2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Cnm kacinci haftada dogum yaptin?
Bebislerin kilosu kacti?
Bir de suni sancida surekli mi sanci cekiyorsun?yoksa 4-5 dk da bir nefes alabiliyor msn 1 dk?

canımilk oğlumda kır birinci haftam bitmişti doktorum dedi artık beklemeyelim bebeği tehlikeye atmamak için sabah saat 08:00 da sancı verildi hemen öyle çok abartılı sancı başlamadı yavaş yavaş arttı sancım ara ara sıklaştı yani nefes alabiliyordum konuşup şakalaşabiliyordum yani sancı gelmediği zamanlarda saat 16:20 oğlum 4.250 gram doğdu. ikinci oğlumda da kırk haftayı doldurdum bitince ilkinde sancım hiç gelmediği için beklemeyelim dedi doktorum ve yine suni sancı verildi onu da aynı şekilde aynı saatlerde doğurdum oda 4.750 gramdı allahıma şükürler olsun ben öyle çok zorlanmadım. bakalım bunda nasıl olacak inş. kendi sancılarım gelir diyorum ama bunda da fazla ümidim yok çünkü hiç öle sancılanma filan olmuyor yani

Maasallah cnm ne guzel dogurmussun hemde 4750 :)
Super valla
Kesi attilar mi?
Veya sen perine masaji falan gibi doguma hazirlik yaptin mi?

güzel annişler nassınız bakiimmm

prensesime daha isim netleştiremedik yaa :26:
şuanda 2 isim aklımızda var biri "Zeynep Şura" diğeri "Zehra" tam karar veremedik..

Zeynep isminin yanına ne olabilir başka 2 isim koycak olsak

Maasallah cnm ne guzel dogurmussun hemde 4750 :)
Super valla
Kesi attilar mi?
Veya sen perine masaji falan gibi doguma hazirlik yaptin mi?

canım ilkinde kesi yoktu ama ikincide oğlumun başı baya büyüktü kesi oldu ama çok dikişim yoktu beş tane dikişim vardı yani perine masajını bilmiyordum ilk oğlumda zaten yaşım baya küçüktü hiç hamileyken de öyle çok doktora gitmemiştim sadece son ayımda baya fazla gittim ilaç felan da kullanmamıştım yani ama demek ki bebekler anne ne yese ondan faydalanıyorlar ikisininde maşallahı vardı hiç bir sağlık problemleri de olmadı şükür. ama iki hamileliğimde de hiç yerimde durmuyordum çok hareketliydim devamlı yürüyüş gezme ondan sanırım kolay oldu doğumlarım.

Güzel haberlerle gel canım:107:

Evet maalesef negatifti.
Benjm de negatif. O yuzden hayvanlarla hasir nesir olmayi ve sakatat tuketmeyi yasakladi doktorum. Demek ki benim doktorum biraz pimpirikli
Hiç sorma ya aynı sorun bendede var otururur vaziyette daha çok oluyor sol kabugama baskı yapıyor, doktorum ağrıyan yerlere voltoren jel sür dedi biraz hafifliyor sanki...
Yaa, ben doktoruma soylemedim agri yaptigini. Gerci o zaman bu kadar da rahatsiz olmuyodum. Gece aciyla sicrayarak uyaniyorum resmen
0-3 aylarda bile bedenler degisiyo. Kimisi 50 cm kimisi 56 kimisi 62. Biz alirken bilemedik hastane cikisimizin biri 50 cm. Artik hayirlisi, giyemezse cani sagolsun kuzumun.
Cnm allah yardimcin olsun sesin cikmiyo dogurdunmu yoksa hbr ver cnm

Sorma benimkide sağkaburgami ittiriyor
Evet sag. Sol tarafa da sirtini yaslamis vaziyette :)
Masallah bebegine
:)

Yatak fikrin supermis cnm :)
Tutar ama di mi?
sakatata bende bayılırım özellikle. en son kurban bayramında böbrek ızgara yemiştim daha da yemedim. ama çikolatayı daha çok severim. tadelle olsun yeter.
Cikolata da severimmm, sakatat da sverim. Zararli ne kadar sey varsa hepsini severim Gecen gun esim dalak izgara getirmis. Gunah benden gitti, kan olsun can olsun dedim. Yaladim yuttum. Sonra vicdan da yaptim ama dayanamadimmm

canım maşallah sana...vallahi 4.250 ve 4.750 normal doğurman ve kolay olması çok güzel...helal imrendim sana...Rabbim oğullarına sağlıklı ömür versin...inş.bu doğumun da kolay geçer....yaşın kaçbilmiyorum ama benimde 3.bebeğim olacak...ilkinde doktor çatı darlığı olduğundan sezeryana alıcam dedi...2 kızımda sezeryanla oldu...biri 9 diğeri 3,5 yaşında...şimdide oğluşum olacak halen çalışıyorum.37 ye kadar devam... bu 3.olduğundanmı neyse çok zor geçiyo
senin bebişin cinsiyeti ne ?

Son düzenleme:
ne güzel walla iyiki borcunuz yokmuş benim erken ayrılma imkanım yok...37 ye kadar sürün ücretsiz izinde alamam

Valla bende Allah nasip ederse 37ye kadar çalışmayı düşünüyorum.Doğum sonrası bebeğimle daha çok zaman geçirmek adına katlanıcam mecbur.Tabi Allahtan bir mani çıkmazsa.Sonuçta şimdi iyiyim ama haftalar ilerledikçe nasıl olurum hiç bilmiyorum

canım ilk oğlumda 18 ikincide 23 yaşındaydım şimdi biri on yaşına diğeri de altı yaşına girecek inşallah bu seferde herkezle beraber bende kolay doğum yaparım kızım olacak bu sefer şuanda 28 yaşındayım bende bunda biraz zorlandım diğerlerine nazaran ama başka gördüğüm hamilelere göre çok çok iyiyim arada hafif bel ağrılarım kasık ağrılarım oluyor o kadar ben çocuklarımla beraber büyüdüm yani:) ilk defa sanki bunda anlıyorum çoğu şeyi ama bundada öyle fazla ilaç kullanmadım sadece ilk üç ay folik asit kullandım onun dışında bişi kullanmıyorum şuanda da bebeğimin gelişimi de çok iyiyidi bakalım hayırlısı sağlıkla doğsunlar da kilo zaten o kadar önemli değil sadece kilolu bebeğe bakmak daha kolay oluyor. rabbim hepimizin yardımcısı olsun cnm

inşallah dayanacaz canım...bebeğimiz için 37 ye kadar hiç bi sorun çıkmadan çalışacağız...böyle motive edelim kendimizi

benimde aynı yaaa...hayırdır diyip duruyorum...yorgunluk ve uykuuszluktan olabilir

bende yorgunluk da yok uykusuzluk da... havalar geçen hafta sıcaktı ağaçlar aldanmış hemen çiçek açmış. onların polenleri beni etkiledi diye düşündüm ama hala devam ediyor. hayırdır inş!

maşallah cnm sana! ne güzel doğumların olmuş! hem de bebeklerin 4 kilodan fazla. inş 3. doğumun da ilk doğumların gibi geçer.

amin cnm inşallah hepimizin doğumu güzel ve de kolay geçer

maşallah sana bende ilkinde 22 ikincidede 27 yaşındaydım...ikiside 3,5 kilo doğdu...şimdi 31 yaşındayım...ben kamuda memurum...herkes bana 3.yü iyi cesaret etmişsin diyolar

maşallah sana bende ilkinde 22 ikincidede 27 yaşındaydım...ikiside 3,5 kilo doğdu...şimdi 31 yaşındayım...ben kamuda memurum...herkes bana 3.yü iyi cesaret etmişsin diyolar

sanada maşallah canım benim valla ben çocukları çok sevdiğim için kimseyi duymuyorum banada diyorlar ne gerek vardı üçüncüye diye ama neden olmasın ki şükür sağlığım yerinde bakacak gücümüzde var allahıma şükürler olsun diğerleride büyüdü baya insan bebek sevmek istiyor. ne güzel sen çalışıyormuşun da kendi ayakların üzerinde durabiliyorsun bende iki yıl çalıştım bebek yapmaya karar verince tekrar ayrıldım işten senin bebeğin cinsiyeti ne cnm

herkess iyi maşallah son hazırlıklar, doğum şekli felan konuşulmuş tek tek alıntı yapamadımmm
zaman da geçmiyor 3 mart olan randevu tarihim 4 marta alınmış zaten sabırsızlanıyorummmmm
şubat ayıda bitmek bilmiyorrrr

Maasallah cnm darisi basimiza insallah! !

bende çok seviyorum çocukları...kızlarda çok heyecanlılar dört gözle kardeşlerini bekliyolar...oğlum olacak canım inşallah...sağlıkla sağ salim kucağımıza alırız inşallah...

bende çok seviyorum çocukları...kızlarda çok heyecanlılar dört gözle kardeşlerini bekliyolar...oğlum olacak canım inşallah...sağlıkla sağ salim kucağımıza alırız inşallah...

amin canım inşallah aynen bizimkilerde öyle ne zaman doğacak diye dört gözle bekliyorlar gün sayıyorlar:) sağlıkla kucağına alırsın cnm inş.

Yürümeye çalıştığım ilk 5 dakikada başlıyor karında sertleşme ve kasıklarda ağırlık hissi, sen yine 30 dakika iyi dayanıyorsun Ben bacaklarımı açıyorum iyice, elimle de karnımı tutuyorum; psikolojik olarak iyi geliyor

İyi yapıyorsun canım, dediğin gibi fırsat olmayabilir bebeklerden:107:

Gözünüz aydın arkadaşlar, maşallah yavrularınıza

Maşallah canım, darısı bizlerin de başına:107: Yaşın da çok genç, hayata erken başlamanın faydaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…