2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Temizliğe çok takılıyorsunuz arkadaşlar. Doğum heyecanı-hazırlığı sarmalı sizi bu aralar. Neden komple ev temizliğine giriyorsunuz sanki evleriniz çok kirli gibi. Normal bir temizlik yeter artar, fiziksel olarak da mental olarak da yormayın kendinizi lütfen:107:

kızlar ben sol tarafıma yatamıyorum
azıcık yatsam bile rahatsız oluyorum nefes alamıyorum sanki
yine sağa dönüyorumm
hafifçe solda kalıyorum ama ıhıh olmuyorr
sıkıntı olmaz inşallah

Birşey olmaz gülüm. Doktorlar sol tarafı öneriyor ama, imkanı yok tüm gece solda yatmanın. Ben bu aralar ne vakit uyansam hep sırt üstü yatıyorum

veeee nihayet ben de izinliyim artık haftanın bitmesini bile bekleyemedim:)

Gözün aydın canım, keyifi çıkar tatilinin:107:

Sen ne zamandır yazmayınca, ben de bebeğin ile evdesin yoğunsun; paylaşım yapmak için bizlerin de doğurmasını bekliyorsun sanıyorum Çok geçmiş olsun gülüm, özel dua edeceğim ikinize; rabbim bebeğinin şifasını verir tez vakitte toparlar yavrun inşallah.

Gözün aydın canım, maşallah prensesine

ben de erkenden yaptırayım bari ya doğumdan sonra kim uğraşacak!

Eki Görüntüle 997455

ben de bu bebek şekerini beğenmiştim:)

valla sen bilirsin canım en azından kafan rahat olur..
doğumdan hemen sonra hazır ederler belki ama bu seferde bişeyi eksik yada yanlış olur sein içine sinmez..
ben netten sipariş verdim..
100 bebek şekeri+kapı süsü 155 lira..

valla kızlar 37.haftaya kadar çalışacaklara Allah sabır selamet versin ben oturamıyorum artık bu koltukta akşama kadar pc başında koltukta kaburga ağrısından mahvoldum odada tek bayanda benim yayıla serile oturamıyorumda Allahtan cuma günü raporumu verip gidicem

Canım senin avantajın kamuda olman ne yazıkki biz özelde çalışanlar mecbur ordan buradan arttırıp sonraki döneme eklettirme derdine düşüyoruz.Birde yanlış hatırlamıyorsam sen 2 yıl çalışmıyacaktın bende kamuda olsaydım aynısını düşünürdüm ama gel gör özelde direk popona basarlar tekmeyi

Merhabalar,

bende nisan annesi olacaktım ama muhtemelen erken doğum olması gerekeceği için mart annesi olacağım. Tansiyondan dolayı bebeğimde gelişim geriliği oldu bu yüzden hatta izne ayrılmak zorunda kaldım acil bir şekilde ve evde istirahat ediyorum. tansiyonum şuanda çok sıkıntılı değil ama doktorum 34 ü doldurursak kar sayarım diyor. şuanda 32+5 im ve ben bebeğim biraz daha benimle kalsın stiyorum küvöze girmesin istiyorum ama şuandaki doktorum bana öyle bir imaj verdi sanki 34 olsun ben iyi durumda da olsam bebeğimi alacakmış gibi ama bu saatten sonra doktor değiştirmek ne kadar doğru bilemiyorum ve yeni doğan yoğun bakımı iyi olan biyer olsun istiyorum herhangi bir durum olursa diye.
Ayrıca tansiyon dışında herhangi bir belirtim yok ne ellerimde ayaklarımda ne de idrarda protein kaçağı başka belirtim yok sadece tansiyonum arada 14-9 oluyor bazen biraz daha üzerine çıkıyor ama yatınca geçiyor ne yapmalıyım bilmiyorum kafam çok karıştı :S

hayırlı olsun şimdiden cnm..
evet evet temizlik tek başına yapılmıyo canım yaa..

çok iyiymiş! hangi siteden aldın cnm?
bi dahaki kontrolde fırsatımız olursa ben de şipariş vereyim bari...

geçmiş olsun
dr lar biliyorlar 34.haftada zaten epey büyümüş olacak bebiş
hersey güzel olacaktır inan buna yeter bence
sen elinden geleni yap sonrasına tevekkül et
bu aralar bolca bebişi besleyecek şeyler yemeye gayret et
100 gr 100 gramdır sanki

Allah yardımcınız olsun cnm. bebekler düşündüğümüzden guçlü inşallah herşey yoluna girecek.

hayırlısı olsun canım kendini çok sıkma tansiyonunu daha çok etkileme inşallah herşey güzel olacak.

Canım 1.zor ama kendini rahat bırakmaya ve olumlu düşünmeye çalış.Sadece sende değil hepimizde böyle bir risk var.Şuan bugün bişeyimiz yok diye ilerde Allah göstermesin tabide olmayacak diye bişey yok.Bu şekilde hastalarını korkutan doktorları anlamıyorum.İnsanı rahatlatmak yerine daha çok strese sokuyolar.Bol bol dinlen hiçbir iş yapma buradan okuduğum kadarıyla yüksek tansiyonu olan arkadaşlarımız çok var onlar sarımsak yiyorlar sanırım düşmesine yardımcı oluyormuş.Dediğim gibi olumlu düşünmeye çalış sen hep en erken 38.haftada gelecekmiş gibi kendine telkin ver Allahın izniyle bekler bebişin

ya orası doğru ama ben 34 üncü haftadan daha fazla kalabileceğine inanıyorum ama doktoruma karşı güvenim yıkıldı gibi biraz emin olamıyorum. sonuçta belki daha fazla kalabilir benimle hiç bu ihtimali konuşmuyor ona bozuluyorum bende :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…