hayırlı cumalar hamişler bir haftayı daha bitirmiş bulunuyoruz
çok az kaldı allahın izniyle
bazı yaratıklar insan görünümünde oluyor...duymamazlıktan gelmek en iyisi...gidip ağzını kapatamazsın ama kendi kulaklarını tıkayabilirsin...hala dakka başı aynı muhabbet martı görmezsin sen falan filan.Ay yolacam az kaldı
güle güle git gel canım...sağlıklı sıhhatli bir yolculuk olsun...Güzel annişlerrr öğleden sonra işe gitmedim ohhhh misss gibi evime geldim bir güzel temizlik çamaşır felan hallettimm, allah kısmet ederse yarın memlekete gitmek için yola çıkacağızz malum yolumuz uzun biraz valiz hazırladık bir kısmı duruyor yoruldum
geçmiş olsun...keşke sancılarının sebebini de bulsalardı...görümcelerinden kaynaklanıyor olabilirmi...onları ameliyatla hayatından alsalar belki hiç sıkıntın kalmaz...senin görümcelerine karşı bir muhtaçlığın var mı...yani geçiminiz için yardımcımı oluyorlar yoksa eşinin kardeşleri diye mi saygı duyuyorsun...onların sana neler hissetirdiğini söyle...çok sinir bozucular...sanki bazı insanların böyle sinir bozmak için bir görevleri varmış gibi istikrarlı bir biçimde bu yolda çalışmalarına son hız devam ediyorlar...mutsuz insanlar başka insanların mutluluğunu istemezler...Kızlar bugün acayip sancım oldu acildeydim.incelediler bişey çıkmadı.eve geldim hala agrılarım var geçmiyor.nedir bu anlamadım.sancılarımamı yanayım görümcelerin laf sokmalarınamı.sanki mahsus yapıyom ima ediyolar,bunlar hiç agrı çekmemiş sanki bıktırdılar beni ya
gözün aydın vede geçmiş olsun canım benim... allah analı babalı büyütsün...sağlık olsun,mutluluk olsun inşallah...Allah sana ve eşine bağışlasın meleğini...Merhaba kızlar biz bugün 31+2 de doğum yaptık. Bebeğim plesantasından ayrılmış beslenememiş 3 haftadan beri. Çok şükürki şimdilik durumu iyi ben daha görmedim ama babamız gördü. Dua edin arkadaşlar uzun zamandır problemlerimiz vardı zaten.Bebeğimizin yaşaması için önce rabbimin iznine sonrada sizlerin dualarına ihtiyacımız var.
biz ağırlaşınca zaman da ağır geçmeye başladı...bulantı bendede başladı ama henüz kusmadım... eğilince bile midem ağzıma geliyor...gunaydin kizlar nasilsiniz bakalim herkese agriisiz sizisiz birgun dilerim bu arada benim mide bulantilarim geri dondu ya sizde benim gibimisiniz ustune birde grip eklendi nefes alamiyorum geceleri off son zamanlar ne kadarda zor ne yattigimdan ne yedigimden ne oturdugumdan hicbisey anlamiyorum vallaha
sirke , aksine koku bile alır...tabi sirkeleyip bırakmıycan durulaman lazım...bildiğim en iyi mikrop öldürücü şey sirke...sirke kokmaz mı :44:
Yakın evet, 2.3 saat arası. Annemin de ilk torunu olacak, benden heyecanlı
Ben her gidişinde ağlarım, ayıp değil:107:
Ne güzel yapıyorsun. Ben de lahana ve karnıbaharı hem salatlarımda çiğden kullanıyorum hem de atıştırmalık niyetine temizleyip alıyorum yanıma. Ödemi olan arkadaşlar varsa onlara da çok iyi gelir bu arada.
Evet canım sana çok az kalmış bana sanki geçmek bilmiyor zaman 79 gün var daha tabi sezeryan falan olursa 15 gün çık 64 gün,10 gün ilerdeyiz şuan onuda çık 54 gün sana yetiştim bak
Şaka bir yana zamanında hayırlısı ile gelsinler inşallah öncesi sonrası önemli değil :107:
güzel annişlerrr öğleden sonra işe gitmedim ohhhh misss gibi evime geldim bir güzel temizlik çamaşır felan hallettimm, allah kısmet ederse yarın memlekete gitmek için yola çıkacağızz malum yolumuz uzun biraz valiz hazırladık bir kısmı duruyor yoruldum eşimle devam edeyim die beklettim, akşama çaya misafirim var, dua edin bize de allah kaza bela vermeden gidelim, pazartesi doğum iznim başlıyor zaten, ailelere de haber vermedik yarın yola çıkacağımızı :) sürpriz yapacağızzz :) heyecan var ama bir yandan da korkuyorummm inşallah yolda başımıza bişe gelmez
Gecmis olsn tatlim!tünaydın hatunlar..
sayfaları oku oku anca bitirdim
herkesler iyi maşallah..
ama ben pek ii değilim..
boğazım çok ağrıyo kuru kuru bi öksürük var..
sünizit olduğu için burnum hep içime akıyo..
doktora gitmekle gitmemek arasında kaldım :18::18:
İsin bitince de bana gel yorgunluk kahvesi icelim :)kızlar dün bebeğimin hastane için çantasını hazırladım bugün de kendim için hazırlıcam netten araştırdım sordum soruşturdum ona göre eşyalarımı koyucam. napayım vakit bol artık gün gün bi şeylerle oyalanıp hazırlıkları yapayım dedim:)
Evet cnm!dalan roxy diye bi deterjan varmış kızlar sabun tozumu o da
Demekki terslemiyorsun surekli bik bik konusuyorYahu arkadaş ne insanlar var.Zaten hamileliğin bu evresinde insan diken üstünde duruyor.İş yerinde bir arkadaş sürekli bozuk plak gibi hadi doğur,sen erken doğuracaksın,rüyamda gördüm deyip duruyor.Diyorum hayra aç ağzını öyle ama rüyamda gördüm diyor.ya diyorum deme bana böyle şeyler etkileniyorum.hala dakka başı aynı muhabbet martı görmezsin sen falan filan.Ay yolacam az kaldı
Uzatmalara oynuyorsunuz yani :)bugün doktora gittik çok şükür oğluşum iyiydi ve çalışabilir raporumu aldım 32+0 dayım tam bugünde dahil olmak üzere 36 gün sonra gel çalışamaz raporu vericez dediler oda tam 37+0 a denk geliyormartın 13 de izne ayrılıcam bakalım oğlum izin verirse
Allahim manyak ruh hastalariyla karsilastirmasinöyle kahinliğe soyunanlar var canım benim görümcem 10 düşük yapmış olmadı bebeği.ben yeni evliyim daha eşime diyokisizinde çocuğunuz olmayacak biliyorum...sonra neyse ben hamileyim bu sefer kız olacak rüyamda gördüm ha doğurdum doğuracam hala soruyo erkekmi eminmisiniz.ya var ya hasta bunlar ya böyle ben görürüm öncede hesabı densizlere cok gıcık oluyorum bende yolmak istiyorum.
Hemoglobinin kac cnm igne oluyorsun?slm cicişlerrr nasılsınız
bızım dun dr.kontrolu vardı bebem 1.450gr.olmus boyunu soledı unuttum yaa ıgne yazıyodu o ara ben ona odaklandıgım ıcın unuttum zannımca kv.de hatırlamıyo kocişcan dauyuyodu kuzum ya yuzunude tam cektı gosterdı bıze ben esımın babaannesıne benzettım yanakları tontiş tontişti bebem ters duruyomus bası yokarıdamıs megerseme bosuna nefes sıkıntısı cekmıyomusum ben
bugunde ıgnemı oldum kansızlık ıcın anam yandım resmen tetanoz asısı bılem o kadar yakmadı benı bunun masallahı var
Kolaycacik dogurursun ne guzel :)soyle bır goz attımda herkesın bebesının masaallahı var kıloları bakımından benımkı bıraz zayıf sızınkılere gore ama sağlıklı olsunda doğunca alır kıloyu allahın ıznıyle
İyi yolculuklar tatlimGüzel annişlerrr öğleden sonra işe gitmedim ohhhh misss gibi evime geldim bir güzel temizlik çamaşır felan hallettimm, allah kısmet ederse yarın memlekete gitmek için yola çıkacağızz malum yolumuz uzun biraz valiz hazırladık bir kısmı duruyor yoruldum eşimle devam edeyim die beklettim, akşama çaya misafirim var, dua edin bize de allah kaza bela vermeden gidelim, pazartesi doğum iznim başlıyor zaten, ailelere de haber vermedik yarın yola çıkacağımızı :) sürpriz yapacağızzz :) heyecan var ama bir yandan da korkuyorummm inşallah yolda başımıza bişe gelmez
Bizim hatun pilates topu bile koymus :)Bende 2 tane hastane cikisi koydum
2 tane kisa kollu bady 2 tane uzun kollu bady 2 tane tulum
2 tane battaniye 1 tane biberon emzik pisik kremi 10 tane yeni dogan bezi
Pamuk-uni baby islak mendil yeni dogan
burun aparati sut sagma makinasi
5 tane agiz mendili
Kullan at Alt acma bezi
Kendim icinde
2 tane gecelik 1 tane sabahlik
1 tane pijama takimi
1 tane hirka
Terlik
Lohusa taci
2 tane corap
5 tane kilot
2 tane emzirme atleti
1 tane emzirme sutyeni
Havlu islak mendik
1 paket gogus mendili
Gogus kalkani
Zemzem- hurma
Hijyenik ped
Kirli torbasi
Plaset topu😂
Fotograf makinasi
Tarak- makyaj malzemesi
Sabun
Canta acik aklima geldikce koyuyorum
Bende eksik var mi acaba yaaa aklima bisi gelmiyo 😳
Sivi deterjanlarda yumusaticiya gerek yok cnmKuzum ben kıyafetleri bastım makinaya.. Dalin sıvı deterjqn ve yumuşatıcı aldı .. 30 derecede yıkadım.. Ekstra durulama yatım onda da yumuşatıcı gözüne birkaç damla elma sirkesi damlattım..
Gecmis olsn cnmKızlar bugün acayip sancım oldu acildeydim.incelediler bişey çıkmadı.eve geldim hala agrılarım var geçmiyor.nedir bu anlamadım.sancılarımamı yanayım görümcelerin laf sokmalarınamı.sanki mahsus yapıyom ima ediyolar,bunlar hiç agrı çekmemiş sanki bıktırdılar beni ya
Cnm ayva cekirdegi icin olcu falan yok degil mi?benim çeşitli deneyimlerim.
Cnm maasallah Allah bagislasinMerhaba kızlar biz bugün 31+2 de doğum yaptık. Bebeğim plesantasından ayrılmış beslenememiş 3 haftadan beri. Çok şükürki şimdilik durumu iyi ben daha görmedim ama babamız gördü. Dua edin arkadaşlar uzun zamandır problemlerimiz vardı zaten.Bebeğimizin yaşaması için önce rabbimin iznine sonrada sizlerin dualarına ihtiyacımız var.
İyiyiz biz de seni yok yazdik devamsizliktan kalacaksin haberin olsun :)Herkes nasıl acaba? =)
2 gündür misafirim var giremiyorum.
Bakamadım geçmişe, herkes iyidir inşallah.
Amiin sana da tatlim :)Herkese sağlıklı sıhhatlı bol tekmeli hayırlı cumalar:)
arkadaşlar herkese günaydın ,
Benim kafama takılan doğum sırasında ve doğumdan sonra etrafımda sevmediğim insanların olması , bu konuda ne yapıcam bilemedim. KV den nefret ettim , görmeye tahammül edemiyorum . Aslında memlekete annemin yanına gidip orda doğum yapabilirdim ama bebeğimin ayağında küçük bir sorun var , Pr. bir doktorla önceden konuştuk doğum yaptığım hastaneye gelecek ve hemen doğumdan sonra gereken yapılacak. K.pederden dahada nefret ediyorum düşüp beyin kanaması geçirdiğim ve hastaneden çıkıp eve döndüğümüzde ona ilgi göstermedim , güler yüzlü olmadım diye alınmış , silmiş beni , Lan ben beyin kanamsı geçirmişim toparlanmaya çalışıyorum , ne olduğunu bile anlamadım hastanede uyandığımda kafamda bant var sadece dikiş atıldı sandım sonradan eve döndüğümde anladım beyin kanaması geçirdiğimi raporları falan okudum , ki 6 ayda ancak toparlanıyor muş yara alan bölge.
Çok sinirleniyorum görünce tahammül edemiyorum , bende kafa olarak çok sağlam değilim kazadan değil gizli deliyim ben kazadan öncede böyleydim :):) . Myom kanaması yaşamıştım gebeliğin 15. haftası tam 30 saat şiddetli sancı çektim , doktor baktı dayanacak gibi değilim çok kuvvetli ağrı kesici verdi fitil olarak ve 30 saat sonunda uyuyabildim , bu arada eşim yurtdışında bu nedenle kv geldi güya bana bakmak için , ne dese beğenirsiniz benimde myomum var çok önemli olan bişey değil dedi , bende biliyorum bende gebeliğin ilk haftalarından beri biliyorum büyümeye başladı zaten takip ediliyordu , kanamadığı sürece sorun yok zaten birde hamile değilsen zaten hemen alınıyor ağrıdığında . Birde telefonda beni soran kişilere horlayarak uyuyor diyodu yani iyi olduğumu horlamamla anlatıyor başkalarına, normalde yüzüstü yatarım hamile olduğum için sırtustü yatmak zorunda kaldım , uyuyorum sandı galiba ama duydum dediğini , terbiyesiz , dengesiz , bir kadın. bu kadın sevdiğim adamı nasıl doğurmuş anlamadım. Neyse uzattım çok ama arada doluyo içimde böyle şeyler toplu bir şekilde kk 'ya döküyorum.
Güzel annişlerrr öğleden sonra işe gitmedim ohhhh misss gibi evime geldim bir güzel temizlik çamaşır felan hallettimm, allah kısmet ederse yarın memlekete gitmek için yola çıkacağızz malum yolumuz uzun biraz valiz hazırladık bir kısmı duruyor yoruldum eşimle devam edeyim die beklettim, akşama çaya misafirim var, dua edin bize de allah kaza bela vermeden gidelim, pazartesi doğum iznim başlıyor zaten, ailelere de haber vermedik yarın yola çıkacağımızı :) sürpriz yapacağızzz :) heyecan var ama bir yandan da korkuyorummm inşallah yolda başımıza bişe gelmez
Bende 2 tane hastane cikisi koydum
2 tane kisa kollu bady 2 tane uzun kollu bady 2 tane tulum
2 tane battaniye 1 tane biberon emzik pisik kremi 10 tane yeni dogan bezi
Pamuk-uni baby islak mendil yeni dogan
burun aparati sut sagma makinasi
5 tane agiz mendili
Kullan at Alt acma bezi
Kendim icinde
2 tane gecelik 1 tane sabahlik
1 tane pijama takimi
1 tane hirka
Terlik
Lohusa taci
2 tane corap
5 tane kilot
2 tane emzirme atleti
1 tane emzirme sutyeni
Havlu islak mendik
1 paket gogus mendili
Gogus kalkani
Zemzem- hurma
Hijyenik ped
Kirli torbasi
Plaset topu😂
Fotograf makinasi
Tarak- makyaj malzemesi
Sabun
Canta acik aklima geldikce koyuyorum
Bende eksik var mi acaba yaaa aklima bisi gelmiyo 😳
Kızlar bugün acayip sancım oldu acildeydim.incelediler bişey çıkmadı.eve geldim hala agrılarım var geçmiyor.nedir bu anlamadım.sancılarımamı yanayım görümcelerin laf sokmalarınamı.sanki mahsus yapıyom ima ediyolar,bunlar hiç agrı çekmemiş sanki bıktırdılar beni ya
Merhaba kızlar biz bugün 31+2 de doğum yaptık. Bebeğim plesantasından ayrılmış beslenememiş 3 haftadan beri. Çok şükürki şimdilik durumu iyi ben daha görmedim ama babamız gördü. Dua edin arkadaşlar uzun zamandır problemlerimiz vardı zaten.Bebeğimizin yaşaması için önce rabbimin iznine sonrada sizlerin dualarına ihtiyacımız var.
İsin bitince de bana gel yorgunluk kahvesi icelim :)
ayrıca iştahı arttırıyor bence. ben brokolinin bile çiğden salatasını yaparım onu da gene bol limonlu ve naneli harika olur:)
Kızlar bugün acayip sancım oldu acildeydim.incelediler bişey çıkmadı.eve geldim hala agrılarım var geçmiyor.nedir bu anlamadım.sancılarımamı yanayım görümcelerin laf sokmalarınamı.sanki mahsus yapıyom ima ediyolar,bunlar hiç agrı çekmemiş sanki bıktırdılar beni ya
Beğendimx10000:107: Acıktırıyorsun beni
Son bir aydır yeşil şeylere dayanamıyorum. Markette yeşil ne görürsem poşetlere dolduruyorum. Ben balığın yanına yeşil salata yaparım, eşim tere ve yeşil soğan yer. Geçen hafta sonu önümdeki salatayı unuttum onun yeşilliklerine sulandım. Allah sonumu hayır etsin
eşinin ailesinden dahada beterleri var ... hatta ablam 3 görümcesi ve kaynanasıyla yaşıyor...alacakaranlık kuşağı gibi... hatta ablam onları öldürmeyi bile düşünmüş o derecede...ablam biraz fazla uyuyunca...diğer akrabalarına telefon açıp bizim gelin öldü diyorlarmış...hatta bizede söylediler...annemin halini görseydin gerçek sandık...ve buna rağmende güler yüz saygı bekliyorlar...akşama kadar yemek çamaşır bulaşık...yerlerinden kalkamayacak kadarda kilolular...danışıklı dövüşe dönüyor bir süre bu durum...yapabilecek çok bir şey yok...Allah kolaylık versin sana ve de yardımcın olsun...sen anlatınca sıkıntın geldi göğsüme öküz gibi oturdu...ne laftan anlarlar ne de insanlıktan... eşin yanındaysa afedersin sallama bu insanları...Allah onların eline düşürmesin inşallaharada doluyo içimde böyle şeyler toplu bir şekilde kk 'ya döküyorum.
Merhaba kızlar biz bugün 31+2 de doğum yaptık. Bebeğim plesantasından ayrılmış beslenememiş 3 haftadan beri. Çok şükürki şimdilik durumu iyi ben daha görmedim ama babamız gördü. Dua edin arkadaşlar uzun zamandır problemlerimiz vardı zaten.Bebeğimizin yaşaması için önce rabbimin iznine sonrada sizlerin dualarına ihtiyacımız var.
eşinin ailesinden dahada beterleri var ... hatta ablam 3 görümcesi ve kaynanasıyla yaşıyor...alacakaranlık kuşağı gibi... hatta ablam onları öldürmeyi bile düşünmüş o derecede...ablam biraz fazla uyuyunca...diğer akrabalarına telefon açıp bizim gelin öldü diyorlarmış...hatta bizede söylediler...annemin halini görseydin gerçek sandık...ve buna rağmende güler yüz saygı bekliyorlar...akşama kadar yemek çamaşır bulaşık...yerlerinden kalkamayacak kadarda kilolular...danışıklı dövüşe dönüyor bir süre bu durum...yapabilecek çok bir şey yok...Allah kolaylık versin sana ve de yardımcın olsun...sen anlatınca sıkıntın geldi göğsüme öküz gibi oturdu...ne laftan anlarlar ne de insanlıktan... eşin yanındaysa afedersin sallama bu insanları...Allah onların eline düşürmesin inşallah
arada doluyo içimde böyle şeyler toplu bir şekilde kk 'ya döküyorum.
hepinize hayırlı cumalar kızlar yarın temızlıkçi kadın geliyor bana dün mobılyamız kuruldu kıyafetler yıkandı bır tek utulenmesı kaldı kadın 2 gün gelecek temızliğe o gidince işler bıtınce kızlar utuye gelecek yerleşek hastane cantamıza kadar bırde yarın doktora gidiyorum tansıyon ıcın :18:aaa kızlar dün lcw gittim arkadaşım kızının doğum gunu var elbise aldım kadının biri benım gördü kızım sen doğuracaksın demezmı bende teyze allah korosun dedim daha 33 haftalık karnın aşşağı ınmış dedi bende hiç yukarı cıkmadıkı dedim
arkadaşlar herkese günaydın ,
Benim kafama takılan doğum sırasında ve doğumdan sonra etrafımda sevmediğim insanların olması , bu konuda ne yapıcam bilemedim. KV den nefret ettim , görmeye tahammül edemiyorum . Aslında memlekete annemin yanına gidip orda doğum yapabilirdim ama bebeğimin ayağında küçük bir sorun var , Pr. bir doktorla önceden konuştuk doğum yaptığım hastaneye gelecek ve hemen doğumdan sonra gereken yapılacak. K.pederden dahada nefret ediyorum düşüp beyin kanaması geçirdiğim ve hastaneden çıkıp eve döndüğümüzde ona ilgi göstermedim , güler yüzlü olmadım diye alınmış , silmiş beni , Lan ben beyin kanamsı geçirmişim toparlanmaya çalışıyorum , ne olduğunu bile anlamadım hastanede uyandığımda kafamda bant var sadece dikiş atıldı sandım sonradan eve döndüğümde anladım beyin kanaması geçirdiğimi raporları falan okudum , ki 6 ayda ancak toparlanıyor muş yara alan bölge.
Çok sinirleniyorum görünce tahammül edemiyorum , bende kafa olarak çok sağlam değilim kazadan değil gizli deliyim ben kazadan öncede böyleydim :):) . Myom kanaması yaşamıştım gebeliğin 15. haftası tam 30 saat şiddetli sancı çektim , doktor baktı dayanacak gibi değilim çok kuvvetli ağrı kesici verdi fitil olarak ve 30 saat sonunda uyuyabildim , bu arada eşim yurtdışında bu nedenle kv geldi güya bana bakmak için , ne dese beğenirsiniz benimde myomum var çok önemli olan bişey değil dedi , bende biliyorum bende gebeliğin ilk haftalarından beri biliyorum büyümeye başladı zaten takip ediliyordu , kanamadığı sürece sorun yok zaten birde hamile değilsen zaten hemen alınıyor ağrıdığında . Birde telefonda beni soran kişilere horlayarak uyuyor diyodu yani iyi olduğumu horlamamla anlatıyor başkalarına, normalde yüzüstü yatarım hamile olduğum için sırtustü yatmak zorunda kaldım , uyuyorum sandı galiba ama duydum dediğini , terbiyesiz , dengesiz , bir kadın. bu kadın sevdiğim adamı nasıl doğurmuş anlamadım. Neyse uzattım çok ama arada doluyo içimde böyle şeyler toplu bir şekilde kk 'ya döküyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?