dün kontrolüm vardı bebıs 2937 gm olmuş 41,9 cm de boyu olmuş maşallah ama yıne dr suyu az geldı bana dedı bende gecende oyle demıstınız bıhaftasonra geldım ıyıymıs dedınız dedım o zman zaten az olduğunu dusunsem mudehale ederdım dedı sımdı azalmış gıbı geldı cok azda degıl ama dedı sen bıhaftasonra yıne gel dedı nst ye bağladılar sancı çıkmadı rapor yazdı ona gore yalnız dr bana 5 haftalık rapor dedı benım anlamadığım 4 haftalık olmuyormuydu bu rapor 37+0 a kadar degıl mı
dün kontrolüm vardı bebıs 2937 gm olmuş 41,9 cm de boyu olmuş maşallah ama yıne dr suyu az geldı bana dedı bende gecende oyle demıstınız bıhaftasonra geldım ıyıymıs dedınız dedım o zman zaten az olduğunu dusunsem mudehale ederdım dedı sımdı azalmış gıbı geldı cok azda degıl ama dedı sen bıhaftasonra yıne gel dedı nst ye bağladılar sancı çıkmadı rapor yazdı ona gore yalnız dr bana 5 haftalık rapor dedı benım anlamadığım 4 haftalık olmuyormuydu bu rapor 37+0 a kadar degıl mı
kızlar benim bebişin hareketinde sorun yok maşallah hareketli ama çok nadir tekme atmıyor, canımı acıtacak şeyler yapmıyor. dönüyor dokunuyor sadece.erkek bebekler çok tekme atmaz dediler ama endişelendim yine de. siz kaburgamı falan acıtıyor demişsinizde benimki öyle sert davranmıyor. sakin bir bebiş mi olacak yoksa. arkadaşın kızı sürekli tekmeliyordu. hatta tekmeleri nefes aldırmıyor diyordu şimdi doğdu ve çok huysuz.doktor mutlu bir bebek dedi. kendiyle oynuyor ultrasonda tekmeyle falan işim olmaz der gibi sanki
Canım seninkisi baya toroman bişey olucak sanırım 3 kg olmuş neredeysemaşallah maşallah...Su olayına çok fazla takılma zaten 32 den sonra suları yavaş yavaş azalmaya başlıcak bu hemen olan bi olay değil zaten 4-5 haftayı bulabilen bir süreç diye okumuştum ama sen tabiki genede doktor kontrolünde ol sürekli
ayy yanlış yazmışım canımm 1937gr yazıcaktım benım kı hep bır hafta geriden gelıyordu dr gec döllenme dıyordu boyuda hep 10 gun gerıdendı bu hafta kılosu tam cıktı hatta bırgun gecmıs boyuda bır hafta geriden cıktı dr hersey normal dedı ama bıkac gundur cok yavaş hareket edıyor arada böyle oluyor nedense suyu azalanın ca ne oluyor erken doğum mu oluyor acebaa
bende diyorum bu kız daha geçen gün benim bebeğim ufak demiyo muydukilosu iyi bence
günaydın kızlar hepinize güzel sağlıklı bir gün geçirmenizi dilerimnisan annelerinden aylin arkadaşımız 34 haftalıkken ikizleri dünyaya geldi şuan küvezdeymiş kızlar
Allah analı babalı kuzu etsin vatana millete hayırlı evlatlar olsunlar inşallah
ama sanırım bu 3.doğum haberimiz tabi arada kaçırdıklarım olmadıysa
ayy yanlış yazmışım canımm 1937gr yazıcaktım benım kı hep bır hafta geriden gelıyordu dr gec döllenme dıyordu boyuda hep 10 gun gerıdendı bu hafta kılosu tam cıktı hatta bırgun gecmıs boyuda bır hafta geriden cıktı dr hersey normal dedı ama bıkac gundur cok yavaş hareket edıyor arada böyle oluyor nedense suyu azalanın ca ne oluyor erken doğum mu oluyor acebaa
Hoş geldin canımMaşallah bebeğine
Enerjini doğuma sakla, iş güçle kendini yorma gülüm:107:
Maşallah sana da paşana daHayırlısı olsun gülüm, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Geçmiş olsun canım. Bebeğin de umarım döner, benim yaramaz arada bir yan dönse de doğum pozisyonuna geri dönüyor hemen. Bebeğinin hıçkırıklarını ayırt edebiliyorsan, pozisyonunu da anlayabilirsin. Hıçkırığın neden olduğu hareketi en çok hissettiğin yerde başı olur. Bir de anlamadım neden bebeğinin durumu içeride kötüye gitsin?
benimde ilk bebeğim olacak inşalllah ama hamileliğimin başından beri sıkıntılı olduğu için doktordan çıkamıyorum hatta bu kasılmalar için kaç defa acile gittim hep hastaneye yatırmak istediler ben yatmadım eve geldim şükür bişey olmadı doğumumuza az kalı allahın izniyle bebişleri sağsalim kucağımıza alırız o zman bu ağrıların hepsi unutulur gider inşallah..
aynen canım bende çok dua ediyorum ama bundan sonra inşalah bişey olmaz bebişlerimiz bizi bırakmazlar az kaldı sabredelim çoğu gitti 1 ay kaldı hepi topu o da su gibi geçer inşallah
çok geçmiş olsun canım hastanede yattığını yeni okudum inşalah bir an önce toparlarsın dikkat et kendine yat dinlen...
artık fazla yorma kendini iyice ağırlaştık ben bugun makinaya bulaşıkları dizeyim dedim sancım tutuu artık onuda yapmayacağım hala sancım var hiç bişey yapmadan yatıcam yoksa hep sancılanıyorum şu 1 ayı da dinlenerek geçirmek lazım
Kizlar disim agriyo
Bu saat oldu sırt ağrısından uyuyamiyorum
Sabah erkenden doktora gidicem.
Oturduğum yerden de kalkarken sanki kemiklerim koltuğa yapışıyor bense etimi kaldırmaya çalışıyorum.
Fena rahatsız oldum bu gece.
Karnimda çok sertlesti.
Ben ankaraya geldim dun kontrolumuz vardi.
bebegim 2700 gr olmus 46 cm
nst de azcim sancim cikti ama surekli degil dr duzensizler onemli dgl dedi.
artik heyecan dorukta hepimiz vakti zamaninda saglimla doguralim insallah.
Mart sonunda alinacak bebegim tabi ozamana kadar kendi gelmek isterse de hemen sezeryana gircem.dogum seklim epidural sezeryan olacK.
Hayirlisi olsun hepimiz icin.
kızlar sızın bebısler donmus mu ve kaçıncı haftada dondu dr bana bebek ters duruor dedı bakalm 36 .haftada donecekmı dedı dönmezse sezeryan oluyormuş
napayım cnm ya işte ben kendimi bazen tutamıyorum. eşim de annem de çok kızdı zaten!
günaydın kızlar hepinize güzel sağlıklı bir gün geçirmenizi dilerimnisan annelerinden aylin arkadaşımız 34 haftalıkken ikizleri dünyaya geldi şuan küvezdeymiş kızlar
Canım suyu azalınca hareketleri eskiye oranla dahada yavaşlar ama bu bir kıstas değil çünkü büyüdükçe yerleride daralıyor hareketleri dahada zorlaşıyor benimkisininde bir günü diğerine uymuyor bazen sanki hiç uyumuyor gibi hareket ediyor bazende sanki uyanmıyor gibi hareketsiz oluyor.Bunun için şunu yap günün herhangi bir saatinde yemek yedikten sonra sessiz bir ortamda 1 saat boyunca hareketlerini say 10 ve üzerindeyse sorun yoktur Allah'ın izniyle.Tabi suyun bitmesi doğumun başlaması demek bir nevi çünkü bütün enfeksiyonlardan koruyan o sıvı.Doğum başlamasa bile suyu biterse doktorlar enfeksiyon olayından ötürü kendileri alıyorlar.Ama düşünme sen bunları dediğim gibi hareketlerini say doktor kontrollerine git Allahın izniyle bişey olmaz.
benimki 28.haftada döndü canım halada baş gelişli :) bende zaten hep yukarı tarafta sureklı sertlık hısedıyorum bı otarafa bı butarafa gıdıyor demekkı kafasıymış gecen günde acayıp bı hareketler hıssettım dedım dondumu naptı ama donemmıs
benimki 28.haftada döndü canım halada baş gelişli :) bende zaten hep yukarı tarafta sureklı sertlık hısedıyorum bı otarafa bı butarafa gıdıyor demekkı kafasıymış gecen günde acayıp bı hareketler hıssettım dedım dondumu naptı ama donemmıs
döner daha merak etme
döner daha merak etme
senın artık batmandakı kontrollerın bıttımı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?