Selam kızlar ben Mayıs annesiyim ama sezeryan olacağı için Nisan annesiyim. Dün doktor kontrolum vardı. Bebeğin suyu fazla erken doğum riskin var dedi. Bebeğim 1650 şuanda insaallah 34-35i buluruz dedi doktor. Ay çok korkuyorum yatıyorum. Dizinde benim gibi olan var mı merak ediyorum.
Bana da hep aynı şeyi söylüyor doktorum ...suyum çok değil ama erken doğum riskim var bana da 34 ü bi görsek sonra olsa da sıkıntı olmaz diyor...ben de yatıp zaman geçiriyorum ...kaçıncı haftadasın ?
bana da 1-2 kere suyun fazla dendi ama erken doğum riski var denmedi. bunu bebek ağırlaşı hop erken doğar diye bir açıklaması varsa mümkün olduğu kadar uzanarak geçiririsin zamanını. yerçekimi doğumu hızlandıracaksa. bana suyun fazla e iyi dedi dr bebeğin çok yeri var. ben 2-3 kere bu kötümü dedim hayır sorun yok dedi. ama alttan muayne yapıldı normal kapalılıkta rahim dedi. sakin ol uzme kendini. olmazsa bir dr daha git.
illaki biliyolardır birbirlerini :)
biz karacakayadayız canım..
tabsiyonu yüksek olan arkadaşlar idrar tahlillerinizi sık sık yaptırın Allah korusun gebelik zehirlenmesinin belirtisiymış benim çok yakın tanıdığımın tansiyonu sürekli yükseliyordu en son bir ay önceden bebeğini aldılar
Canım korkma hemen zaten korkulacak bi durum değil hem negatif yazıyor demek ki sende sadece tansiyon var doktor şüphelenseydi 24 saatte bir idrar tahlili isterdi.benimde proteinde Trace yazıyordu eşimin kardeşi Gatada okuyor doktoruma ulaşamadım ona sordum normal bir sorun yok çok az miktarda çıkabilir gebelerde dedi.İnsan tedirğin oluyor ama herşey Allah'tan.Allah hayırlısı ne ise onu nasip etsin.Sende sadece gebelik tansiyonu var.Sen meleğini düşün korkma hiç bak 12 güncük kalmış ne güzel
Merhabalar hepinize teşekkür ederim.Uzun zamandan beri fırsat bulup yazamadım bir türlü.
Bugün 21. günümüz oğlum hala yoğun bakımda
Bağırsaklarında problem var diyorlar.Safralı kusuyor beslenmesini kesiyorlar.Şimdide kakasını yapamıyor.Doktorlar ameliyat diyor ama benim gönlüm razı değil küçücük bebek narkozu nasıl kaldıracakZaten minicik doğan bebeğim iyice küçücük kaldı.Rabbim yardımcımız olsun.
Uzun ve yorucu bir süreç olacak bizim için biliyorum ama inşallah bu sıkıntıların sonunda yüzümüzü güldürecek Rabbim.
Dua etmekten başka hiçbirşey gelmiyor elimizden.Kızlar sizde dua edin ne olur
Sırt ve bel ağrılarım şişkinlikten dolayımış =)
Son 2 ay da çok hızlı kilo aldım şu an toplamda 14 kilo almışım.
Artık zor taşıyorum sanki kendimi.
Bi arkadaşımız doğum yapmış...
Hayırlı olsun, umarım bebişleri iyidir.
Heyecan dorukta artık =)
Oldum bittim.temizlik yapmak artik cok fazla zorluyor.ole temizlik dediysemde ustun koru evi supurup silmek eziyet.oglumun odasi gelecek onu bekliyom.sonrasinda saglam bi temizlik yaptiracam.perdeler halilar yikanacak, koltuklar silinecek, banyonun kalebodurlari silinecek mutfak dolaplari offf daha dolap icler var ortuler sokulup yikanacak.hersey gozumde buyuyo😕
hurma ve zemzem geçiyor aralıklarla konuda
nedir ne yapmak nasıl yapmak gerekiyor bilgisi olan varmıdır ki :)
maşallahh ço güzel ilo alımın, inşallah canım sağ salim alacaksın bebeğini kucağınacanım ben suan 70 kılo olmuşum 64 hamiş kaldım yanı 6 kılo almışım zaten doktorda kılo sen değil bebek almış douguma kadarda alır ıyıce dedi 10 mart da hastaneye yatıyorum canım sunı sancı yada sezeryan olacak tansıyondan dolayı
canım tansıyonda hastanede yattıgım zaman 36 saat boyunca ıdrar aldılar subat basında ama preeklamsi yada albumın demedıler devetde yattım sonra kendı doktora gıttım alfamed dıye tansıyon ılacına başladı sürekli yaz dedı her kontrole gittiğimde yazıyorum mesela bıraz önce öltüm 135/86 cıktı yanı nerdeyse 14/9 oluyor ılaç kullandıgım halde ama kendı doktorum ıdrar bakmadı bana olmazsa bu gidişimde sorayım bana sadece yuksek tansıyon deyıp ılaç verdıler kaçak olsaydı eğer hastanede yattıgımda anlamazlarmıydı acaba
merak etme tatlım sen kendne dikkat et, ihmal etme bebeğini ve kendini bişe olmaz allahın zni ile 36 37 yi bile rahatlıkla görürsünSelam kızlar ben Mayıs annesiyim ama sezeryan olacağı için Nisan annesiyim. Dün doktor kontrolum vardı. Bebeğin suyu fazla erken doğum riskin var dedi. Bebeğim 1650 şuanda insaallah 34-35i buluruz dedi doktor. Ay çok korkuyorum yatıyorum. Dizinde benim gibi olan var mı merak ediyorum.
hadi gözün aydın geri sayımın başladı :) bakalım benim tarih ne olacak heyecanla bekliyorumm :)Verdi canim..once 1 nisan dedi sonra yok dalga gecerler sevmedim dedi
31 mart verdi sonra iste...ama bi dahaki gittigimde 28 mart mi istesem diyorum cumaya denk geliyo hafta sonnu bebegimle geciririmoyle oyoeste canim.sezeryanda da boyle gun seciliyormus
e tabi erken gelirse de hemen geoirsin aliriz dedi..
Cnm primanin mega paketleri 3 numaradan sonra basliyor diye biliyorum ben
Yeni doganlarda yok yani
Sivi deterjanlarda yumusaticiya gerek yok cnm
Granul sabunlarda gerek yanlis miyim?
Gecmis olsn cnm
Ne dangalaklar yahu Allah yardimcin olsun
Cnm ayva cekirdegi icin olcu falan yok degil mi?
5-6 cekirdek cesme suyundan 1/3 fincan 1-2 gun bekletsem yeterli olur mu?
Bir de ne zmn baslanacak kullanmaya?
Lansinoh krem de alayim mi?yoksa duruma gore ihtiyac hissedersem mi alayim?o zmn da gec mi olur?
Cnm maasallah Allah bagislasin
İyiyiz biz de seni yok yazdik devamsizliktan kalacaksin haberin olsun :)
Amiin sana da tatlim :)
ayy bana temizlik deme..
yatak odasının dolaplarına bi girdim 2günde annemle zor çıktım temizle yerleştir..
daha diğer odalar,mutfak,banyo,tuvalet olduğu gibi duruyo..
aman sinem sen bişe yapmadan otur lütfen ya ev işine giriyorsun en incesine kadar ya da misafir ağırlıyorsun
korkuyorum artık sana bişe olacak diye... olduğu gibi dursun onlarda kendini yorma yavaş yavaş yaparsın
Sırt ve bel ağrılarım şişkinlikten dolayımış =)
Son 2 ay da çok hızlı kilo aldım şu an toplamda 14 kilo almışım.
Artık zor taşıyorum sanki kendimi.
Bi arkadaşımız doğum yapmış...
Hayırlı olsun, umarım bebişleri iyidir.
Heyecan dorukta artık =)
ama napayım ki canım..
ben yapmazsam kimse yapayım yada hadi beraber yapalım demiyo..
kv geçen gün oğlum sen işe gitmeden tülleri sök sinem yıkasın güneşlikleri ütülesin akşamada asarsın diyo..
bende önümüzdeki ay gelir camlarını silerim diyo..
yavrum halıma çay döküldüde kılını kıpırdatmadı amaaaan 2-3 kere silersin geçer diyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?