canım brevi olan cok güzelmiş bacakları uzayıp kısalabiliyormu bu markayı bilmiyordum şimdi inceledim
amin cnm sağlıkla kullansınlar inşallah miniklerimiz :)
tünaydın hatunlar..
sayfaları okuyorum inanılmaz birikmiş yine :)
pazar günü benm ailem eşimin ailesi bahçemize gittik bizim için çok büyük bi değişiklik oldu ama açık ve temiz hava acayip çarpmış inanılmaz yorulmuşum
çatlaklardan bahsedilmiş..
benim bacaklarımda vardı küçük küçük..
2 gün önce bi bktım yanlarımdada var minik minik..
elleyemiyorum korkuyorum poffff :18::18::18:
sanırım yalancı doğum sancıları arada bi yokluyo beni..
eşimin elini sıktığımda Allah sana kolaylık versin dedi eşim ne kadar sıktıysam artık elini
canim arkadaslarim.hepinize. cok.tesekkur ederim.dualariniz icin..biz hala hastanedeyiz.sancilar hala ondak bir.ama siddetleri azcik.azaldi..agrilarim oluyo..ama dogum odasindan odamiza indik.tuse.olduk rahim yumusamis acilma.basliomus.nekadar durursa.sans dio.
seleston vuruldu.bugun.yarinda.vurulcak.
bakalim.ne olacak.ultrasonda oglum 2300 cikio ama.coger gelişimi tam değilmis kesin kuveze girermis...dua edin arkadaslarim..sizleride.mevlam korusum sağlıkla kucagmiza almayi nasip.etsin
benim 28. haftadan beri kasılmalarım var karnın bi tarafında toplanma sertleşme oluyor sanki böyle içi uyuşuyor gibi ve rahatsızlık veriyor 15-20 sn kadar sürüyor buna kasılma deniliyor eğer yanında kasık ağrısı da olursa böyle adet olacakmış gibi ondada sancı oluyo benim gecen nst de sancım çıktı o zman hem kasılmama hem sancım vardı hatta dr kasılman sancın sıklaşır kanlı akıntı vs su gelirse doğum başlar hemen hastaneye gel dedi Allahtan sancım sonradan azaldı benim yürümemem gerekiyor bana yürüyüş yasak o gün hastanede 10-15 dk yürümek zorunda kalmıştım o yüzden sancım başlamıştı sizlerde dikkat edin yormayın kendinizi çünkü yorulmak ve stres kasılmaları tetikliyor
iyi aksamlar arkadaslar destekleriniz ve dualariniz icin coookkkk tesekkur ediyorum..
biz ciktik hastaneden evdeyiz tansiyonum dustu cok sukur ilac verdi doktorum surekli olcecegim ve yazacagim tansiyonumu..
stres yok uzuntu yok heyecan yok tuzu biraz kesersen guzel olur dedi iste boyle cok sukur evimdeyim prensesim benimle icimde ip atliyo top oynuyo keyfi yerinde masaallah
iste boyle benden bu kadar
gecmisi okuyamiyorum bilgisayarda cok oturmama izin vermiyor esim ancak tabletten veya telefondan giriyorum oda biraz zor :26:
umarim herkes iyidir bir yaramazlik yoktur?
Hosgeldin tatlim :)
Hoş geldin canımMaşallah bebeğine
teşekkürler canım sizin bebeklerinize de maşallah.
canim arkadaslarim.hepinize. cok.tesekkur ederim.dualariniz icin..biz hala hastanedeyiz.sancilar hala ondak bir.ama siddetleri azcik.azaldi..agrilarim oluyo..ama dogum odasindan odamiza indik.tuse.olduk rahim yumusamis acilma.basliomus.nekadar durursa.sans dio.
bakalim.ne olacak.ultrasonda oglum 2300 cikio ama.coger gelişimi tam değilmis kesin kuveze girermis...dua edin arkadaslarim..sizleride.mevlam korusum sağlıkla kucagmiza almayi nasip.etsin
Ciger gelisiminin tam olup olmadigini usgden anliyorlar mi cnm?
Yoksa haftana gore mi soyluyor?
Allahim hakkinda en hayirlisini versin.
Kızlar bugün felaket bir baş ağrısı yaşadım gözlerim yerinden çıkıcak gibi oluyor, neredeyse hergün yaşıyorum bunu ama aklıma hiç tansiyom gelmemişti.Bugün gittim ölçtürdüm 15-9 çıktı.Doktora söyledimde yarın sabah gel dedi bide alfamet diye ilaç alıp iç dedi.Kullanan varmı? Şimdi bu tansiyon düşermi düşmezmi onuda bilmiyorum iyice canım sıkıldı
iyi aksamlar arkadaslar destekleriniz ve dualariniz icin coookkkk tesekkur ediyorum..
biz ciktik hastaneden evdeyiz tansiyonum dustu cok sukur ilac verdi doktorum surekli olcecegim ve yazacagim tansiyonumu..
stres yok uzuntu yok heyecan yok tuzu biraz kesersen guzel olur dedi iste boyle cok sukur evimdeyim prensesim benimle icimde ip atliyo top oynuyo keyfi yerinde masaallah
iste boyle benden bu kadar
gecmisi okuyamiyorum bilgisayarda cok oturmama izin vermiyor esim ancak tabletten veya telefondan giriyorum oda biraz zor :26:
umarim herkes iyidir bir yaramazlik yoktur?
Canim ben bes yildir tansiyon hastasiyim.doktorum hamile kalinca ilacimi alfamed olarak degistirdi.duzenli olatak kullanilirsa normale dönüyor. ..
canım çok geçmiş olsun ben de 3 Marta Sincan Koruya randevu aldım operatör yardımıyla ama şikayet varda okuduğum bikaç şey kafamı karıştırdı randevular görünmeyebiliyomuş falan üf yaa herşey bi stres, doktor olarak kimi seçiceksin ben ilk randevumu seda hanıma aldım ama elektriğimiz uymazsa meltem hanım da aklımda
Canım bebişin nasıl??
ben bebeğimin ismini Muhammed Emir koymayı düşünüyorum eşim rüyasında görmüş; fakat etraftan herkes diyorki Muhammed ismi ağır isim Muhammed isimli çocuklar hep ağır oluyor sizce ne yapsam ne önerirsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?