Ben normal yikadim canim. İlk kullanimdan once yikayin yaziyodu, kaynatmaya gerek yok diye dusundum ben de
Dr. Browns in o filtresi temizlenmiyo, aralarindaki tirtiklarda artiklar kaliyo hijyenik olmuyo dedile almadim ben de. Kullaninca haber verir misin? Belki yanlis istihbarat almisimdirolmazsa biz de aliriz
Canim benim sag bacagim uyusuyo, dermani kesiliyo resmen. Hatta evde salondan mutfaga giderken bile oluyo kisacik mesafede. Zorlama dedi doktorum. Bi de kasiklarim agriyiii hemen :)
Begendim ve de katiliyorum
Ben deeee :) bazen ortasi delik yatak hayal ediyorum, hamis yatagi. Gobegi assagi sarkitip sirtustu uyumak icin
Aynennn :) bacak agrisi penguenn yuruyusu bizde de mevcut
Canim gecmis olsun. İnsallah duzelir tansiyonun da istirahate evde devam edersinz. Ama hastanede de kalsan onemli olan sagliginiz. İnsallah toparlarsiniz.
Ben de hastaneye kokorec siparisi vermeyi planliyorumdoktorum sakatatlari yasaklarken bundan once nasil yasiyorsan hamilelikte de oyle ysa dedi. Ama hesaba katamadi, ben sakatat seven bayanlardanim
Cnm kuveze neye gore giriyor?Canim Allah yardımcınız olsun. Benim ilk de 34.5 gundeydi. Kuveze girmedi. İnsallah sorunsuzca kavusursun yavrunla. Allah kolaylık versin.
slm anneler dun kontrolumuz vardı kızım 34+5 olması grekırken 35+5 olmus bacak boyuda 36 haftalık olmus :) kilosu 2650 gr olmus :) doktrumuz doguma hzr bıle suanda dedı :) bıde arkdslr bnde akıntı var dktr fitil verdibnm gbı sıkayetı olan vrmı?
MERHABA KIZLARRR
evet sürekli bir şişlik var bende de
hoşgeldin....allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ben terlik giyiyorum artık bacakların keçi yutmuş piton gibi boğum boğum oluyor çoraptan çizmeden vs... çok şişim
canım doğuma girerken sürekli ayet-el kürsi oku...Allah yardım etsin inşallah. hakkında hayırlısı neyse o olsun..belki sancılarıne rken gelir... belki doktor suni sancı vermeden sezaryen e alır belli olmaz... belki suni sancıyla pıttt diye doğurrursun...hayırlısı olsun...
ablamın hiper tansiyonu olduğu için sezaryenle aldılar..sorun olmasından ziyade , Allah muhafaza...
çok geçmiş olsun canım benim...inşallah düşürürler... sakın kendini strese sokma... ama sen şimdi hastane havasıyla etrafa karşıda hassaslaşmışsındır... bir şeylerle uğraş ilgilen... kendini korkutma sakın dua et sakin ol...düzelir tansiyonun düşer inşallah...
evet yaaa adet sancısı ve kanama olmadan ne rahatmış yaşamak...gerçi olsak bir dert olmasak bir dert...
canım geçmiş olsun...doktor değiştirmek bazen böyle sonuçlar verebiliyor...sonuçta doktor ,işinin bir ciddiyeti, var... söylediklerini kafaya takmamak elde değil... bende de olmuştu benzer bir durum... inşallah kafana uyan bir doktora rastlarsın...herşeyi ye bence de....ama sen kendine ve bebeğinefazla sını yediğinde zarar verecek şeyleri zaten bilirsin...bebeğine de maşşallaah
bana doktor tam 32 +0 olduğunda geleceksin demişti... sat a göre
dünyada en çok konulan isim MUHAMMED...okadar insanın ağır olduğunu düşünsene... adı ile yaşasın inşallah
benimde aynı yaaa...hayırdır diyip duruyorum...yorgunluk ve uykuuszluktan olabilir
canım şöylede yapan oluyor bazı kesimlerde mesela bende kulağına ezan okutacagım bebeğimin ve ismini o şekilde koyacagım orada muhammed,mustafa yada ahmet gibi ismini koyup nufusta baska olacak sordugumda ahirette o isimle cagırılacagı ıcın yıne o isimle anılacak normal hayatta malesef bazen cocuklar aralarında salak aptal gbi kelimeler kullanıyor peygamber efendimizin (s.a.v) de ismi bu olduğu için tek basına bende koyma taraftarı değilim emiri koyup ezanla kulagına muhammed okutabilirsin
hem içinde rahat eder bir hocaya bile danışabilirsin :) sevgiler
Eger sekerden yana sikintin yoksa 1 kasik nutella ye canim gunde.butun cikolatalara bedel.ben ole yapiyom:)
Cnm demir de kullanacagiz 3 aybenim kan pıhtılaşmayla ilgili kesinleşen bir durumum yok ama ilk bebeğim kalbi durduğu için hamileliğimin başından beri coraspin kullanıyorum henüz doktorum bırak demedi ama doğum sonrası kullanacağımı sanmıyorum sadece decavit kullanabilirmişim
İyiymis drun onceden vermisbende cuma günü aldım 31+2 deydim ama verdiler yoksa yarın almam gerekiyordu. dünde son kez okula gittim raporu falan vermek için bugün ilk kez evdeyim oğluşumla bakalım nasıl geçireceğiz
Cnm kacinci haftada dogum yaptin?canım deneyimli bir anne olarak hiç öyle korkutulduğu gibi bir şey değil suni sancı zaten kendi sancında gelse çekeceksin aynı sancıyı şöyle düşün sezeryanla doğum yaparsan da sonradan sancı çekeceksin ve bebeğini doyasıya ağrcısız kucağına alamıcaksın ilk bir haftan zor geçecek yani ben iki çocuğumda da suni sancı ile doğum yaptım kendi sancılarım gelmedi ama doğum olana kadar çektim doğum olduktan sonra rahatça yatağıma geçtim yavrumu emzirdim rahat oturup kalkabildim yani bence denemekte fayda var derim ama yine de sen bilirsin tabi ki her şeyin hayırlısı
İyiymis drun onceden vermis
Cunku yasal olarak 32+0da veriliyor
Bende kısmetse cumartesi alıcam çalışabilir raporunu bakalım pilim ne kadar süre dayanacak artık zorlandığımı hissediyorum ağırlaşıkça
Bende kısmetse cumartesi alıcam çalışabilir raporunu bakalım pilim ne kadar süre dayanacak artık zorlandığımı hissediyorum ağırlaşıkça
slm anneler dun kontrolumuz vardı kızım 34+5 olması grekırken 35+5 olmus bacak boyuda 36 haftalık olmus :) kilosu 2650 gr olmus :) doktrumuz doguma hzr bıle suanda dedı :) bıde arkdslr bnde akıntı var dktr fitil verdibnm gbı sıkayetı olan vrmı?
Yagmur camur hava kotu dikkat etdoğum
hediyelikleri son rutuşlar :) bugün eminönüne gidiyorum kızlar çikolata alacağım
anladım canım en iyi yer annenin yanıdır... kimse anne gibi olmaz...
bende çalışamaz raporunu cumartesi alıcam ondan sonra tatil ev hayatım başlasın.. :)
Maşallahhh annesivalla çok sevindim bu güzel haberlere Benimde oldu akıntı hatta bi ara suyummu geliyo acaba diye şüphelenmiştim.Banada fitil verdi 3 gün arayla 2 tane kullandım çok faydasını gördüm.
Canim cift isim koyacagin icin esimin teyzelerine gore dengelenirmis enerjileri. Ornegin esimin adi arif tolga bir tarafi cok agir ve sakin, bir tarafi daha canli suprizli dir. Bizim 1. Mehmet Dalokay o da sakin bir cocuk ama dalokay bazen inanilmaz canlaniyor cokilginc. Biz oglana simdi atlas han koymaya kararverdik 2 ismin gucu birlesir insallah.[/QUO
bakalım artık hayırlısı bizimde gönlümüzden o geçti kısmet diyelim
ne güzel walla iyiki borcunuz yokmuşbenim erken ayrılma imkanım yok...37 ye kadar sürün ücretsiz izinde alamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?