2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Maşallah tosununa Endişe etme canım, doktorunun da dediği gibi acil bir durum olsa zaten hemen müdahale ederdi. Her hafta kontrol gidersin, bir sıkıntı çıkmaz.

maşallah 3 kilo nerdeyse

kızlar şuan ağrılarınız nasıl inşallah iyisinizdir sağlıkla ve zamanında gelir bebişleriniz. Dualarımız sizinle. Filoloğum hala hastanedesin sanırım kafana heran doğuracakmışsın düşüncesini takma canım rahat ol inşallah Allahın izniyle herşey güzel olacak.

benimde bebeğim maşallah hareketli ama benimde halen kaburgalarımı acıtmıyor benimki de erkek canım belki de erkekler böyledir ya da bizim bebişler sakin olacak inşallah.

ayy yanlış yazmışım canımm 1937gr yazıcaktım benım kı hep bır hafta geriden gelıyordu dr gec döllenme dıyordu boyuda hep 10 gun gerıdendı bu hafta kılosu tam cıktı hatta bırgun gecmıs boyuda bır hafta geriden cıktı dr hersey normal dedı ama bıkac gundur cok yavaş hareket edıyor arada böyle oluyor nedense suyu azalanın ca ne oluyor erken doğum mu oluyor acebaa

bende diyorum bu kız daha geçen gün benim bebeğim ufak demiyo muydu kilosu iyi bence

bende diyorum bu kız daha geçen gün benim bebeğim ufak demiyo muydu kilosu iyi bence

evet suan ıyıı ama dıyetı bıraz koyverdım gıbı eskıden daha katı yapıodum sımdı herseyden azar azar yemeye başladım onunda etkısı olabılır

günaydın kızlar hepinize güzel sağlıklı bir gün geçirmenizi dilerim nisan annelerinden aylin arkadaşımız 34 haftalıkken ikizleri dünyaya geldi şuan küvezdeymiş kızlar

Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla kucağına alıp eve gitmeyide nasip eder inş..

Allah analı babalı kuzu etsin vatana millete hayırlı evlatlar olsunlar inşallah
ama sanırım bu 3.doğum haberimiz tabi arada kaçırdıklarım olmadıysa

2. doğumu ben kaçırmışım o kaçıncı haftadaydı...

Canım suyu azalınca hareketleri eskiye oranla dahada yavaşlar ama bu bir kıstas değil çünkü büyüdükçe yerleride daralıyor hareketleri dahada zorlaşıyor benimkisininde bir günü diğerine uymuyor bazen sanki hiç uyumuyor gibi hareket ediyor bazende sanki uyanmıyor gibi hareketsiz oluyor.Bunun için şunu yap günün herhangi bir saatinde yemek yedikten sonra sessiz bir ortamda 1 saat boyunca hareketlerini say 10 ve üzerindeyse sorun yoktur Allah'ın izniyle.Tabi suyun bitmesi doğumun başlaması demek bir nevi çünkü bütün enfeksiyonlardan koruyan o sıvı.Doğum başlamasa bile suyu biterse doktorlar enfeksiyon olayından ötürü kendileri alıyorlar.Ama düşünme sen bunları dediğim gibi hareketlerini say doktor kontrollerine git Allahın izniyle bişey olmaz.

AYLİN - cnm bebeklerini Allah analı babalı büyütsün inş!

napayım cnm ya işte ben kendimi bazen tutamıyorum. eşim de annem de çok kızdı zaten!

öyle cnm ne kaldı artık şunun şurasında. işte ben öyle kendimi kaptırıyorum... sen de kendini yorma cnm!

Kizlar disim agriyo

geçmiş olsun cnm ya arada benim de yirmilik dişlerimde problem oluyor. inş geçer!

geçmiş olsun cnm! doktoruna bi görün gel bakalım.ben de dün gece öyleydim. her yerim tutulmuş gibiydi...

maşallah bebeğine canım

kızlar sızın bebısler donmus mu ve kaçıncı haftada dondu dr bana bebek ters duruor dedı bakalm 36 .haftada donecekmı dedı dönmezse sezeryan oluyormuş

günaydın kızlar hepinize güzel sağlıklı bir gün geçirmenizi dilerim nisan annelerinden aylin arkadaşımız 34 haftalıkken ikizleri dünyaya geldi şuan küvezdeymiş kızlar

maşallah bebeklerine inşallah en kısa zamanda küvezden çıkarlarda anneleriyle beraber dönerler evlerine. Allah analı babalı büyütsün.

anladım canım zaten suan ıcın suyu ıyı ama bıraz azalmış gıbı geldı dedı cıddı bı durum görürsem zaten mudehale ederım ben dedı bıde bebek hala ters donmemıs 36 ya kadar dönebılır dedı dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…