evet canım haklısın benim de aşağıda duruyor
kızlar ben sol tarafıma yatamıyorum
azıcık yatsam bile rahatsız oluyorum nefes alamıyorum sanki
yine sağa dönüyorumm
hafifçe solda kalıyorum ama ıhıh olmuyorr
sıkıntı olmaz inşallah
benimkindede aynen "gebelik haftası 32 olan hastanın 37.haftaya kadar çalışması uygundur.37.haftadan sonra doğum yapana kadar istirahatlidir" demiş sonuna tarih atmış.
37 de tekrar doğum önü izni için yazı almam lazım
valla canım sende yüksek tansiyon olunca o yüzden sordum.Bunun kesin tanısı için 4 saatte bir tansiyonu ölçmek ve idrar tahlilinde protein kaçağı var mı yokmu bakmak gerekiyor.Ben mesela cumartesi günü yaptırdım proteinin normal şartlarda bir insanda negatif çıkması gerekiyor ama hamilelerde az miktyardada olsa çıkabiliyor benim eser miktarda yazıyordu birde kontrol günü benimde tansiyonum 13/8 çıkmıştı ama doktorum bir sorun olmadığını söyledi.sanırım protein pozitif çıkarsa sorun teşkil ediyor.Sen genede bir doktoruna sor istersen eğer idrar sonuçların elinde varsa protein kısmınada bakabilirsin ne yazıyor negatifse sende sadece tansiyon vardır zaten.
tünaydın hatunlaaarrrr
ayyyy bebek şekerimiz ve kapı süsümüz kargoya verilmiş heyecan yaptımmmmm
doğum yapan arkadaşımıza maşallah inşallah en kısa zamanda sağlıkla evlerine dönerler..
hastanede olan arkadaşlarımızdan yeni bi haber yok sanırım bakındım ama göremedim..
canım şimdi 29/01/2014 yaptıgım bır tatlıl sonucu tansıyonum yukseldıgınde yatmıştım hastenede o gun ılk aldıkları ıdrarda proteın negatıf yazıyor 1 ay olmuş sımdı pozıtıf olmuş olabılırmı ayy korkmaya başladım zaten ben sürekli tansıyonumu ölçüyorum en yuksek 14/9+ cıkıyor sende proteın kaçağı olabılırmı
canım benım gözün aydın resımlerını eklersın artık
bi gelsinde eklerim tabi kiii
sonunda kocamda bebiş odası için çizim falan yaptı kesime gidecek malzemeler..
Canım bilgin varmı illah 37.haftayı doldurmamızmı gerekiyor mesela 36 da falan raporu bozdurabiliyormuyuz?Gerçi bende cumartesi alıcam o zaman detaylıca sorarım doktoruma ama belki sen biliyorsundur
benim ki de erkek ama kaburgayı çoktan keşfetti şimdilerde oyun alanı o sol kaburgamı esnetip duruyor büyüdükçe sizinkilerde ulaşır kaburganıza :) bide doğum pozisyonu almış oğlum ondanda emin olduk ayaklarıyla kaburgamı esnettiğineevet canım haklısın benim de aşağıda duruyor
hareketinde sorun yok canım maşallah. hatta hiç uyumuyor mu diye merak ediyorum. sürekli birşeyler yapıyor karnımda ama tekme atmıyor. benimki şuan 2 kilo 30 gr biraz tombiş olacak dedi doktor. ama hareketleri daha çok dokunma şeklinde ya da dönme şeklinde. şeker nedeniyle şekerli şeyler yemiyorum 1 buçuk aydır. o nedenle mi sakin hareket ediyor bilmiyorum. bazen yerimden zıplattığıda oluyor ama genelde sakin sakin bir oraya bir buraya gidiyor karnımı bir sağa bir sola yamultup duruyor. yan duruş pozisyonunda birde doktor daha önce duruşundan çok tekme hissedemezsin demişti. benim bebiş yaramaz olmaz zaten sanırım. bende babasıda sakin çocuklarmışız. benim oğlan annesine kıyamıyor teyzesi sanırım :))
Günaydın güzeller:107: Yağmur devam ediyor yavaş yavaş... Ne güzel bir gece. Kaçırmayayım diye uyumadım
Gözün aydın canım, çok sevindim. İnşallah sana bir daha sıkıntı yaratmaz, kalan haftalarını rahat geçirirsin:107:
Rabbim paşana güç&kuvvet versin, tez vakitte toparlar inşallah canım. Dualarımdasınız...
Geçmiş olsun canım, ihmal etme doktora git.
Geçmiş olsun canım. Hayırdır sırt ağrısı neden oldu, ters bir hareket mi yaptın?
amin cnm amin...Allah razı olsun sizlerden.sizlerle azıcık kafam rahatliyor
amin aminnn hepimizin ki zamaninda saglikla gelsin ins
dualarimiz o miniK GUCLU Prensinle annesi.hic hastalik gormemise dönecek kucagina sapasaglam saglikla gelecek ins cnm
cnm.nasil bir sanci..takip et..kasilmalar sancilarla birlesirse acikliga sebebiyet verebilirmis kontrole gitmekte fayda var.bir ilac veriolar kasilmalar yumusuyo cnm
git cnm git sirt agrilarida bacak agrilarida olacak artik ee dogum yaklasio..ama karnindaki miniginede baktirirsin.haberr ver emi..
Haftasını hatırlamıyorum canım ama filiz arkadaşımızdan sonra yaptı. Tam nickini bulup postuna bakmak lazım. Dün akşam online idi ama yazmadı hiç.
senın eşin ne iş yapıyor desene bızım kı gıbı oda elıyle yapacak
benim kocam yatak ve başlık yapıyo canım sitelerde..
amcası baza yapıyo..
bizim dükkanda mobilya kapıda yapılıyo
dün yatağımızı yapmış ama o kadar kalın ki park yatağı alt kademeye indirdiğimiz zaman kullanabilirz sadece yoksa ilk kademede olsa bebiş düşer Allah korusun..
pazar günü beraber dükkana gidip yeniden yatak yapcaz miniğimize
ozaman benım eşim kesın tanıyordur eşimlerde orda fabrıkaya yer kıralıyorlar uzun süre orda calışıyorlar malzeme cıkarıyorlar
evet bendede öyle oluyor dönmeleri ve gerilmeleri var bende cuma günü gidecem doktora benimkide haftasına göre biraz önde gidiyo kilosuvalla benimde eşiminde çocuklugu sakinmiş ne kadarda benziyoruz sana cuma gelişmeleri yazarım
benim ki de erkek ama kaburgayı çoktan keşfetti şimdilerde oyun alanı o sol kaburgamı esnetip duruyor büyüdükçe sizinkilerde ulaşır kaburganıza :) bide doğum pozisyonu almış oğlum ondanda emin olduk ayaklarıyla kaburgamı esnettiğine
canım şimdi 29/01/2014 yaptıgım bır tatlıl sonucu tansıyonum yukseldıgınde yatmıştım hastenede o gun ılk aldıkları ıdrarda proteın negatıf yazıyor 1 ay olmuş sımdı pozıtıf olmuş olabılırmı ayy korkmaya başladım zaten ben sürekli tansıyonumu ölçüyorum en yuksek 14/9+ cıkıyor sende proteın kaçağı olabılırmı
canım benım gözün aydın resımlerını eklersın artık
valla benım raporda hıc aktarabılır falan yazmıyor bısey anlamadım ben bu rapordan 25,02,2014 den demıs )analık calısır doğum oncesı ) tarihin de demiş sonrası boşluk tarıh falan yazmıyor
Nasil oldun tatlim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?