2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Gunaydinnnn...

evet bir annemiz dogurdu..Aylin arkadasimiz ikizlerini 34. Haftada dunyaya getirdi

bebekler kuvezdelermis su an içinn insallah kisa zamamda ckacaklar yuvalari a gidecekler.

Allah anali babali buyutsun sagliklica insallah

Son düzenleme:

Ay yavrum ya ne seker

İyi olmaniza cok sevindim tatlim :)
Tansiyonun gebelik haftasiyla alakasi var miymis?
Haftasi ilerleyenlerde tansiyon cikiyor

oy teşekkür canım benim

İns cnm Allah yardimcin olsun

Hayırlı olsun, Allah analı-babalı büyütmeyi nasip etsin. Ama Nisan annelerinde 2 doğum oldu bile, filiz ve pixies28 arkadaşlarımız doğum yaptılar

Allah analı babalı kuzu etsin vatana millete hayırlı evlatlar olsunlar inşallah
ama sanırım bu 3.doğum haberimiz tabi arada kaçırdıklarım olmadıysa

Gecmis olsn cnm
Sirt agrin icin birsey yapamaz dr sanirim
Napacan cekecen mecbuuuur :)

Cnm dualarim seninle sabretsin minigin durabildiği kadar dursun saglikla sihhatlw doğurup ewe götürmeyi nasip etsin mevlam
günaydın kızlar hepinize güzel sağlıklı bir gün geçirmenizi dilerim nisan annelerinden aylin arkadaşımız 34 haftalıkken ikizleri dünyaya geldi şuan küvezdeymiş kızlar

Allah analiz babali büyütsün bu 3. Doğum yapan arkadasimiz iki kişi doğumyapti nisan annelerinden

Pixies kacinci haftada yapti?
Bebisin durumu nasilmis?

Haftasını hatırlamıyorum canım ama filiz arkadaşımızdan sonra yaptı. Tam nickini bulup postuna bakmak lazım. Dün akşam online idi ama yazmadı hiç.

Hayırlı olsun, Allah analı-babalı büyütmeyi nasip etsin. Ama Nisan annelerinde 2 doğum oldu bile, filiz ve pixies28 arkadaşlarımız doğum yaptılar
Haklisin canim unutmusum
26 haftada dgurmustu ilk arkadasimiz bebegi nasil oldu acaba
vay anasını bende 59 gün kaldı diyo bi hoş oldum

Canimm bizim gun belli oldu 30 gununuz kaldi

dün kontrolüm vardı bebıs 1937 gm olmuş 41,9 cm de boyu olmuş maşallah ama yıne dr suyu az geldı bana dedı bende gecende oyle demıstınız bıhaftasonra geldım ıyıymıs dedınız dedım o zman zaten az olduğunu dusunsem mudehale ederdım dedı sımdı azalmış gıbı geldı cok azda degıl ama dedı sen bıhaftasonra yıne gel dedı nst ye bağladılar sancı çıkmadı rapor yazdı ona gore yalnız dr bana 5 haftalık rapor dedı benım anlamadığım 4 haftalık olmuyormuydu bu rapor 37+0 a kadar degıl mı

Haklisin canim unutmusum
26 haftada dgurmustu ilk arkadasimiz bebegi nasil oldu acaba

Hastanedeler hala. Çok şükür beslenmeye başladı ama, solunumla ilgili sıkıntısı var birkaç gündür diyordu. İnşallah toparlanacak.

Canım seninkisi baya toroman bişey olucak sanırım 3 kg olmuş neredeysemaşallah maşallah...Su olayına çok fazla takılma zaten 32 den sonra suları yavaş yavaş azalmaya başlıcak bu hemen olan bi olay değil zaten 4-5 haftayı bulabilen bir süreç diye okumuştum ama sen tabiki genede doktor kontrolünde ol sürekli

hoşgeldin canım aramıza herzaman yazabilir sıkıntılarını ve sorularını paylaşabilirsin elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.

32+0 dan 37+0 a kadar 5 hafta canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…