Canım büyük ihtimal kasılman oluyordur ondan ötürü karnın sertleşiyor olabilir.Magnezyum kullanıyor musun?Birde artık bunlar normal ama karnın sürekli sertleşiyorsa ve bebek bir yere toparlanıyorsa hareket etmiyorsa o esnada doktora danışmanı tavsiye ederim.
Hangi kitapları okuyorsun canım, bize de söyle
Cnm allah yardimcin olsun sesin cikmiyo dogurdunmu yoksa hbr ver cnmkızlar biz hastanedeydik ya simdi doğum odasindayiz sancilar siklasti.on on bir dak..da bir...dua edin ne olur dursun bebegim daha bugün 34 olacak ama ultrasonda 33..sancilarimda zorluyor. rabbim yardim etsin
Gunaydinlar herkeslere :) bu bebislerin kaburgalarla derdi nedir yaaa
Kizlarrr simdi Dr geldim bebeğim iyi maasallah
2500 gr olmuş 47.6 cm boyu suyu felan iyi
Nst ye girdim çok iyi cikti maasallah
İki hafta sonra gel dedi 36+1 oluyoruz sezeryan için ggün verecek hakkimizda hayirlisi aspirini kes dedi iğneye devam decavit kalsiyum magnezyum devam az kaldi :18:
Kuzum hadi gözün Aydın... Maşallah size... Bizim de kontrol Cumartesi.. İnşallah senin gibi güzel haberler alırız biz de
canım maşallah oğluşuna
amcan için de başın sağolsun, Allah kalanlar sabır versin.
çokkk güzel buuu :) internetteki resminden daha güzel duruyo bence
Cok guzelmis canim.allah hayirlisiyla kullanmayi nasip etsin
Hay maşallah
Sağlıkla uyusun, büyüsün kuzucuğun içinde
ayy maşşallah çok güzel:) sağlıkla gazsız sancısız mışıl mışıl uyusun içinde:) gördüğüm en güzel park yatak bu arada.
güle güle yatsın inşallah... beyazı daha güzel duruyormuş...sağlıkla kullansın bebeğin inşallah:nazar
Selamlar, keyifler ne alemde?:107:
Sevdiğim geldi ama annemi yolcu ettim; biri geliyor diğeri gidiyorHavalar aşırı sıcak burada. Böyle giderse doğum zamanı tam yaz olacak:107: Yarın alışveriş yapacağım, yazlık kıyafet lazım; mevcut olanlar göbeği kapatmıyor
Teşekkürler arkadaşlar, dediğiniz gibi yaramazım çok bereketli geldi bize. Diyorum "oğlum bir ayın kaldı, acele et bana da bir kadro ayarla çıkmadan"
Esmer sonuçlar açıklandı gülüm, cübbeyi giydi şükür
Çok güzel gülüm, güle güle kullanın:107:
Güzel haberlerle gelirsiniz inşallah:107:
Çok güzeller, eline sağlık canım:107: O battaniyenin kahverengisi de bende var
merhaba kızlar! bugün eşim evde anca bakabildim sayfamıza...
snowy - tebrik ederim sizi!
iyi günlerde yatsın içinde bebeğin:)
harikasın cnm eline sağlık... çok güzel! kızının ismi de çok güzel
çok tatlı! güzel günlerde giysin bebeğin...
canım yaa çok güzel hele cibinliğine bayıldım..hayırlı sağlıklı ve mutlu bir şekilde büyütmeyi rabbim nasip etsin..
Kizlarrr simdi Dr geldim bebeğim iyi maasallah
2500 gr olmuş 47.6 cm boyu suyu felan iyi
Nst ye girdim çok iyi cikti maasallah
İki hafta sonra gel dedi 36+1 oluyoruz sezeryan için ggün verecek hakkimizda hayirlisi aspirini kes dedi iğneye devam decavit kalsiyum magnezyum devam az kaldi :18:
evet sürekli bir şişlik var bende debebeği baş gelişli olanlar vajinanızda bi bodul bodulluk bi baskı hissediyo musunuz yoksa bu sadece bana mı oluyo şiş gibi sanki
hoşgeldin....allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinYazdıklarınizi sürekli takip ediyordum ama üye olup aranıza katılmak bugüne kısmetmiş. Bende 33+0 günlük hamileyim. Kızım olacak inş. Benimde son haftalar sıkıntılarım arttı iyice ama olsun. Rabbim sağlıcakla kuzucuklarımızı kucağımiza almayi nasip etsin.
ben terlik giyiyorum artık bacakların keçi yutmuş piton gibi boğum boğum oluyor çoraptan çizmeden vs... çok şişimkızlar ayakkabı almıştım ayaklarım oyle sıskı bılegıme gelmedıısol ayagaım cok fenaaa ınsallah ıner yoksa hıcbı ayakkabım olmayacak off
canım doğuma girerken sürekli ayet-el kürsi oku...Allah yardım etsin inşallah. hakkında hayırlısı neyse o olsun..belki sancılarıne rken gelir... belki doktor suni sancı vermeden sezaryen e alır belli olmaz... belki suni sancıyla pıttt diye doğurrursun...hayırlısı olsun...kızlar sımdı sıze cok onemlı bır soru soracağım doktor önce sunı sancı verırı normal denerım olmazsa sezeryanla alırız dedı sızce sunı sancı alayım mı benım yerımde sız olsanız ne yapasınız bırde sunı sancı alıp acılmam olmazsa bosu bosuna mı cekeceğim ben o sancıyı kafam cok karıık kızlar
ablamın hiper tansiyonu olduğu için sezaryenle aldılar..sorun olmasından ziyade , Allah muhafaza...bide kızlar yüksek tansiyonu olan anneleri normal doğuma almıyorlarmış duyduklarım doğru mu var mı aranızda bunu duyan???
çok geçmiş olsun canım benim...inşallah düşürürler... sakın kendini strese sokma... ama sen şimdi hastane havasıyla etrafa karşıda hassaslaşmışsındır... bir şeylerle uğraş ilgilen... kendini korkutma sakın dua et sakin ol...düzelir tansiyonun düşer inşallah...Kizlar tek tek alinti yapamadim kusura bakmayin hastanedeyim suan.. Hastanede 18/10 cikti hemen kardiolojiye yonlendirdi doktorum ekg cekildi simdi sirami bekliyorum dua edin 😔
bebegin durumu iyiymis cok sukur suyum da yerinde ama iste bu tansiyon korkutuyor beni sanirim ilac verecek
evet yaaa adet sancısı ve kanama olmadan ne rahatmış yaşamak...gerçi olsak bir dert olmasak bir dert...Ama hamilelikle ilgili de özleyeceğim şeyler var. Doğumdan sonra elimi koyduğumda bebeğimin kıpırtılarını hissetmeyi ve adet sancısı&kanaması olmadan geçirdiğim ayları özleyeceğim
canım geçmiş olsun...doktor değiştirmek bazen böyle sonuçlar verebiliyor...sonuçta doktor ,işinin bir ciddiyeti, var... söylediklerini kafaya takmamak elde değil... bende de olmuştu benzer bir durum... inşallah kafana uyan bir doktora rastlarsın...herşeyi ye bence de....ama sen kendine ve bebeğinefazla sını yediğinde zarar verecek şeyleri zaten bilirsin...bebeğine de maşşallaahmerhaba herkese
bugün hayatımın en kötü günlerinden birini geçirdim
bana doktor tam 32 +0 olduğunda geleceksin demişti... sat a göreçalışan anneler bu hafta çalışabilir raporu almam lazım cuma mı alsam pazartesimi alsam siz nasıl yaptınız.haftasonunu kapsamaması açısından soruyorum
dünyada en çok konulan isim MUHAMMED...okadar insanın ağır olduğunu düşünsene... adı ile yaşasın inşallahben bebeğimin ismini Muhammed Emir koymayı düşünüyorum eşim rüyasında görmüş; fakat etraftan herkes diyorki Muhammed ismi ağır isim Muhammed isimli çocuklar hep ağır oluyor sizce ne yapsam ne önerirsiniz...
benimde aynı yaaa...hayırdır diyip duruyorum...yorgunluk ve uykuuszluktan olabilirkızlar benim bi kaç gündür sol gözümün altı seyriyor... nedendir acaba? sinir etmeye başladı beni.
slm anneler dun kontrolumuz vardı kızım 34+5 olması grekırken 35+5 olmus bacak boyuda 36 haftalık olmus :) kilosu 2650 gr olmus :) doktrumuz doguma hzr bıle suanda dedı :) bıde arkdslr bnde akıntı var dktr fitil verdibnm gbı sıkayetı olan vrmı?
slm kızlar dün sanki doğum yapacakmışım gibi kas katı oldu karnım gerçi bu son 15 gündür sürkli böyleyim iş yapamıyorum yürüyemiyorum sizlerde dışarıda yürürken ne kadar zaman sonra kasıklarınıza ağrı giriyor ben yarım saat sonra yürüyemez oluyorum belim ağrımaya başlıyor ve kasıklarım yanıyor sanki wc ihtiyacım varmış gibi hissediyorum ve karnım sertleşiyor
Saol cnmmaşallah bebişine canım
slm anneler dun kontrolumuz vardı kızım 34+5 olması grekırken 35+5 olmus bacak boyuda 36 haftalık olmus :) kilosu 2650 gr olmus :) doktrumuz doguma hzr bıle suanda dedı :) bıde arkdslr bnde akıntı var dktr fitil verdibnm gbı sıkayetı olan vrmı?
Ne guzel cnmkızlar bir de ben su içmekten bir hal oldum sürekli içim yanıyor tuzlu ya da bahartlı yemeyle hiç alakası yok ne yersem içim yanıyor su içiyorum ondan sonra da gün boyu wc deyim yoruldum ya
Cook gecmis olsn cnmİyi aksamlar arkadaslar doktor yatis verdi simdi hastaneye yattim tansiyonum hala dusmedi dua edin.. Ben hepinize ediyorum..
😔
:)ben en çok çikoata yemeyi özledim. hastane çantama 10-15 tane tadelle koyacağım :)
Yatak fikrin supermis cnm :)Ben normal yikadim canim. İlk kullanimdan once yikayin yaziyodu, kaynatmaya gerek yok diye dusundum ben de
Dr. Browns in o filtresi temizlenmiyo, aralarindaki tirtiklarda artiklar kaliyo hijyenik olmuyo dedile almadim ben de. Kullaninca haber verir misin? Belki yanlis istihbarat almisimdirolmazsa biz de aliriz
Canim benim sag bacagim uyusuyo, dermani kesiliyo resmen. Hatta evde salondan mutfaga giderken bile oluyo kisacik mesafede. Zorlama dedi doktorum. Bi de kasiklarim agriyiii hemen :)
Begendim ve de katiliyorum
Ben deeee :) bazen ortasi delik yatak hayal ediyorum, hamis yatagi. Gobegi assagi sarkitip sirtustu uyumak icin
Aynennn :) bacak agrisi penguenn yuruyusu bizde de mevcut
Canim gecmis olsun. İnsallah duzelir tansiyonun da istirahate evde devam edersinz. Ama hastanede de kalsan onemli olan sagliginiz. İnsallah toparlarsiniz.
Ben de hastaneye kokorec siparisi vermeyi planliyorumdoktorum sakatatlari yasaklarken bundan once nasil yasiyorsan hamilelikte de oyle ysa dedi. Ama hesaba katamadi, ben sakatat seven bayanlardanim
Allah yardimciniz olsn cnmkızlar biz hastanedeydik ya simdi doğum odasindayiz sancilar siklasti.on on bir dak..da bir...dua edin ne olur dursun bebegim daha bugün 34 olacak ama ultrasonda 33..sancilarimda zorluyor. rabbim yardim etsin
boyumuzda 48 cm olmus:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?