2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Benim de 34 gunum kaldii dun de hamile olan bi arkadasim aradi, benden 1 hafta ilerde gebeligi. İkiz bebek bekliyo, haftaya sezeryana alcaklarmis. Bi de dun dogum yapan arkadasimiza bebek gormeye gittik:) masallah cok tatli ve huzurlu bi bebekti. Beni de heyecan sardi, kizima kavusmama az kaldi yaaaa

günaydın kızlar hepinize güzel sağlıklı bir gün geçirmenizi dilerim nisan annelerinden aylin arkadaşımız 34 haftalıkken ikizleri dünyaya geldi şuan küvezdeymiş kızlar

Gunaydinnnn...

evet bir annemiz dogurdu..Aylin arkadasimiz ikizlerini 34. Haftada dunyaya getirdi

bebekler kuvezdelermis su an içinn insallah kisa zamamda ckacaklar yuvalari a gidecekler.

Allah anali babali buyutsun sagliklica insallah
Allah anali babali buyutsun masallah onlara en kisa zamanda toparlanirlr, kuvozden cikip evlerinin yolunu tutarlar insallah

kızlar sızın bebısler donmus mu ve kaçıncı haftada dondu dr bana bebek ters duruor dedı bakalm 36 .haftada donecekmı dedı dönmezse sezeryan oluyormuş

benim bebeğim 26. haftamda dönmüştü. doktor kontrolüne gitmiştik başı aşağıda gözküyordu. ondan önceki haftasonu da içimde kıpır kıpır gün boyunca hiç durmadı. sonra benim böbreklerim belim çok ağrıdı. annem bebek dönmüştür ondan ağrımıştır belin demişti doğruymuş. seninki de döner inş daha vakti var cnm!

Bırak dağınık kalsın, bir toplayan bulunur nasıl olsa

öyle valla doğru diyosun cnm zaten şunun şurasında ne kaldı doğuma tatilimi en iyi şekilde değerlendirmem lazım

kızlar sızın bebısler donmus mu ve kaçıncı haftada dondu dr bana bebek ters duruor dedı bakalm 36 .haftada donecekmı dedı dönmezse sezeryan oluyormuş

Döner inşallah canım. Konuş bebeğinle, gerekirse rüşvet ver; benim oğlanda işe yarıyor

günaydınnnn herkese mutlu, huzurlu, sağlıklı, bool neşelii bir günn diliyorummmmmm

Günaydın gülüm. Nasılsın, ne var ne yok?:107:

Arkadaşından daha heyecanlı gibisin:107: Ne yaptın kucağına da aldın mı bebeği? Nasıl bir his?
Benim arkadaşım da eğer dayanabilirse 3 Mart'ta doğuracak bebeğini ama gitmem hemen ilk günden:107:

maşallah bebişine canım bende 32.hafta çalışır raporu aldım 5 haftayı aktarabilir yazıyordu sor bakalım doktoruna istersen. Bol su iç cnm

güzelim geçmiş olsun, inş sağlıkla hayırlı bir vakitte kucağını almayı nasip etsin rabbim

Ay hep hamilelikte ilk 3 ay zor diye düşünürdüm anam 1-1,5 ay kaldı bu dönem dahada zormuş.Zaten erken doğum stresi insana yetiyor ağrı sızıya gerek kalmıyor.Ne uyuyabiliyosun ne doğru dürüst aklından çıkarabiliyosun

kızlar hepinize günaydın işte son 2 gün bugunude saymazsak ayyy artık işe gelmek işkence oldu bana ayaklarım cok sısıyor

canım cok sevındım ıyı olmana doktorlar nıye sana ciğer geliştirici iğne vurmuyorlar sorsana muhakkak yapmaları lazım yada yaptılarda sen hatırlamıyormusun rıske atmazlar banada yaptılar

canım bende kullanıyorum hemen düşürmeye bılır dengelemeye çalışır ama gebeler ıcın ıyı bır ılac

canım hadı gözüm aydın dınlen bol bol tuzu sıfırla bence ben öyle yapıyorum tekrar geçmiş olsun

günaydın kızlar hepinize güzel sağlıklı bir gün geçirmenizi dilerim nisan annelerinden aylin arkadaşımız 34 haftalıkken ikizleri dünyaya geldi şuan küvezdeymiş kızlar

Gunaydinnnn...

evet bir annemiz dogurdu..Aylin arkadasimiz ikizlerini 34. Haftada dunyaya getirdi

bebekler kuvezdelermis su an içinn insallah kisa zamamda ckacaklar yuvalari a gidecekler.

Allah anali babali buyutsun sagliklica insallah

ay ınanmıyorum hemde ıkız ne güzel rabbım sağlıklı sıhatlı büyütsün inşallah

Canım senin şafak12 şimdi dimiAyy ne güzel Allah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kızına kavuşmayı nasip eylesin inşallah.Bu arada sende albumini çıktımı?Şiştim demişsinde kilodanmı yoksa albuminidenmi merak ettim çünkü tansiyon probleminde vardı hatırladığım

yeri daralmıştır cnm, çok alanları kalmadı gözünaydın bak hafyasını da yakalamış. ev d bol bol dinlen kavuşmaya az kaldı bebişlerle.

Kızlar bu arada temizliği ne zman yapmayı planlıyorsunuz?Ben Allah nasip ederse bu haftasonu kızımın eşyalarını yıkayıp ütüleyip dolabına yerleştirmeyi düşünüyorum.Onları yaparkende halıları yıkamacıya verip onlar gelene kadar tülleri falan aradan çıkartıp 9-10 günü 1-2 günlüğüne kadın alıp yerleştirmeyi düşünüyorum.sanırım erken olmaz sonuçta ne olacağımız belli değil tabi zamanında gelsin miniklerimiz gönlümüzden geçen o ama bunu kestirmek güç çokta ağırlaşmadan yapmak en iyisi sanırım.

evet canım 12 kaldı rabbım ıznıyle sağol darısı sıze olsun ınsallah albumını nedır ? bilemiyorum kılom yok canım sıslıklerım hamılelıken dolayı ellerım ve ayaklarım eee ağarlaştık ıyıce artık normal zaten haftaya carsamba kontrolum var göstereceğim doktora

Haftasını hatırlamıyorum canım ama filiz arkadaşımızdan sonra yaptı. Tam nickini bulup postuna bakmak lazım. Dün akşam online idi ama yazmadı hiç.
ikinci doğum yapan arkadaşimizi bende hatırlayamadım, inşallah bebeği iyidir, sağlıklıdır...
Kizlar disim agriyo
benimde sağ tarafta bir ağrım var bademcik şişliği ve çenemde ağrı yapıo, arada kulağıma vuruo ama allahtan dayanılır bazen azalıyor bazen artıo
esmer benimde çok sırt ağrım oluyor, kaburgalarım ayrılıyor gibi ama ben bütün aile fertlerine aayrı ayrı masaj yaptırıorum çok ii geliyorr
maşallah bebeğine, bol bol dinlen tatilinde eksiklerini tamamla, hayırlısı olsun bende bir dahaki kontrolde doğum şeklimi kararlaştıracam, kesin bir tarih verdi mi :) geri sayım için :)
maşallahh, hayırlı olsunnn, tez vakitte küvezdende çıkar inşallah ailesi le evine döner :)
Iki uc gündür biraz iyi degil makinaya baglandi yine. Nefesi duruyor. Makina yardimci oluyor.kucuk bebeklerde genelde olurmus. Bakalim canim ins gun geçtikçe daha da iyi olacak insallah...
allah büyük bütün bu zamanları arkanda nırakacaksın, bebeğinle evine gideceğin vakitte gelecek inşallah sağlıcakla
Kizlar biraz sancim var gibi ama okadar agrim varki anlayamiyorum.endiselencek bise yoktur umarim.bakalim gece bize neyi gosterecek
inşallah yalancı sancıdır, şimdi nasılsın
çok şükür canım inşallah bebeğin biraz daha sabreder, siz iyi olun arada nasıl oldugunu yaz iyi olduğunu bilelim yeter :)
tatlım benimde erkek karnımın ortasında yanlardan öne doğru ayagını gezdirio yan taraflarım çok acıo, bazen hareketler belirgin, bazende çok sakin :) tekme olarak değil ama bir sağ da bir sola hissediyorum bişeyini belirginleştirio neresi olduğun tam anlayamıyorum :)
hoşgeldin tatlım hayırlı doğumlar...
tatlım ev işi yapmakta çok yoruyor dikkat et, birde artık doğumlarımız yaklaştı allah korusun grip felan olmayalım benim en büyük korkum doğum zamanına yakın hastalanmak

maşallah bebişine canım bende 32.hafta çalışır raporu aldım 5 haftayı aktarabilir yazıyordu sor bakalım doktoruna istersen. Bol su iç cnm

valla benım raporda hıc aktarabılır falan yazmıyor bısey anlamadım ben bu rapordan 25,02,2014 den demıs )analık calısır doğum oncesı ) tarihin de demiş sonrası boşluk tarıh falan yazmıyor

sultan canım kaç kilo aldın şimdiye kadarsenin doğum 10 mart mıydı benimkide 24 mart olsa ne güzel olurdu :) sabırsızlanıyorummmmm

Canım albumin protein kaçağı demek yüksek tansiyonla birlikte idrarda protein kaçağı varsa tanı konuluyor.Diğer adı preeklamsi yani gebelik zehirlenmesi oluyor.O yüzden sordum sana bu şekildemi tanı koydular yoksa sadece yüksek tansiyondanmı kaynaklıymış.

iyiyim canımm sen nasılsın bebişte iyi hareketlerine bakacak olursak :) sadece daha sık tuvalet problemim var alt tarafıma baskı arttı, buğün memleket açık mavi güneşli tertemiz bir hava var tam gezmelik :) doğum için hem sabırsızlanıyorum hem korkuyorum o yüzden hiç düşünmüyorum :) bu arada kayıvalideme ufak bir hediye almak istiyorum ne olabilir ? sence

Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla kucağına alıp eve gitmeyide nasip eder inş..

2. doğumu ben kaçırmışım o kaçıncı haftadaydı...

Amin kızlar inşallah darısı hayırlısi ile bizlere olsun zamanı vakti gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…