2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

sakatata bende bayılırım özellikle. en son kurban bayramında böbrek ızgara yemiştim daha da yemedim. ama çikolatayı daha çok severim. tadelle olsun yeter.

Canım akıntı benim olmazsa olmazımçok açık sarı akıntım var sürekli fitil kullansamda kar etmiyor ama kaşıntı ve kötü koku yok hamilelikte akıntılarda artış olurmuş kötü kokulu kahverengi ve yeşil olmadığı sürece çok endişe etme.Senin nasıl akıntın?

canım cok güzel yazmışsın ınsallah dediğin gibi olur cok teşekkür ederim

hocaya sordum canım Muhammedi tek koyma dedi emiri koyunca olur dedi..

Eger sekerden yana sikintin yoksa 1 kasik nutella ye canim gunde.butun cikolatalara bedel.ben ole yapiyom:)

şekerim var mı yok mu bende anlamadım ki canım. kaşık kaşık reçel yedim gittim tokluğu ölçtürmeye 84 çıktı. geçen gün sebze yemeği yedim ölçtüm 156 çıktı. 2 şeker yüklemesi yaptırdım birinde şeker çıktı diğerinde çıkmadı. strese bağlı şekerim var sanırım benim. ama en kötüsünü düşünerek hareket ediyorum. 1 buçuk aydır tatlı niyetine yediğim tek şey az şekerli kek.ama yine bebiş iri çıkıyor. 31. haftada 2 kilo 30 gr bebeğim. :) napalım bizim bebişte tombiş doğmak istiyor. hergün mutlaka yumurta yiyorum eşim kızıyor hergün yumurta yeme ondan iri bebek diye. ama yumurta yemediğim gün aç hissediyorum kendimi :) tadelle çocukluktan beri vazgeçilmezim zaten. nutellayı helvaya benzetiyorum. :)o nedenle hiç tercih etmiyorum

Cnm demir de kullanacagiz 3 ay

Cnm kacinci haftada dogum yaptin?
Bebislerin kilosu kacti?
Bir de suni sancida surekli mi sanci cekiyorsun?yoksa 4-5 dk da bir nefes alabiliyor msn 1 dk?

Bende kısmetse cumartesi alıcam çalışabilir raporunu bakalım pilim ne kadar süre dayanacak artık zorlandığımı hissediyorum ağırlaşıkça

bende 31+6 da bu cumartesi alcam çalışabilir raporumu ama 34. haftada tekrar raporu bozdurucam çok zorlanıorum ist.avrupa yakasından her gün anadolu yakasına geçiyorum kızımda maşallah kaburgalarıma bastırıyor bakalım artık daha kötüsünden Allah saklasın.

Maşallahhh annesi valla çok sevindim bu güzel haberlere Benimde oldu akıntı hatta bi ara suyummu geliyo acaba diye şüphelenmiştim.Banada fitil verdi 3 gün arayla 2 tane kullandım çok faydasını gördüm.

anladım canım en iyi yer annenin yanıdır... kimse anne gibi olmaz...

Canim cift isim koyacagin icin esimin teyzelerine gore dengelenirmis enerjileri. Ornegin esimin adi arif tolga bir tarafi cok agir ve sakin, bir tarafi daha canli suprizli dir. Bizim 1. Mehmet Dalokay o da sakin bir cocuk ama dalokay bazen inanilmaz canlaniyor cokilginc. Biz oglana simdi atlas han koymaya kararverdik 2 ismin gucu birlesir insallah.

meraba kızlarr maslllah herkesson rutusları yapıyo bızımde bıttı cok sukur eksılerımz bızde dun kontrolumuz vardı doktorum 3 4 gun ıcınde toparlamıs 1.900 olus olusum masllah ama yıne devlete gıt baksınlar 1 hafta 10 gun gerıde dedı dogumda bır sorun cıkmasın ded bakalım 6 martta randevumuz varr:26::26::26:

Maşallahhh annesi valla çok sevindim bu güzel haberlere Benimde oldu akıntı hatta bi ara suyummu geliyo acaba diye şüphelenmiştim.Banada fitil verdi 3 gün arayla 2 tane kullandım çok faydasını gördüm.

bende akıntı oluyor bazen su gibi doktor tek kullanımlık fitil verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…