- 15 Temmuz 2013
- 4.617
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.858
- 358
Ben iyiyim canım senden 2 gündür cevap gelmeyince korktum dedim doğurdumu acaba iyice merak ettim.Doktor ne diyor bu kasılmalarla ilgili?Bol bol dinlen az kaldı canım biraz daha sabredicez napalım
canım kedını yorma dınlen hemen başka bır doktora gıt derim bekleme bıle
geçen hafta doktora gittiğimde nst ye bağlamadı iki gündür karında sertleşme ve yürürken kasıklarımda ağrı oluyo bazen oturunca bile oluyor acaba sancım ve kasılmam mı var? doktora gitmemize daha 1 hafta var bi sıkıntı falan olurmu kızlar
kızlar yalancı sancı dedikleri nasıl bişey bunu yaşayan ve tarif edebilecek olan var mı?
geçen hafta doktora gittiğimde nst ye bağlamadı iki gündür karında sertleşme ve yürürken kasıklarımda ağrı oluyo bazen oturunca bile oluyor acaba sancım ve kasılmam mı var? doktora gitmemize daha 1 hafta var bi sıkıntı falan olurmu kızlar
Canım akıntı benim olmazsa olmazımçok açık sarı akıntım var sürekli fitil kullansamda kar etmiyor ama kaşıntı ve kötü koku yok hamilelikte akıntılarda artış olurmuş kötü kokulu kahverengi ve yeşil olmadığı sürece çok endişe etme.Senin nasıl akıntın?
Saol cnm
Maasallah cnm bende akinti yok bacaklarim çok agriyor heryanim agriyor aslında
maşallah bebişine cnm
Maşallahhh annesivalla çok sevindim bu güzel haberlere Benimde oldu akıntı hatta bi ara suyummu geliyo acaba diye şüphelenmiştim.Banada fitil verdi 3 gün arayla 2 tane kullandım çok faydasını gördüm.
benim 28. haftadan beri kasılmalarım var karnın bi tarafında toplanma sertleşme oluyor sanki böyle içi uyuşuyor gibi ve rahatsızlık veriyor 15-20 sn kadar sürüyor buna kasılma deniliyor eğer yanında kasık ağrısı da olursa böyle adet olacakmış gibi ondada sancı oluyo benim gecen nst de sancım çıktı o zman hem kasılmama hem sancım vardı hatta dr kasılman sancın sıklaşır kanlı akıntı vs su gelirse doğum başlar hemen hastaneye gel dedi Allahtan sancım sonradan azaldı benim yürümemem gerekiyor bana yürüyüş yasak o gün hastanede 10-15 dk yürümek zorunda kalmıştım o yüzden sancım başlamıştı sizlerde dikkat edin yormayın kendinizi çünkü yorulmak ve stres kasılmaları tetikliyor
cok saol canım benım rabıım bıze kavtursun yavrularımızıYürümeye çalıştığım ilk 5 dakikada başlıyor karında sertleşme ve kasıklarda ağırlık hissi, sen yine 30 dakika iyi dayanıyorsunBen bacaklarımı açıyorum iyice, elimle de karnımı tutuyorum; psikolojik olarak iyi geliyor
İyi yapıyorsun canım, dediğin gibi fırsat olmayabilir bebeklerden:107:
Gözünüz aydın arkadaşlar, maşallah yavrularınıza
Maşallah canım, darısı bizlerin de başına:107: Yaşın da çok genç, hayata erken başlamanın faydaları
slm arkadaşlar. nasılsınız. ben de 2 mayıs annesiyim ama doktor nisan sonu gelecek gibi duruyor dedi. o yüzden arada sizin yorumlarınızı okuyorum arada buraya da yazmayı düşünüyorum beni de aranıza alır mısınız?
slm arkadaşlar. nasılsınız. ben de 2 mayıs annesiyim ama doktor nisan sonu gelecek gibi duruyor dedi. o yüzden arada sizin yorumlarınızı okuyorum arada buraya da yazmayı düşünüyorum beni de aranıza alır mısınız?
Hoşgeldin canım. Maşallah bebeğinede
tabi cnm... hoşgeldinnn!
kızlar öğleden sonra heryerim ağrıdan döküldü resmen... biraz evi topladım süpürdüm falan ama çok da yorulmadım. sanki ayaklarımı çok üşütmüşüm soğuk almışım gibi belim ağrıyor arada adet ağrısı oluyor. iki de bir tuvalete gidiyorum her zamanki gibi... yalancı kasılmalar mı bilemiyorum ki...
Tatlım tahmini doğum aynı senle. Bebeğinin cinsiyeti ne?
öyle mi benim sat 8 temmuz:) bebeğim erkekseninkinin cinsiyeti ne cnm?
Benimde aynı sat. Hatta hiç unutmam arefe günüydü pzt. Bebeğim.kız teyzesi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?