ben bebeğimin ismini Muhammed Emir koymayı düşünüyorum eşim rüyasında görmüş; fakat etraftan herkes diyorki Muhammed ismi ağır isim Muhammed isimli çocuklar hep ağır oluyor sizce ne yapsam ne önerirsiniz...
anladım canım hakkımızda hayırlısı bende 1 martta alıcam raporumu pazarteside işyerime veririm sen normalde nerde oturuyorsun...
ben bebeğimin ismini Muhammed Emir koymayı düşünüyorum eşim rüyasında görmüş; fakat etraftan herkes diyorki Muhammed ismi ağır isim Muhammed isimli çocuklar hep ağır oluyor sizce ne yapsam ne önerirsiniz...
bende rüyamda gördüm cnm eğer eşinde gördüyse koymak gerekiyomuş.ben cok sordum herkeze mutlaka o ismi koy dediler.bu herkeze nasip olmuyomuş
benim eşim polis ondan dolayı şark görevindeyiz Batmanda ama eşimde bende Ankarada doğduk büyüdük ailelerimizde orda ve Ankarada doğum yapmak istiyorum burda zibil gibi hamile kadın var 5 dk bi muayene süresi düşün, doğumları düşünemiyorum
İsmi ile yaşasın canım. Benim tanıdığım 2 tane Muhammed var, maşallah hem çok saygılı-efendi hem de çok başarılılar. Eğer gönlünüzden geçen isim bu ise, yorumları dikkate alma derim.
anladım canım en iyi yer annenin yanıdır... kimse anne gibi olmaz...
Günaydın güzel anneler...
Bugün leyla gibiyim sabah kalktım bir boğaz ağrısıyla halada ağrıyor,gözlerim batıyor halsizim hastamı olacam ne yahuBu zamana kadar olmamıştım diyordum ne güzel kendi kendime nazarım değdi sanırım
günaydın nisan anneleri dün oğlum kaburgamla oynadı durdu artık sığmıyo yavrucum :) az kaldı kavuşmamıza ya ben çok merak ediyorum bebeğimi az kaldı kavuşmalara martın 2 inci haftasından sonra doğum hikayelerimiz başlar çok heyecanlıbiz çalışıyoruz hala haftaya çarşamba kontrolüm var doktor nst ye bağlıycanı söyledi hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin Rabbim sağlıcakla bir avazda bebeklerimize kavuşuruz inşallah
tüm annişlere ve bebeklerine mutlu günler birkaç gündür çok fazla takip edemiyorum malum iş yerinde son haftam işlerimi toparlıyorum toparlanıyorum artık bu hafta izine ayrılacam evde keyif beni bekliyor herkes nasıl umarım bir aksilik yoktur geçmişi okuyamadım vaktim olmadı...
kızlar artık rüyalarımızı sık göreceğiz sanırım bende bebeğim doğmuş annemlerde küçük bir oda var orda yatıyormuş bakayım diyorum babam markete gidelim gelince bakarsın uyuyor diyor tamam diyorum gelince bakıyorum minicik bir dudak gözleri var kapalı ve uyuyor sabah kalktım nasıl oldum anlatamam aklımda hala hayra yoruyorum inşallah hepimiz için herşey güzel olacak.
eşim dün dedi ki ben de geleyim haftasonu kalır dönerim bilet fiyatları uçmuş tabi 238 tl içerdeyiz ama uçağa yalnız binmicem diye rahatladım meğer ne stres yapıyomuşum
geçmiş olsun cnm... hemen önlemini al sıcak şeyler içmeye çalış!
bence de martın yarısından sonra bebişler gelmeye başlar:) benim oğlum da sığamıyor sürekli sağ kaburgamı iteleyip duruyor...
izne az kalmış ne güzel. evde dinlenmek gibisi yok... zaten herkes de bana bunlar iyi günlerin şimdi bol bol yat bakalım diyor:)
cnm rüyan hayrolsun!
yapma stres rahat ol ayy merak ediyorum acaba hangimiz önce doğum yapcaz senin normal mi olcak?
ben dinlenebileceğimi zannetmiyorum evde 13 aylık birde oğlum var onunla ilgilenmem gerekiyor hamileliğim ağır geçiyor çok ağrılarım var bakalım hayırlısıyla bir doğum yapsak sağlıkla kucağımıza alsak hepimiz ne güzel olur..
yok ben sezeryan istiyorum tarih belli olsun ki eşim ona göre Batmandan gelicek
anladım cnm... iki kardeş beraber büyüyecek inş ne güzel!
benimde sezeryan olcak 18 19 20 nisan gibi tabi bir sorun çıkmazsa dr kalsa 15 nisanda alırız dedi ama ben istemiyorum o kadar erken ilkini erken aldılar sorun yaşadık
15 Nisan çokta erken değil ki ciğerleri iyi durumdaysa tamam işte, zaten 38-39da alıyolar 15 Nisan bizim için beklenenden 11 gün erken oluyo
Benide aranıza alın satlarımız aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?