2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

şüphesiz orası öyle de ya sancı falan gelirse son ana kadar bekliyim derken, ilk bebeğim olduğu için pek anlamıyorum bu işlerden sancı başlasada sezeryan yapıyolar mı bide ameliyat olduğu için mecbur gün veriliyo önceden, doktorlarında müsait olması lazım bilemedim ki bakalım bana ne dicek

aslında sancı başlayınca bile sezeryana alabiliyormuşlar ama yapmıyorlar olmaz diyorlar son zamanlar sık kontrol olcaksın nisanın 10undan sonra 2 günde bir görünmemiz lazım ben dedim dr a durabildiğim kadar durmak istiyorum doğum zamanı yaklaşınca konuşuruz dedim doğum gününü tamam bakarız dedi...

ben de isterim durabildiği kadar dursun kuzum, hayırlısı olsun yaa su akar yatağını bulur demişler

Canım bebekler gelişimini 36.haftada tamamen tamamlıyorlar.Ondan sonrası sadece kilo alımına yarıyor boyu bile uzamıyor düşün.38.haftadan sonra alınması bütün doktorlar için ideal tarihtir.Çünkü ondan sonra her an sancı gelebilir.Düşünki çatın müsait değil normal doğum için sancın başlarsa ne yapacaksın o ağrıyı çekeceksin.O yüzden o tarihlerde almalarının muhakkak haklı sebepleri vardır.38.bi görsem Allahın izniyle sonra istediği zaman alsın

aa bizim üçümüzün de 26 Nisan görünüyo doğum için beklenen tarih
açıkçası bende daha doktorla hiç görüşmeden nisan ortası gibi düşünmüştüm sezeryan tarihini

aa bizim üçümüzün de 26 Nisan görünüyo doğum için beklenen tarih
açıkçası bende daha doktorla hiç görüşmeden nisan ortası gibi düşünmüştüm sezeryan tarihini

Valla canım ben hala normal ile sezeryan arasında kararsızım.Bir ameliyat olayından korkuyorum bazen ama en azından sancı olayını yaşamamış olurum diyorum.Sonrada normal doğumda selli yağmur gelir geçer misali düşünüyorum.Ama normali beklemek sanırım en zor olanı.Ben daha şimdiden gün sayıyorum takvime çeltik atıyorum nasıl beklerim normali bilmem

canım brevi olan cok güzelmiş bacakları uzayıp kısalabiliyormu bu markayı bilmiyordum şimdi inceledim
amin cnm sağlıkla kullansınlar inşallah miniklerimiz :)

canım bende beşik var ,park yatak ta var acaba birde tiny love alsam cokmu fazla yatak olur evin içinde
yoksa daha böyle titreşimli birseymi alsam hiçbiri sallanmıyor aslında sallamaaya alıstırmak ıstemıyorum ama ev tipi ana kucaklarında hep elim sallananlara gidiyor cunku cok güzeller

sancı başlayınca bile sezeryan olanları biliyorum... çocuk zaten tam gelişimini tamamladığında dünyaya gelmeye hazır olduğunda normal doğum başlıyor tabiki 36dan sonrası normal ama bebek için anne karnındaki 1 gün bile çok önemli ben yaşadım biliyorum etrafımdada yaşayan çok var bence 39u bulması lazım he tabi keşke problem olmasında 38e kadar durabilelim onada şükür ama durabiliyorsak durmak isterim 39a kadar...

günaydınn valla helal sana ne güzel...ben çalışıyorum sabah kalkamıyorum gözümü açamıyorum kii...izinli olsam sanırım en erken 9 da kalkarım

Calisirken bende oleydim.izine cikinca kalkiyorum.geri yatip uyumanin rahatligi varya ondan zorlanmiyom herhalde.ben kalkmasamda oglum uyandiriyo acikiyo oda sanirim pitir pitir durmuyo yerinde

Calisirken bende oleydim.izine cikinca kalkiyorum.geri yatip uyumanin rahatligi varya ondan zorlanmiyom herhalde.ben kalkmasamda oglum uyandiriyo acikiyo oda sanirim pitir pitir durmuyo yerinde

maşallah oğluşuna benim oğluşumda kıpır kıpır ama ben çalıştığımdan sanırım uyku çok tatlı geliyo...sabahleyin kaburgalarımda ağrı oluyo...hiç durmuyoki yaramazz

bı arkadaşım suan 40. haftasında ve basından berı sezeryan ıstıyor ama dr yapmadı bırgun fazla dursa daha ıyı demıs cocugun sarılık rıskı falanda cok azalır demıs sancın gelsede sancını durur yıne sezeryana alırım bekle demıs kıza

hı unuttuğum bişey var ....ben izne ayrılınca 7 de kalkıp kahvaltı yapsamda geri uyuyamayacağım için (3,5 yaşındaki kızımdan dolayı) :93: :93: :93:

canım bende Muhammed ismini daha hamile olmadan önce rüyamda görmüştüm ama ben doktoruma söyleyeceğim nasipse göbek adı olacak.

slm kızlar dün sanki doğum yapacakmışım gibi kas katı oldu karnım gerçi bu son 15 gündür sürkli böyleyim iş yapamıyorum yürüyemiyorum sizlerde dışarıda yürürken ne kadar zaman sonra kasıklarınıza ağrı giriyor ben yarım saat sonra yürüyemez oluyorum belim ağrımaya başlıyor ve kasıklarım yanıyor sanki wc ihtiyacım varmış gibi hissediyorum ve karnım sertleşiyor

Kızlar bişey sorucam benim kızı hıçkırık tutunca karnımın üstü atıyor sağ yada sol taraf.Buna göre benimkisi makat gelişimi oluyor.Doktora sormayı unuttum pozisyonu 37.de çatı muayenesi var deyince benim hafıza resetlendide

Canım büyük ihtimal kasılman oluyordur ondan ötürü karnın sertleşiyor olabilir.Magnezyum kullanıyor musun?Birde artık bunlar normal ama karnın sürekli sertleşiyorsa ve bebek bir yere toparlanıyorsa hareket etmiyorsa o esnada doktora danışmanı tavsiye ederim.

teşekkür ederim canım bende öyle düşünüyorum ama etraftan duyuncada kafam karışıyor...

canım şöylede yapan oluyor bazı kesimlerde mesela bende kulağına ezan okutacagım bebeğimin ve ismini o şekilde koyacagım orada muhammed,mustafa yada ahmet gibi ismini koyup nufusta baska olacak sordugumda ahirette o isimle cagırılacagı ıcın yıne o isimle anılacak normal hayatta malesef bazen cocuklar aralarında salak aptal gbi kelimeler kullanıyor peygamber efendimizin (s.a.v) de ismi bu olduğu için tek basına bende koyma taraftarı değilim emiri koyup ezanla kulagına muhammed okutabilirsin
hem içinde rahat eder bir hocaya bile danışabilirsin :) sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…