2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
soyle bır goz attımda herkesın bebesının masaallahı var kıloları bakımından benımkı bıraz zayıf sızınkılere gore ama sağlıklı olsunda doğunca alır kıloyu allahın ıznıyle

Sorma canım.Ben Allah'ım en kötü 36 haftayı göreyim diye her dakika dua ediyorum.çıkmış karşıma bana söylediği şeye bak.Sus diyosun onuda anlamıyor birde sırıta sırıta tekrarlıyor.Allah inşallah hepimizin meleklerini zmanında kucağımıza verir.Zaten çok panikliyorum şu dönemler hepten gerdi beni

haftamız aynı seninle inşallah zamanında sağlıklı tombiş tombiş alırız kucağımza bu günlere bile getiren rebbimeşükürler olsun daha dün olacakmı olmayacakmı derdindeydik:)rabbim doğduğu güzel günleride gösterecek inşallah.

cnm o arkadas muneccım şeyi mi yedı acaba bı sorsana tovbe tovbee ınsanı gunaha sokar bunlar boşver cnm bazen banada benzer seyler dıyo farklı kısıler he he dıyorum gecıyorum bazen karssındakı konusurken dınlemezden gelmek ıse yarıyo dene bak o konusurken baska bırıyle konus vaya baska bı seyle ılgılen konusmasına fırsat verme bence zaten hassas bı surecteyız bı de densız ınsanlarla ugrasmıyalım de mi

Son düzenleme:

İnşallah canım.Her dakika dua ediyorum hem kendim için hemde bütün hamileler için.Sanırım oda durumun önemini hamile kalınca anlar ne diyeyim Allah ne yazdıysa onu görücez.Çok şükür bu günlere geldik.İnşallah Allah tamamına erdirmeyi de nasip eder ve hayırlısıyla alırız cücüklerimizi kucaklarımıza

takma kafana cnm sadece sua et onu da allaha havale et

bendede iki gündür çok nefes darlığı olmaya başladı kalbim sıkışıyor sanki böyle çok yemekten falanmı acaba öyle çokta şişko değilım ama eskisi kadar kaliteli nees alamadığımı hissediyorum yattığımda 30 haftada erkekn değilmi bu nefes darlığı sizdede oluyormu

ruyalarını hatta fikirlerini duymak istemiyoru de direk baska turlu susmuyacak anlasılan

ben 1 yaşına kadar sabun tozunun makineler için olanını kullandım..

hmmm ben elde yıkadım hacı şakirin toz sabunuyla makine için değil galiba benimki...

ayyy ne guzel bir heyecan oooo
ben 7. aya girer girmez hazirlamistim
neler koydun bebege ? acaba bi eksigim var mi ki benim:26:

evet cnm çok heyecanlı bi hazırlık:) sen benden erkenciymişsin.
bebek için hastane çıkışı seti, 5li zıbın seti, uzun kollu zıbın, iki tane biberon, ıslak mendil, gül suyu, pişik kremi, pamuk, iki tane battaniye, emzik, 12li pazen bez, 10 tane bebek bezi( az mı çok mu bilemedim) bunları koydum şimdilik daha aklıma gelirse eklerim. seninkilerden eksik var mı bende?

evet cnm yavaş yavaş hazırlıkları yapayım dedim:)

insan inş bebeğin vaktinde gelir diye moral verir senin arkadaş da tam tersi... kulak asma öyle konuşmalara...

maşallah cnm bebeğine bebek pozisyonunu son haftaya kadar bile değiştirebilirmiş.

maşallah canım sağlıkla gelsın paşan

canım benım maşallah meleğine ben 8 aydır vuruyorum iğne artık yer kalmadı kan pıhtılaşması var bende

Hoş geldin canım Maşallah paşana

Çok geçmiş olsun gülüm. Sıkıntılı bir dönem de olsa değerlerinin normale dönmesine sevindim. İnşallah sana bir daha sıkıntı yaratmaz, kalan aylarını da rahat geçirirsin.

Geçmiş olsun canım, acil şifalar diliyorum.

Gözün aydın, hayırlı olsun canım. Çok heyecan veriyor değil mi?:107:

Negatif düşünme şimdiden, umalım doğum sonrası insülin direnci ortadan kalksın ve sen de normal hayatına dönebil. Ama söylediğin bir şey çok doğru, gebelik döneminde diyabet sorunu olan arkadaşlar maalesef hayatlarının ileriki dönemlerinde tip 2 diyabet olma yatkınlığına sahip. Ama belirttiğin gibi kontrollü yaşanırsa, kilo alımı engellenirse gayet sağlıklı da olunabilir.

Gözünüz aydın, maşallah tosunlarınıza Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah:107:

Güzel annişlerrr öğleden sonra işe gitmedim ohhhh misss gibi evime geldim bir güzel temizlik çamaşır felan hallettimm, allah kısmet ederse yarın memlekete gitmek için yola çıkacağızz malum yolumuz uzun biraz valiz hazırladık bir kısmı duruyor yoruldum eşimle devam edeyim die beklettim, akşama çaya misafirim var, dua edin bize de allah kaza bela vermeden gidelim, pazartesi doğum iznim başlıyor zaten, ailelere de haber vermedik yarın yola çıkacağımızı :) sürpriz yapacağızzz :) heyecan var ama bir yandan da korkuyorummm inşallah yolda başımıza bişe gelmez

E=gogomel;33871900]slm kızla
dun kontrole gıttık herseyımız gayet ıyı benım kızım pozısyonunu almıs bıle kafa asarda cok zorlanmaya basladım ayaga kalkarken yururken kasık agrısı yasıyorum 2 kilo 60 gr 45 cm de boyu masaallah :)))[/QUOTE]
Maasallah cnm benimki de doner ins :)

Geceleri yatmak eziyet gibi geliyor her döndüğümde uyaniyorum uykuya şimdiden hasret kaldım umarım oğlum geceleri rahat ettirir dogunca
İnsallah ama bence simdiden uykusuzluga alistiriyorlar bizi

katalog hazirliyoruz canim
cok sukur ki evde calisiyorum
az kaldi sabaha kadar calissam yetisecek gibi
ama ayaklarim sisti oturmaktan dombili oldu cok komik
Kolay gelsin cnm!

Aranızda gebelik kolestazı olan var mı?
O ne cnm?

Tuh bezi kacirmisiz
Prima mi ne kadarmis?

İyi yolculuklar canım, güle güle gidin. Selam söyle memlekete

Esmer dün akşam üstü online idi bir süre, ama birşey yazmadı. Bugün de görmedim. Belki hazırlıklarla vs. meşguldür, ablası da yanında olunca bizi unutmuştur:107:

evet cnm ya çok heyecanlı bi telaş:) vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorsun...

şimdiden hayırlı yolculuklar cnm...iyi gezmeler ve iyi tatiller:) annenlere çok hoş bi sürpriz olur gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…