2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
evet canım haklısın benim de aşağıda duruyor

benimkinin uykusu ağırmış doktor dedi bugün. deliksiz uyuyacak şanslısın uyuyunca uyandırmakta zorlanacak gibisin dedi.bir de kızlara nazik derler bizim bebiş beyler çok kibar maşallah. saldırgan değiller :)

kızlar ben sol tarafıma yatamıyorum
azıcık yatsam bile rahatsız oluyorum nefes alamıyorum sanki
yine sağa dönüyorumm
hafifçe solda kalıyorum ama ıhıh olmuyorr
sıkıntı olmaz inşallah

bende nefes sıkıntısı yok ama sola dönük şekilde uykuya dalamıyorum..
hep sağ tarafta uykuya dalıyorum ama uyandığımda ya soluma dönük yada sırt üstü bi şekilde buluyorum kendimi..

Canım bilgin varmı illah 37.haftayı doldurmamızmı gerekiyor mesela 36 da falan raporu bozdurabiliyormuyuz?Gerçi bende cumartesi alıcam o zaman detaylıca sorarım doktoruma ama belki sen biliyorsundur

canım şimdi 29/01/2014 yaptıgım bır tatlıl sonucu tansıyonum yukseldıgınde yatmıştım hastenede o gun ılk aldıkları ıdrarda proteın negatıf yazıyor 1 ay olmuş sımdı pozıtıf olmuş olabılırmı ayy korkmaya başladım zaten ben sürekli tansıyonumu ölçüyorum en yuksek 14/9+ cıkıyor sende proteın kaçağı olabılırmı

canım benım gözün aydın resımlerını eklersın artık

bi gelsinde eklerim tabi kiii
sonunda kocamda bebiş odası için çizim falan yaptı kesime gidecek malzemeler..

Canım bilgin varmı illah 37.haftayı doldurmamızmı gerekiyor mesela 36 da falan raporu bozdurabiliyormuyuz?Gerçi bende cumartesi alıcam o zaman detaylıca sorarım doktoruma ama belki sen biliyorsundur

evet canım bozabiliyorsun...drum kendini kötü hissettiğinde dayanamayacağın duruma gelince 35-36 ne zaman istersen bozarız dedi

evet canım haklısın benim de aşağıda duruyor
benim ki de erkek ama kaburgayı çoktan keşfetti şimdilerde oyun alanı o sol kaburgamı esnetip duruyor büyüdükçe sizinkilerde ulaşır kaburganıza :) bide doğum pozisyonu almış oğlum ondanda emin olduk ayaklarıyla kaburgamı esnettiğine

evet bendede öyle oluyor dönmeleri ve gerilmeleri var bende cuma günü gidecem doktora benimkide haftasına göre biraz önde gidiyo kilosu valla benimde eşiminde çocuklugu sakinmiş ne kadarda benziyoruzsana cuma gelişmeleri yazarım

Haftasını hatırlamıyorum canım ama filiz arkadaşımızdan sonra yaptı. Tam nickini bulup postuna bakmak lazım. Dün akşam online idi ama yazmadı hiç.

Ben 26.haftada yaptim benden iki uc hafta sonra yapti sanirim

senın eşin ne iş yapıyor desene bızım kı gıbı oda elıyle yapacak

benim kocam yatak ve başlık yapıyo canım sitelerde..
amcası baza yapıyo..
bizim dükkanda mobilya kapıda yapılıyo
dün yatağımızı yapmış ama o kadar kalın ki park yatağı alt kademeye indirdiğimiz zaman kullanabilirz sadece yoksa ilk kademede olsa bebiş düşer Allah korusun..
pazar günü beraber dükkana gidip yeniden yatak yapcaz miniğimize

ozaman benım eşim kesın tanıyordur eşimlerde orda fabrıkaya yer kıralıyorlar uzun süre orda calışıyorlar malzeme cıkarıyorlar

tabsiyonu yüksek olan arkadaşlar idrar tahlillerinizi sık sık yaptırın Allah korusun gebelik zehirlenmesinin belirtisiymış benim çok yakın tanıdığımın tansiyonu sürekli yükseliyordu en son bir ay önceden bebeğini aldılar

inşallah hayırlı haberlerle gelirsin.inşallah sakin bebiş olurlar benimki 5 aylıkken bakıcıya gidecek birde kendim dışındaki insanlara da alıştırmam lazım. yazın kısmetse kademeli olarak başkalarınada alıştırmayı deneyeceğim ki bakıcıda sıkıntı yaşamasın çocuk birden

benimki ya yan duruyor ya ters duruyor. ayaklarını aşağıda ve yanda hissediyorum. dün ayakları aşağıdaydı mesela kasığıma vuruyordu. bugünse yan duruşta yine

veeee nihayet ben de izinliyim artık haftanın bitmesini bile bekleyemedim:) sabah 8 den beridir uğraşıyorum bu izin için. 9 da randevum vardı. 9 a 5 kala hemşire doğumhaneden tansiyon ölçümiü yaptırmalısın dedi. ben muayene olmayacağım sadece izin alacağım dedim olsun yine de yukarı çıkman gerek dedi. çıktım ordaki hemşireler de 32 haftalık olmuşsun git karnını doyur nst ye gireceksin dediler. ben aynı şeyi onlara da dedim, olsun doktor bize kızar dediler. gittim atıştırdım çıktım doğumhaneye ama bizim kız hareketli olunca bir türlü kalp sesini alamadılar ebe geldi taktı bandı ama bizim kız hop hop ederken yarıda kaydırmış cihazı hobaaaa yeni baştan aldılar herşeyi derken 10 buçukta doktorun yanına gidebildim. ordan çıktım milli eğitim derken nihayet evimdeyim bizim kız bana çekmiş okula gitmeyeceği için çok mutlu iki gündür kop kop kop yapıyor içerde

Canım korkma hemen zaten korkulacak bi durum değil hem negatif yazıyor demek ki sende sadece tansiyon var doktor şüphelenseydi 24 saatte bir idrar tahlili isterdi.benimde proteinde Trace yazıyordu eşimin kardeşi Gatada okuyor doktoruma ulaşamadım ona sordum normal bir sorun yok çok az miktarda çıkabilir gebelerde dedi.İnsan tedirğin oluyor ama herşey Allah'tan.Allah hayırlısı ne ise onu nasip etsin.Sende sadece gebelik tansiyonu var.Sen meleğini düşün korkma hiç bak 12 güncük kalmış ne güzel

Son düzenleme:
valla benım raporda hıc aktarabılır falan yazmıyor bısey anlamadım ben bu rapordan 25,02,2014 den demıs )analık calısır doğum oncesı ) tarihin de demiş sonrası boşluk tarıh falan yazmıyor

32+0 da çalışabilir raporu aldıktan sonra 37+0 a kadar çalışma hakkın var ama bu arada raporu bozmak istersen örneğin 34+0 da bozabiliyorsun yani 34+0 da bozduğun zaman doğum sonrasına 2 hafta eklenmiş oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…