2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar yalancı sancı dedikleri nasıl bişey bunu yaşayan ve tarif edebilecek olan var mı?

geçen hafta doktora gittiğimde nst ye bağlamadı iki gündür karında sertleşme ve yürürken kasıklarımda ağrı oluyo bazen oturunca bile oluyor acaba sancım ve kasılmam mı var? doktora gitmemize daha 1 hafta var bi sıkıntı falan olurmu kızlar

Ben iyiyim canım senden 2 gündür cevap gelmeyince korktum dedim doğurdumu acaba iyice merak ettim.Doktor ne diyor bu kasılmalarla ilgili?Bol bol dinlen az kaldı canım biraz daha sabredicez napalım

facedeki gruptayım genelde buraya çok sık girmiyorum günde 1 defa bakıyorum bazen onuda unutuyorum :) doktorlar bişey demiyor normal gözüyle bakıyolar galiba bende anlayamadım sen çalışıyormusun evdemisin?

canım kedını yorma dınlen hemen başka bır doktora gıt derim bekleme bıle

persembe gidicem canım ama aynı hastanede farklı dr görüncem ultrasonları aynı bakalım onda ne çıkacak

Aynı dert bendede var. Çok sık değil ama. Cmtsi kontrol var. Bunları söyleyince nst ye bağlanırım diye tahmin ediyorum.

kızlar yalancı sancı dedikleri nasıl bişey bunu yaşayan ve tarif edebilecek olan var mı?

benim 28. haftadan beri kasılmalarım var karnın bi tarafında toplanma sertleşme oluyor sanki böyle içi uyuşuyor gibi ve rahatsızlık veriyor 15-20 sn kadar sürüyor buna kasılma deniliyor eğer yanında kasık ağrısı da olursa böyle adet olacakmış gibi ondada sancı oluyo benim gecen nst de sancım çıktı o zman hem kasılmama hem sancım vardı hatta dr kasılman sancın sıklaşır kanlı akıntı vs su gelirse doğum başlar hemen hastaneye gel dedi Allahtan sancım sonradan azaldı benim yürümemem gerekiyor bana yürüyüş yasak o gün hastanede 10-15 dk yürümek zorunda kalmıştım o yüzden sancım başlamıştı sizlerde dikkat edin yormayın kendinizi çünkü yorulmak ve stres kasılmaları tetikliyor

bnmkı sarımtrak bı renk ve koku yapıyor erkn doğuma sebep olabılır demıstı doktr ondn korkuyrum

Maşallahhh annesi valla çok sevindim bu güzel haberlere Benimde oldu akıntı hatta bi ara suyummu geliyo acaba diye şüphelenmiştim.Banada fitil verdi 3 gün arayla 2 tane kullandım çok faydasını gördüm.

cnm bnm kı her gecce kllnılıyr bakalım ılk dun gece kullndım ıns fydası olur ...

çalışıyorum ve mecburen yürümek zorunda kalıyorum kasıklarım şimdide patlıycak gibi oluyo geçiyor off anlamadım gitti

cok saol canım benım rabıım bıze kavtursun yavrularımızı

slm arkadaşlar. nasılsınız. ben de 2 mayıs annesiyim ama doktor nisan sonu gelecek gibi duruyor dedi. o yüzden arada sizin yorumlarınızı okuyorum arada buraya da yazmayı düşünüyorum beni de aranıza alır mısınız?

kızlar öğleden sonra heryerim ağrıdan döküldü resmen... biraz evi topladım süpürdüm falan ama çok da yorulmadım. sanki ayaklarımı çok üşütmüşüm soğuk almışım gibi belim ağrıyor arada adet ağrısı oluyor. iki de bir tuvalete gidiyorum her zamanki gibi... yalancı kasılmalar mı bilemiyorum ki...

Tatlım tahmini doğum aynı senle. Bebeğinin cinsiyeti ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…