2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Yagmur camur hava kotu dikkat et

arabayla gittim canım Allahtan kalabalık degıldı ..çok güzel çikolatalar aldım arkidişler...kuru kahvecinin hizasındaki çikolatacılardan..

yalnız neyi farkettim bir yerde 1.5 saatten fazla dolaşamıyorum lavabo ihtiyacım geliyor..dışarı çıkacağım zaman lavabosu olan yerlere gidiyorum

Cnm kuveze neye gore giriyor?
Haftasina mi?
Kilosuna mi?
Yani ortalama olarak mi?

eğer kendi başına nefes alabiliyorsa koymuyorlar kıuveze. geçen bir arkadaşın dr ı 32 haftalık bebek doğurtmuş bebek 2300 civarı doğmuş ve kuveze alınmadan anneye verilmiş. benim bebek 2780 doğdu nefes alabildiği için kuveze girmedi. direk odaya geldi benden sonra.

Evet canim.arada bi gelip gidiyo.benim ilk bebegim sanci nasil olur suyu nasil gelir hic bilmiyorum.annemdeydim sabahtan beri yeni geldim eve keske gelmesemiydim.esimde panik insanin teki.ih desem doguruyonmu diyo onada bise diyemiyom.bekliyorum iste

yalancı doğum sancısı canım olabilir düzensiz gelir dinlenince geçer diyorlar ...gerçek doğum sancısı düzenli gelir diyorlar...dinlen ve sancılarının sıklığını ve süresini say ..cok cok geçmiş olsun ...su gelmesi de bacaklarından aşağı süzülecek kıvamda diyorlar

benimde ilk bebeğim olacak inşalllah ama hamileliğimin başından beri sıkıntılı olduğu için doktordan çıkamıyorum hatta bu kasılmalar için kaç defa acile gittim hep hastaneye yatırmak istediler ben yatmadım eve geldim şükür bişey olmadı doğumumuza az kalı allahın izniyle bebişleri sağsalim kucağımıza alırız o zman bu ağrıların hepsi unutulur gider inşallah..

dua ediyorum ya rabbim biraz daha kalsın zamanında olsun diye ama bu ağrılarda beni mahfediyor

aynen canım bende çok dua ediyorum ama bundan sonra inşalah bişey olmaz bebişlerimiz bizi bırakmazlar az kaldı sabredelim çoğu gitti 1 ay kaldı hepi topu o da su gibi geçer inşallah

çok geçmiş olsun canım hastanede yattığını yeni okudum inşalah bir an önce toparlarsın dikkat et kendine yat dinlen...

geçmiş olsun cnm! benim belimde ağrı var bugün. sanki ayaklarımı çok üşütmüşüm belime vurmuş gibi... biraz temizlik falan yaptım ondandır heralde...

artık fazla yorma kendini iyice ağırlaştık ben bugun makinaya bulaşıkları dizeyim dedim sancım tutuu artık onuda yapmayacağım hala sancım var hiç bişey yapmadan yatıcam yoksa hep sancılanıyorum şu 1 ayı da dinlenerek geçirmek lazım

canım benım gecmıs olsun rabbım hakında hayırlısının versın sakın sıtres yapama bızlere haber ver dualarımız senınlee

Bu saat oldu sırt ağrısından uyuyamiyorum
Sabah erkenden doktora gidicem.
Oturduğum yerden de kalkarken sanki kemiklerim koltuğa yapışıyor bense etimi kaldırmaya çalışıyorum.
Fena rahatsız oldum bu gece.
Karnimda çok sertlesti.

Esmerim com sagol cnm..
sen de bol bol su ic ihmal dtme cnm.

filologum duacinim bebegin biraz daha dayasin annesi insallah..

fefilitta cok gecmis olsun cnm dikat et aman tansiyona kontrol altina alacagi a eminim

Ben ankaraya geldim dun kontrolumuz vardi.
bebegim 2700 gr olmus 46 cm
nst de azcim sancim cikti ama surekli degil dr duzensizler onemli dgl dedi.
artik heyecan dorukta hepimiz vakti zamaninda saglimla doguralim insallah.

Mart sonunda alinacak bebegim tabi ozamana kadar kendi gelmek isterse de hemen sezeryana gircem.dogum seklim epidural sezeryan olacK.
Hayirlisi olsun hepimiz icin.

Günaydın güzeller:107: Yağmur devam ediyor yavaş yavaş... Ne güzel bir gece. Kaçırmayayım diye uyumadım

Gözün aydın canım, çok sevindim. İnşallah sana bir daha sıkıntı yaratmaz, kalan haftalarını rahat geçirirsin:107:

Iki uc gündür biraz iyi degil makinaya baglandi yine. Nefesi duruyor. Makina yardimci oluyor.kucuk bebeklerde genelde olurmus. Bakalim canim ins gun geçtikçe daha da iyi olacak insallah...

Rabbim paşana güç&kuvvet versin, tez vakitte toparlar inşallah canım. Dualarımdasınız...

Kizlar disim agriyo

Geçmiş olsun canım, ihmal etme doktora git.

Geçmiş olsun canım. Hayırdır sırt ağrısı neden oldu, ters bir hareket mi yaptın?

Gözün aydın canım, maşallah prensesine Vakti zamanı gelince sağlıkla alırsın kucağına inşallah.

canım çok geçmiş olsun. inan canım çok sıkıldı. allah ım seni de evladını da korusun. inşallah herşey yoluna girer. dualarım sizinle.
amin cnm amin...Allah razı olsun sizlerden.sizlerle azıcık kafam rahatliyor

Dualarımız sizinle canım Allah yardımcın olsun inş küveze gerek kalmayana kadar bekler kuzucuk
amin aminnn hepimizin ki zamaninda saglikla gelsin ins

Iki uc gündür biraz iyi degil makinaya baglandi yine. Nefesi duruyor. Makina yardimci oluyor.kucuk bebeklerde genelde olurmus. Bakalim canim ins gun geçtikçe daha da iyi olacak insallah...
dualarimiz o miniK GUCLU Prensinle annesi.hic hastalik gormemise dönecek kucagina sapasaglam saglikla gelecek ins cnm

Kizlar biraz sancim var gibi ama okadar agrim varki anlayamiyorum.endiselencek bise yoktur umarim.bakalim gece bize neyi gosterecek
cnm.nasil bir sanci..takip et..kasilmalar sancilarla birlesirse acikliga sebebiyet verebilirmis kontrole gitmekte fayda var.bir ilac veriolar kasilmalar yumusuyo cnm

git cnm git sirt agrilarida bacak agrilarida olacak artik ee dogum yaklasio..ama karnindaki miniginede baktirirsin.haberr ver emi..

günaydın kızlar hepinize güzel sağlıklı bir gün geçirmenizi dilerim nisan annelerinden aylin arkadaşımız 34 haftalıkken ikizleri dünyaya geldi şuan küvezdeymiş kızlar

filologum canım rabbim hakkınızda hayırlsını nasip esin inşallah kuzun dayanabildiği kadar karnında kalmaya çalışır rabbim yardımcınız olsun canım

Cok gecmis olsn tatlim.
Gebelik haftasi ilerledikce herkeste tansiyon cikti sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…