2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

bende acaba doktordan bilip değiştirmeli miyim diye düşünüyorum işte bilemiyorum ama bu saatten sonra nereye gitsem napsam hiçbir fikrim yok kafam çok karıştı :S

bende acaba doktordan bilip değiştirmeli miyim diye düşünüyorum işte bilemiyorum ama bu saatten sonra nereye gitsem napsam hiçbir fikrim yok kafam çok karıştı :S

Valla canım doktor çok önemli.Doktor hastasını strese sokmamalı aksine stresli olan hamileyi rahatlatmaya çalışmalı.Ne kadar stresten uzak durursak o kadar olumlu bakarız herşeye.Doktor değiştirme konusunda bu haftadan sonra evt riskli ama eğer imkanın varsa başka bir doktora daha görün eğer 1-2 defa memnun kalırsan o zaman ona devam edebilirsin

kızlar sızın bebısler donmus mu ve kaçıncı haftada dondu dr bana bebek ters duruor dedı bakalm 36 .haftada donecekmı dedı dönmezse sezeryan oluyormuş
benim 20. haftadan beri doğum pozisyonundaydı bu haft bir gittik dönmüş sezaryenn dedi ama yine de 39 a kadar bekleriz çok küçük bir ihtimal de olsaa dönebilir dedi inşallah döner hayalim normal doğum

çok memnun olurum doktor önerirseniz eğer gerçekten
yani aynı anda çok fazla şey düşünmek zorunda kalıyorum kafam karışıyo
ne alıcam ne yapıcam falan filan diye

benim 20. haftadan beri doğum pozisyonundaydı bu haft bir gittik dönmüş sezaryenn dedi ama yine de 39 a kadar bekleriz çok küçük bir ihtimal de olsaa dönebilir dedi inşallah döner hayalim normal doğum

canım bende dr oyle deyınce ne hıssettım bılemedım aslında sezeryandan korkuyorum bayıldıktan sonra ya ayılamazsam dıye:) bı yandanda normal doğum cokmu acı verır dıyorum ama içerde kalan yok mutlaka çıkacaklar nasıpte ne varsa öyle olacak:)

çok memnun olurum doktor önerirseniz eğer gerçekten
yani aynı anda çok fazla şey düşünmek zorunda kalıyorum kafam karışıyo
ne alıcam ne yapıcam falan filan diye

ben özel gülen tıp merkezinde dr cenk demir e gidiyorum
netten arat istersen
bi sürü sorunum oldu simdiye değin ancak okadar soğukkanlı ve rahatlatan birdr ki
değiştirmeyi düşünmedim düşünemedim hiç

istersen özelden telini de verebilirim

muayenesi 70 yada 75 tl olması lazım ancak her kuruşunu hakediyor
tüm sorularına cevap bulabiliyorsun
pazartesi günü gideceğim ben istersen al o güne birlikte görmüş oluruz

sende haklısın canım, dikkat et ama kendini yavaş yavaş yap...

benimde 17 mart :) gerçi düğün tarihimiz bu biz nikah tarihimizi önemsiyoruz ama olsun :) gezmek istiyorum ama dün ve buün hiç halim yok, çok sırt ağrım var ve tuvalet problemim var, biraz düzelsem hiç durmayacamm zaten :)

Valla bende biran önce hayırlısıyla kavuşmak için sezeryan istiyorum.Ama acı bakımından da biran önce ağrıyı çekip hayırlısıyla kızım doğunca bıçak gibi kesilmesini istediğimden normal istiyorum

ya olabilir aslında peki doğumu nerede yaptırıyor muayene yapılıyor sadece gibi düşündüm

slm kızlar bende temızlkıçiyi aldım artık ev berbat haldeydı halıları yıkamaya verdım ama bıraz erken oldu bunlarla ugrastım kac gündür. zaman azalıyo ya bi heyecan bi bütün işlerimi bitireyim toparlıyım hali böyle hem herseyi yapmak isteyip hem tembellikten ölme durumu geceleri uyuyamama son günlerde böyleyim sizde oylemısınız. tüm kıyafetleri yıkadım ütüledim falan bavul hazırlasam dıyorum erkenmi diyorum vazgeçiyorum iyce dengesiz bişey oldum yahu ben aman birde kaburga ağrısı anlatamam ittiriyo resmen ayaklarıyla oturunca oturayımmı yatıyımmı ayaktamı gezıyım napıcamı şaşırdım bildiğim tek şey biran önce doğurmak istiyorummmm

Rabbim her şeyin en iyisini bilir hakkımızda hayırlısı olsun öyle dua edelim

tüm anlattıkların tastamam bende var:)ama benim yakınımda aileden akrabadan kimse yok ilk doğumum sadece annem gelecek olsun diyorum kalabalığın faydası olmaz ama doğumdan sonra arkadaşlarım etrafımda olsa cok mutlu olurdum:)bavul hazırlama düşüncesi bendede var ama sanki doğum yarınaymış gibi stres oluyorum napsam bilemedim???

ah nerde kardeş keşke bıcak gibi kesilse herkesinki zor bu kadınların işi

Annem öyle der benim ablamla beni normal doğurmuş selli yağmur gibi acıyı çekiyorsun evt ama doğurduktan sonraki rahatlık hissi o içinin temizlenmesi hissi çok farklı diyor.Birde evde doğurmuş düşün birde ben 5,5 kg doğmuşum düşünBıçak gibiden kastım sezeryan gibi sonrasında çok acı çekilmemesi dikiş yerlerin biraz acıyormuş sanırım.Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…