Yagmur camur hava kotu dikkat et
Kizlar biraz sancim var gibi ama okadar agrim varki anlayamiyorum.endiselencek bise yoktur umarim.bakalim gece bize neyi gosterecek
Cnm kuveze neye gore giriyor?
Haftasina mi?
Kilosuna mi?
Yani ortalama olarak mi?
nasıl bir sancı canım bıçak saplanır gibi mi????
Evet canim.arada bi gelip gidiyo.benim ilk bebegim sanci nasil olur suyu nasil gelir hic bilmiyorum.annemdeydim sabahtan beri yeni geldim eve keske gelmesemiydim.esimde panik insanin teki.ih desem doguruyonmu diyo onada bise diyemiyom.bekliyorum iste
cnm çok teşekkür ederim açıklaman için malum ilk bebek olunca acemilik çekiyorum öğrenmek istedim karında sertleşme oluyor yorulduğum zaman bir de kasıklarımda ağrı var ama sancı denecek durum değil bebek ağırlaştıkça vücudum alışana kadar bunu yaşadım ve böyle de devam edecek gibi görünyor. sağlıklı bir doğum diliyorum size
dua ediyorum ya rabbim biraz daha kalsın zamanında olsun diye ama bu ağrılarda beni mahfediyor
iyi aksamlar arkadaslar destekleriniz ve dualariniz icin coookkkk tesekkur ediyorum..
biz ciktik hastaneden evdeyiz tansiyonum dustu cok sukur ilac verdi doktorum surekli olcecegim ve yazacagim tansiyonumu..
stres yok uzuntu yok heyecan yok tuzu biraz kesersen guzel olur dedi iste boyle cok sukur evimdeyim prensesim benimle icimde ip atliyo top oynuyo keyfi yerinde masaallah
iste boyle benden bu kadar
gecmisi okuyamiyorum bilgisayarda cok oturmama izin vermiyor esim ancak tabletten veya telefondan giriyorum oda biraz zor :26:
umarim herkes iyidir bir yaramazlik yoktur?
geçmiş olsun cnm! benim belimde ağrı var bugün. sanki ayaklarımı çok üşütmüşüm belime vurmuş gibi... biraz temizlik falan yaptım ondandır heralde...
canim arkadaslarim.hepinize. cok.tesekkur ederim.dualariniz icin..biz hala hastanedeyiz.sancilar hala ondak bir.ama siddetleri azcik.azaldi..agrilarim oluyo..ama dogum odasindan odamiza indik.tuse.olduk rahim yumusamis acilma.basliomus.nekadar durursa.sans dio.
seleston vuruldu.bugun.yarinda.vurulcak.
bakalim.ne olacak.ultrasonda oglum 2300 cikio ama.coger gelişimi tam değilmis kesin kuveze girermis...dua edin arkadaslarim..sizleride.mevlam korusum sağlıkla kucagmiza almayi nasip.etsin
Maşallah çok güzel olmuş canım benim.
Güzel günler de kullansın inşallah.
Günaydın canım
Hadi hayırlı olsun, yolunuz açık olsun kazasız, belasız gidin inşallah
Çok az kaldı bebeklerimize kavuşmamıza =)
Günaydın tatlım
Ben dee hepinizee güzel bir haftasonu diliyorum...
Esmerim com sagol cnm..canim arkadaslarim.hepinize. cok.tesekkur ederim.dualariniz icin..biz hala hastanedeyiz.sancilar hala ondak bir.ama siddetleri azcik.azaldi..agrilarim oluyo..ama dogum odasindan odamiza indik.tuse.olduk rahim yumusamis acilma.basliomus.nekadar durursa.sans dio.
seleston vuruldu.bugun.yarinda.vurulcak.
bakalim.ne olacak.ultrasonda oglum 2300 cikio ama.coger gelişimi tam değilmis kesin kuveze girermis...dua edin arkadaslarim..sizleride.mevlam korusum sağlıkla kucagmiza almayi nasip.etsin
iyi aksamlar arkadaslar destekleriniz ve dualariniz icin coookkkk tesekkur ediyorum..
biz ciktik hastaneden evdeyiz tansiyonum dustu cok sukur ilac verdi doktorum surekli olcecegim ve yazacagim tansiyonumu..
stres yok uzuntu yok heyecan yok tuzu biraz kesersen guzel olur dedi iste boyle cok sukur evimdeyim prensesim benimle icimde ip atliyo top oynuyo keyfi yerinde masaallah
iste boyle benden bu kadar
gecmisi okuyamiyorum bilgisayarda cok oturmama izin vermiyor esim ancak tabletten veya telefondan giriyorum oda biraz zor :26:
umarim herkes iyidir bir yaramazlik yoktur?
Iki uc gündür biraz iyi degil makinaya baglandi yine. Nefesi duruyor. Makina yardimci oluyor.kucuk bebeklerde genelde olurmus. Bakalim canim ins gun geçtikçe daha da iyi olacak insallah...
Kizlar disim agriyo
Bu saat oldu sırt ağrısından uyuyamiyorum
Sabah erkenden doktora gidicem.
Oturduğum yerden de kalkarken sanki kemiklerim koltuğa yapışıyor bense etimi kaldırmaya çalışıyorum.
Fena rahatsız oldum bu gece.
Karnimda çok sertlesti.
Ben ankaraya geldim dun kontrolumuz vardi.
bebegim 2700 gr olmus 46 cm
nst de azcim sancim cikti ama surekli degil dr duzensizler onemli dgl dedi.
artik heyecan dorukta hepimiz vakti zamaninda saglimla doguralim insallah.
Mart sonunda alinacak bebegim tabi ozamana kadar kendi gelmek isterse de hemen sezeryana gircem.dogum seklim epidural sezeryan olacK.
Hayirlisi olsun hepimiz icin.
amin cnm amin...Allah razı olsun sizlerden.sizlerle azıcık kafam rahatliyorcanım çok geçmiş olsun. inan canım çok sıkıldı. allah ım seni de evladını da korusun. inşallah herşey yoluna girer. dualarım sizinle.
Canım allah yardımcın olsun.inşallah ciğer gelişimini tamamlayıp gelir bebişin.
ins teyzesi ins..suyum gelmezde agrilara dayaniriz ins
Canım gözün aydın.evine çıkmışsın.inşallah yükselmez bir daha tansiyonun.
amin aminnn hepimizin ki zamaninda saglikla gelsin insDualarımız sizinle canım Allah yardımcın olsun inş küveze gerek kalmayana kadar bekler kuzucuk
dualarimiz o miniK GUCLU Prensinle annesi.hic hastalik gormemise dönecek kucagina sapasaglam saglikla gelecek ins cnmIki uc gündür biraz iyi degil makinaya baglandi yine. Nefesi duruyor. Makina yardimci oluyor.kucuk bebeklerde genelde olurmus. Bakalim canim ins gun geçtikçe daha da iyi olacak insallah...
cnm.nasil bir sanci..takip et..kasilmalar sancilarla birlesirse acikliga sebebiyet verebilirmis kontrole gitmekte fayda var.bir ilac veriolar kasilmalar yumusuyo cnmKizlar biraz sancim var gibi ama okadar agrim varki anlayamiyorum.endiselencek bise yoktur umarim.bakalim gece bize neyi gosterecek
Bu saat oldu sırt ağrısından uyuyamiyorum
Sabah erkenden doktora gidicem.
Oturduğum yerden de kalkarken sanki kemiklerim koltuğa yapışıyor bense etimi kaldırmaya çalışıyorum.
Fena rahatsız oldum bu gece.
Karnimda çok sertlesti.
Cok gecmis olsn tatlim.Kızlar bugün felaket bir baş ağrısı yaşadım gözlerim yerinden çıkıcak gibi oluyor, neredeyse hergün yaşıyorum bunu ama aklıma hiç tansiyom gelmemişti.Bugün gittim ölçtürdüm 15-9 çıktı.Doktora söyledimde yarın sabah gel dedi bide alfamet diye ilaç alıp iç dedi.Kullanan varmı? Şimdi bu tansiyon düşermi düşmezmi onuda bilmiyorum iyice canım sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?