benim eşimin yeğeni karında fazla hareket etmezdi. çocuk doğdu sakin çok az ağlardı, genelde uyurdu uyumadığında yattığı yerden elini oynar dururdu. hatta korkmuşlardı bebekte bir zeka problemi mi var falan diye. ancak 4-5 yaşından sonra birden değişti şimdi tam bir fırlama. çok yaramaz. ve maşallah çok da zeki. sınıfının birincisi. benim bebişi ultrasonda nezaman görsek maşallah ayakları ağzında :) parmak emmiyor sanırım hiç ayak emiyor.
İyi olmaniza cok sevindim tatlim :)iyi aksamlar arkadaslar destekleriniz ve dualariniz icin coookkkk tesekkur ediyorum..
biz ciktik hastaneden evdeyiz tansiyonum dustu cok sukur ilac verdi doktorum surekli olcecegim ve yazacagim tansiyonumu..
stres yok uzuntu yok heyecan yok tuzu biraz kesersen guzel olur dedi iste boyle cok sukur evimdeyim prensesim benimle icimde ip atliyo top oynuyo keyfi yerinde masaallah
iste boyle benden bu kadar
gecmisi okuyamiyorum bilgisayarda cok oturmama izin vermiyor esim ancak tabletten veya telefondan giriyorum oda biraz zor :26:
umarim herkes iyidir bir yaramazlik yoktur?
Yürümeye çalıştığım ilk 5 dakikada başlıyor karında sertleşme ve kasıklarda ağırlık hissi, sen yine 30 dakika iyi dayanıyorsunBen bacaklarımı açıyorum iyice, elimle de karnımı tutuyorum; psikolojik olarak iyi geliyor
İyi yapıyorsun canım, dediğin gibi fırsat olmayabilir bebeklerden:107:
Gözünüz aydın arkadaşlar, maşallah yavrularınıza
Maşallah canım, darısı bizlerin de başına:107: Yaşın da çok genç, hayata erken başlamanın faydaları
İns cnm Allah yardimcin olsunevet cnm icerde bir seye bakio usg de dr ..tam anlamadim ama bir kemik sanırsam o uzayinca tamamlanmia.denek oluyor dedi. .
Amin cnm.hepimizin..suanda beklemedeyiz biz.sanclarla aciklik artabilir yada suyumuz gelebilir mis..hayırlısı azicik.durur ins..en azindan az daha ciger gelisimi tamamlanir inss
Nasil oldun tatlim?Kizlar biraz sancim var gibi ama okadar agrim varki anlayamiyorum.endiselencek bise yoktur umarim.bakalim gece bize neyi gosterecek
Gunaydinnnn...
evet ilk nisan annemiz dogurdu..Aylin arkadasimiz ikizlerini 34. Haftada dunyaya getirdi
bebekler kuvezdelermis su an içinn insallah kisa zamamda ckacaklar yuvalari a gidecekler.
Allah anali babali buyutsun sagliklica insallah
Gunaydinnnn...
evet ilk nisan annemiz dogurdu..Aylin arkadasimiz ikizlerini 34. Haftada dunyaya getirdi
bebekler kuvezdelermis su an içinn insallah kisa zamamda ckacaklar yuvalari a gidecekler.
Allah anali babali buyutsun sagliklica insallah
Gecmis olsn cnmBu saat oldu sırt ağrısından uyuyamiyorum
Sabah erkenden doktora gidicem.
Oturduğum yerden de kalkarken sanki kemiklerim koltuğa yapışıyor bense etimi kaldırmaya çalışıyorum.
Fena rahatsız oldum bu gece.
Karnimda çok sertlesti.
Pixies kacinci haftada yapti?Hayırlı olsun, Allah analı-babalı büyütmeyi nasip etsin. Ama Nisan annelerinde 2 doğum oldu bile, filiz ve pixies28 arkadaşlarımız doğum yaptılar
Cnm dualarim seninle sabretsin minigin durabildiği kadar dursun saglikla sihhatlw doğurup ewe götürmeyi nasip etsin mevlamcanim arkadaslarim.hepinize. cok.tesekkur ederim.dualariniz icin..biz hala hastanedeyiz.sancilar hala ondak bir.ama siddetleri azcik.azaldi..agrilarim oluyo..ama dogum odasindan odamiza indik.tuse.olduk rahim yumusamis acilma.basliomus.nekadar durursa.sans dio.
seleston vuruldu.bugun.yarinda.vurulcak.
bakalim.ne olacak.ultrasonda oglum 2300 cikio ama.coger gelişimi tam değilmis kesin kuveze girermis...dua edin arkadaslarim..sizleride.mevlam korusum sağlıkla kucagmiza almayi nasip.etsin
günaydın kızlar hepinize güzel sağlıklı bir gün geçirmenizi dilerimnisan annelerinden aylin arkadaşımız 34 haftalıkken ikizleri dünyaya geldi şuan küvezdeymiş kızlar
Pixies kacinci haftada yapti?
Bebisin durumu nasilmis?
Haklisin canim unutmusumHayırlı olsun, Allah analı-babalı büyütmeyi nasip etsin. Ama Nisan annelerinde 2 doğum oldu bile, filiz ve pixies28 arkadaşlarımız doğum yaptılar
vay anasını bende 59 gün kaldı diyo bi hoş oldum
Haklisin canim unutmusum
26 haftada dgurmustu ilk arkadasimiz bebegi nasil oldu acaba
Haklisin canim unutmusum
26 haftada dgurmustu ilk arkadasimiz bebegi nasil oldu acaba
Canimm bizim gun belli oldu 30 gununuz kaldi
dün kontrolüm vardı bebıs 2937 gm olmuş 41,9 cm de boyu olmuş maşallah ama yıne dr suyu az geldı bana dedı bende gecende oyle demıstınız bıhaftasonra geldım ıyıymıs dedınız dedım o zman zaten az olduğunu dusunsem mudehale ederdım dedı sımdı azalmış gıbı geldı cok azda degıl ama dedı sen bıhaftasonra yıne gel dedı nst ye bağladılar sancı çıkmadı rapor yazdı ona gore yalnız dr bana 5 haftalık rapor dedı benım anlamadığım 4 haftalık olmuyormuydu bu rapor 37+0 a kadar degıl mı
slm arkadaşlar. Nasılsınız. Ben de 2 mayıs annesiyim ama doktor nisan sonu gelecek gibi duruyor dedi. O yüzden arada sizin yorumlarınızı okuyorum arada buraya da yazmayı düşünüyorum beni de aranıza alır mısınız?
dün kontrolüm vardı bebıs 2937 gm olmuş 41,9 cm de boyu olmuş maşallah ama yıne dr suyu az geldı bana dedı bende gecende oyle demıstınız bıhaftasonra geldım ıyıymıs dedınız dedım o zman zaten az olduğunu dusunsem mudehale ederdım dedı sımdı azalmış gıbı geldı cok azda degıl ama dedı sen bıhaftasonra yıne gel dedı nst ye bağladılar sancı çıkmadı rapor yazdı ona gore yalnız dr bana 5 haftalık rapor dedı benım anlamadığım 4 haftalık olmuyormuydu bu rapor 37+0 a kadar degıl mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?