2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

bana da 1-2 kere suyun fazla dendi ama erken doğum riski var denmedi. bunu bebek ağırlaşı hop erken doğar diye bir açıklaması varsa mümkün olduğu kadar uzanarak geçiririsin zamanını. yerçekimi doğumu hızlandıracaksa. bana suyun fazla e iyi dedi dr bebeğin çok yeri var. ben 2-3 kere bu kötümü dedim hayır sorun yok dedi. ama alttan muayne yapıldı normal kapalılıkta rahim dedi. sakin ol uzme kendini. olmazsa bir dr daha git.

30. Haftadayız canım bende hep yatıyorum zaten Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize

Sırt ve bel ağrılarım şişkinlikten dolayımış =)
Son 2 ay da çok hızlı kilo aldım şu an toplamda 14 kilo almışım.
Artık zor taşıyorum sanki kendimi.

Bi arkadaşımız doğum yapmış...
Hayırlı olsun, umarım bebişleri iyidir.
Heyecan dorukta artık =)

Doktorda yat dedi zaten artık. Benimde rahim normal kapalılıkta . Bi doğsun onu sıkıcam beni çok uğraştırdın diye

illaki biliyolardır birbirlerini :)
biz karacakayadayız canım..

ben bılmiyorum oraları pek ama eşim bilir

canım benım zaten benım bebeği 10 martda alıyorlar

sağol canım benım ıste ınsan ıster ıstemez korkuyor allah yardımız ol

canım etmezmıyız rabbım meleğini sana bağışlasın ınsallah hemen toplar kendını sağlığına kavusur mam yer inşallah bol bol dua et senın duan allah katında daha makbul bır kuran kursuna gıt yasın okuttur canım bebeğinin hurmetıne lokum dağıt

Oldum bittim.temizlik yapmak artik cok fazla zorluyor.ole temizlik dediysemde ustun koru evi supurup silmek eziyet.oglumun odasi gelecek onu bekliyom.sonrasinda saglam bi temizlik yaptiracam.perdeler halilar yikanacak, koltuklar silinecek, banyonun kalebodurlari silinecek mutfak dolaplari offf daha dolap icler var ortuler sokulup yikanacak.hersey gozumde buyuyo😕

ohh çok şükür kötü bişey çıkmamış kuzum..
biraz daha sıkıcaz artık dişimizi miniklerimiz için napalım

ayy bana temizlik deme..
yatak odasının dolaplarına bi girdim 2günde annemle zor çıktım temizle yerleştir..
daha diğer odalar,mutfak,banyo,tuvalet olduğu gibi duruyo..

maşallahh ço güzel ilo alımın, inşallah canım sağ salim alacaksın bebeğini kucağına
merak etme tatlım sen kendne dikkat et, ihmal etme bebeğini ve kendini bişe olmaz allahın zni ile 36 37 yi bile rahatlıkla görürsün
hadi gözün aydın geri sayımın başladı :) bakalım benim tarih ne olacak heyecanla bekliyorumm :)

Merhabalar hepinize teşekkür ederim.Uzun zamandan beri fırsat bulup yazamadım bir türlü.
Bugün 21. günümüz oğlum hala yoğun bakımda
Bağırsaklarında problem var diyorlar.Safralı kusuyor beslenmesini kesiyorlar.Şimdide kakasını yapamıyor.Doktorlar ameliyat diyor ama benim gönlüm razı değil küçücük bebek narkozu nasıl kaldıracakZaten minicik doğan bebeğim iyice küçücük kaldı.Rabbim yardımcımız olsun.
Uzun ve yorucu bir süreç olacak bizim için biliyorum ama inşallah bu sıkıntıların sonunda yüzümüzü güldürecek Rabbim.
Dua etmekten başka hiçbirşey gelmiyor elimizden.Kızlar sizde dua edin ne olur[/QUOTE]

canım çok geçmiş olsun inşallah bebeğin tez vakitte toparlanır kucağına alırsın duarım seninle...

ayy bana temizlik deme..
yatak odasının dolaplarına bi girdim 2günde annemle zor çıktım temizle yerleştir..
daha diğer odalar,mutfak,banyo,tuvalet olduğu gibi duruyo..

aman sinem sen bişe yapmadan otur lütfen ya ev işine giriyorsun en incesine kadar ya da misafir ağırlıyorsun
korkuyorum artık sana bişe olacak diye... olduğu gibi dursun onlarda kendini yorma yavaş yavaş yaparsın

aman sinem sen bişe yapmadan otur lütfen ya ev işine giriyorsun en incesine kadar ya da misafir ağırlıyorsun
korkuyorum artık sana bişe olacak diye... olduğu gibi dursun onlarda kendini yorma yavaş yavaş yaparsın

ama napayım ki canım..
ben yapmazsam kimse yapayım yada hadi beraber yapalım demiyo..
kv geçen gün oğlum sen işe gitmeden tülleri sök sinem yıkasın güneşlikleri ütülesin akşamada asarsın diyo..
bende önümüzdeki ay gelir camlarını silerim diyo..
yavrum halıma çay döküldüde kılını kıpırdatmadı amaaaan 2-3 kere silersin geçer diyo..

PIXES28
Merhabalar hepinize teşekkür ederim.Uzun zamandan beri fırsat bulup yazamadım bir türlü.
Bugün 21. günümüz oğlum hala yoğun bakımda
Bağırsaklarında problem var diyorlar.Safralı kusuyor beslenmesini kesiyorlar.Şimdide kakasını yapamıyor.Doktorlar ameliyat diyor ama benim gönlüm razı değil küçücük bebek narkozu nasıl kaldıracakZaten minicik doğan bebeğim iyice küçücük kaldı.Rabbim yardımcımız olsun.
Uzun ve yorucu bir süreç olacak bizim için biliyorum ama inşallah bu sıkıntıların sonunda yüzümüzü güldürecek Rabbim.
Dua etmekten başka hiçbirşey gelmiyor elimizden.Kızlar sizde dua edin ne olur

cnm en yakın zamanda bebeğini iyileşir! Allah korusun ve bağışlasın yavrunu dualarımız hep seninle...

çok güzeller cnm!
doğum tarihini yazdırmadın mı yoksa o kısmı boş mı bıraktırdın?

Son düzenleme:

geçmiş olsun esmerim dikkat et canım kendine artık zaman daralıyo bebişlerimizin yerleride daraldıkça daha çok sırt ağrısı yaşayacağız evet 3 kişi oldu yakında suay82 de yapınca 4 olacağız bakalım kim geliyo sonrasındarabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder

inanmıyorum yaa hamilesin niye böyle davranıyor senin ve bebeğinin sağlığından önemlimi.tamam bende evde oturmuyorum temizliği kendim yapıyorum ama çokta hırpalamıyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…