2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Hayirli olsun canim, iyidir insallah. Markasini aklina gelince yaz, fikir olsun bize. Ben henuz almadim. Ama kulaktan olcenlerden alcam, muhtemelen de braun alcam. Ama bakayim yine de

Merhaba kızlar biz bugün 31+2 de doğum yaptık. Bebeğim plesantasından ayrılmış beslenememiş 3 haftadan beri. Çok şükürki şimdilik durumu iyi ben daha görmedim ama babamız gördü. Dua edin arkadaşlar uzun zamandır problemlerimiz vardı zaten.Bebeğimizin yaşaması için önce rabbimin iznine sonrada sizlerin dualarına ihtiyacımız var.

Herkes nasıl acaba? =)
2 gündür misafirim var giremiyorum.
Bakamadım geçmişe, herkes iyidir inşallah.

Allah yardımcınız olsun bebeğini sana bağışlasın. dualarım sizinle.

Canım allah yardımcınız olsun.bebeğini kucağına alıp hastaneden çıktığınız günleri getirsin.

Canım geçmiş olsun. O durumda insan neden laf sokmaya çalışır anlamam.ama sen kendini ve bebeğini düşün. Başkalarının seni üzmesine izin vermemeye çalış.

tebrik ederim canım seni. allah mutluluğunuzu daim etsin, bebişini sağlığına kavuştursun.........

çok ayakta kaldıysan ya da kendini zorladıysan bu durumda sancı yapabiliyor canım... tabii en önemlisi stres, yaşadığın stresi bebiş de hissettiyse ondan da sancılanmmış olabilirsin. geçmiş olsun dikkatli ol

Hayirli olsun canim, iyidir insallah. Markasini aklina gelince yaz, fikir olsun bize. Ben henuz almadim. Ama kulaktan olcenlerden alcam, muhtemelen de braun alcam. Ama bakayim yine de

Canim weewell mis markasi
Bende braun alacaktim ama bunu onermisler temassizmis 1 sn de olcuyormus

Canim gozun aydinnnn cok gecmis olsunnn dualarim seninle rabbim yardimcin olsun en kisa zamanda alirsin insaallah kucagina hic korkma 23 -24 hafta dogan bebekler bile var ki senin ki masaallah en kisa zamanda toparlanir.. Tekrardan gozun aydin

Allah bağışlasın yavrunu canım bizi gelişmelerden haberdar edersin burdan

aman dikkat et kendine cnm bol bol dinlen ve hiç ağır iş yapma ve kimseye kulak asma bi hafta önce bende çok sancılandım eşimin ailesine gitmiştik herkes telaşlandı ben öleceğimi bile düşündüm acile gidelim dediler ben istemedim çok halsizdim eşim dr ona şikayetlermi anlattım kasıklarımı üşütmüşüm ve gaz sancısı çekiyomuşum yatağa yatırdı beni elim ayağım buz kesmişti sıcak su torbası koydu ayağımın altına üstüme yorgan bide sade soda içirdi bana nasıl ter attım anlatamam 2-3 saat sonra kendime geldim

gunaydin kizlar nasilsiniz bakalim herkese agriisiz sizisiz birgun dilerim bu arada benim mide bulantilarim geri dondu ya sizde benim gibimisiniz ustune birde grip eklendi nefes alamiyorum geceleri off son zamanlar ne kadarda zor ne yattigimdan ne yedigimden ne oturdugumdan hicbisey anlamiyorum vallaha

Gunaydin kizlar. Bugun annecigim gidiyo, cok alismisim. Hic uyuyamadim gece, sanirim huzursuzlugum kizimi da etkiledi ki o da hic uyumadi.

Arkadasim gozun aydin. İnsallah bebegin kendini toparlar en kisa zamanda sagligina kavusur. Dualarim seninle ve bebeginle
Herkes nasıl acaba? =)
Biz de seni merak ettik. İyiyiz valla, senin de iyi olmana sevindik kizimla
Canim weewell mis markasi
Bende braun alacaktim ama bunu onermisler temassizmis 1 sn de olcuyormus
Hmmm, weweel iyidir. Gule gule kullanin. Ben de braun ya da weewel arasinda kararsizdim, hepten kararsiz kaldim simdi :)

Gozunaydin cnm Allah analiz babali buyutsun sorunsuz bir şekilde toparlar insallah sagsalim evinize götürürsunuz

Günaydın, hayırlı cumalar:107:

Geçmiş olsun canım. Sancı çıkmadı ise, ağrılarının nedeni ne imiş?

Hu hu komşular Nasılsıniz valla ben yarin Dr gitcem oglumu gorecem çoook mutluyum sizlerde ne var ne yok hafta sonu da alışveriş yapıcam :)

Güzel haberlerle gel canım. Desene hafta sonu çok güzel geçecek, şimdiden hayırlı olsun alacaklarınız:107:

Hem gözün aydın hem geçmiş olsun canım. Rabbim sana da bebeğine güç&kuvvet versin, tez vakitte sizi kavuştursun inşallah

Herkes nasıl acaba? =)

İyiyiz, seni merak ettik. Senin de keyfin yerindedir inşallah:107:

Gunaydin kizlar. Bugun annecigim gidiyo, cok alismisim. Hic uyuyamadim gece, sanirim huzursuzlugum kizimi da etkiledi ki o da hic uyumadi.

Allah kavuştursun canım. Ama en geç doğuma tekrar gelecek zaten değil mi?
Benim annemin de bir ayağı burada. 2 hafta sonra tekrar gelecek, eşim Ankara'da olacağından bir süre yalnız kalacağız. Sonra Adana'ya dönüp, mart sonu gelip doğumdan sonra da kalacak inşallah. O yanımda olunca ben de korkmuyorum, rabbim başımızdan eksik etmesin meleklerimizi:107:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…