2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

olsun kuzummm bnde hazırlıklara çok geç başladım hiç sıkma canını su akar yolunu bulur..

sultan canım kaç kilo aldın şimdiye kadarsenin doğum 10 mart mıydı benimkide 24 mart olsa ne güzel olurdu :) sabırsızlanıyorummmmm

Bana da 24 Mart çok güzel olur, evlilik yıl dönümümüz

Gez dolaş bol bol canım, birşey düşünme:107: Hediyeyi hangi kategoriden alacağına bağlı; kıyafet, ev eşyası, takı, ofisine uygun bir hediye (varsa)... Seç beğen al

Benim yakışıklı normalde ortada baş aşağı duruyor, yatış pozisyonuna göre sağa-sola kayıyor:107:

Hayırlı olsun şimdiden canım:107:

bugün kontrol vardı herşey normal haftasıyla uyumlu kızımda sol böbreği sınırda dedi genelde doğunca ilk altını değiştirdiğinde normale döner dedi çok önemsenecek bişey değil doğumdan sonrada takip ederiz dedi ama insan yinede endişeleniyor İnşallah sağlıklı olur yavrularımız doğum pozisyonuna da girmiş

yok bebişim yazdırmadım yazdırmıcam..

ben de geçen kontorole gittiğimde bakmıştım bebek şekerlerine... doğduğu zaman hemen iki saat içinde hazırlarız dediler yada şimdi yaptıracaksanız doğum tarihi kısmını boş bırakırız kendiniz yazarsınız dediler o yüzden merak ettim...
güle güle dağıtırsınız inş!

evet cnm yatış pozisyonuna göre de yeri değişiyor ama hep sağda minik popoyla minik ayaklar:)

ayyy cok seker olmuş sınemcım güzel günlerde dağıtın kapı süsüde cok tatlı annesı pembiş pembiş 3200 sayfaya yetiştirdin

sağol canım benım inşallah sağlıkla sıhatlı gelır yavrum :18: hepimizin

Son düzenleme:

çok teşekkür ederimmm

valla kuzum ben şimdiden yaptırdım kafam rahatladı..

bencede mantıklı bende senin gibi düşünüyorum, benim kızımın kıyafetleri yıkanıp ütülendi ama odası daha gelmedi geç kaldım galiba biraz oda için oda geldikten sonra yerleşicek inş. halılar yıkamaya gidecek, temizlikçi gelecek vs.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

benim bebişin de BDT'si 1 Nisan. inşallah gününde gelmeye niyetlenmez
uykusu oldukça ağır teyzesi. eller ağzında uyuyordu ultrasonda. keyfini bozmaya hiç niyeti yoktu :)
inşallah doğunca da öyle olur, bol bol uyur,çabuk büyür
canım inşallah geçecek bugünler ve bebeğinle evinizin yolunu tutacaksınız. dualarım sizinle
ooohhh, tam prenseslere layık

ebeeeeeeeet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…