- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 34
çok güzeller canım aynı gün doğum yapıyoruz ama benim oğlumun daha bişeyi hazır değilgeçmi kaldım acaba seni görünce aklıma geldi bide ben kıbrısta yaşıyorum evlenip gittim oraya umarım güzel süsler bulurum
cnm en yakın zamanda bebeğini iyileşir! Allah korusun ve bağışlasın yavrunu dualarımız hep seninle...
çok güzeller cnm!
doğum tarihini yazdırmadın mı yoksa o kısmı boş mı bıraktırdın?
canımm yaa şimdi gördümmm çok güzeller...tam prensesinee layıkkkk
sultan canım kaç kilo aldın şimdiye kadarsenin doğum 10 mart mıydı benimkide 24 mart olsa ne güzel olurdu :) sabırsızlanıyorummmmm
iyiyim canımm sen nasılsın bebişte iyi hareketlerine bakacak olursak :) sadece daha sık tuvalet problemim var alt tarafıma baskı arttı, buğün memleket açık mavi güneşli tertemiz bir hava var tam gezmelik :) doğum için hem sabırsızlanıyorum hem korkuyorum o yüzden hiç düşünmüyorum :) bu arada kayıvalideme ufak bir hediye almak istiyorum ne olabilir ? sence
kızlar benim oğlum çoğunlukla hep karnımın sağ tarafında duruyor. yatarken hep sola yatmaya çalışıyorum o zaman biraz sola kayıyor.
sol tarafta plasenta mı var o şekilde mi yerleşti bilemiyorum.
geçen arkadaşlara gitmiştim orda da bebek sağ tarafta galiba sol tarafın çökük duruyor dediler. sizin bebişler de sağda mı hep?
tünaydın hatunlaaarrrr
ayyyy bebek şekerimiz ve kapı süsümüz kargoya verilmiş heyecan yaptımmmmm
doğum yapan arkadaşımıza maşallah inşallah en kısa zamanda sağlıkla evlerine dönerler..
hastanede olan arkadaşlarımızdan yeni bi haber yok sanırım bakındım ama göremedim..
ayyyyyy kuzummmmm çoook teşekkür ederimmm darısı sana olsun inşallah..
yok bebişim yazdırmadım yazdırmıcam..
Bana da 24 Mart çok güzel olur, evlilik yıl dönümümüz
Gez dolaş bol bol canım, birşey düşünme:107: Hediyeyi hangi kategoriden alacağına bağlı; kıyafet, ev eşyası, takı, ofisine uygun bir hediye (varsa)... Seç beğen al
Benim yakışıklı normalde ortada baş aşağı duruyor, yatış pozisyonuna göre sağa-sola kayıyor:107:
Hayırlı olsun şimdiden canım:107:
maşallahh ço güzel ilo alımın, inşallah canım sağ salim alacaksın bebeğini kucağına
merak etme tatlım sen kendne dikkat et, ihmal etme bebeğini ve kendini bişe olmaz allahın zni ile 36 37 yi bile rahatlıkla görürsün
hadi gözün aydın geri sayımın başladı :) bakalım benim tarih ne olacak heyecanla bekliyorumm :)
inanmıyorum yaa hamilesin niye böyle davranıyor senin ve bebeğinin sağlığından önemlimi.tamam bende evde oturmuyorum temizliği kendim yapıyorum ama çokta hırpalamıyorum kendimi
Bana da 24 Mart çok güzel olur, evlilik yıl dönümümüz
Gez dolaş bol bol canım, birşey düşünme:107: Hediyeyi hangi kategoriden alacağına bağlı; kıyafet, ev eşyası, takı, ofisine uygun bir hediye (varsa)... Seç beğen al
Benim yakışıklı normalde ortada baş aşağı duruyor, yatış pozisyonuna göre sağa-sola kayıyor:107:
Hayırlı olsun şimdiden canım:107:
yok yavrum ben onların gözünde hamile falan değilim ki..
asminnn canımm sen doğurcann ne güzell ben hala beklemedeyimm..inş rabbim bizede hayırlısı ile nasip eder aminnnn
ben de geçen kontorole gittiğimde bakmıştım bebek şekerlerine... doğduğu zaman hemen iki saat içinde hazırlarız dediler yada şimdi yaptıracaksanız doğum tarihi kısmını boş bırakırız kendiniz yazarsınız dediler o yüzden merak ettim...
güle güle dağıtırsınız inş!
evet cnm yatış pozisyonuna göre de yeri değişiyor ama hep sağda minik popoyla minik ayaklar:)
Kızlar bu arada temizliği ne zman yapmayı planlıyorsunuz?Ben Allah nasip ederse bu haftasonu kızımın eşyalarını yıkayıp ütüleyip dolabına yerleştirmeyi düşünüyorum.Onları yaparkende halıları yıkamacıya verip onlar gelene kadar tülleri falan aradan çıkartıp 9-10 günü 1-2 günlüğüne kadın alıp yerleştirmeyi düşünüyorum.sanırım erken olmaz sonuçta ne olacağımız belli değil tabi zamanında gelsin miniklerimiz gönlümüzden geçen o ama bunu kestirmek güç çokta ağırlaşmadan yapmak en iyisi sanırım.
benim bebişin de BDT'si 1 Nisan. inşallah gününde gelmeye niyetlenmezVerdi canim..once 1 nisan dedi sonra yok dalga gecerler sevmedim dedi
31 mart verdi sonra iste...ama bi dahaki gittigimde 28 mart mi istesem diyorum cumaya denk geliyo hafta sonnu bebegimle geciririmoyle oyoeste canim.sezeryanda da boyle gun seciliyormus
e tabi erken gelirse de hemen geoirsin aliriz dedi..
inşallah doğunca da öyle olur, bol bol uyur,çabuk büyüruykusu oldukça ağır teyzesi. eller ağzında uyuyordu ultrasonda. keyfini bozmaya hiç niyeti yoktu :)
canım inşallah geçecek bugünler ve bebeğinle evinizin yolunu tutacaksınız. dualarım sizinleMerhabalar hepinize teşekkür ederim.Uzun zamandan beri fırsat bulup yazamadım bir türlü.
Bugün 21. günümüz oğlum hala yoğun bakımda
Bağırsaklarında problem var diyorlar.Safralı kusuyor beslenmesini kesiyorlar.Şimdide kakasını yapamıyor.Doktorlar ameliyat diyor ama benim gönlüm razı değil küçücük bebek narkozu nasıl kaldıracakZaten minicik doğan bebeğim iyice küçücük kaldı.Rabbim yardımcımız olsun.
Uzun ve yorucu bir süreç olacak bizim için biliyorum ama inşallah bu sıkıntıların sonunda yüzümüzü güldürecek Rabbim.
Dua etmekten başka hiçbirşey gelmiyor elimizden.Kızlar sizde dua edin ne olur
ooohhh, tam prenseslere layık
kızlar yaa 3 gündür ellerim parmaklarım uyuşuk ısırıyorum nafile..sizde de böyle bişey var mı?
ayyy cok seker olmuş sınemcım güzel günlerde dağıtın kapı süsüde cok tatlı annesı pembiş pembiş 3200 sayfaya yetiştirdin
sağol canım benım inşallah sağlıkla sıhatlı gelır yavrum :18: hepimizin
allah allah neden ki?
benim bebişin de BDT'si 1 Nisan. inşallah gününde gelmeye niyetlenmez
inşallah doğunca da öyle olur, bol bol uyur,çabuk büyür
canım inşallah geçecek bugünler ve bebeğinle evinizin yolunu tutacaksınız. dualarım sizinle
ooohhh, tam prenseslere layık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?