günaydın kızlar hepinize güzel sağlıklı bir gün geçirmenizi dilerimnisan annelerinden aylin arkadaşımız 34 haftalıkken ikizleri dünyaya geldi şuan küvezdeymiş kızlar
Allah anali babali buyutsun masallah onlaraGunaydinnnn...
evet bir annemiz dogurdu..Aylin arkadasimiz ikizlerini 34. Haftada dunyaya getirdi
bebekler kuvezdelermis su an içinn insallah kisa zamamda ckacaklar yuvalari a gidecekler.
Allah anali babali buyutsun sagliklica insallah
kızlar sızın bebısler donmus mu ve kaçıncı haftada dondu dr bana bebek ters duruor dedı bakalm 36 .haftada donecekmı dedı dönmezse sezeryan oluyormuş
Bırak dağınık kalsın, bir toplayan bulunur nasıl olsa
Allah analı babalı kuzu etsin vatana millete hayırlı evlatlar olsunlar inşallah
ama sanırım bu 3.doğum haberimiz tabi arada kaçırdıklarım olmadıysa
kızlar sızın bebısler donmus mu ve kaçıncı haftada dondu dr bana bebek ters duruor dedı bakalm 36 .haftada donecekmı dedı dönmezse sezeryan oluyormuş
günaydınnnn herkese mutlu, huzurlu, sağlıklı, bool neşelii bir günn diliyorummmmmm
Benim de 34 gunum kaldiidun de hamile olan bi arkadasim aradi, benden 1 hafta ilerde gebeligi. İkiz bebek bekliyo, haftaya sezeryana alcaklarmis. Bi de dun dogum yapan arkadasimiza bebek gormeye gittik:) masallah cok tatli ve huzurlu bi bebekti. Beni de heyecan sardi, kizima kavusmama az kaldi yaaaa
dün kontrolüm vardı bebıs 2937 gm olmuş 41,9 cm de boyu olmuş maşallah ama yıne dr suyu az geldı bana dedı bende gecende oyle demıstınız bıhaftasonra geldım ıyıymıs dedınız dedım o zman zaten az olduğunu dusunsem mudehale ederdım dedı sımdı azalmış gıbı geldı cok azda degıl ama dedı sen bıhaftasonra yıne gel dedı nst ye bağladılar sancı çıkmadı rapor yazdı ona gore yalnız dr bana 5 haftalık rapor dedı benım anlamadığım 4 haftalık olmuyormuydu bu rapor 37+0 a kadar degıl mı
güzelim geçmiş olsun, inş sağlıkla hayırlı bir vakitte kucağını almayı nasip etsin rabbimcanim arkadaslarim.hepinize. cok.tesekkur ederim.dualariniz icin..biz hala hastanedeyiz.sancilar hala ondak bir.ama siddetleri azcik.azaldi..agrilarim oluyo..ama dogum odasindan odamiza indik.tuse.olduk rahim yumusamis acilma.basliomus.nekadar durursa.sans dio.
seleston vuruldu.bugun.yarinda.vurulcak.
bakalim.ne olacak.ultrasonda oglum 2300 cikio ama.coger gelişimi tam değilmis kesin kuveze girermis...dua edin arkadaslarim..sizleride.mevlam korusum sağlıkla kucagmiza almayi nasip.etsin
canim arkadaslarim.hepinize. cok.tesekkur ederim.dualariniz icin..biz hala hastanedeyiz.sancilar hala ondak bir.ama siddetleri azcik.azaldi..agrilarim oluyo..ama dogum odasindan odamiza indik.tuse.olduk rahim yumusamis acilma.basliomus.nekadar durursa.sans dio.
seleston vuruldu.bugun.yarinda.vurulcak.
bakalim.ne olacak.ultrasonda oglum 2300 cikio ama.coger gelişimi tam değilmis kesin kuveze girermis...dua edin arkadaslarim..sizleride.mevlam korusum sağlıkla kucagmiza almayi nasip.etsin
Kızlar bugün felaket bir baş ağrısı yaşadım gözlerim yerinden çıkıcak gibi oluyor, neredeyse hergün yaşıyorum bunu ama aklıma hiç tansiyom gelmemişti.Bugün gittim ölçtürdüm 15-9 çıktı.Doktora söyledimde yarın sabah gel dedi bide alfamet diye ilaç alıp iç dedi.Kullanan varmı? Şimdi bu tansiyon düşermi düşmezmi onuda bilmiyorum iyice canım sıkıldı
iyi aksamlar arkadaslar destekleriniz ve dualariniz icin coookkkk tesekkur ediyorum..
biz ciktik hastaneden evdeyiz tansiyonum dustu cok sukur ilac verdi doktorum surekli olcecegim ve yazacagim tansiyonumu..
stres yok uzuntu yok heyecan yok tuzu biraz kesersen guzel olur dedi iste boyle cok sukur evimdeyim prensesim benimle icimde ip atliyo top oynuyo keyfi yerinde masaallah
iste boyle benden bu kadar
gecmisi okuyamiyorum bilgisayarda cok oturmama izin vermiyor esim ancak tabletten veya telefondan giriyorum oda biraz zor :26:
umarim herkes iyidir bir yaramazlik yoktur?
günaydın kızlar hepinize güzel sağlıklı bir gün geçirmenizi dilerimnisan annelerinden aylin arkadaşımız 34 haftalıkken ikizleri dünyaya geldi şuan küvezdeymiş kızlar
Gunaydinnnn...
evet bir annemiz dogurdu..Aylin arkadasimiz ikizlerini 34. Haftada dunyaya getirdi
bebekler kuvezdelermis su an içinn insallah kisa zamamda ckacaklar yuvalari a gidecekler.
Allah anali babali buyutsun sagliklica insallah
kızlar hepinize günaydın işte son 2 gün bugunude saymazsak ayyy artık işe gelmek işkence oldu bana ayaklarım cok sısıyor
canım cok sevındım ıyı olmana doktorlar nıye sana ciğer geliştirici iğne vurmuyorlar sorsana muhakkak yapmaları lazım yada yaptılarda sen hatırlamıyormusun rıske atmazlar banada yaptılar
canım bende kullanıyorum hemen düşürmeye bılır dengelemeye çalışır ama gebeler ıcın ıyı bır ılac
canım hadı gözüm aydın dınlen bol bol tuzu sıfırla bence ben öyle yapıyorum tekrar geçmiş olsun
ay ınanmıyorum hemde ıkız ne güzel rabbım sağlıklı sıhatlı büyütsün inşallah
ayy yanlış yazmışım canımm 1937gr yazıcaktım benım kı hep bır hafta geriden gelıyordu dr gec döllenme dıyordu boyuda hep 10 gun gerıdendı bu hafta kılosu tam cıktı hatta bırgun gecmıs boyuda bır hafta geriden cıktı dr hersey normal dedı ama bıkac gundur cok yavaş hareket edıyor arada böyle oluyor nedense suyu azalanın ca ne oluyor erken doğum mu oluyor acebaa
Canım senin şafak12 şimdi dimiAyy ne güzel Allah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kızına kavuşmayı nasip eylesin inşallah.Bu arada sende albumini çıktımı?Şiştim demişsinde kilodanmı yoksa albuminidenmi merak ettim çünkü tansiyon probleminde vardı hatırladığım
ikinci doğum yapan arkadaşimizi bende hatırlayamadım, inşallah bebeği iyidir, sağlıklıdır...Haftasını hatırlamıyorum canım ama filiz arkadaşımızdan sonra yaptı. Tam nickini bulup postuna bakmak lazım. Dün akşam online idi ama yazmadı hiç.
benimde sağ tarafta bir ağrım var bademcik şişliği ve çenemde ağrı yapıo, arada kulağıma vuruo ama allahtan dayanılır bazen azalıyor bazen artıoKizlar disim agriyo
esmer benimde çok sırt ağrım oluyor, kaburgalarım ayrılıyor gibi ama ben bütün aile fertlerine aayrı ayrı masaj yaptırıorum çok ii geliyorrBu saat oldu sırt ağrısından uyuyamiyorum
Sabah erkenden doktora gidicem.
Oturduğum yerden de kalkarken sanki kemiklerim koltuğa yapışıyor bense etimi kaldırmaya çalışıyorum.
Fena rahatsız oldum bu gece.
Karnimda çok sertlesti.
maşallah bebeğine, bol bol dinlen tatilinde eksiklerini tamamla, hayırlısı olsun bende bir dahaki kontrolde doğum şeklimi kararlaştıracam, kesin bir tarih verdi mi :) geri sayım için :)Ben ankaraya geldim dun kontrolumuz vardi.
bebegim 2700 gr olmus 46 cm
nst de azcim sancim cikti ama surekli degil dr duzensizler onemli dgl dedi.
artik heyecan dorukta hepimiz vakti zamaninda saglimla doguralim insallah.
Mart sonunda alinacak bebegim tabi ozamana kadar kendi gelmek isterse de hemen sezeryana gircem.dogum seklim epidural sezeryan olacK.
Hayirlisi olsun hepimiz icin.
maşallahh, hayırlı olsunnn, tez vakitte küvezdende çıkar inşallah ailesi le evine döner :)günaydın kızlar hepinize güzel sağlıklı bir gün geçirmenizi dilerimnisan annelerinden aylin arkadaşımız 34 haftalıkken ikizleri dünyaya geldi şuan küvezdeymiş kızlar
allah büyük bütün bu zamanları arkanda nırakacaksın, bebeğinle evine gideceğin vakitte gelecek inşallah sağlıcaklaIki uc gündür biraz iyi degil makinaya baglandi yine. Nefesi duruyor. Makina yardimci oluyor.kucuk bebeklerde genelde olurmus. Bakalim canim ins gun geçtikçe daha da iyi olacak insallah...
inşallah yalancı sancıdır, şimdi nasılsınKizlar biraz sancim var gibi ama okadar agrim varki anlayamiyorum.endiselencek bise yoktur umarim.bakalim gece bize neyi gosterecek
çok şükür canım inşallah bebeğin biraz daha sabreder, siz iyi olun arada nasıl oldugunu yaz iyi olduğunu bilelim yeter :)iyi aksamlar arkadaslar destekleriniz ve dualariniz icin coookkkk tesekkur ediyorum..
biz ciktik hastaneden evdeyiz tansiyonum dustu cok sukur ilac verdi doktorum surekli olcecegim ve yazacagim tansiyonumu..
stres yok uzuntu yok heyecan yok tuzu biraz kesersen guzel olur dedi iste boyle cok sukur evimdeyim prensesim benimle icimde ip atliyo top oynuyo keyfi yerinde masaallah
iste boyle benden bu kadar
gecmisi okuyamiyorum bilgisayarda cok oturmama izin vermiyor esim ancak tabletten veya telefondan giriyorum oda biraz zor :26:
umarim herkes iyidir bir yaramazlik yoktur?
tatlım benimde erkek karnımın ortasında yanlardan öne doğru ayagını gezdirio yan taraflarım çok acıo, bazen hareketler belirgin, bazende çok sakin :) tekme olarak değil ama bir sağ da bir sola hissediyorum bişeyini belirginleştirio neresi olduğun tam anlayamıyorum :)kızlar benim bebişin hareketinde sorun yok maşallah hareketli ama çok nadir tekme atmıyor, canımı acıtacak şeyler yapmıyor. dönüyor dokunuyor sadece.erkek bebekler çok tekme atmaz dediler ama endişelendim yine de. siz kaburgamı falan acıtıyor demişsinizde benimki öyle sert davranmıyor. sakin bir bebiş mi olacak yoksa. arkadaşın kızı sürekli tekmeliyordu. hatta tekmeleri nefes aldırmıyor diyordu şimdi doğdu ve çok huysuz.doktor mutlu bir bebek dedi. kendiyle oynuyor ultrasonda tekmeyle falan işim olmaz der gibi sanki
hoşgeldin tatlım hayırlı doğumlar...slm arkadaşlar. nasılsınız. ben de 2 mayıs annesiyim ama doktor nisan sonu gelecek gibi duruyor dedi. o yüzden arada sizin yorumlarınızı okuyorum arada buraya da yazmayı düşünüyorum beni de aranıza alır mısınız?
tatlım ev işi yapmakta çok yoruyor dikkat et, birde artık doğumlarımız yaklaştı allah korusun grip felan olmayalım benim en büyük korkum doğum zamanına yakın hastalanmakkızlar öğleden sonra heryerim ağrıdan döküldü resmen... biraz evi topladım süpürdüm falan ama çok da yorulmadım. sanki ayaklarımı çok üşütmüşüm soğuk almışım gibi belim ağrıyor arada adet ağrısı oluyor. iki de bir tuvalete gidiyorum her zamanki gibi... yalancı kasılmalar mı bilemiyorum ki...
maşallah bebişine canım bende 32.hafta çalışır raporu aldım 5 haftayı aktarabilir yazıyordu sor bakalım doktoruna istersen. Bol su iç cnm
evet canım 12 kaldı rabbım ıznıyle sağol darısı sıze olsun ınsallah albumını nedır ? bilemiyorum kılom yok canım sıslıklerım hamılelıken dolayı ellerım ve ayaklarım eee ağarlaştık ıyıce artık normal zaten haftaya carsamba kontrolum var göstereceğim doktora
evet canım 12 kaldı rabbım ıznıyle sağol darısı sıze olsun ınsallah albumını nedır ? bilemiyorum kılom yok canım sıslıklerım hamılelıken dolayı ellerım ve ayaklarım eee ağarlaştık ıyıce artık normal zaten haftaya carsamba kontrolum var göstereceğim doktora
Döner inşallah canım. Konuş bebeğinle, gerekirse rüşvet ver; benim oğlanda işe yarıyor
Günaydın gülüm. Nasılsın, ne var ne yok?:107:
Arkadaşından daha heyecanlı gibisin:107: Ne yaptın kucağına da aldın mı bebeği? Nasıl bir his?
Benim arkadaşım da eğer dayanabilirse 3 Mart'ta doğuracak bebeğini ama gitmem hemen ilk günden:107:
Cnm dualarim seninle sabretsin minigin durabildiği kadar dursun saglikla sihhatlw doğurup ewe götürmeyi nasip etsin mevlam
Allah analiz babali büyütsün bu 3. Doğum yapan arkadasimiz iki kişi doğumyapti nisan annelerinden
Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla kucağına alıp eve gitmeyide nasip eder inş..
2. doğumu ben kaçırmışım o kaçıncı haftadaydı...
Benim de 34 gunum kaldiidun de hamile olan bi arkadasim aradi, benden 1 hafta ilerde gebeligi. İkiz bebek bekliyo, haftaya sezeryana alcaklarmis. Bi de dun dogum yapan arkadasimiza bebek gormeye gittik:) masallah cok tatli ve huzurlu bi bebekti. Beni de heyecan sardi, kizima kavusmama az kaldi yaaaa
Allah anali babali buyutsun masallah onlaraen kisa zamanda toparlanirlr, kuvozden cikip evlerinin yolunu tutarlar insallah
kızlar hepinize günaydın işte son 2 gün bugunude saymazsak ayyy artık işe gelmek işkence oldu bana ayaklarım cok sısıyor
canım cok sevındım ıyı olmana doktorlar nıye sana ciğer geliştirici iğne vurmuyorlar sorsana muhakkak yapmaları lazım yada yaptılarda sen hatırlamıyormusun rıske atmazlar banada yaptılar
canım bende kullanıyorum hemen düşürmeye bılır dengelemeye çalışır ama gebeler ıcın ıyı bır ılac
canım hadı gözüm aydın dınlen bol bol tuzu sıfırla bence ben öyle yapıyorum tekrar geçmiş olsun
ay ınanmıyorum hemde ıkız ne güzel rabbım sağlıklı sıhatlı büyütsün inşallah
ikinci doğum yapan arkadaşimizi bende hatırlayamadım, inşallah bebeği iyidir, sağlıklıdır...
benimde sağ tarafta bir ağrım var bademcik şişliği ve çenemde ağrı yapıo, arada kulağıma vuruo ama allahtan dayanılır bazen azalıyor bazen artıo
esmer benimde çok sırt ağrım oluyor, kaburgalarım ayrılıyor gibi ama ben bütün aile fertlerine aayrı ayrı masaj yaptırıorum çok ii geliyorr
maşallah bebeğine, bol bol dinlen tatilinde eksiklerini tamamla, hayırlısı olsun bende bir dahaki kontrolde doğum şeklimi kararlaştıracam, kesin bir tarih verdi mi :) geri sayım için :)
maşallahh, hayırlı olsunnn, tez vakitte küvezdende çıkar inşallah ailesi le evine döner :)
allah büyük bütün bu zamanları arkanda nırakacaksın, bebeğinle evine gideceğin vakitte gelecek inşallah sağlıcakla
inşallah yalancı sancıdır, şimdi nasılsın
çok şükür canım inşallah bebeğin biraz daha sabreder, siz iyi olun arada nasıl oldugunu yaz iyi olduğunu bilelim yeter :)
tatlım benimde erkek karnımın ortasında yanlardan öne doğru ayagını gezdirio yan taraflarım çok acıo, bazen hareketler belirgin, bazende çok sakin :) tekme olarak değil ama bir sağ da bir sola hissediyorum bişeyini belirginleştirio neresi olduğun tam anlayamıyorum :)
hoşgeldin tatlım hayırlı doğumlar...
tatlım ev işi yapmakta çok yoruyor dikkat et, birde artık doğumlarımız yaklaştı allah korusun grip felan olmayalım benim en büyük korkum doğum zamanına yakın hastalanmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?