kızlar ben sol tarafıma yatamıyorum
azıcık yatsam bile rahatsız oluyorum nefes alamıyorum sanki
yine sağa dönüyorumm
hafifçe solda kalıyorum ama ıhıh olmuyorr
sıkıntı olmaz inşallah
Canım bilgin varmı illah 37.haftayı doldurmamızmı gerekiyor mesela 36 da falan raporu bozdurabiliyormuyuz?Gerçi bende cumartesi alıcam o zaman detaylıca sorarım doktoruma ama belki sen biliyorsundur
doktorum sırt üstü yatmadığın sürece problem olmaz önermiyoruz sırt üstü yatmayı demişti. genelde solu önerirler ama kafası sağ taraftaydı en son gittiğimde sağa da yatabilirsin problem olmaz demişti bilgin olsun canım.
TEŞEKKÜR ederimm,içim rahatladı
neler etsemde yatamıyorum maks. 5 dk sonrasında kendimi yine sağa dönük yatar halde buluyorum.
hoş sağda da uzun soluklu yatmıyorum bin tane pozisyon değiştiriyorumdur tüm gece boyuncaa
tünaydın hatunlaaarrrr
ayyyy bebek şekerimiz ve kapı süsümüz kargoya verilmiş heyecan yaptımmmmm
doğum yapan arkadaşımıza maşallah inşallah en kısa zamanda sağlıkla evlerine dönerler..
hastanede olan arkadaşlarımızdan yeni bi haber yok sanırım bakındım ama göremedim..
canım gözün aydın. herşeyinizi güle güle kullanın. foto beklerizbi gelsinde eklerim tabi kiii
sonunda kocamda bebiş odası için çizim falan yaptı kesime gidecek malzemeler..
amanın, senin oğluşunun uykusu ağırmışbizim bebiş bey bizi sabah sabah korkuttu. dün nasıl olduysa deliksiz uyumuşum. yatmadan önce su içmeme rağmen başımı yastığa koyduğum gibi uyumuşum tuvalete bile kalkmadan. sabah kalktım bebiş hareket etmiyor. kahvaltı yaptım yine tık yok müzik dinletiyorum, okşuyorum, sesleniyorum tık yok en son reçel yedim az sol yana yattım yine tık yok. ağlamaya başladım eşim kolumdan tuttu apar topar doktora gittik ama nasıl ağlıyorum çünkü en hareketsiz olduğu dönemde bile karnımı okşayınca dokunma hareketi oluyordu. doktor sağolsun hemen ultrasonda baktı. bizimki mışıl mışıl uyuyor. 3 hafta öndeydi ancak haftasıyla uyumlu hale gelmiş şükürler olsun. sadece kafası 10 günlük büyük o da genetik olabilir dedi beyinle ilgili problem görünmüyor dedi. koca kafalım benim yerim onu. erkek adamın kafası küçük olur mu hiç :). ama benim içim hala rahat değildi. renkli ultrasona gönderdi.kordon kan akışına falan baktı. radyologta kafası büyük bunun dedi :) dedim bebişimin kafasını karıştırmayın. kafası büyük olanlar zeki olurmuş zira tanıdığım tüm koca kafalılar çok zeki dedim. (eşimlede akşam onu konuştuk. kafası büyük olan öğrencilerinin çok zeki olduğunu söyledi bir düşündüm çevremde öğrencilerimde gerçekten öyle olduğunu farkettim. akrabalardaki çok zeki olanların hepsinin kafasının büyük olduğunu farkettik) . sağlıklı olsun, kaderi güzel olsunda yeter dedik sonra.
şükür bebeğim iyiymiş. karın çevresi zayıflamış kilosu şimdi tam haftasıyla uyumlu çıktı maşallah 1600 çıktı. geçen hafta 2 kilo 30 gr dı. 1 haftadır sıkı diyet yapıyorum .tartıda kilo almış göstermiyor. 66,4te hep. sağ salim çıksalardı bir annelik gerçekten stresli işmiş.
hadi gözün aydın. artık tatilin tadını çıkar annesi, çok keyifli gerçekten evde olmakveeee nihayet ben de izinliyim artık haftanın bitmesini bile bekleyemedim:) sabah 8 den beridir uğraşıyorum bu izin için. 9 da randevum vardı. 9 a 5 kala hemşire doğumhaneden tansiyon ölçümiü yaptırmalısın dedi. ben muayene olmayacağım sadece izin alacağım dedim olsun yine de yukarı çıkman gerek dedi. çıktım ordaki hemşireler de 32 haftalık olmuşsun git karnını doyur nst ye gireceksin dediler. ben aynı şeyi onlara da dedim, olsun doktor bize kızar dediler. gittim atıştırdım çıktım doğumhaneye ama bizim kız hareketli olunca bir türlü kalp sesini alamadılarebe geldi taktı bandı ama bizim kız hop hop ederken yarıda kaydırmış cihazı hobaaaa yeni baştan aldılar herşeyi derken 10 buçukta doktorun yanına gidebildim. ordan çıktım milli eğitim derken nihayet evimdeyim bizim kız bana çekmiş okula gitmeyeceği için çok mutlu iki gündür kop kop kop yapıyor içerde
canım çok geçmiş olsun. İnşallah zamanında sağlıkla gelsinlerSlm kizlar soran herkese cok tesekkurler.
Sancim gecti yatinca iyiyim simdi allaha sukur.disimde dolgumun kenari catlamis yemek yedimmi fena agri yapiyo 1 2 saate geciyo.idare etcem artik.hayirlisiyla su 1 ayida atlatsak saglikla dunyaya gelse bebislerimiz.rabbim tum annelere ve bebislerine saglik ve hayirli dogumlar nasip etsin
Verdi canim..once 1 nisan dedi sonra yok dalga gecerler sevmedim dediikinci doğum yapan arkadaşimizi bende hatırlayamadım, inşallah bebeği iyidir, sağlıklıdır...
benimde sağ tarafta bir ağrım var bademcik şişliği ve çenemde ağrı yapıo, arada kulağıma vuruo ama allahtan dayanılır bazen azalıyor bazen artıo
esmer benimde çok sırt ağrım oluyor, kaburgalarım ayrılıyor gibi ama ben bütün aile fertlerine aayrı ayrı masaj yaptırıorum çok ii geliyorr
maşallah bebeğine, bol bol dinlen tatilinde eksiklerini tamamla, hayırlısı olsun bende bir dahaki kontrolde doğum şeklimi kararlaştıracam, kesin bir tarih verdi mi :) geri sayım için :)
maşallahh, hayırlı olsunnn, tez vakitte küvezdende çıkar inşallah ailesi le evine döner :)
allah büyük bütün bu zamanları arkanda nırakacaksın, bebeğinle evine gideceğin vakitte gelecek inşallah sağlıcakla
inşallah yalancı sancıdır, şimdi nasılsın
çok şükür canım inşallah bebeğin biraz daha sabreder, siz iyi olun arada nasıl oldugunu yaz iyi olduğunu bilelim yeter :)
tatlım benimde erkek karnımın ortasında yanlardan öne doğru ayagını gezdirio yan taraflarım çok acıo, bazen hareketler belirgin, bazende çok sakin :) tekme olarak değil ama bir sağ da bir sola hissediyorum bişeyini belirginleştirio neresi olduğun tam anlayamıyorum :)
hoşgeldin tatlım hayırlı doğumlar...
tatlım ev işi yapmakta çok yoruyor dikkat et, birde artık doğumlarımız yaklaştı allah korusun grip felan olmayalım benim en büyük korkum doğum zamanına yakın hastalanmak
bizim bebiş bey bizi sabah sabah korkuttu. dün nasıl olduysa deliksiz uyumuşum. yatmadan önce su içmeme rağmen başımı yastığa koyduğum gibi uyumuşum tuvalete bile kalkmadan. sabah kalktım bebiş hareket etmiyor. kahvaltı yaptım yine tık yok müzik dinletiyorum, okşuyorum, sesleniyorum tık yok en son reçel yedim az sol yana yattım yine tık yok. ağlamaya başladım eşim kolumdan tuttu apar topar doktora gittik ama nasıl ağlıyorum çünkü en hareketsiz olduğu dönemde bile karnımı okşayınca dokunma hareketi oluyordu. doktor sağolsun hemen ultrasonda baktı. bizimki mışıl mışıl uyuyor. 3 hafta öndeydi ancak haftasıyla uyumlu hale gelmiş şükürler olsun. sadece kafası 10 günlük büyük o da genetik olabilir dedi beyinle ilgili problem görünmüyor dedi. koca kafalım benim yerim onu. erkek adamın kafası küçük olur mu hiç :). ama benim içim hala rahat değildi. renkli ultrasona gönderdi.kordon kan akışına falan baktı. radyologta kafası büyük bunun dedi :) dedim bebişimin kafasını karıştırmayın. kafası büyük olanlar zeki olurmuş zira tanıdığım tüm koca kafalılar çok zeki dedim. (eşimlede akşam onu konuştuk. kafası büyük olan öğrencilerinin çok zeki olduğunu söyledi bir düşündüm çevremde öğrencilerimde gerçekten öyle olduğunu farkettim. akrabalardaki çok zeki olanların hepsinin kafasının büyük olduğunu farkettik) . sağlıklı olsun, kaderi güzel olsunda yeter dedik sonra.
şükür bebeğim iyiymiş. karın çevresi zayıflamış kilosu şimdi tam haftasıyla uyumlu çıktı maşallah 1600 çıktı. geçen hafta 2 kilo 30 gr dı. 1 haftadır sıkı diyet yapıyorum .tartıda kilo almış göstermiyor. 66,4te hep. sağ salim çıksalardı bir annelik gerçekten stresli işmiş.
benimkindede aynen "gebelik haftası 32 olan hastanın 37.haftaya kadar çalışması uygundur.37.haftadan sonra doğum yapana kadar istirahatlidir" demiş sonuna tarih atmış.
37 de tekrar doğum önü izni için yazı almam lazım
bende aldım raporumu 37. haftaya kadar çalışabilir yazıyor. sanırım genel olarak öyle deniyor. istediğim zamanda bozdurabileceğimi söylediler. yani istediğim zaman izine ayrılabilirim tekrar çalışamaz raporumu alınca.
yanlış yazdın sanırım 2600 yazacaktın canım benım arkadaşımın bebegınınde kafası buyuktu gelısımını cok erken tamamladı dıye bıde kızın sancıları vardı 35. haftada doğum yaptı maşallah cok yakışıklı bı oglu var...
bizim bebiş bey bizi sabah sabah korkuttu. dün nasıl olduysa deliksiz uyumuşum. yatmadan önce su içmeme rağmen başımı yastığa koyduğum gibi uyumuşum tuvalete bile kalkmadan. sabah kalktım bebiş hareket etmiyor. kahvaltı yaptım yine tık yok müzik dinletiyorum, okşuyorum, sesleniyorum tık yok en son reçel yedim az sol yana yattım yine tık yok. ağlamaya başladım eşim kolumdan tuttu apar topar doktora gittik ama nasıl ağlıyorum çünkü en hareketsiz olduğu dönemde bile karnımı okşayınca dokunma hareketi oluyordu. doktor sağolsun hemen ultrasonda baktı. bizimki mışıl mışıl uyuyor. 3 hafta öndeydi ancak haftasıyla uyumlu hale gelmiş şükürler olsun. sadece kafası 10 günlük büyük o da genetik olabilir dedi beyinle ilgili problem görünmüyor dedi. koca kafalım benim yerim onu. erkek adamın kafası küçük olur mu hiç :). ama benim içim hala rahat değildi. renkli ultrasona gönderdi.kordon kan akışına falan baktı. radyologta kafası büyük bunun dedi :) dedim bebişimin kafasını karıştırmayın. kafası büyük olanlar zeki olurmuş zira tanıdığım tüm koca kafalılar çok zeki dedim. (eşimlede akşam onu konuştuk. kafası büyük olan öğrencilerinin çok zeki olduğunu söyledi bir düşündüm çevremde öğrencilerimde gerçekten öyle olduğunu farkettim. akrabalardaki çok zeki olanların hepsinin kafasının büyük olduğunu farkettik) . sağlıklı olsun, kaderi güzel olsunda yeter dedik sonra.
canım gözün aydın. herşeyinizi güle güle kullanın. foto bekleriz
amanın, senin oğluşunun uykusu ağırmışstresli iş valla
hadi gözün aydın. artık tatilin tadını çıkar annesi, çok keyifli gerçekten evde olmak
canım çok geçmiş olsun. İnşallah zamanında sağlıkla gelsinler
Kizlar 32 de rapor aliyoruz calisabilir diye evt ama 37 ye kadsr çalışacağız diye bir sey yok.
ben 32 de calisabilir raporunu aldim... 35 te de ikinci raporu aldim ve dogum iznime 35 te ayrilmis oldum.
Yuce rabbim senin ve bebeginin yuznu guldursun ins canim bir an once saglikli bir sekilde kavusuraunuz umarim dualarimiz sizinle
Hayırlı olsunn tatlım.
İnşallah hemencecik toparlanır sende alırsın mis kokulunu kucağına.
ınsallahhh dualarımızdasınız kac kılo dogdu pekı canım boyu posu ne kadar sezeryanda kalacak bellımı
hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün, dualarımız seninle ve bebeğinle
rabbim yardımcınız olsun canım benim inşallah sağlıkla kucağında yavrun çıkarsınız hastaneden..
aksine canım benim hiç kokmuyor.. artı en iyi mikrop kırıcı sirke.. hemde sünnet.. ben her çamaşıra koyuyorum yumuşatıcının içine bulaşık makinasınında parlatıcı gözüne çok farkediyor..
valla canım birmakstan malzemeleri alıcam herşey var zaten sonrada silikon tabancasıyla başlayacam işe.. maaşı bekliyorum direk banka havalesi yapılıyor kartla falan ödeme yok..
çok geçmiş olsun,sen boşver milleti,bebişinle siz iyi olun
canım benim yaa,inşallah çabucak kucağına alırsın,evine gidersin bebişinle,haberdar et bizi de merak ederiz
sana da çok geçmiş olsun,iyi ki eşin doktormuş halletmişsiniz,son olsun
uni baby'nin tüm ıslak mendilleri 8 liraydı
hepinize hayırlı cumalar kızlar yarın temızlıkçi kadın geliyor bana dün mobılyamız kuruldu kıyafetler yıkandı bır tek utulenmesı kaldı kadın 2 gün gelecek temızliğe o gidince işler bıtınce kızlar utuye gelecek yerleşek hastane cantamıza kadar bırde yarın doktora gidiyorum tansıyon ıcın :18:aaa kızlar dün lcw gittim arkadaşım kızının doğum gunu var elbise aldım kadının biri benım gördü kızım sen doğuracaksın demezmı bende teyze allah korosun dedim daha 33 haftalık karnın aşşağı ınmış dedi bende hiç yukarı cıkmadıkı dedim
kuzum hayırlısıyla gıt gel allahın ıznıyle bırsey olmaz hadı gözün aydın hem ızın başlıyor hem aılene kavusuyorsun değme keyfıne senın bol bol dinlen ye iç rahatla hasret gıder darısı bıze artık kocaman öptüm
oh oh maşallah ayy bende zemzem suyuyla hurma koyacağım iyiki bu yazıyı gördüm bırde meryem anamızın elı var bende Eki Görüntüle 966680 suya koyuyorsun doğuma gidince bende yakın zamanda hazırlayacağım ayy az kaldı
canım artık normal ara ara bunları yaşamak bol bol uzan dınlen kımseyıde takma milletin ağzı torba değilki büzesin konusuyorlar ışte
canım benım hayırlı olsun sağlıkla büyüt yavrunu ınsallah allahın ıznıyle bırsey olmaz rabbım hemen kucağına almanı nasıp etsin
hayırlısı olsun canım sağlıkla sıhhatle inşallah evinize dönersiniz bebişinizle. Dualarımız seninle ve bebeğinle. Bak burada 26.haftada doğum yapan arkadaşımız vardı bak bebeği iyi çok şükür inşallah iyi olacak seninde bebeğin. Problemlerin neydi?
günaydın kızlar...
bazı yaratıklar insan görünümünde oluyor...duymamazlıktan gelmek en iyisi...gidip ağzını kapatamazsın ama kendi kulaklarını tıkayabilirsin...
güle güle git gel canım...sağlıklı sıhhatli bir yolculuk olsun...
geçmiş olsun...keşke sancılarının sebebini de bulsalardı...görümcelerinden kaynaklanıyor olabilirmi...onları ameliyatla hayatından alsalar belki hiç sıkıntın kalmaz...senin görümcelerine karşı bir muhtaçlığın var mı...yani geçiminiz için yardımcımı oluyorlar yoksa eşinin kardeşleri diye mi saygı duyuyorsun...onların sana neler hissetirdiğini söyle...çok sinir bozucular...sanki bazı insanların böyle sinir bozmak için bir görevleri varmış gibi istikrarlı bir biçimde bu yolda çalışmalarına son hız devam ediyorlar...mutsuz insanlar başka insanların mutluluğunu istemezler...
gözün aydın vede geçmiş olsun canım benim... allah analı babalı büyütsün...sağlık olsun,mutluluk olsun inşallah...Allah sana ve eşine bağışlasın meleğini...
biz ağırlaşınca zaman da ağır geçmeye başladı...bulantı bendede başladı ama henüz kusmadım... eğilince bile midem ağzıma geliyor...
sirke , aksine koku bile alır...tabi sirkeleyip bırakmıycan durulaman lazım...bildiğim en iyi mikrop öldürücü şey sirke...
Cnm primanin mega paketleri 3 numaradan sonra basliyor diye biliyorum benGecmis olsn tatlim!
İsin bitince de bana gel yorgunluk kahvesi icelim :)
Evet cnm!
Demekki terslemiyorsun surekli bik bik konusuyor
İyi bir boz da kapatsin cenesini
Uzatmalara oynuyorsunuz yani :)
Allahim manyak ruh hastalariyla karsilastirmasin
Mumkun oldugunca gorusme cnm
Hemoglobinin kac cnm igne oluyorsun?
Kolaycacik dogurursun ne guzel :)
Bizim yavrular simdiden diyetteler teyzesi sekerden dolayi
İyi yolculuklar tatlim
Aklina neden kotu seyler getiriyorsunki?
Bizim hatun pilates topu bile koymus :)
Normal dusunuyirsun sanirim
Maasallah cnm benimki de doner ins :
mega paket 28 iraydı.
cnm dualarım seninle! yaşama ihtimali artık daha yüksektir. Allah esirgesin minik bebeğini!
geçmiş olsun cnm. bol bol nane limon iç hem gribe hem mide bulantılarına iyi gelir. geçenlerde ben de grip oldum nane limon iyi geldi.
ben de artık yattığım yerden çok zor kalkıyorum iyice ağırlaştık.
ben lahananın havuçla birlikle çiğden salatasını yapıyorum. bol limon zeytinyağı ve nane ile. aklınızda bulunsun ben haşlanınca yiyemiyorum ama bağırsaklar için çok faydalı bi sebze!aklınızda bulunsun:)
canım allah analı babalı büyütsün allahın izni ile merak etme hiç bişeyciği olmaz inş.rabbim sizi korusun...
Gözün aydın canım,Allah analı babalı büyütsün.Aklına hiç kötü şeyler getirme,daha önceki haftalarda doğan küçük bebekler bile yaşama tutunuyorlar.Allah bebeğine de size de şifalar versin,en kısa zamanda sağlıkla mutlulukla kavuşun inşallah :)
Canım geçmiş olsun Allah kavuştursun meleğine.Allah'ın izniyle bişeycik olmaz çok küçük değil meleğin ben 23 haftalık doğan bebek bile tanıyorum.Yeter ki Allah ömür vermiş olsun.
Sizlere de günaydın kızlar
Güzel bir gün olsun.Cuma en sevdiğim gün her ne kadar cumartesileri çalışıyor olsam da okuldan kalma bir durum sanırım
Artık yavaş yavaş ağırlaştığımı hissediyorum gündüzleri değil de özellikle akşam tyemekten sonra yürümek yada ayakta kalmak tam bir işkence olmaya başladı.Şu 2-2,5 ayıda hayırlısıyla atlatmayı nasip etsinde Allah'ım zorluklara razıyım
Gozunaydin cnm Allah analiz babali buyutsun sorunsuz bir şekilde toparlar insallah sagsalim evinize götürürsunuz
Günaydın, hayırlı cumalar:107:
Geçmiş olsun canım. Sancı çıkmadı ise, ağrılarının nedeni ne imiş?
Güzel haberlerle gel canım. Desene hafta sonu çok güzel geçecek, şimdiden hayırlı olsun alacaklarınız:107:
Hem gözün aydın hem geçmiş olsun canım. Rabbim sana da bebeğine güç&kuvvet versin, tez vakitte sizi kavuştursun inşallah
İyiyiz, seni merak ettik. Senin de keyfin yerindedir inşallah:107:
Allah kavuştursun canım. Ama en geç doğuma tekrar gelecek zaten değil mi?
Benim annemin de bir ayağı burada. 2 hafta sonra tekrar gelecek, eşim Ankara'da olacağından bir süre yalnız kalacağız. Sonra Adana'ya dönüp, mart sonu gelip doğumdan sonra da kalacak inşallah. O yanımda olunca ben de korkmuyorum, rabbim başımızdan eksik etmesin meleklerimizi:107:
canım bebeğin hayırlı uğurlu olsun inşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur
Canim gozun aydinnnn cok gecmis olsunnn dualarim seninle rabbim yardimcin olsun en kisa zamanda alirsin insaallah kucagina hic korkma 23 -24 hafta dogan bebekler bile var ki senin ki masaallah en kisa zamanda toparlanir.. Tekrardan gozun aydin
Gunaydin kizlar. Bugun annecigim gidiyo, cok alismisim. Hic uyuyamadim gece, sanirim huzursuzlugum kizimi da etkiledi ki o da hic uyumadi.
Arkadasim gozun aydin. İnsallah bebegin kendini toparlar en kisa zamanda sagligina kavusur. Dualarim seninle ve bebeginle
Biz de seni merak ettik. İyiyiz valla, senin de iyi olmana sevindik kizimla
Hmmm, weweel iyidir. Gule gule kullanin. Ben de braun ya da weewel arasinda kararsizdim, hepten kararsiz kaldim simdi :)
yok canım 1600 karın çevresi zayıfladığı için kilosu düşmüş. haftayla uyumlu hale gelmiş. kilosu düştüğü için renkli ultrasona gönderdi. kordon kan akışında bir sorun görülmedi. suyunda falanda sorun yok. ani şeker yükselmelerimden dolayı diyetteyim sanırım o nedenle. fazla kilolu olunca ciğer gelişimini falan geç tamamlarmış. doğuncada solunum problemi yaşayabilirmiş. . şuan kafası 10 günlük büyük diğer ölçümleri 3-4 günlük büyük. bizimkide çok farklı bir bebek teyzesi.yüz hatlarına saçlarına falan hayran kaldı doktor. kimseye benzetemedik. öyle farklı bir çocuk maşallah. burnu falan maşallah çok güzel, gözler kocaman. bizim eşimle gözlerimiz büyük değildir mesela burnumuzda büyüktür. bize benzememiş. doktor nazar değdirecek diye korktum. yeter bu kadar demesem akşama kadar 4 boyutluyla bakacaktı. kayınbabam çok yakışıklı bir adam. gözleri yeşil falan. sanırım dedeye benzemiş. gözleride renkliyse tam dedecik olur
maşallahh anladım demekkı kılosuda dusebılıyormus daha cok ogrenıcem :) sağlıklı olsunda canımm herseyden onemlı sağlıklı olması sen sezeryan mı ıstıyordun
Selam kızlar ben Mayıs annesiyim ama sezeryan olacağı için Nisan annesiyim. Dün doktor kontrolum vardı. Bebeğin suyu fazla erken doğum riskin var dedi. Bebeğim 1650 şuanda insaallah 34-35i buluruz dedi doktor. Ay çok korkuyorum yatıyorum. Dizinde benim gibi olan var mı merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?