Canım 1.zor ama kendini rahat bırakmaya ve olumlu düşünmeye çalış.Sadece sende değil hepimizde böyle bir risk var.Şuan bugün bişeyimiz yok diye ilerde Allah göstermesin tabide olmayacak diye bişey yok.Bu şekilde hastalarını korkutan doktorları anlamıyorum.İnsanı rahatlatmak yerine daha çok strese sokuyolar.Bol bol dinlen hiçbir iş yapma buradan okuduğum kadarıyla yüksek tansiyonu olan arkadaşlarımız çok var onlar sarımsak yiyorlar sanırım düşmesine yardımcı oluyormuş.Dediğim gibi olumlu düşünmeye çalış sen hep en erken 38.haftada gelecekmiş gibi kendine telkin ver Allahın izniyle bekler bebişin
bende acaba doktordan bilip değiştirmeli miyim diye düşünüyorum işte bilemiyorum ama bu saatten sonra nereye gitsem napsam hiçbir fikrim yok kafam çok karıştı :S
bende acaba doktordan bilip değiştirmeli miyim diye düşünüyorum işte bilemiyorum ama bu saatten sonra nereye gitsem napsam hiçbir fikrim yok kafam çok karıştı :S
nerde oturuyorsunki
istanbul muşataşehir de oturuyorum normalde medipol e gidiyorum ama bilemedim işte
benim 20. haftadan beri doğum pozisyonundaydı bu haft bir gittik dönmüş sezaryenn dedi ama yine de 39 a kadar bekleriz çok küçük bir ihtimal de olsaa dönebilir dedi inşallah döner hayalim normal doğumkızlar sızın bebısler donmus mu ve kaçıncı haftada dondu dr bana bebek ters duruor dedı bakalm 36 .haftada donecekmı dedı dönmezse sezeryan oluyormuş
istanbul muş
ee başka bir dr a daha görünsen o halde için rahatlasa şayet imkanın da varsa
kendi dr mu önerebilirim ben ne kadar sezeryan için kendimi parçalasamda normal doğum için bünyen müsait deyip kapatıyor konuyu :)
benim 20. haftadan beri doğum pozisyonundaydı bu haft bir gittik dönmüş sezaryenn dedi ama yine de 39 a kadar bekleriz çok küçük bir ihtimal de olsaa dönebilir dedi inşallah döner hayalim normal doğum
çok memnun olurum doktor önerirseniz eğer gerçekten
yani aynı anda çok fazla şey düşünmek zorunda kalıyorum kafam karışıyo
ne alıcam ne yapıcam falan filan diye
sende haklısın canım, dikkat et ama kendini yavaş yavaş yap...ama napayım ki canım..
ben yapmazsam kimse yapayım yada hadi beraber yapalım demiyo..
kv geçen gün oğlum sen işe gitmeden tülleri sök sinem yıkasın güneşlikleri ütülesin akşamada asarsın diyo..
bende önümüzdeki ay gelir camlarını silerim diyo..
yavrum halıma çay döküldüde kılını kıpırdatmadı amaaaan 2-3 kere silersin geçer diyo..
Bana da 24 Mart çok güzel olur, evlilik yıl dönümümüz
Gez dolaş bol bol canım, birşey düşünme:107: Hediyeyi hangi kategoriden alacağına bağlı; kıyafet, ev eşyası, takı, ofisine uygun bir hediye (varsa)... Seç beğen al
Benim yakışıklı normalde ortada baş aşağı duruyor, yatış pozisyonuna göre sağa-sola kayıyor:107:
Hayırlı olsun şimdiden canım:107:
canım bende dr oyle deyınce ne hıssettım bılemedım aslında sezeryandan korkuyorum bayıldıktan sonra ya ayılamazsam dıye:) bı yandanda normal doğum cokmu acı verır dıyorum ama içerde kalan yok mutlaka çıkacaklar nasıpte ne varsa öyle olacak:)
ben özel gülen tıp merkezinde dr cenk demir e gidiyorum
netten arat istersen
bi sürü sorunum oldu simdiye değin ancak okadar soğukkanlı ve rahatlatan birdr ki
değiştirmeyi düşünmedim düşünemedim hiç
istersen özelden telini de verebilirim
muayenesi 70 yada 75 tl olması lazım ancak her kuruşunu hakediyor
tüm sorularına cevap bulabiliyorsun
pazartesi günü gideceğim ben istersen al o güne birlikte görmüş oluruz
Valla bende biran önce hayırlısıyla kavuşmak için sezeryan istiyorum.Ama acı bakımından da biran önce ağrıyı çekip hayırlısıyla kızım doğunca bıçak gibi kesilmesini istediğimden normal istiyorum
canım bende dr oyle deyınce ne hıssettım bılemedım aslında sezeryandan korkuyorum bayıldıktan sonra ya ayılamazsam dıye:) bı yandanda normal doğum cokmu acı verır dıyorum ama içerde kalan yok mutlaka çıkacaklar nasıpte ne varsa öyle olacak:)
Kızlar hastane odasını süslemeyi düşünen var mı nasıl yapacaksınız
slm kızlar bende temızlkıçiyi aldım artık ev berbat haldeydı halıları yıkamaya verdım ama bıraz erken oldu bunlarla ugrastım kac gündür. zaman azalıyo ya bi heyecan bi bütün işlerimi bitireyim toparlıyım hali böyle hem herseyi yapmak isteyip hem tembellikten ölme durumu geceleri uyuyamama son günlerde böyleyim sizde oylemısınız. tüm kıyafetleri yıkadım ütüledim falan bavul hazırlasam dıyorum erkenmi diyorum vazgeçiyorum iyce dengesiz bişey oldum yahu benaman birde kaburga ağrısı anlatamam ittiriyo resmen ayaklarıyla oturunca oturayımmı yatıyımmı ayaktamı gezıyım napıcamı şaşırdım bildiğim tek şey biran önce doğurmak istiyorummmm
ah nerde kardeş keşke bıcak gibi kesilse herkesinki zor bu kadınların işi
Filiz nickli arkadas26 da doğum yapan arkadaş kımdı bırısıde 31 de yappmıstı ama dıger arkadaş hıc yazmıyor sanırım gormuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?