş olsun...başın felaket ağrıyordur...doktora gitmezsen ,doğal yöntemlerle halledersin artık
iyi yapmışsın...sadece bebeğini bekleyeceksin...
Yahu arkadaş ne insanlar var.Zaten hamileliğin bu evresinde insan diken üstünde duruyor.İş yerinde bir arkadaş sürekli bozuk plak gibi hadi doğur,sen erken doğuracaksın,rüyamda gördüm deyip duruyor.Diyorum hayra aç ağzını öyle ama rüyamda gördüm diyor.ya diyorum deme bana böyle şeyler etkileniyorum.hala dakka başı aynı muhabbet martı görmezsin sen falan filan.Ay yolacam az kaldı
slm cicişlerrr nasılsınız
bızım dun dr.kontrolu vardı bebem 1.450gr.olmus boyunu soledı unuttum yaa ıgne yazıyodu o ara ben ona odaklandıgım ıcın unuttum zannımca kv.de hatırlamıyo kocişcan dauyuyodu kuzum ya yuzunude tam cektı gosterdı bıze ben esımın babaannesıne benzettım yanakları tontiş tontişti bebem ters duruyomus bası yokarıdamıs megerseme bosuna nefes sıkıntısı cekmıyomusum ben
bugunde ıgnemı oldum kansızlık ıcın anam yandım resmen tetanoz asısı bılem o kadar yakmadı benı bunun masallahı var
ruyalarını hatta fikirlerini duymak istemiyoru de direk baska turlu susmuyacak anlasılan
bugün doktora gittik çok şükür oğluşum iyiydi ve çalışabilir raporumu aldım 32+0 dayım tam bugünde dahil olmak üzere 36 gün sonra gel çalışamaz raporu vericez dediler oda tam 37+0 a denk geliyormartın 13 de izne ayrılıcam bakalım oğlum izin verirse
bızım dun dr.kontrolu vardı bebem 1.450gr.olmus boyunu soledı unuttum yaa ıgne yazıyodu o ara ben ona odaklandıgım ıcın unuttum zannımca kv.de hatırlamıyo kocişcan dauyuyodu kuzum ya yuzunude tam cektı gosterdı bıze ben esımın babaannesıne benzettım yanakları tontiş tontişti bebem ters duruyomus bası yokarıdamıs megerseme bosuna nefes sıkıntısı cekmıyomusum ben
bugunde ıgnemı oldum kansızlık ıcın anam yandım resmen tetanoz asısı bılem o kadar yakmadı benı bunun masallahı var
sağol canım Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızımaşallah canım sağlıkla gelsın paşan
Dün bir arkadaşım sayesinde gruptan haberdar oldum. Doğum sürecinde buradaki paylaşımlardan çok faydalandığından bahsetti. Ben de hemen katıldım aranıza :) Şu an 30. haftadayım. İsmine henüz karar veremediğimiz bir erkek bebek bekliyoruz. Umarım hepimizin kolay geçer doğumları..
ağır enfeksiyon geçirdim beş kilo verdim şekerim ve tansiyonum normale döndü şimdi sadece her gün takip ediyorum gayet normal değerler de çıkıyor, doktorum hastalığımdan dolayı şekerimin yükselmiş olduğunu söyledi:44: tansiyonu yükselen arkadaşlar tuzdan uzak durun ve mümkün olduğunca uzanın size iyi gelecektir ve neden yükseldiğini de araştırın her doktor meraklı ve ilgili olmuyor olay anında müdahale edip işini yapıyorlar o kadar.
tünaydın hatunlar..
sayfaları oku oku anca bitirdim
herkesler iyi maşallah..
ama ben pek ii değilim..
boğazım çok ağrıyo kuru kuru bi öksürük var..
sünizit olduğu için burnum hep içime akıyo..
doktora gitmekle gitmemek arasında kaldım :18::18:
kızlar dün bebeğimin hastane için çantasını hazırladım bugün de kendim için hazırlıcam netten araştırdım sordum soruşturdum ona göre eşyalarımı koyucam. napayım vakit bol artık gün gün bi şeylerle oyalanıp hazırlıkları yapayım dedim:)
esime verdim receteyi bugun aliyorum ama sanirim ben tip 2 diyabet hastasi olacagim bu kacinilmaz.
zaten insulin direncim vardi ustelik genetik
yani saglam seker hastasi adayim..
hayaim boyunca dikkatli ve duzenli yasamak zorundayim
buna alissam iyi olacak. elbette ve insaallah insuline ihtiyac duymadan.
bugün doktora gittik çok şükür oğluşum iyiydi ve çalışabilir raporumu aldım 32+0 dayım tam bugünde dahil olmak üzere 36 gün sonra gel çalışamaz raporu vericez dediler oda tam 37+0 a denk geliyormartın 13 de izne ayrılıcam bakalım oğlum izin verirse
İnsallah ama bence simdiden uykusuzluga alistiriyorlar biziGeceleri yatmak eziyet gibi geliyor her döndüğümde uyaniyorum uykuya şimdiden hasret kaldım umarım oğlum geceleri rahat ettirir dogunca
Kolay gelsin cnm!katalog hazirliyoruz canim
cok sukur ki evde calisiyorum
az kaldi sabaha kadar calissam yetisecek gibi
ama ayaklarim sisti oturmaktan dombili oldu cok komik
O ne cnm?Aranızda gebelik kolestazı olan var mı?
Tuh bezi kacirmisizGünaydın kızlar,
Dün kızımın alışverişini bitirdik şükür.
Migrosta hafta sonu bebek bezleri indirimdeymiş onu kaçırdık ama Watsons'ta unibaby 3'lü ıslak mendiller 8 tl kampanyada.biticekmiş bugün yarın,haberiniz olsun.Normalde 13 tl falanmış.En çok da onu kullanıcakmışız,stoklayın isterseniz.
Çantamızı da aldık Hello Baby'den.İçine bayıldım,birsürü göz var.adını unuttum şimdi.Ordan bakabilirsiniz almadıysanız
Güzel annişlerrr öğleden sonra işe gitmedim ohhhh misss gibi evime geldim bir güzel temizlik çamaşır felan hallettimm, allah kısmet ederse yarın memlekete gitmek için yola çıkacağızz malum yolumuz uzun biraz valiz hazırladık bir kısmı duruyor yoruldum eşimle devam edeyim die beklettim, akşama çaya misafirim var, dua edin bize de allah kaza bela vermeden gidelim, pazartesi doğum iznim başlıyor zaten, ailelere de haber vermedik yarın yola çıkacağımızı :) sürpriz yapacağızzz :) heyecan var ama bir yandan da korkuyorummm inşallah yolda başımıza bişe gelmez
Hoş geldin canımMaşallah paşana
Çok geçmiş olsun gülüm. Sıkıntılı bir dönem de olsa değerlerinin normale dönmesine sevindim. İnşallah sana bir daha sıkıntı yaratmaz, kalan aylarını da rahat geçirirsin.
Geçmiş olsun canım, acil şifalar diliyorum.
Gözün aydın, hayırlı olsun canım. Çok heyecan veriyor değil mi?:107:
Negatif düşünme şimdiden, umalım doğum sonrası insülin direnci ortadan kalksın ve sen de normal hayatına dönebil. Ama söylediğin bir şey çok doğru, gebelik döneminde diyabet sorunu olan arkadaşlar maalesef hayatlarının ileriki dönemlerinde tip 2 diyabet olma yatkınlığına sahip. Ama belirttiğin gibi kontrollü yaşanırsa, kilo alımı engellenirse gayet sağlıklı da olunabilir.
Gözünüz aydın, maşallah tosunlarınızaRabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah:107:
Güzel annişlerrr öğleden sonra işe gitmedim ohhhh misss gibi evime geldim bir güzel temizlik çamaşır felan hallettimm, allah kısmet ederse yarın memlekete gitmek için yola çıkacağızz malum yolumuz uzun biraz valiz hazırladık bir kısmı duruyor yoruldum eşimle devam edeyim die beklettim, akşama çaya misafirim var, dua edin bize de allah kaza bela vermeden gidelim, pazartesi doğum iznim başlıyor zaten, ailelere de haber vermedik yarın yola çıkacağımızı :) sürpriz yapacağızzz :) heyecan var ama bir yandan da korkuyorummm inşallah yolda başımıza bişe gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?