2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
34 mu amanin :)

teşekkür ederim canım. sağol.

aynn cnm benım annemde ızmırde ben istanbuldayım çalışmıyorum işte evde sarıcak yermi arıyorum nedir heyecanda var tabi geçenlerde koca iki tencere sarıp buzluğa attım borek yaptım attım falan masallahımda var yani

Çok sağol canım =)
Artık boğazımızı kısma vakti
Çok hızlı kilo alıyormuşuz bizler.
Doktorum tatlıyı v.s yasakladı bana.
Mart ayında çoğumuz dökülür zaten =)
Çok az kaldı.
Dediğin gibi hayırlısıyla bir doğsalar, alsak kucağımıza ohh miss
Herkeste ayrı bir sabırsızlık.
Eşime adam soğuk diyordum şimdi zaman az kalınca benden telaşlı olmaya başladı

Maasallah :)
Gunun sonu tatliya baglanmis!
Bebek kilo mu vermis?ilk defa duydum bak bunu 430 gr hemde

Son düzenleme:

maşallah gercekten sen su doğuma gitmeden önce evi şööööyle bi silip süpürüp hazır edip gidenlerden olacaksın:)))

Son düzenleme:
Cok guldum size :)
Evde anali kizli koparsiniz artik

Cnm primanin mega paketleri 3 numaradan sonra basliyor diye biliyorum ben
Yeni doganlarda yok yaniAmiin sana da tatlim :)

Merhabalar hepinize teşekkür ederim.Uzun zamandan beri fırsat bulup yazamadım bir türlü.
Bugün 21. günümüz oğlum hala yoğun bakımda
Bağırsaklarında problem var diyorlar.Safralı kusuyor beslenmesini kesiyorlar.Şimdide kakasını yapamıyor.Doktorlar ameliyat diyor ama benim gönlüm razı değil küçücük bebek narkozu nasıl kaldıracakZaten minicik doğan bebeğim iyice küçücük kaldı.Rabbim yardımcımız olsun.
Uzun ve yorucu bir süreç olacak bizim için biliyorum ama inşallah bu sıkıntıların sonunda yüzümüzü güldürecek Rabbim.
Dua etmekten başka hiçbirşey gelmiyor elimizden.Kızlar sizde dua edin ne olur[/QUOTE]

Cnm Allah bagislasin oglunu oncelikle.
İns tez zmnda butun sorunlar cozulur saglikla evinize donersiniz

Bende ayni dusuncelerdeyim seninle.ama ben bavulumu hazirladim her ihtimali dusunuyo insan bole zamanlarda.ya erken gelirse bi aksilik cikarsa diye herseyi hazir tutuyorum.son 1 aydir aksam yatmadan once evi guzelce toparliyorum.mutfakta asla bulasik birakmiyon hemen makinaya.ne olur ne olmaz aksi bi durum olursa eve geri gelince kimse demesin bu ne daginik ne pis kadinmis.😊 o yuzden tedbiri asla elden birakmiyorum

5,5 mu :)
Maasallah

benimde pazartesi günü sağlık ocağında kontrolüm var bakalım biz ne durumdayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…