2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Slm kizlar soran herkese cok tesekkurler.
Sancim gecti yatinca iyiyim simdi allaha sukur.disimde dolgumun kenari catlamis yemek yedimmi fena agri yapiyo 1 2 saate geciyo.idare etcem artik.hayirlisiyla su 1 ayida atlatsak saglikla dunyaya gelse bebislerimiz.rabbim tum annelere ve bebislerine saglik ve hayirli dogumlar nasip etsin

kızlar ben sol tarafıma yatamıyorum
azıcık yatsam bile rahatsız oluyorum nefes alamıyorum sanki
yine sağa dönüyorumm
hafifçe solda kalıyorum ama ıhıh olmuyorr
sıkıntı olmaz inşallah

doktorum sırt üstü yatmadığın sürece problem olmaz önermiyoruz sırt üstü yatmayı demişti. genelde solu önerirler ama kafası sağ taraftaydı en son gittiğimde sağa da yatabilirsin problem olmaz demişti bilgin olsun canım.

Canım bilgin varmı illah 37.haftayı doldurmamızmı gerekiyor mesela 36 da falan raporu bozdurabiliyormuyuz?Gerçi bende cumartesi alıcam o zaman detaylıca sorarım doktoruma ama belki sen biliyorsundur

bende aldım raporumu 37. haftaya kadar çalışabilir yazıyor. sanırım genel olarak öyle deniyor. istediğim zamanda bozdurabileceğimi söylediler. yani istediğim zaman izine ayrılabilirim tekrar çalışamaz raporumu alınca.

Kizlar bugün ince ince sancim oluyor uzaninca geçiyor öyle düzenli felan da değilde yinede korkuyor insan:18:
Daha dun Dr daydim nst felan sancim cikmadiydi

TEŞEKKÜR ederimm,içim rahatladı
neler etsemde yatamıyorum maks. 5 dk sonrasında kendimi yine sağa dönük yatar halde buluyorum.
hoş sağda da uzun soluklu yatmıyorum bin tane pozisyon değiştiriyorumdur tüm gece boyuncaa

bende sağa yatamıyorum mesela. nst de sağa döndürdü hemşire yarım dakika bile yatamadım sola döndüm. bebeğin yerleşimiyle de alakalı sanırım benim bebek sol tarafta hep. o nedenle sağa yatamıyorum. nasıl rahat hissediyorsan öyle yat. ben arada 1 dakika falan sırt üstüde yatıyorum çünkü sırtım dayanmıyor. benim şükür yatarken uyku problemim yok. başta vardı ama şimdi takmıyorum Allah korur bebeği diyorum nasıl rahat ediyorsam öyle yapıyorum çünkü ben rahat edemezsem bebişte rahat edemez

bi gelsinde eklerim tabi kiii
sonunda kocamda bebiş odası için çizim falan yaptı kesime gidecek malzemeler..
canım gözün aydın. herşeyinizi güle güle kullanın. foto bekleriz

amanın, senin oğluşunun uykusu ağırmış stresli iş valla

hadi gözün aydın. artık tatilin tadını çıkar annesi, çok keyifli gerçekten evde olmak
canım çok geçmiş olsun. İnşallah zamanında sağlıkla gelsinler

Verdi canim..once 1 nisan dedi sonra yok dalga gecerler sevmedim dedi

31 mart verdi sonra iste...ama bi dahaki gittigimde 28 mart mi istesem diyorum cumaya denk geliyo hafta sonnu bebegimle geciririmoyle oyoeste canim.sezeryanda da boyle gun seciliyormus

e tabi erken gelirse de hemen geoirsin aliriz dedi..

yanlış yazdın sanırım 2600 yazacaktın canım benım arkadaşımın bebegınınde kafası buyuktu gelısımını cok erken tamamladı dıye bıde kızın sancıları vardı 35. haftada doğum yaptı maşallah cok yakışıklı bı oglu var...

benım kınde 32 37 hıc hafta lafı gecmıyor tarıhte gecmıyor sadece aldığım tarıhı yazmışlar senınkıdemı kamu kurumu

Benim doktorum 32 den sonra calisir raporu aldigimda 37 ye kadar mecbur calisacagimi soyledi.o yuzden bende cesaret edemedim 32 de izine ayrildim
Demekki doktordan doktora degisiyo.cok sacma.yasa nasilsa her doktorun ayni sekilde uygulamasi gerekli.

yok canım 1600 karın çevresi zayıfladığı için kilosu düşmüş. haftayla uyumlu hale gelmiş. kilosu düştüğü için renkli ultrasona gönderdi. kordon kan akışında bir sorun görülmedi. suyunda falanda sorun yok. ani şeker yükselmelerimden dolayı diyetteyim sanırım o nedenle. fazla kilolu olunca ciğer gelişimini falan geç tamamlarmış. doğuncada solunum problemi yaşayabilirmiş. . şuan kafası 10 günlük büyük diğer ölçümleri 3-4 günlük büyük. bizimkide çok farklı bir bebek teyzesi.yüz hatlarına saçlarına falan hayran kaldı doktor. kimseye benzetemedik. öyle farklı bir çocuk maşallah. burnu falan maşallah çok güzel, gözler kocaman. bizim eşimle gözlerimiz büyük değildir mesela burnumuzda büyüktür. bize benzememiş. doktor nazar değdirecek diye korktum. yeter bu kadar demesem akşama kadar 4 boyutluyla bakacaktı. kayınbabam çok yakışıklı bir adam. gözleri yeşil falan. sanırım dedeye benzemiş. gözleride renkliyse tam dedecik olur.

maşallah bebişine canım korkutuyorlar arada bizi. Benimde 34.haftada radyolojide kordon kanına bakılacak buzamana kadar herşey güzeldi inşallah güzel ilerler.

uykusu oldukça ağır teyzesi. eller ağzında uyuyordu ultrasonda. keyfini bozmaya hiç niyeti yoktu :)

Kizlar 32 de rapor aliyoruz calisabilir diye evt ama 37 ye kadsr çalışacağız diye bir sey yok.

ben 32 de calisabilir raporunu aldim... 35 te de ikinci raporu aldim ve dogum iznime 35 te ayrilmis oldum.

Kizlar 32 de rapor aliyoruz calisabilir diye evt ama 37 ye kadsr çalışacağız diye bir sey yok.

ben 32 de calisabilir raporunu aldim... 35 te de ikinci raporu aldim ve dogum iznime 35 te ayrilmis oldum.

Valla gönül isterki 37ye kadar çalışabileyim ama yavaş yavaş zorlanma belirtileri başlıyor önceleri gündüzleri iyi olurdum akşama yorgunluk çıkardı şimdi sabahtan başlıyor ağrılar diyorum inşallah en azından martın sonuna kadar dayanabileyim 36.haftaya kadar Allah bbüyük inşallah çalışabilirim bebeğimle daha fazla vakit geçirebilirm doğum sonrası

Yuce rabbim senin ve bebeginin yuznu guldursun ins canim bir an once saglikli bir sekilde kavusuraunuz umarim dualarimiz sizinle

Hayırlı olsunn tatlım.
İnşallah hemencecik toparlanır sende alırsın mis kokulunu kucağına.

ınsallahhh dualarımızdasınız kac kılo dogdu pekı canım boyu posu ne kadar sezeryanda kalacak bellımı

hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün, dualarımız seninle ve bebeğinle

Cnm primanin mega paketleri 3 numaradan sonra basliyor diye biliyorum ben
Yeni doganlarda yok yani

Sivi deterjanlarda yumusaticiya gerek yok cnm
Granul sabunlarda gerek yanlis miyim?

Gecmis olsn cnm
Ne dangalaklar yahu Allah yardimcin olsun

Cnm ayva cekirdegi icin olcu falan yok degil mi?
5-6 cekirdek cesme suyundan 1/3 fincan 1-2 gun bekletsem yeterli olur mu?
Bir de ne zmn baslanacak kullanmaya?
Lansinoh krem de alayim mi?yoksa duruma gore ihtiyac hissedersem mi alayim?o zmn da gec mi olur?

Cnm maasallah Allah bagislasin

İyiyiz biz de seni yok yazdik devamsizliktan kalacaksin haberin olsun :)

Amiin sana da tatlim :)[/QUOTE]

canım allah analı babalı büyütsün allahın izni ile merak etme hiç bişeyciği olmaz inş.rabbim sizi korusun...

Gozunaydin cnm Allah analiz babali buyutsun sorunsuz bir şekilde toparlar insallah sagsalim evinize götürürsunuz

canım bebeğin hayırlı uğurlu olsun inşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur

Canim gozun aydinnnn cok gecmis olsunnn dualarim seninle rabbim yardimcin olsun en kisa zamanda alirsin insaallah kucagina hic korkma 23 -24 hafta dogan bebekler bile var ki senin ki masaallah en kisa zamanda toparlanir.. Tekrardan gozun aydin

Merhabalar hepinize teşekkür ederim.Uzun zamandan beri fırsat bulup yazamadım bir türlü.
Bugün 21. günümüz oğlum hala yoğun bakımda
Bağırsaklarında problem var diyorlar.Safralı kusuyor beslenmesini kesiyorlar.Şimdide kakasını yapamıyor.Doktorlar ameliyat diyor ama benim gönlüm razı değil küçücük bebek narkozu nasıl kaldıracakZaten minicik doğan bebeğim iyice küçücük kaldı.Rabbim yardımcımız olsun.
Uzun ve yorucu bir süreç olacak bizim için biliyorum ama inşallah bu sıkıntıların sonunda yüzümüzü güldürecek Rabbim.
Dua etmekten başka hiçbirşey gelmiyor elimizden.Kızlar sizde dua edin ne olur

Bana da hep aynı şeyi söylüyor doktorum ...suyum çok değil ama erken doğum riskim var bana da 34 ü bi görsek sonra olsa da sıkıntı olmaz diyor...ben de yatıp zaman geçiriyorum ...kaçıncı haftadasın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…