2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
hayırlı cumalar hamişler bir haftayı daha bitirmiş bulunuyoruz

çok az kaldı allahın izniyle

Evet canım sana çok az kalmış bana sanki geçmek bilmiyor zaman 79 gün var daha tabi sezeryan falan olursa 15 gün çık 64 gün,10 gün ilerdeyiz şuan onuda çık 54 gün sana yetiştim bak

Şaka bir yana zamanında hayırlısı ile gelsinler inşallah öncesi sonrası önemli değil :107:

Son düzenleme:
günaydın kızlar...
hala dakka başı aynı muhabbet martı görmezsin sen falan filan.Ay yolacam az kaldı
bazı yaratıklar insan görünümünde oluyor...duymamazlıktan gelmek en iyisi...gidip ağzını kapatamazsın ama kendi kulaklarını tıkayabilirsin...

güle güle git gel canım...sağlıklı sıhhatli bir yolculuk olsun...

geçmiş olsun...keşke sancılarının sebebini de bulsalardı...görümcelerinden kaynaklanıyor olabilirmi...onları ameliyatla hayatından alsalar belki hiç sıkıntın kalmaz...senin görümcelerine karşı bir muhtaçlığın var mı...yani geçiminiz için yardımcımı oluyorlar yoksa eşinin kardeşleri diye mi saygı duyuyorsun...onların sana neler hissetirdiğini söyle...çok sinir bozucular...sanki bazı insanların böyle sinir bozmak için bir görevleri varmış gibi istikrarlı bir biçimde bu yolda çalışmalarına son hız devam ediyorlar...mutsuz insanlar başka insanların mutluluğunu istemezler...

gözün aydın vede geçmiş olsun canım benim... allah analı babalı büyütsün...sağlık olsun,mutluluk olsun inşallah...Allah sana ve eşine bağışlasın meleğini...

biz ağırlaşınca zaman da ağır geçmeye başladı...bulantı bendede başladı ama henüz kusmadım... eğilince bile midem ağzıma geliyor...

sirke kokmaz mı :44:
sirke , aksine koku bile alır...tabi sirkeleyip bırakmıycan durulaman lazım...bildiğim en iyi mikrop öldürücü şey sirke...

arkadaşlar herkese günaydın ,

Benim kafama takılan doğum sırasında ve doğumdan sonra etrafımda sevmediğim insanların olması , bu konuda ne yapıcam bilemedim. KV den nefret ettim , görmeye tahammül edemiyorum . Aslında memlekete annemin yanına gidip orda doğum yapabilirdim ama bebeğimin ayağında küçük bir sorun var , Pr. bir doktorla önceden konuştuk doğum yaptığım hastaneye gelecek ve hemen doğumdan sonra gereken yapılacak. K.pederden dahada nefret ediyorum düşüp beyin kanaması geçirdiğim ve hastaneden çıkıp eve döndüğümüzde ona ilgi göstermedim , güler yüzlü olmadım diye alınmış , silmiş beni , Lan ben beyin kanamsı geçirmişim toparlanmaya çalışıyorum , ne olduğunu bile anlamadım hastanede uyandığımda kafamda bant var sadece dikiş atıldı sandım sonradan eve döndüğümde anladım beyin kanaması geçirdiğimi raporları falan okudum , ki 6 ayda ancak toparlanıyor muş yara alan bölge.

Çok sinirleniyorum görünce tahammül edemiyorum , bende kafa olarak çok sağlam değilim kazadan değil gizli deliyim ben kazadan öncede böyleydim :):) . Myom kanaması yaşamıştım gebeliğin 15. haftası tam 30 saat şiddetli sancı çektim , doktor baktı dayanacak gibi değilim çok kuvvetli ağrı kesici verdi fitil olarak ve 30 saat sonunda uyuyabildim , bu arada eşim yurtdışında bu nedenle kv geldi güya bana bakmak için , ne dese beğenirsiniz benimde myomum var çok önemli olan bişey değil dedi , bende biliyorum bende gebeliğin ilk haftalarından beri biliyorum büyümeye başladı zaten takip ediliyordu , kanamadığı sürece sorun yok zaten birde hamile değilsen zaten hemen alınıyor ağrıdığında . Birde telefonda beni soran kişilere horlayarak uyuyor diyodu yani iyi olduğumu horlamamla anlatıyor başkalarına, normalde yüzüstü yatarım hamile olduğum için sırtustü yatmak zorunda kaldım , uyuyorum sandı galiba ama duydum dediğini , terbiyesiz , dengesiz , bir kadın. bu kadın sevdiğim adamı nasıl doğurmuş anlamadım. Neyse uzattım çok ama arada doluyo içimde böyle şeyler toplu bir şekilde kk 'ya döküyorum.

ayrıca iştahı arttırıyor bence. ben brokolinin bile çiğden salatasını yaparım onu da gene bol limonlu ve naneli harika olur:)

evet aynen şu an zaman geçmek bilmiyor doğunca da zaman su gibi akıp gidecek

inşallah sağlıkla gidersiniz iyi yolculuklar cnm

Gecmis olsn tatlim!

İsin bitince de bana gel yorgunluk kahvesi icelim :)

dalan roxy diye bi deterjan varmış kızlar sabun tozumu o da
Evet cnm!

Demekki terslemiyorsun surekli bik bik konusuyor
İyi bir boz da kapatsin cenesini

Uzatmalara oynuyorsunuz yani :)

Allahim manyak ruh hastalariyla karsilastirmasin
Mumkun oldugunca gorusme cnm

Hemoglobinin kac cnm igne oluyorsun?

soyle bır goz attımda herkesın bebesının masaallahı var kıloları bakımından benımkı bıraz zayıf sızınkılere gore ama sağlıklı olsunda doğunca alır kıloyu allahın ıznıyle
Kolaycacik dogurursun ne guzel :)
Bizim yavrular simdiden diyetteler teyzesi sekerden dolayi

İyi yolculuklar tatlim
Aklina neden kotu seyler getiriyorsunki?

Bizim hatun pilates topu bile koymus :)
Normal dusunuyirsun sanirim

Maasallah cnm benimki de doner ins :
mega paket 28 iraydı.[/QUOTE]
Cnm primanin mega paketleri 3 numaradan sonra basliyor diye biliyorum ben
Yeni doganlarda yok yani

Kuzum ben kıyafetleri bastım makinaya.. Dalin sıvı deterjqn ve yumuşatıcı aldı .. 30 derecede yıkadım.. Ekstra durulama yatım onda da yumuşatıcı gözüne birkaç damla elma sirkesi damlattım..
Sivi deterjanlarda yumusaticiya gerek yok cnm
Granul sabunlarda gerek yanlis miyim?

Gecmis olsn cnm
Ne dangalaklar yahu Allah yardimcin olsun

benim çeşitli deneyimlerim.
Cnm ayva cekirdegi icin olcu falan yok degil mi?
5-6 cekirdek cesme suyundan 1/3 fincan 1-2 gun bekletsem yeterli olur mu?
Bir de ne zmn baslanacak kullanmaya?
Lansinoh krem de alayim mi?yoksa duruma gore ihtiyac hissedersem mi alayim?o zmn da gec mi olur?

Cnm maasallah Allah bagislasin

Herkes nasıl acaba? =)
2 gündür misafirim var giremiyorum.
Bakamadım geçmişe, herkes iyidir inşallah.
İyiyiz biz de seni yok yazdik devamsizliktan kalacaksin haberin olsun :)

Herkese sağlıklı sıhhatlı bol tekmeli hayırlı cumalar:)
Amiin sana da tatlim :)

hayret ediyorum böyle insanlara ya... beyin kanaması geçirmişsin ne kadar büyük bi ameliyat! ne kadar anlayışsız insanlar var ya gerçekten çok üzüldüm hem de sinirlendim cnm ya... sen sadece bebeğini düşün cnm başka kişilerin olumsuz davranışlarını görmezden gel. inş sağlıcakla kucağına alırsın bebişini!

hepinize hayırlı cumalar kızlar yarın temızlıkçi kadın geliyor bana dün mobılyamız kuruldu kıyafetler yıkandı bır tek utulenmesı kaldı kadın 2 gün gelecek temızliğe o gidince işler bıtınce kızlar utuye gelecek yerleşek hastane cantamıza kadar bırde yarın doktora gidiyorum tansıyon ıcın :18:aaa kızlar dün lcw gittim arkadaşım kızının doğum gunu var elbise aldım kadının biri benım gördü kızım sen doğuracaksın demezmı bende teyze allah korosun dedim daha 33 haftalık karnın aşşağı ınmış dedi bende hiç yukarı cıkmadıkı dedim

kuzum hayırlısıyla gıt gel allahın ıznıyle bırsey olmaz hadı gözün aydın hem ızın başlıyor hem aılene kavusuyorsun değme keyfıne senın bol bol dinlen ye iç rahatla hasret gıder darısı bıze artık kocaman öptüm

oh oh maşallah ayy bende zemzem suyuyla hurma koyacağım iyiki bu yazıyı gördüm bırde meryem anamızın elı var bende suya koyuyorsun doğuma gidince bende yakın zamanda hazırlayacağım ayy az kaldı

canım artık normal ara ara bunları yaşamak bol bol uzan dınlen kımseyıde takma milletin ağzı torba değilki büzesin konusuyorlar ışte

canım benım hayırlı olsun sağlıkla büyüt yavrunu ınsallah allahın ıznıyle bırsey olmaz rabbım hemen kucağına almanı nasıp etsin

ayrıca iştahı arttırıyor bence. ben brokolinin bile çiğden salatasını yaparım onu da gene bol limonlu ve naneli harika olur:)

Beğendimx10000:107: Acıktırıyorsun beni
Son bir aydır yeşil şeylere dayanamıyorum. Markette yeşil ne görürsem poşetlere dolduruyorum. Ben balığın yanına yeşil salata yaparım, eşim tere ve yeşil soğan yer. Geçen hafta sonu önümdeki salatayı unuttum onun yeşilliklerine sulandım. Allah sonumu hayır etsin

şuan nasılsın cnm inşallah iyisindir geçmiş olsun şu laf sokanlar var ya cuma cuma birşey demek istemiyorum ama Allahından bulsunlar ne diyeyim.

:) ne güzel yapıyosun bol bol yeşillik alıyorsun. ben de senin gibi bayılırım salata türü yiyeceklere...ayy ne güzel işte bol bol kalsiyum alıyoruz yeşilliklerden!

arada doluyo içimde böyle şeyler toplu bir şekilde kk 'ya döküyorum.
eşinin ailesinden dahada beterleri var ... hatta ablam 3 görümcesi ve kaynanasıyla yaşıyor...alacakaranlık kuşağı gibi... hatta ablam onları öldürmeyi bile düşünmüş o derecede...ablam biraz fazla uyuyunca...diğer akrabalarına telefon açıp bizim gelin öldü diyorlarmış...hatta bizede söylediler...annemin halini görseydin gerçek sandık...ve buna rağmende güler yüz saygı bekliyorlar...akşama kadar yemek çamaşır bulaşık...yerlerinden kalkamayacak kadarda kilolular...danışıklı dövüşe dönüyor bir süre bu durum...yapabilecek çok bir şey yok...Allah kolaylık versin sana ve de yardımcın olsun...sen anlatınca sıkıntın geldi göğsüme öküz gibi oturdu...ne laftan anlarlar ne de insanlıktan... eşin yanındaysa afedersin sallama bu insanları...Allah onların eline düşürmesin inşallah

hayırlısı olsun canım sağlıkla sıhhatle inşallah evinize dönersiniz bebişinizle. Dualarımız seninle ve bebeğinle. Bak burada 26.haftada doğum yapan arkadaşımız vardı bak bebeği iyi çok şükür inşallah iyi olacak seninde bebeğin. Problemlerin neydi?

ay canım ablanın durumunda eşim yanımda olsada çekemem 3 görümce ve kv, ellerinden bi işte gelmiyo yardımcıda değiller başlarım öyle aşkın ızdırabına yani öyle kocada istemem açıkçası aşkımdan ölsem

arada doluyo içimde böyle şeyler toplu bir şekilde kk 'ya döküyorum.

Öncelikle yaşadığın tüm sağlık problemleri için çok geçmiş olsun, kolay sıkıntılar değil. Ama şükür ki kendini toparladın, bebeğini bekliyorsun. Aile ortamının da huzura kavuşmasını diliyorum. Ne kadar iyi anlaşılsa da, bence ne erkeğin ne de kızın ailesine yakın oturmamak en iyisi. Aradaki sevgiyi saygıyı korumak adına mutlaka ilişkiler mesafeli olmalı.

Hayırlı olsun mobilyalarınız canım. Senin hazırlıklar da bir haftaya tamamlanır en geç o zaman. Yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah. Mesajlarından takip edebildiğim kadarı ile tansiyon değerlerin güzel gidiyor bu ara. İnşallah hep öyle olur:107:

Çok geçmiş olsun öncelikle,Allah şifalar versin ve bebeğini sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin.
Sevmediğimiz insanlar her zaman etrafımızda ve hamilelik-loğusalık sürecinde katlanması daha zor olsa da o insanların etrafımızdan uzaklaşması ya da yok olmaları imkansız olduğu için :) bu durumu kabullenmeliyiz sanırım.Eşinin ailesinin söylediklerinin ve davranışlarının canını sıktığından bahsediyorsun bence önemli olan burda o insanların niyetleri.Kötü niyetli değillerse ve amaçları sana kötülük değilse ,söyledikleri ya da tavırları canını sıkmasın çünkü herkesin konuşma tarzı,kültürü,karakteri farklı.Biz insanlardan bizim gibi davranmalarını,bizim gibi tepkiler vermelerini bekliyoruz ve bu olmayınca hayalkırıklığına uğrayıp üzülüyoruz.Belki onlara da senin davranışların ve söylediklerin yabancı geliyordur,herkesin hayat tarzı,kültür seviyesi farklı sonuçta.
Kendi kendimize eziyet etmemek için bazı şeyleri duymazdan gelmemiz gerekiyor belki de,mesela kayınbabanın söylediği şey sana haklı olarak bencilce ve anlamsız geliyor,bu insana bunu anlatman imkansız olduğuna göre duymazdan gelip umursamaman senin iyiliğin için tek yol.Kv nin horlayarak uyuduğundan bahsetmesi,senin horladığını duyurmak için değil belki de iyi olduğunu,derin uyuyabildiğini anlatmak için söylenen bir şey.Alınganlık yapma,biraz pozitif düşünmeye hepimizin ihtiyacı var Bazı şeylerde de kırmadan dökmeden kavga çıkarmadan güzellikle diyeceğini de bence.Yani rahatsız oluyorsan bunu içine atmak yerine güzellikle söyleyebilirsin,"anne uyumuyorum konuşmanı duydum" diyebilirsin ya da "biliyorum sen bana bakmak için iyiniyetle geliyorsun ama benim böyle içim rahat etmiyor,kendim yalnız daha rahat ediyorum,seni de boşuna yormak istemiyorum" diye gönderebilirsin.
İnan bunun gibi sorunları,can sıkıntılarını herkes yaşıyor ama bunlara saplanıp kalmak sadece bizi mutsuz eder,karşıdaki insanların ruhu duymaz senin rahatsızlığını.O yüzden biz de daha pozitif düşünüp daha olumlu bi dil geliştirmeliyiz,rahatsız olduklarımızı düzgünce ifade edersek- karşımızdaki anlamasa bile- bizim içimiz rahatlamış olacaktır diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…