2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

beyaz lahana dimi canım, turşuluk olanlardan onu haşlıyosun yiyosun? suyunuda içiyo musun

Ne guzel. Adana Antep yakin zaten yanilmiyosam, di mi? Torun olduktan sonra da tutamazlar anneni oralarda, sık sık gelir bence :) Annem de Mart 15-20 gibi tekrar gelcek İnsallah. Aslinda oyle annemim arkasindan aglamam pek ama bu sefer ev cok ıssız gorundu gozume. Ev kocamanmis ben icinde kucucuk kalmisim gibi hissediyorum Amin arkadasim, gercekten Allah onlari basimizdan eksik etmesin...

tamamdır canım
Cnm 8 lira dedigin unibaby nin yeni dogani miydi?

Amuda kalkarsan kesin susar yavrum hayran hayran annesini izler hehehe :))

ecet cnm benimde on call plus hafıza kartı gibi bir kart çıkıyor onu takıp o uçlar bitene kadar o orda duracak sonrasında başka kart var diğer kutuda onu takacaksın
Benimki contour basligi da karti da yok
İcinde sabit ignesi var parmagimi acitmaya baslayinca degistirecekmisim yedek igneleri var
Sadece strip takiyorum

Hos geldin cnm :)

Vay be hergun yeni seyler duyuyorum cok ilgincmis su ter bezleri!

bebek şekerlerimin malzemelerini alıyorum bugun yapmaya başlayayım..
hem kızıma hem bebişe..
hafta sonuda misafirim var.. yemeğe ne yapcam bilmiyorum önerilerinizi alayımmı..
Kolay gelsin cnm sekerleri nasil yapacaksin?

Cok guzelmis cnm guzel gunlerde kullanin :)

Dalinin sivi deterjani,haci sakir granulvsabun bir de e bebekten sivi deterjan aldim ben

[SUB]kızlar dün yatmadan wc ye gittim, bi baktım burnum kanıyor 15 dk durmadı. tampon fln zor bela durdu..
sizde oluyor mu böyle? acaba düşünmeli miyim yoksa gerek yok mu?[/SUB]
Cnm hamilelikte normal dusunme

beyaz lahana dimi canım, turşuluk olanlardan onu haşlıyosun yiyosun? suyunuda içiyo musun

Evet canim beyaz lahana. Kaynayan suya atip biraz bekletiyorum. Ben hafif kitir severim o yuzden cok bekletmiyorum. 2-3 dk yetiyo. Sonra soguk suya aliyorum. Suyunu icmiyorum, bi kere denedim de aman amannn. Lahanadan soguyodum :)

Evet canim beyaz lahana. Kaynayan suya atip biraz bekletiyorum. Ben hafif kitir severim o yuzden cok bekletmiyorum. 2-3 dk yetiyo. Sonra soguk suya aliyorum. Suyunu icmiyorum, bi kere denedim de aman amannn. Lahanadan soguyodum :)

yarın pazardan alıyım bari, inşallah işe yarar :26:

yumuşatıcı konusunda kararsızdım zaten ben de koyayım bari, gerçi daha var yıkayıp ütülememe Ankaraya gidince annemle yapıcaz o işi, benim evde zaten pek bişey yok herşeyi annem aldı nerdeyse

cnm dualarım seninle! yaşama ihtimali artık daha yüksektir. Allah esirgesin minik bebeğini!

geçmiş olsun cnm. bol bol nane limon iç hem gribe hem mide bulantılarına iyi gelir. geçenlerde ben de grip oldum nane limon iyi geldi.
ben de artık yattığım yerden çok zor kalkıyorum iyice ağırlaştık.

ben lahananın havuçla birlikle çiğden salatasını yapıyorum. bol limon zeytinyağı ve nane ile. aklınızda bulunsun ben haşlanınca yiyemiyorum ama bağırsaklar için çok faydalı bi sebze!aklınızda bulunsun:)

canım allah analı babalı büyütsün allahın izni ile merak etme hiç bişeyciği olmaz inş.rabbim sizi korusun...

Gözün aydın canım,Allah analı babalı büyütsün.Aklına hiç kötü şeyler getirme,daha önceki haftalarda doğan küçük bebekler bile yaşama tutunuyorlar.Allah bebeğine de size de şifalar versin,en kısa zamanda sağlıkla mutlulukla kavuşun inşallah :)

Canım geçmiş olsun Allah kavuştursun meleğine.Allah'ın izniyle bişeycik olmaz çok küçük değil meleğin ben 23 haftalık doğan bebek bile tanıyorum.Yeter ki Allah ömür vermiş olsun.

Sizlere de günaydın kızlar

Güzel bir gün olsun.Cuma en sevdiğim gün her ne kadar cumartesileri çalışıyor olsam da okuldan kalma bir durum sanırım
Artık yavaş yavaş ağırlaştığımı hissediyorum gündüzleri değil de özellikle akşam tyemekten sonra yürümek yada ayakta kalmak tam bir işkence olmaya başladı.Şu 2-2,5 ayıda hayırlısıyla atlatmayı nasip etsinde Allah'ım zorluklara razıyım

hayırlı cumalar hamişler bir haftayı daha bitirmiş bulunuyoruz

çok az kaldı allahın izniyle

Yakın evet, 2.3 saat arası. Annemin de ilk torunu olacak, benden heyecanlı
Ben her gidişinde ağlarım, ayıp değil:107:

Ne güzel yapıyorsun. Ben de lahana ve karnıbaharı hem salatlarımda çiğden kullanıyorum hem de atıştırmalık niyetine temizleyip alıyorum yanıma. Ödemi olan arkadaşlar varsa onlara da çok iyi gelir bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…