Yok cnmcim toplayan bulunmuyorBırak dağınık kalsın, bir toplayan bulunur nasıl olsa
hoşgeldin canım aramıza herzaman yazabilir sıkıntılarını ve sorularını paylaşabilirsin elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.
34 mu amanin :)Benim de 34 gunum kaldiidun de hamile olan bi arkadasim aradi, benden 1 hafta ilerde gebeligi. İkiz bebek bekliyo, haftaya sezeryana alcaklarmis. Bi de dun dogum yapan arkadasimiza bebek gormeye gittik:) masallah cok tatli ve huzurlu bi bebekti. Beni de heyecan sardi, kizima kavusmama az kaldi yaaaa
Allah anali babali buyutsun masallah onlaraen kisa zamanda toparlanirlr, kuvozden cikip evlerinin yolunu tutarlar insallah
teşekkür ederim canım. sağol.ikinci doğum yapan arkadaşimizi bende hatırlayamadım, inşallah bebeği iyidir, sağlıklıdır...
benimde sağ tarafta bir ağrım var bademcik şişliği ve çenemde ağrı yapıo, arada kulağıma vuruo ama allahtan dayanılır bazen azalıyor bazen artıo
esmer benimde çok sırt ağrım oluyor, kaburgalarım ayrılıyor gibi ama ben bütün aile fertlerine aayrı ayrı masaj yaptırıorum çok ii geliyorr
maşallah bebeğine, bol bol dinlen tatilinde eksiklerini tamamla, hayırlısı olsun bende bir dahaki kontrolde doğum şeklimi kararlaştıracam, kesin bir tarih verdi mi :) geri sayım için :)
maşallahh, hayırlı olsunnn, tez vakitte küvezdende çıkar inşallah ailesi le evine döner :)
allah büyük bütün bu zamanları arkanda nırakacaksın, bebeğinle evine gideceğin vakitte gelecek inşallah sağlıcakla
inşallah yalancı sancıdır, şimdi nasılsın
çok şükür canım inşallah bebeğin biraz daha sabreder, siz iyi olun arada nasıl oldugunu yaz iyi olduğunu bilelim yeter :)
tatlım benimde erkek karnımın ortasında yanlardan öne doğru ayagını gezdirio yan taraflarım çok acıo, bazen hareketler belirgin, bazende çok sakin :) tekme olarak değil ama bir sağ da bir sola hissediyorum bişeyini belirginleştirio neresi olduğun tam anlayamıyorum :)
hoşgeldin tatlım hayırlı doğumlar...
tatlım ev işi yapmakta çok yoruyor dikkat et, birde artık doğumlarımız yaklaştı allah korusun grip felan olmayalım benim en büyük korkum doğum zamanına yakın hastalanmak
tüm anlattıkların tastamam bende var:)ama benim yakınımda aileden akrabadan kimse yok ilk doğumum sadece annem gelecek olsun diyorum kalabalığın faydası olmaz ama doğumdan sonra arkadaşlarım etrafımda olsa cok mutlu olurdum:)bavul hazırlama düşüncesi bendede var ama sanki doğum yarınaymış gibi stres oluyorum napsam bilemedim???
Cnm bebegin suyu azsa armut ye denir aklinda bulunsunvalla benım raporda hıc aktarabılır falan yazmıyor bısey anlamadım ben bu rapordan 25,02,2014 den demıs )analık calısır doğum oncesı ) tarihin de demiş sonrası boşluk tarıh falan yazmıyor
Bel ve sirt agrilari beni de olduruyor oturamiyorumBugün hiç iyi hissetmiyorum kendimi. Sırtım yanlarım her yerim ağrıyor. Uykusuz geçen bi gecenin ardından parmağımı bile oynatacak gücüm yok bugün nedense. Sizler nasılsınız??
geçmiş olsun esmerim dikkat et canım kendine artık zaman daralıyo bebişlerimizin yerleride daraldıkça daha çok sırt ağrısı yaşayacağızevet 3 kişi oldu yakında suay82 de yapınca 4 olacağız bakalım kim geliyo sonrasında rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder
Annem öyle der benim ablamla beni normal doğurmuş selli yağmur gibi acıyı çekiyorsun evt ama doğurduktan sonraki rahatlık hissi o içinin temizlenmesi hissi çok farklı diyor.Birde evde doğurmuş düşün birde ben 5,5 kg doğmuşum düşünBıçak gibiden kastım sezeryan gibi sonrasında çok acı çekilmemesi dikiş yerlerin biraz acıyormuş sanırım.Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin:)[/QU
benim ablam yeni doğum yaptı sayılır onu görünce dedim yok:)annemde 5 tane doğurmuş ama 1 dikişi yok.ınun kızıolmasına rağmen ablam kadınlıktan cıktığını söylüyor keşke herkesinki çok kolay gecse seninki kolayca olur inş
Maasallah :)bizim bebiş bey bizi sabah sabah korkuttu. dün nasıl olduysa deliksiz uyumuşum. yatmadan önce su içmeme rağmen başımı yastığa koyduğum gibi uyumuşum tuvalete bile kalkmadan. sabah kalktım bebiş hareket etmiyor. kahvaltı yaptım yine tık yok müzik dinletiyorum, okşuyorum, sesleniyorum tık yok en son reçel yedim az sol yana yattım yine tık yok. ağlamaya başladım eşim kolumdan tuttu apar topar doktora gittik ama nasıl ağlıyorum çünkü en hareketsiz olduğu dönemde bile karnımı okşayınca dokunma hareketi oluyordu. doktor sağolsun hemen ultrasonda baktı. bizimki mışıl mışıl uyuyor. 3 hafta öndeydi ancak haftasıyla uyumlu hale gelmiş şükürler olsun. sadece kafası 10 günlük büyük o da genetik olabilir dedi beyinle ilgili problem görünmüyor dedi. koca kafalım benim yerim onu. erkek adamın kafası küçük olur mu hiç :). ama benim içim hala rahat değildi. renkli ultrasona gönderdi.kordon kan akışına falan baktı. radyologta kafası büyük bunun dedi :) dedim bebişimin kafasını karıştırmayın. kafası büyük olanlar zeki olurmuş zira tanıdığım tüm koca kafalılar çok zeki dedim. (eşimlede akşam onu konuştuk. kafası büyük olan öğrencilerinin çok zeki olduğunu söyledi bir düşündüm çevremde öğrencilerimde gerçekten öyle olduğunu farkettim. akrabalardaki çok zeki olanların hepsinin kafasının büyük olduğunu farkettik) . sağlıklı olsun, kaderi güzel olsunda yeter dedik sonra.
şükür bebeğim iyiymiş. karın çevresi zayıflamış kilosu şimdi tam haftasıyla uyumlu çıktı maşallah 1600 çıktı. geçen hafta 2 kilo 30 gr dı. 1 haftadır sıkı diyet yapıyorum .tartıda kilo almış göstermiyor. 66,4te hep. sağ salim çıksalardı bir annelik gerçekten stresli işmiş.
aynn cnm benım annemde ızmırde ben istanbuldayım çalışmıyorum işte evde sarıcak yermi arıyorum nedir heyecanda var tabigeçenlerde koca iki tencere sarıp buzluğa attım borek yaptım attıınaksm falan masallahımda var yani
Bel ve sirt agrilari beni de olduruyor oturamiyorum
Cok guldum size :)veeee nihayet ben de izinliyim artık haftanın bitmesini bile bekleyemedim:) sabah 8 den beridir uğraşıyorum bu izin için. 9 da randevum vardı. 9 a 5 kala hemşire doğumhaneden tansiyon ölçümiü yaptırmalısın dedi. ben muayene olmayacağım sadece izin alacağım dedim olsun yine de yukarı çıkman gerek dedi. çıktım ordaki hemşireler de 32 haftalık olmuşsun git karnını doyur nst ye gireceksin dediler. ben aynı şeyi onlara da dedim, olsun doktor bize kızar dediler. gittim atıştırdım çıktım doğumhaneye ama bizim kız hareketli olunca bir türlü kalp sesini alamadılarebe geldi taktı bandı ama bizim kız hop hop ederken yarıda kaydırmış cihazı hobaaaa yeni baştan aldılar herşeyi derken 10 buçukta doktorun yanına gidebildim. ordan çıktım milli eğitim derken nihayet evimdeyim bizim kız bana çekmiş okula gitmeyeceği için çok mutlu iki gündür kop kop kop yapıyor içerde
Benim de dolgum curumus,dis etlerim sis,agzim dilim beyaz yara,... Yani fenalardayimIyiyim canim yatip dinlenince gecti.simdide dolgumun kenari catlamis yemek yiyince acayip agri oluyo.yemek yiyesim gelmiyo
Cnm primanin mega paketleri 3 numaradan sonra basliyor diye biliyorum ben
Yeni doganlarda yok yaniAmiin sana da tatlim :)
slm kızlar bende temızlkıçiyi aldım artık ev berbat haldeydı halıları yıkamaya verdım ama bıraz erken oldu bunlarla ugrastım kac gündür. zaman azalıyo ya bi heyecan bi bütün işlerimi bitireyim toparlıyım hali böyle hem herseyi yapmak isteyip hem tembellikten ölme durumu geceleri uyuyamama son günlerde böyleyim sizde oylemısınız. tüm kıyafetleri yıkadım ütüledim falan bavul hazırlasam dıyorum erkenmi diyorum vazgeçiyorum iyce dengesiz bişey oldum yahu benaman birde kaburga ağrısı anlatamam ittiriyo resmen ayaklarıyla oturunca oturayımmı yatıyımmı ayaktamı gezıyım napıcamı şaşırdım bildiğim tek şey biran önce doğurmak istiyorummmm
Annem öyle der benim ablamla beni normal doğurmuş selli yağmur gibi acıyı çekiyorsun evt ama doğurduktan sonraki rahatlık hissi o içinin temizlenmesi hissi çok farklı diyor.Birde evde doğurmuş düşün birde ben 5,5 kg doğmuşum düşünBıçak gibiden kastım sezeryan gibi sonrasında çok acı çekilmemesi dikiş yerlerin biraz acıyormuş sanırım.Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin:)
Çok sağol canım =)
Artık boğazımızı kısma vakti
Çok hızlı kilo alıyormuşuz bizler.
Doktorum tatlıyı v.s yasakladı bana.
Mart ayında çoğumuz dökülür zaten =)
Çok az kaldı.
Dediğin gibi hayırlısıyla bir doğsalar, alsak kucağımıza ohh miss
Herkeste ayrı bir sabırsızlık.
Eşime adam soğuk diyordum şimdi zaman az kalınca benden telaşlı olmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?