2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
selam kızlar, 32. hafta raporumu aldım çok şükür verdim ikya. en yoğun ve stresli haftama girdim bu haftadan sonra işim daha da artıyor bakalım ne kadar dayanıcam.. en son 10 gün önce gitmişim kontrole dosyam kapandığı için sırf rapor almaya muayene parası verdim yine, bu özel hastaneler nerden para alacaklarını şaşırmışlar doktoruma imzalatmadım bile sadece rapor kısmından 32 hafta çalışır raporu aldım muayene parası verdim. çok sinir oldum bu duruma
bu arada kasılmaları olanlar var bende mi anormallik var acaba yoksa ben mi anlamıyorum bu kasılmayı benim sanırım kasılmam yok tempolu yürüyünce karnım patlayacak gibi oluyor sadece onun dışında da başka problemim yok. neyse umarım hepimizde zamanında sağlıkla alırız bebişlerimizi kucaklarımıza öperim hepinizi

Bende öyle tutamadım ve o mübarek günlerde hamile olduğumu öğrendim ve çokkk mutlu olmuştum cünkü çok istemistim hamile kalmayi.

aynen bende cnm çok istemiştim hamile kalmayı. hamile olduğumu da 5 ağustosta öğrendim. bi sonraki adetimin geciktiği ilk gün sabahın köründe mutluluktan havalara uçtuk!

canim arkadaslarim.hepinize. cok.tesekkur ederim.dualariniz icin..biz hala hastanedeyiz.sancilar hala ondak bir.ama siddetleri azcik.azaldi..agrilarim oluyo..ama dogum odasindan odamiza indik.tuse.olduk rahim yumusamis acilma.basliomus.nekadar durursa.sans dio.
seleston vuruldu.bugun.yarinda.vurulcak.
bakalim.ne olacak.ultrasonda oglum 2300 cikio ama.coger gelişimi tam değilmis kesin kuveze girermis...dua edin arkadaslarim..sizleride.mevlam korusum sağlıkla kucagmiza almayi nasip.etsin

çalışıyorum ve mecburen yürümek zorunda kalıyorum kasıklarım şimdide patlıycak gibi oluyo geçiyor off anlamadım gitti

doğum iznine ne zaman ayrılacaksın 1 saattir benimde sancım var kasıklarımda oluyor doğum yaklastığı için kasılmalar sancılar artacak bebişler erken gelmeye kalkışmasında biz cekeriz napalım ama sen bu durumu dr mutlaka söyle ihmal etme

sancılar iyce sıklaştı bu ara 1 saattir kasıklarımdan karnıma doğru bi ağrı yayılıyor yalancı sancı olduğunu düşünüyorum çünkü doğum sancısı olsa dr kanlı akıntı veya su gelir dedi benim kasılmam sancım çok oluyo büyük wc geliyo hissi oluşuyor demi benimde öyle

Simdi limonu su ictim 15/9 çıkıyor sarımsakta iyi gelir dedi esim 3 dis sarımsak yedim bakalim kac çıkacak :26:

son mesajını okudum canım hastaneye yatmışsın eğer önemli olmasa dok eve gönderirdi. tansiyon gebelikte ihmale gelmiyor birşey olmaz diye düşünme sakın senin gebelik şekerin varmıydı? benim de 12/8 çıkıyor her gün takip ediyorum bu değer bile canımı sıkıyor. umarım şimdi iyisindir tansiyonun normal değerlere düşer şöyle düşün son ayındasın sanırım bu senin ve bebeğin için büyük avantaj takip tedaviyle atlatacaksın geçmiş olsun.

kızlar benim bebişin hareketinde sorun yok maşallah hareketli ama çok nadir tekme atmıyor, canımı acıtacak şeyler yapmıyor. dönüyor dokunuyor sadece.erkek bebekler çok tekme atmaz dediler ama endişelendim yine de. siz kaburgamı falan acıtıyor demişsinizde benimki öyle sert davranmıyor. sakin bir bebiş mi olacak yoksa. arkadaşın kızı sürekli tekmeliyordu. hatta tekmeleri nefes aldırmıyor diyordu şimdi doğdu ve çok huysuz.doktor mutlu bir bebek dedi. kendiyle oynuyor ultrasonda tekmeyle falan işim olmaz der gibi sanki

tek tek alıntı yapamıyorum fazlada takip edemiyorum hepimiz sağ salim zamanında kavuşalım yavrularımıza ama bazen aksilikler de oluyor. karnımda sertleşme ve kasılma olduğuu için geçen akşam acile gittim nst de sancı çıktı dok az olduğu için eve gönderdi sertleşme yine olursa gelmemi söyledi. hiç bir şey yapmayıp yatarsam sertleşme kasılmada olmuyor. kafama takılan birşey var bebeğim 27. haftasına kadar yan duruyor diyordu özeldeki doktorum, şimdi bu doktorda bebeğimin makat geliş olduğunu 35 haftaya kadar döner dönmezse sezeryanla doğar dedi kafam karıştı acaba döndü de bebeğim doktorum söylemiyor mu? iyice gıcık oldum özeli bırakıp devletten devam edicem galiba erken doğumdan korkardım hep artık korkmuyorum kuzucuğumun durumu içerde kötüye gidecekse doğmasına razıym

Ciger gelisiminin tam olup olmadigini usgden anliyorlar mi cnm?
Yoksa haftana gore mi soyluyor?
Allahim hakkinda en hayirlisini versin.

Ben de senin gibi duydum cnm
Karninda sakinse dogunca da sakin oluyormus :)
Bakalim cikinca gorecegiz :)

Kızlar bugün felaket bir baş ağrısı yaşadım gözlerim yerinden çıkıcak gibi oluyor, neredeyse hergün yaşıyorum bunu ama aklıma hiç tansiyom gelmemişti.Bugün gittim ölçtürdüm 15-9 çıktı.Doktora söyledimde yarın sabah gel dedi bide alfamet diye ilaç alıp iç dedi.Kullanan varmı? Şimdi bu tansiyon düşermi düşmezmi onuda bilmiyorum iyice canım sıkıldı

bebeklerimizin dogum tarihleri aynı benimkide erkek ama benimki maşallah hareketli bende öyle duydum karnında hareketliyse doguncada öyle oluyormus ben sürekli benim oğlum çok akıllı diye seviyorumşimdiden hazırlıyorum yaramaz olmasın diye

geçmiş olsun cnm! benim belimde ağrı var bugün. sanki ayaklarımı çok üşütmüşüm belime vurmuş gibi... biraz temizlik falan yaptım ondandır heralde...

Hoş geldin canım Maşallah bebeğine

Enerjini doğuma sakla, iş güçle kendini yorma gülüm:107:

Maşallah sana da paşana da Hayırlısı olsun gülüm, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Geçmiş olsun canım. Bebeğin de umarım döner, benim yaramaz arada bir yan dönse de doğum pozisyonuna geri dönüyor hemen. Bebeğinin hıçkırıklarını ayırt edebiliyorsan, pozisyonunu da anlayabilirsin. Hıçkırığın neden olduğu hareketi en çok hissettiğin yerde başı olur. Bir de anlamadım neden bebeğinin durumu içeride kötüye gitsin?

hareketinde sorun yok canım maşallah. hatta hiç uyumuyor mu diye merak ediyorum. sürekli birşeyler yapıyor karnımda ama tekme atmıyor. benimki şuan 2 kilo 30 gr biraz tombiş olacak dedi doktor. ama hareketleri daha çok dokunma şeklinde ya da dönme şeklinde. şeker nedeniyle şekerli şeyler yemiyorum 1 buçuk aydır. o nedenle mi sakin hareket ediyor bilmiyorum. bazen yerimden zıplattığıda oluyor ama genelde sakin sakin bir oraya bir buraya gidiyor karnımı bir sağa bir sola yamultup duruyor. yan duruş pozisyonunda birde doktor daha önce duruşundan çok tekme hissedemezsin demişti. benim bebiş yaramaz olmaz zaten sanırım. bende babasıda sakin çocuklarmışız. benim oğlan annesine kıyamıyor teyzesi sanırım :))

Ben de senin gibi duydum cnm
Karninda sakinse dogunca da sakin oluyormus :)
Bakalim cikinca gorecegiz :)

benim eşimin yeğeni karında fazla hareket etmezdi. çocuk doğdu sakin çok az ağlardı, genelde uyurdu uyumadığında yattığı yerden elini oynar dururdu. hatta korkmuşlardı bebekte bir zeka problemi mi var falan diye. ancak 4-5 yaşından sonra birden değişti şimdi tam bir fırlama. çok yaramaz. ve maşallah çok da zeki. sınıfının birincisi. benim bebişi ultrasonda nezaman görsek maşallah ayakları ağzında :) parmak emmiyor sanırım hiç ayak emiyor.

cnm çok teşekkür ederim açıklaman için malum ilk bebek olunca acemilik çekiyorum öğrenmek istedim karında sertleşme oluyor yorulduğum zaman bir de kasıklarımda ağrı var ama sancı denecek durum değil bebek ağırlaştıkça vücudum alışana kadar bunu yaşadım ve böyle de devam edecek gibi görünyor. sağlıklı bir doğum diliyorum size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…