2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
canım brevi olan cok güzelmiş bacakları uzayıp kısalabiliyormu bu markayı bilmiyordum şimdi inceledim
amin cnm sağlıkla kullansınlar inşallah miniklerimiz :)

Bacakları uzamıyor da oturağın kademesi Var aşağı ya da yukarı indirebiliyorsun vallahi ben brevi ye alternatif bulamadım tek dez avantajı sallanamıyor olması

Canım bu yalancı doğum sancılarını nasıl hissediyorsun yani bebek mi setleşiyor yoksa adet sancısı gibi mi benim kasıklarıma tek taraflı iki üç sn süren batma gibi bir ağrı giriyor ama ben bebek o tarafa ağırlık veriyor gibi geliyor bu sancı nasıl birşey deneyimli arkadaşlar tarif edebilir mi acaba?:44:

Allah yar ve yardımcınız olsun canım sana dua ediyorum güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah

Merhaba nisan anneleri bende 2014 mart annesiyim:) oğluşuma doum kurabiyesi yaptırım çok güzel oldularisteyen anneler olursa sipariş verebilirler bana ulaşabilirsiniz ürünler hijyenik ve güvenilirdir

Eklentiler

• $image.webp
    43 KB · Görüntüleme: 46

dua ediyorum ya rabbim biraz daha kalsın zamanında olsun diye ama bu ağrılarda beni mahfediyor

iyi aksamlar arkadaslar destekleriniz ve dualariniz icin coookkkk tesekkur ediyorum..
biz ciktik hastaneden evdeyiz tansiyonum dustu cok sukur ilac verdi doktorum surekli olcecegim ve yazacagim tansiyonumu..
stres yok uzuntu yok heyecan yok tuzu biraz kesersen guzel olur dedi iste boyle cok sukur evimdeyim prensesim benimle icimde ip atliyo top oynuyo keyfi yerinde masaallah
iste boyle benden bu kadar
gecmisi okuyamiyorum bilgisayarda cok oturmama izin vermiyor esim ancak tabletten veya telefondan giriyorum oda biraz zor :26:
umarim herkes iyidir bir yaramazlik yoktur?

geçmiş olsun canım..rabbim vakti zamanında bebişini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..inş şu tansiyonuda atlatırsın çoook dikkat et kendine..

canim arkadaslarim.hepinize. cok.tesekkur ederim.dualariniz icin..biz hala hastanedeyiz.sancilar hala ondak bir.ama siddetleri azcik.azaldi..agrilarim oluyo..ama dogum odasindan odamiza indik.tuse.olduk rahim yumusamis acilma.basliomus.nekadar durursa.sans dio.
seleston vuruldu.bugun.yarinda.vurulcak.
bakalim.ne olacak.ultrasonda oglum 2300 cikio ama.coger gelişimi tam değilmis kesin kuveze girermis...dua edin arkadaslarim..sizleride.mevlam korusum sağlıkla kucagmiza almayi nasip.etsin

canıım çook geçmiş olsun..inş bebişin sabırlı olur da da zamanında gelir..Allah yardımcın olsun..

Ciger gelisiminin tam olup olmadigini usgden anliyorlar mi cnm?
Yoksa haftana gore mi soyluyor?
Allahim hakkinda en hayirlisini versin.

evet cnm icerde bir seye bakio usg de dr ..tam anlamadim ama bir kemik sanırsam o uzayinca tamamlanmia.denek oluyor dedi. .
Amin cnm.hepimizin..suanda beklemedeyiz biz.sanclarla aciklik artabilir yada suyumuz gelebilir mis..hayırlısı azicik.durur ins..en azindan az daha ciger gelisimi tamamlanir inss

Canim ben bes yildir tansiyon hastasiyim.doktorum hamile kalinca ilacimi alfamed olarak degistirdi.duzenli olatak kullanilirsa normale dönüyor. ..

canım çok geçmiş olsun. inan canım çok sıkıldı. allah ım seni de evladını da korusun. inşallah herşey yoluna girer. dualarım sizinle.

Canım allah yardımcın olsun.inşallah ciğer gelişimini tamamlayıp gelir bebişin.

Canım gözün aydın.evine çıkmışsın.inşallah yükselmez bir daha tansiyonun.

Dualarımız sizinle canım Allah yardımcın olsun inş küveze gerek kalmayana kadar bekler kuzucuk

görünür bence bir sorun olmaz sen yine ara teyit et tabi garantiye al canım ben de kararsızım pazartesi gidicem son kez doktoruma o zaman görüşelim dedi sanırım isim verecek ama ben de Seda hanım ya da Meltem Hanım diyorum ikisine de iyi şeyler söylemişler kararsız kaldım bakalım doktorum ne diyecek ben sana yazarım burdan hakkımızda hayırlısı olsun dünden beri çok üzgünüm gece uyanıp uyanıp ağladım moralim çok kötü bebeğe mi üzüleyim doktorun gidişine mi pöf....

http://www.dailymotion.com/video/xmjl5s_cevat-aksit-hoca-suleymaniye-dersleri-60_shortfilms kesinlikle izle canım ayrıca ağır gelme muhabbeti Yahudilerin güzel isimlerin konmasını engellemek için uydurdukları bir safsataymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…