2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

bende rüyamda gördüm cnm eğer eşinde gördüyse koymak gerekiyomuş.ben cok sordum herkeze mutlaka o ismi koy dediler.bu herkeze nasip olmuyomuş

anladım canım hakkımızda hayırlısı bende 1 martta alıcam raporumu pazarteside işyerime veririm sen normalde nerde oturuyorsun...

benim eşim polis ondan dolayı şark görevindeyiz Batmanda ama eşimde bende Ankarada doğduk büyüdük ailelerimizde orda ve Ankarada doğum yapmak istiyorum burda zibil gibi hamile kadın var 5 dk bi muayene süresi düşün, doğumları düşünemiyorum

İsmi ile yaşasın canım. Benim tanıdığım 2 tane Muhammed var, maşallah hem çok saygılı-efendi hem de çok başarılılar. Eğer gönlünüzden geçen isim bu ise, yorumları dikkate alma derim.

anladım canım en iyi yer annenin yanıdır... kimse anne gibi olmaz...

anladım canım en iyi yer annenin yanıdır... kimse anne gibi olmaz...

eşim dün dedi ki ben de geleyim haftasonu kalır dönerim bilet fiyatları uçmuş tabi 238 tl içerdeyiz ama uçağa yalnız binmicem diye rahatladım meğer ne stres yapıyomuşum

geçmiş olsun cnm... hemen önlemini al sıcak şeyler içmeye çalış!

bence de martın yarısından sonra bebişler gelmeye başlar:) benim oğlum da sığamıyor sürekli sağ kaburgamı iteleyip duruyor...

izne az kalmış ne güzel. evde dinlenmek gibisi yok... zaten herkes de bana bunlar iyi günlerin şimdi bol bol yat bakalım diyor:)

cnm rüyan hayrolsun!

ben dinlenebileceğimi zannetmiyorum evde 13 aylık birde oğlum var onunla ilgilenmem gerekiyor hamileliğim ağır geçiyor çok ağrılarım var bakalım hayırlısıyla bir doğum yapsak sağlıkla kucağımıza alsak hepimiz ne güzel olur..

anladım cnm... iki kardeş beraber büyüyecek inş ne güzel!

benimde sezeryan olcak 18 19 20 nisan gibi tabi bir sorun çıkmazsa dr kalsa 15 nisanda alırız dedi ama ben istemiyorum o kadar erken ilkini erken aldılar sorun yaşadık

15 Nisan çokta erken değil ki ciğerleri iyi durumdaysa tamam işte, zaten 38-39da alıyolar 15 Nisan bizim için beklenenden 11 gün erken oluyo

15 Nisan çokta erken değil ki ciğerleri iyi durumdaysa tamam işte, zaten 38-39da alıyolar 15 Nisan bizim için beklenenden 11 gün erken oluyo

evet ama aslında erken yanlış oluyor durabildiğin kadar durman gerekiyor benim doğum yaptığım hastanenin sahibi bizim aile dostumuz oda dr ben doğum yaptığım zaman o bize demişti anne karnında çocuk için 1 gün bile çok önemli herşeyinle alakalı ne kadar durursa bebek için o kadar iyi kadın doğumcular bunu pek savunmasada ama doğru olan bu benim bebeğimde solunum problemi oldu günü dolana kadarda emme problemi yaşadık o yüzden ne kadar güne yakın o kadar iyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…