Kızlar bu arada temizliği ne zman yapmayı planlıyorsunuz?Ben Allah nasip ederse bu haftasonu kızımın eşyalarını yıkayıp ütüleyip dolabına yerleştirmeyi düşünüyorum.Onları yaparkende halıları yıkamacıya verip onlar gelene kadar tülleri falan aradan çıkartıp 9-10 günü 1-2 günlüğüne kadın alıp yerleştirmeyi düşünüyorum.sanırım erken olmaz sonuçta ne olacağımız belli değil tabi zamanında gelsin miniklerimiz gönlümüzden geçen o ama bunu kestirmek güç çokta ağırlaşmadan yapmak en iyisi sanırım.
tatlım ev işi yapmakta çok yoruyor dikkat et, birde artık doğumlarımız yaklaştı allah korusun grip felan olmayalım benim en büyük korkum doğum zamanına yakın hastalanmak
canım kuveze gerek kalmadan bebeğini kucağına alırsın inşallah...Allah hayırlısıyla kurtulmanızı nasip etsin.canim arkadaslarim.hepinize. cok.tesekkur ederim.dualariniz icin..biz hala hastanedeyiz.sancilar hala ondak bir.ama siddetleri azcik.azaldi..
hayırlısı olsun inşallah... sancılar çoğumuzda başladı..sağ sağlim kucağımıza aldığımızı görürüz inşallahtek tek alıntı yapamıyorum fazlada takip edemiyorum hepimiz sağ salim zamanında kavuşalım yavrularımıza ama bazen aksilikler de oluyor.
aman sen dinlende yazmayı ver okumayı ver ne olacak...geçmiş olsun canım tekrarbiz ciktik hastaneden evdeyiz tansiyonum dustu cok sukur ilac verdi doktorum surekli olcecegim ve yazacagim tansiyonumu..
Allah bir an önce sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..maşşalahhhh kuzunaIki uc gündür biraz iyi degil makinaya baglandi yine. Nefesi duruyor. Makina yardimci oluyor.kucuk bebeklerde genelde olurmus. Bakalim canim ins gun geçtikçe daha da iyi olacak insallah...
hakkında hayyırlısı olsun canım benim...sağ salim istediğin gibi doğurursun kızını inşallahBen ankaraya geldim dun kontrolumuz vardi.
bebegim 2700 gr olmus 46 cm
Mart sonunda alinacak bebegim tabi ozamana kadar kendi gelmek isterse de hemen sezeryana gircem.dogum seklim epidural sezeryan olacK.
aylin arkadaşımızın gözü aydın...bebeklerinede allah yardım etsin sağlıkla büyüsünler inşallahgünaydın kızlar hepinize güzel sağlıklı bir gün geçirmenizi dilerimnisan annelerinden aylin arkadaşımız 34 haftalıkken ikizleri dünyaya geldi şuan küvezdeymiş kızlar
amin canım inş.GÜNAYDIN KIZLAR...
canım kuveze gerek kalmadan bebeğini kucağına alırsın inşallah...Allah hayırlısıyla kurtulmanızı nasip etsin.
aylin arkadaşımızın gözü aydın...bebeklerinede allah yardım etsin sağlıkla büyüsünler inşallah
sultan canım kaç kilo aldın şimdiye kadarsenin doğum 10 mart mıydı benimkide 24 mart olsa ne güzel olurdu :) sabırsızlanıyorummmmm
Canım albumin protein kaçağı demek yüksek tansiyonla birlikte idrarda protein kaçağı varsa tanı konuluyor.Diğer adı preeklamsi yani gebelik zehirlenmesi oluyor.O yüzden sordum sana bu şekildemi tanı koydular yoksa sadece yüksek tansiyondanmı kaynaklıymış.
canım ben suan 70 kılo olmuşum 64 hamiş kaldım yanı 6 kılo almışım zaten doktorda kılo sen değil bebek almış douguma kadarda alır ıyıce dedi 10 mart da hastaneye yatıyorum canım sunı sancı yada sezeryan olacak tansıyondan dolayı
canım tansıyonda hastanede yattıgım zaman 36 saat boyunca ıdrar aldılar subat basında ama preeklamsi yada albumın demedıler devetde yattım sonra kendı doktora gıttım alfamed dıye tansıyon ılacına başladı sürekli yaz dedı her kontrole gittiğimde yazıyorum mesela bıraz önce öltüm 135/86 cıktı yanı nerdeyse 14/9 oluyor ılaç kullandıgım halde ama kendı doktorum ıdrar bakmadı bana olmazsa bu gidişimde sorayım bana sadece yuksek tansıyon deyıp ılaç verdıler kaçak olsaydı eğer hastanede yattıgımda anlamazlarmıydı acaba
Bugün hiç iyi hissetmiyorum kendimi. Sırtım yanlarım her yerim ağrıyor. Uykusuz geçen bi gecenin ardından parmağımı bile oynatacak gücüm yok bugün nedense. Sizler nasılsınız??
ikinci doğum yapan arkadaşimizi bende hatırlayamadım, inşallah bebeği iyidir, sağlıklıdır...
benimde sağ tarafta bir ağrım var bademcik şişliği ve çenemde ağrı yapıo, arada kulağıma vuruo ama allahtan dayanılır bazen azalıyor bazen artıo
esmer benimde çok sırt ağrım oluyor, kaburgalarım ayrılıyor gibi ama ben bütün aile fertlerine aayrı ayrı masaj yaptırıorum çok ii geliyorr
maşallah bebeğine, bol bol dinlen tatilinde eksiklerini tamamla, hayırlısı olsun bende bir dahaki kontrolde doğum şeklimi kararlaştıracam, kesin bir tarih verdi mi :) geri sayım için :)
maşallahh, hayırlı olsunnn, tez vakitte küvezdende çıkar inşallah ailesi le evine döner :)
allah büyük bütün bu zamanları arkanda nırakacaksın, bebeğinle evine gideceğin vakitte gelecek inşallah sağlıcakla
inşallah yalancı sancıdır, şimdi nasılsın
çok şükür canım inşallah bebeğin biraz daha sabreder, siz iyi olun arada nasıl oldugunu yaz iyi olduğunu bilelim yeter :)
tatlım benimde erkek karnımın ortasında yanlardan öne doğru ayagını gezdirio yan taraflarım çok acıo, bazen hareketler belirgin, bazende çok sakin :) tekme olarak değil ama bir sağ da bir sola hissediyorum bişeyini belirginleştirio neresi olduğun tam anlayamıyorum :)
hoşgeldin tatlım hayırlı doğumlar...
tatlım ev işi yapmakta çok yoruyor dikkat et, birde artık doğumlarımız yaklaştı allah korusun grip felan olmayalım benim en büyük korkum doğum zamanına yakın hastalanmak
Evet canim cok heyecanliyim. Bi de haftaya sezeryana alincak arkadasim beni ruyasinda gormus, dogum yapmisim. Benden once dogum yaptin filan diye kiziyomus bana, aksam da her an dogurcak gibi duruyosun dedi arkadaslarDöner inşallah canım. Konuş bebeğinle, gerekirse rüşvet ver; benim oğlanda işe yarıyor
Günaydın gülüm. Nasılsın, ne var ne yok?:107:
Arkadaşından daha heyecanlı gibisin:107: Ne yaptın kucağına da aldın mı bebeği? Nasıl bir his?
Benim arkadaşım da eğer dayanabilirse 3 Mart'ta doğuracak bebeğini ama gitmem hemen ilk günden:107:
Canim biz yikama utuleme islerini 15 tatilde yaptik. Hurclara koyduk herseyi. Mart 10 dan sonra filan da mobilyalari silip guzelce yerlestirirm diyorum. Ya da 15 inde annem gelcek onu beklerim belki halim olmazsa :)Kızlar bu arada temizliği ne zman yapmayı planlıyorsunuz?Ben Allah nasip ederse bu haftasonu kızımın eşyalarını yıkayıp ütüleyip dolabına yerleştirmeyi düşünüyorum.Onları yaparkende halıları yıkamacıya verip onlar gelene kadar tülleri falan aradan çıkartıp 9-10 günü 1-2 günlüğüne kadın alıp yerleştirmeyi düşünüyorum.sanırım erken olmaz sonuçta ne olacağımız belli değil tabi zamanında gelsin miniklerimiz gönlümüzden geçen o ama bunu kestirmek güç çokta ağırlaşmadan yapmak en iyisi sanırım.
benimde bebeğim maşallah hareketli ama benimde halen kaburgalarımı acıtmıyor benimki de erkek canım belki de erkekler böyledir ya da bizim bebişler sakin olacak inşallah.
canım kaç haftalıksın göremiyorum ama bende şu son 2-3 gündür kendimi daha halsiz hissediyorum.Birde sürekli sola yatmaktanmı yoksa siyatikmi var ondanmı bilmiyorum ama sol bacağım ağrıyor uyuşuyor ve kramp giriyor.magnezyumda kullanıyoprum ama kar etmiyor ne yazık ki.sona yaklaştıkça bunlar olacak sanırım.bebişler iyi olsunda ne yapalım çekeriz elbet.
kaburgaları keşfedemedi bizimkiler sanırım erkek bebekler aşağıda oluyor biraz.
valla benım raporda hıc aktarabılır falan yazmıyor bısey anlamadım ben bu rapordan 25,02,2014 den demıs )analık calısır doğum oncesı ) tarihin de demiş sonrası boşluk tarıh falan yazmıyor
33+ 2 günlüğüz ama bebeğim biraz iri. 3 hafta önden gidiyor. Ve ben görüntü olarak bugün yarın doğum yapacak gibiyim. Herkes şaşırıyor zaten 1.5 ay var deyince. Çatı kemiklerim ve bacaklarim bebek iri olduğundan çok kisitladi hareketlerimi. Hayırlısıyla zaman gecsede meleğimi bi alsam kucagima. Bunların hepsi gececek ama ben mi sabırsızm vakitmi geçmiyor bilemedim.
bizim bebiş bey bizi sabah sabah korkuttu. dün nasıl olduysa deliksiz uyumuşum. yatmadan önce su içmeme rağmen başımı yastığa koyduğum gibi uyumuşum tuvalete bile kalkmadan. sabah kalktım bebiş hareket etmiyor. kahvaltı yaptım yine tık yok müzik dinletiyorum, okşuyorum, sesleniyorum tık yok en son reçel yedim az sol yana yattım yine tık yok. ağlamaya başladım eşim kolumdan tuttu apar topar doktora gittik ama nasıl ağlıyorum çünkü en hareketsiz olduğu dönemde bile karnımı okşayınca dokunma hareketi oluyordu. doktor sağolsun hemen ultrasonda baktı. bizimki mışıl mışıl uyuyor. 3 hafta öndeydi ancak haftasıyla uyumlu hale gelmiş şükürler olsun. sadece kafası 10 günlük büyük o da genetik olabilir dedi beyinle ilgili problem görünmüyor dedi. koca kafalım benim yerim onu. erkek adamın kafası küçük olur mu hiç :). ama benim içim hala rahat değildi. renkli ultrasona gönderdi.kordon kan akışına falan baktı. radyologta kafası büyük bunun dedi :) dedim bebişimin kafasını karıştırmayın. kafası büyük olanlar zeki olurmuş zira tanıdığım tüm koca kafalılar çok zeki dedim. (eşimlede akşam onu konuştuk. kafası büyük olan öğrencilerinin çok zeki olduğunu söyledi bir düşündüm çevremde öğrencilerimde gerçekten öyle olduğunu farkettim. akrabalardaki çok zeki olanların hepsinin kafasının büyük olduğunu farkettik) . sağlıklı olsun, kaderi güzel olsunda yeter dedik sonra.
şükür bebeğim iyiymiş. karın çevresi zayıflamış kilosu şimdi tam haftasıyla uyumlu çıktı maşallah 1600 çıktı. geçen hafta 2 kilo 30 gr dı. 1 haftadır sıkı diyet yapıyorum .tartıda kilo almış göstermiyor. 66,4te hep. sağ salim çıksalardı bir annelik gerçekten stresli işmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?