- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
evet ama aslında erken yanlış oluyor durabildiğin kadar durman gerekiyor benim doğum yaptığım hastanenin sahibi bizim aile dostumuz oda dr ben doğum yaptığım zaman o bize demişti anne karnında çocuk için 1 gün bile çok önemli herşeyinle alakalı ne kadar durursa bebek için o kadar iyi kadın doğumcular bunu pek savunmasada ama doğru olan bu benim bebeğimde solunum problemi oldu günü dolana kadarda emme problemi yaşadık o yüzden ne kadar güne yakın o kadar iyi...
şüphesiz orası öyle de ya sancı falan gelirse son ana kadar bekliyim derken, ilk bebeğim olduğu için pek anlamıyorum bu işlerden sancı başlasada sezeryan yapıyolar mı bide ameliyat olduğu için mecbur gün veriliyo önceden, doktorlarında müsait olması lazım bilemedim ki bakalım bana ne dicek
aslında sancı başlayınca bile sezeryana alabiliyormuşlar ama yapmıyorlar olmaz diyorlar son zamanlar sık kontrol olcaksın nisanın 10undan sonra 2 günde bir görünmemiz lazım ben dedim dr a durabildiğim kadar durmak istiyorum doğum zamanı yaklaşınca konuşuruz dedim doğum gününü tamam bakarız dedi...
ben de isterim durabildiği kadar dursun kuzum, hayırlısı olsun yaa su akar yatağını bulur demişler
aslında sancı başlayınca bile sezeryana alabiliyormuşlar ama yapmıyorlar olmaz diyorlar son zamanlar sık kontrol olcaksın nisanın 10undan sonra 2 günde bir görünmemiz lazım ben dedim dr a durabildiğim kadar durmak istiyorum doğum zamanı yaklaşınca konuşuruz dedim doğum gününü tamam bakarız dedi...
Canım bebekler gelişimini 36.haftada tamamen tamamlıyorlar.Ondan sonrası sadece kilo alımına yarıyor boyu bile uzamıyor düşün.38.haftadan sonra alınması bütün doktorlar için ideal tarihtir.Çünkü ondan sonra her an sancı gelebilir.Düşünki çatın müsait değil normal doğum için sancın başlarsa ne yapacaksın o ağrıyı çekeceksin.O yüzden o tarihlerde almalarının muhakkak haklı sebepleri vardır.38.bi görsem Allahın izniyle sonra istediği zaman alsın
aa bizim üçümüzün de 26 Nisan görünüyo doğum için beklenen tarih
açıkçası bende daha doktorla hiç görüşmeden nisan ortası gibi düşünmüştüm sezeryan tarihini
Biz maxicosynin pebble modelini aldık arabada family fix denen isofix ile de kullanılabiliyor. Bir de brevi marka hem ayaklı anakucağı hem ileride mama sandalyesi olabilen bir model aldık. Çok tatlılar sağlıkla kullanalım inşallah hepimiz
Suay canımm
10 mart ne demek ya, ay çok az kalmış meleğine kavuşmana
2 hafta kadar zamanın var
Bebeğinin kilosu çok iyi.
İnşallah beklenilen kilo da doğar kuzun.
Allah yardımcın olsun.
Benim aklımda tiny love 3'ü bir arada uykucu var canım.
Çok kullanışlıymış.
2 hafta sonra kısmetse alacağım.
Canım bebekler gelişimini 36.haftada tamamen tamamlıyorlar.Ondan sonrası sadece kilo alımına yarıyor boyu bile uzamıyor düşün.38.haftadan sonra alınması bütün doktorlar için ideal tarihtir.Çünkü ondan sonra her an sancı gelebilir.Düşünki çatın müsait değil normal doğum için sancın başlarsa ne yapacaksın o ağrıyı çekeceksin.O yüzden o tarihlerde almalarının muhakkak haklı sebepleri vardır.38.bi görsem Allahın izniyle sonra istediği zaman alsın
günaydınn valla helal sana ne güzel...ben çalışıyorum sabah kalkamıyorum gözümü açamıyorum kii...izinli olsam sanırım en erken 9 da kalkarım
Calisirken bende oleydim.izine cikinca kalkiyorum.geri yatip uyumanin rahatligi varya ondan zorlanmiyom herhalde.ben kalkmasamda oglum uyandiriyo acikiyo oda sanirim pitir pitir durmuyo yerinde
şüphesiz orası öyle de ya sancı falan gelirse son ana kadar bekliyim derken, ilk bebeğim olduğu için pek anlamıyorum bu işlerden sancı başlasada sezeryan yapıyolar mı bide ameliyat olduğu için mecbur gün veriliyo önceden, doktorlarında müsait olması lazım bilemedim ki bakalım bana ne dicek
Calisirken bende oleydim.izine cikinca kalkiyorum.geri yatip uyumanin rahatligi varya ondan zorlanmiyom herhalde.ben kalkmasamda oglum uyandiriyo acikiyo oda sanirim pitir pitir durmuyo yerinde
ben pazartesi aldım kamudaysan sorun olmuyormuş iki gün iki gündür
slm kızlar dün sanki doğum yapacakmışım gibi kas katı oldu karnım gerçi bu son 15 gündür sürkli böyleyim iş yapamıyorum yürüyemiyorum sizlerde dışarıda yürürken ne kadar zaman sonra kasıklarınıza ağrı giriyor ben yarım saat sonra yürüyemez oluyorum belim ağrımaya başlıyor ve kasıklarım yanıyor sanki wc ihtiyacım varmış gibi hissediyorum ve karnım sertleşiyor
teşekkür ederim canım bende öyle düşünüyorum ama etraftan duyuncada kafam karışıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?