kızlar ben sol tarafıma yatamıyorum
azıcık yatsam bile rahatsız oluyorum nefes alamıyorum sanki
yine sağa dönüyorumm
hafifçe solda kalıyorum ama ıhıh olmuyorr
sıkıntı olmaz inşallah
veeee nihayet ben de izinliyim artık haftanın bitmesini bile bekleyemedim:)
Merhabalar hepinize teşekkür ederim.Uzun zamandan beri fırsat bulup yazamadım bir türlü.
Bugün 21. günümüz oğlum hala yoğun bakımda
Bağırsaklarında problem var diyorlar.Safralı kusuyor beslenmesini kesiyorlar.Şimdide kakasını yapamıyor.Doktorlar ameliyat diyor ama benim gönlüm razı değil küçücük bebek narkozu nasıl kaldıracakZaten minicik doğan bebeğim iyice küçücük kaldı.Rabbim yardımcımız olsun.
Uzun ve yorucu bir süreç olacak bizim için biliyorum ama inşallah bu sıkıntıların sonunda yüzümüzü güldürecek Rabbim.
Dua etmekten başka hiçbirşey gelmiyor elimizden.Kızlar sizde dua edin ne olur
bugün kontrol vardı herşey normal haftasıyla uyumlu kızımda sol böbreği sınırda dedi genelde doğunca ilk altını değiştirdiğinde normale döner dedi çok önemsenecek bişey değil doğumdan sonrada takip ederiz dedi ama insan yinede endişeleniyor İnşallah sağlıklı olur yavrularımız doğum pozisyonuna da girmiş
ben de erkenden yaptırayım bari ya doğumdan sonra kim uğraşacak!
Eki Görüntüle 997455
ben de bu bebek şekerini beğenmiştim:)
benim parmak uçların uyuşuk ama 3 günde bir şeker ölçümü yapıyorum ondandır diye düşünüyordum
çok güzeller canım güle güle kullanın
valla kızlar 37.haftaya kadar çalışacaklara Allah sabır selamet versin ben oturamıyorum artık bu koltukta akşama kadar pc başında koltukta kaburga ağrısından mahvoldum odada tek bayanda benim yayıla serile oturamıyorumda Allahtan cuma günü raporumu verip gidicem
Cok guzeller canim gule gule kullan.bende yarin sipariz vermeyi dusunuyom.
Cuma gunu oglumun esyalari geliyomus cumartesiden itibaren siki temizlik basliyo allahtan yapacak insan var yoksa bu halimle ben hic bise yapamam.ben anca kendi dolabimi ve oglumun dolabini yerlestiririm.
valla sen bilirsin canım en azından kafan rahat olur..
doğumdan hemen sonra hazır ederler belki ama bu seferde bişeyi eksik yada yanlış olur sein içine sinmez..
ben netten sipariş verdim..
100 bebek şekeri+kapı süsü 155 lira..
çok iyiymiş! hangi siteden aldın cnm?
bi dahaki kontrolde fırsatımız olursa ben de şipariş vereyim bari...
Merhabalar,
bende nisan annesi olacaktım ama muhtemelen erken doğum olması gerekeceği için mart annesi olacağım. Tansiyondan dolayı bebeğimde gelişim geriliği oldu bu yüzden hatta izne ayrılmak zorunda kaldım acil bir şekilde ve evde istirahat ediyorum. tansiyonum şuanda çok sıkıntılı değil ama doktorum 34 ü doldurursak kar sayarım diyor. şuanda 32+5 im ve ben bebeğim biraz daha benimle kalsın stiyorum küvöze girmesin istiyorum ama şuandaki doktorum bana öyle bir imaj verdi sanki 34 olsun ben iyi durumda da olsam bebeğimi alacakmış gibi ama bu saatten sonra doktor değiştirmek ne kadar doğru bilemiyorum ve yeni doğan yoğun bakımı iyi olan biyer olsun istiyorum herhangi bir durum olursa diye.
Ayrıca tansiyon dışında herhangi bir belirtim yok ne ellerimde ayaklarımda ne de idrarda protein kaçağı başka belirtim yok sadece tansiyonum arada 14-9 oluyor bazen biraz daha üzerine çıkıyor ama yatınca geçiyor ne yapmalıyım bilmiyorum kafam çok karıştı :S
Allah yardımcınız olsun cnm. bebekler düşündüğümüzden guçlü inşallah herşey yoluna girecek.Merhabalar hepinize teşekkür ederim.Uzun zamandan beri fırsat bulup yazamadım bir türlü.
Bugün 21. günümüz oğlum hala yoğun bakımda
Bağırsaklarında problem var diyorlar.Safralı kusuyor beslenmesini kesiyorlar.Şimdide kakasını yapamıyor.Doktorlar ameliyat diyor ama benim gönlüm razı değil küçücük bebek narkozu nasıl kaldıracakZaten minicik doğan bebeğim iyice küçücük kaldı.Rabbim yardımcımız olsun.
Uzun ve yorucu bir süreç olacak bizim için biliyorum ama inşallah bu sıkıntıların sonunda yüzümüzü güldürecek Rabbim.
Dua etmekten başka hiçbirşey gelmiyor elimizden.Kızlar sizde dua edin ne olur
Merhabalar,
bende nisan annesi olacaktım ama muhtemelen erken doğum olması gerekeceği için mart annesi olacağım. Tansiyondan dolayı bebeğimde gelişim geriliği oldu bu yüzden hatta izne ayrılmak zorunda kaldım acil bir şekilde ve evde istirahat ediyorum. tansiyonum şuanda çok sıkıntılı değil ama doktorum 34 ü doldurursak kar sayarım diyor. şuanda 32+5 im ve ben bebeğim biraz daha benimle kalsın stiyorum küvöze girmesin istiyorum ama şuandaki doktorum bana öyle bir imaj verdi sanki 34 olsun ben iyi durumda da olsam bebeğimi alacakmış gibi ama bu saatten sonra doktor değiştirmek ne kadar doğru bilemiyorum ve yeni doğan yoğun bakımı iyi olan biyer olsun istiyorum herhangi bir durum olursa diye.
Ayrıca tansiyon dışında herhangi bir belirtim yok ne ellerimde ayaklarımda ne de idrarda protein kaçağı başka belirtim yok sadece tansiyonum arada 14-9 oluyor bazen biraz daha üzerine çıkıyor ama yatınca geçiyor ne yapmalıyım bilmiyorum kafam çok karıştı :S
Merhabalar,
ben sahibindenden sipariş verdim canım..
cumartesi akşamı sipariş verdik bugün geldi :)
geçmiş olsun
dr lar biliyorlar 34.haftada zaten epey büyümüş olacak bebiş
hersey güzel olacaktır inan buna yeter bence
sen elinden geleni yap sonrasına tevekkül et
bu aralar bolca bebişi besleyecek şeyler yemeye gayret et
100 gr 100 gramdır sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?