maşallah cnmikinize de
evet arefe günüydü ve bi haftaya yakın oruç tutamamıştım:)
Bende öyle tutamadım ve o mübarek günlerde hamile olduğumu öğrendim ve çokkk mutlu olmuştum cünkü çok istemistim hamile kalmayi.
aynen bende cnm çok istemiştim hamile kalmayı. hamile olduğumu da 5 ağustosta öğrendim. bi sonraki adetimin geciktiği ilk gün sabahın köründemutluluktan havalara uçtuk!
Bi kez daha yaşadım o ani :)Binlerce kez şükürler olsun tattık o duyguyu ve tamamına erdirsin hepimizinkini inşallah.
çalışıyorum ve mecburen yürümek zorunda kalıyorum kasıklarım şimdide patlıycak gibi oluyo geçiyor off anlamadım gitti
kızlar öğleden sonra heryerim ağrıdan döküldü resmen... biraz evi topladım süpürdüm falan ama çok da yorulmadım. sanki ayaklarımı çok üşütmüşüm soğuk almışım gibi belim ağrıyor arada adet ağrısı oluyor. iki de bir tuvalete gidiyorum her zamanki gibi... yalancı kasılmalar mı bilemiyorum ki...
Simdi limonu su ictim 15/9 çıkıyor sarımsakta iyi gelir dedi esim 3 dis sarımsak yedim bakalim kac çıkacak :26:
Hosgeldin tatlim :)slm arkadaşlar. nasılsınız. ben de 2 mayıs annesiyim ama doktor nisan sonu gelecek gibi duruyor dedi. o yüzden arada sizin yorumlarınızı okuyorum arada buraya da yazmayı düşünüyorum beni de aranıza alır mısınız?
Ciger gelisiminin tam olup olmadigini usgden anliyorlar mi cnm?canim arkadaslarim.hepinize. cok.tesekkur ederim.dualariniz icin..biz hala hastanedeyiz.sancilar hala ondak bir.ama siddetleri azcik.azaldi..agrilarim oluyo..ama dogum odasindan odamiza indik.tuse.olduk rahim yumusamis acilma.basliomus.nekadar durursa.sans dio.
seleston vuruldu.bugun.yarinda.vurulcak.
bakalim.ne olacak.ultrasonda oglum 2300 cikio ama.coger gelişimi tam değilmis kesin kuveze girermis...dua edin arkadaslarim..sizleride.mevlam korusum sağlıkla kucagmiza almayi nasip.etsin
Ben de senin gibi duydum cnmkızlar benim bebişin hareketinde sorun yok maşallah hareketli ama çok nadir tekme atmıyor, canımı acıtacak şeyler yapmıyor. dönüyor dokunuyor sadece.erkek bebekler çok tekme atmaz dediler ama endişelendim yine de. siz kaburgamı falan acıtıyor demişsinizde benimki öyle sert davranmıyor. sakin bir bebiş mi olacak yoksa. arkadaşın kızı sürekli tekmeliyordu. hatta tekmeleri nefes aldırmıyor diyordu şimdi doğdu ve çok huysuz.doktor mutlu bir bebek dedi. kendiyle oynuyor ultrasonda tekmeyle falan işim olmaz der gibi sanki
kızlar benim bebişin hareketinde sorun yok maşallah hareketli ama çok nadir tekme atmıyor, canımı acıtacak şeyler yapmıyor. dönüyor dokunuyor sadece.erkek bebekler çok tekme atmaz dediler ama endişelendim yine de. siz kaburgamı falan acıtıyor demişsinizde benimki öyle sert davranmıyor. sakin bir bebiş mi olacak yoksa. arkadaşın kızı sürekli tekmeliyordu. hatta tekmeleri nefes aldırmıyor diyordu şimdi doğdu ve çok huysuz.doktor mutlu bir bebek dedi. kendiyle oynuyor ultrasonda tekmeyle falan işim olmaz der gibi sanki
doğum iznine ne zaman ayrılacaksın 1 saattir benimde sancım var kasıklarımda oluyor doğum yaklastığı için kasılmalar sancılar artacak bebişler erken gelmeye kalkışmasında biz cekeriz napalım ama sen bu durumu dr mutlaka söyle ihmal etme
sancılar iyce sıklaştı bu ara 1 saattir kasıklarımdan karnıma doğru bi ağrı yayılıyor yalancı sancı olduğunu düşünüyorum çünkü doğum sancısı olsa dr kanlı akıntı veya su gelir dedi benim kasılmam sancım çok oluyo büyük wc geliyo hissi oluşuyor demi benimde öyle
slm arkadaşlar. nasılsınız. ben de 2 mayıs annesiyim ama doktor nisan sonu gelecek gibi duruyor dedi. o yüzden arada sizin yorumlarınızı okuyorum arada buraya da yazmayı düşünüyorum beni de aranıza alır mısınız?
kızlar öğleden sonra heryerim ağrıdan döküldü resmen... biraz evi topladım süpürdüm falan ama çok da yorulmadım. sanki ayaklarımı çok üşütmüşüm soğuk almışım gibi belim ağrıyor arada adet ağrısı oluyor. iki de bir tuvalete gidiyorum her zamanki gibi... yalancı kasılmalar mı bilemiyorum ki...
canim arkadaslarim.hepinize. cok.tesekkur ederim.dualariniz icin..biz hala hastanedeyiz.sancilar hala ondak bir.ama siddetleri azcik.azaldi..agrilarim oluyo..ama dogum odasindan odamiza indik.tuse.olduk rahim yumusamis acilma.basliomus.nekadar durursa.sans dio.
seleston vuruldu.bugun.yarinda.vurulcak.
bakalim.ne olacak.ultrasonda oglum 2300 cikio ama.coger gelişimi tam değilmis kesin kuveze girermis...dua edin arkadaslarim..sizleride.mevlam korusum sağlıkla kucagmiza almayi nasip.etsin
tek tek alıntı yapamıyorum fazlada takip edemiyorum hepimiz sağ salim zamanında kavuşalım yavrularımıza ama bazen aksilikler de oluyor. karnımda sertleşme ve kasılma olduğuu için geçen akşam acile gittim nst de sancı çıktı dok az olduğu için eve gönderdi sertleşme yine olursa gelmemi söyledi. hiç bir şey yapmayıp yatarsam sertleşme kasılmada olmuyor. kafama takılan birşey var bebeğim 27. haftasına kadar yan duruyor diyordu özeldeki doktorum, şimdi bu doktorda bebeğimin makat geliş olduğunu 35 haftaya kadar döner dönmezse sezeryanla doğar dedi kafam karıştı acaba döndü de bebeğim doktorum söylemiyor mu? iyice gıcık oldum özeli bırakıp devletten devam edicem galiba erken doğumdan korkardım hep artık korkmuyorum kuzucuğumun durumu içerde kötüye gidecekse doğmasına razıym
bebeklerimizin dogum tarihleri aynı benimkide erkek ama benimki maşallah hareketli bende öyle duydum karnında hareketliyse doguncada öyle oluyormus ben sürekli benim oğlum çok akıllı diye seviyorumşimdiden hazırlıyorum yaramaz olmasın diye
Ben de senin gibi duydum cnm
Karninda sakinse dogunca da sakin oluyormus :)
Bakalim cikinca gorecegiz :)
benim 28. haftadan beri kasılmalarım var karnın bi tarafında toplanma sertleşme oluyor sanki böyle içi uyuşuyor gibi ve rahatsızlık veriyor 15-20 sn kadar sürüyor buna kasılma deniliyor eğer yanında kasık ağrısı da olursa böyle adet olacakmış gibi ondada sancı oluyo benim gecen nst de sancım çıktı o zman hem kasılmama hem sancım vardı hatta dr kasılman sancın sıklaşır kanlı akıntı vs su gelirse doğum başlar hemen hastaneye gel dedi Allahtan sancım sonradan azaldı benim yürümemem gerekiyor bana yürüyüş yasak o gün hastanede 10-15 dk yürümek zorunda kalmıştım o yüzden sancım başlamıştı sizlerde dikkat edin yormayın kendinizi çünkü yorulmak ve stres kasılmaları tetikliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?