2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Jenny
Cok sinir oldum o manyak arkadasina. Bi tersleyiver benim icin Allah askina yaaaa :/

ya evet. Huggies i de cok methediyolar. Hem de 8 lira var primayla arasinda :) ama bana bez bebekte pisik filan yapabilir, depolama. Lazim oldukca marketten alirsin dediler. O yuzden 1 ya da 2 pk alcam heralde. Ne alacagima da karar veremedim hos, prima mi huggies mi? O zaman ben kocami kolundan tutup watsons a bi goturiimm :) en azindan islak mendilleri kacirmayayim. Dedigin gibi bu fiyata hic bi yerde yok :)
masallah tosun bebisine :) sana da gecmis olsun :)
Anarcim simdiden iyi yolculuklar, simdi annenlere kavuscaksin ooohhhh :) benim de annem gidiyo yarin. Allah tum yolculari sag salim yerlerine kavustursun :) esmeri ben de gormedim hakikaten. Ben kopuk kopuk girdigim icin topige sen soyleyince farkettim. Ablasi var belki ondandir,belki yogun hazirlik isleri vardir :)

Bende 2 tane hastane cikisi koydum
2 tane kisa kollu bady 2 tane uzun kollu bady 2 tane tulum
2 tane battaniye 1 tane biberon emzik pisik kremi 10 tane yeni dogan bezi
Pamuk-uni baby islak mendil yeni dogan
burun aparati sut sagma makinasi
5 tane agiz mendili
Kullan at Alt acma bezi

Kendim icinde
2 tane gecelik 1 tane sabahlik
1 tane pijama takimi
1 tane hirka
Terlik
Lohusa taci
2 tane corap
5 tane kilot
2 tane emzirme atleti
1 tane emzirme sutyeni
Havlu islak mendik
1 paket gogus mendili
Gogus kalkani
Zemzem- hurma
Hijyenik ped
Kirli torbasi
Plaset topu😂
Fotograf makinasi
Tarak- makyaj malzemesi
Sabun

Canta acik aklima geldikce koyuyorum
Bende eksik var mi acaba yaaa aklima bisi gelmiyo 😳

[/QUOTE] Maasallah cnm benimki de doner ins :)

İnsallah ama bence simdiden uykusuzluga alistiriyorlar bizi

Kolay gelsin cnm!

O ne cnm?

Tuh bezi kacirmisiz
Prima mi ne kadarmis?[/QUOTE]
mega paket 28 iraydı.

Son düzenleme:
İyi, sağlıklı olsunda bizi unutsun :) tekrar gelince sorarız hesabını :)
Sağol canımm söylerim tabiiii

Tatlım nefes darlığı var, gaz şişkinliği olunca daha çok oluyor, tuvalete çıkamayınca hele ölüyorum sanıyorummm

Geçmiş olsun tatlım, maşallahhh bebişineee:)
Sakin ol tatlım, güzelce anlat arklarına stresli olduğunu panik yaptığını baktın anlamıyorlar sonra bozarsın :)

Gözün aydın maşallah oğluşuna çalışanlardansın sende :) bn hemencik ayrılıyorummm :)
kızlar 33.haftada uçak yolculuğu yapabilirmiyim?
sabah gidiş akşam dönüş olarak?
Benim doktorum. 36 ya kadar verebilirim demişti...

Sağol canımmmm inşallahhh bütün yolculuk yapanlar sağ salim gidecekleri yerlere kavuşşunlar...

evet cnm ya çok heyecanlı bi telaş:) vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorsun...

şimdiden hayırlı yolculuklar cnm...iyi gezmeler ve iyi tatiller:) annenlere çok hoş bi sürpriz olur gerçekten.

Sağol canımm evet şaşıracaklar mutlu olacak :)

Spor ve saglikli beslenme tek cozumuymus bu direnci kirmanin..
İnsaallah basarabilirim 😊😊
Senin yorumlarin cok rahatlatiyor beni.. Eksik olma emi? 😊

Yolun acik olsun tatlim simdiden gozun aydin olsun dualarim seninle 😉

anam elde kim yıkayacak pfffff ben dişlerimi fırçalarken bile lavaboya eğilemiyorum belim ağrıyo

Kuzum ben kıyafetleri bastım makinaya.. Dalin sıvı deterjqn ve yumuşatıcı aldı .. 30 derecede yıkadım.. Ekstra durulama yatım onda da yumuşatıcı gözüne birkaç damla elma sirkesi damlattım..

Kızlar bugün acayip sancım oldu acildeydim.incelediler bişey çıkmadı.eve geldim hala agrılarım var geçmiyor.nedir bu anlamadım.sancılarımamı yanayım görümcelerin laf sokmalarınamı.sanki mahsus yapıyom ima ediyolar,bunlar hiç agrı çekmemiş sanki bıktırdılar beni ya

Bu arada filologtanda uzun zamandır ses çıkmadı iyidir inşallahhh son zamanlarda kötü şeyler yaşamıştı haberi olan varsa durumunu ve şuanki halini yazarsa seviniriz

gecmiş olsun, kov hepsini evden diyeceğim olmayacak

Geçmiş olsun tatlım çok takma boşver :) gül geç

Cok gecmis olsun tatlim 😔
Takmayacaksin duymayacaksin onlari ..
Her kafadan cikan sesleri dinlersek kendimizi dinleyemeyiz 😉
Suan bizim dinlenmeye sakin olmaya ihtiyacimiz var bebegin icin sakin ol ve kulak asma biliyorum zor ne kadar uzak olursan canini sıkan kimselerle o kadar iyi

sende eksik yok bence cnm. gene aklına gelirse eksik bişey koyarsın. ben kendi çantamı tamamen hazırlamadım. seninkinden faydalanırım:)

geçmiş olsun cnm ya takma onları hiç mahsus yapacak halin yok zaten ne diye yapasın ki?

benim çeşitli deneyimlerim.

Kabızlık sorunu yaşayan var mı?
ben yaşıyorummmmm ama haşlanmış lahana kadar hiç bşey çözemedi derdimi. zaten de çok severim, gidip gelip yiyorum çerez niyetine, üstüne de su.ooooohhh tavsiye ederim
ooohhh, hazırlanırken senin listene bakcam ben de :) ateşölçer de koy dediler bana ama hastanede kıtlık mı varmış ki dedim
Bu arada filologtanda uzun zamandır ses çıkmadı iyidir inşallahhh son zamanlarda kötü şeyler yaşamıştı haberi olan varsa durumunu ve şuanki halini yazarsa seviniriz
ya, bi sorun olsa haber verirdi diye düşünüyorum. iyidir inşallah
canım geçmiş olsun. görümcenleri de duyma boş ver. bunun daha doğum sonrası da var, en iyisi şimdiden takmamayı öğrenmek

Aynen ya bana da koy dediler gerek yok bence de koca hastanede ates olcer olmaz mi cnm allalaaa 😒

Bu arada ates olceri nasil aldiniz kizlar
Benim esim kizilitesi termimetre almis hem alin hem kulaktan olcuyor ve oda sicakligini da gosteriyor adini hic duymadim aklima gelmiyor suan ama insaallah iyidir

Hu hu komşular Nasılsıniz valla ben yarin Dr gitcem oglumu gorecem çoook mutluyum sizlerde ne var ne yok hafta sonu da alışveriş yapıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…