2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Geçmiş olsun canım. İmkan dahilinde ise başka uzmanların da görüşlerini alırsan için daha rahat eder sanırım. Bebeğin vaktinde sağlıkla gelsin inşallah.

Yok cnmcim toplayan bulunmuyor

Allah yardımcınız olsun o zaman. Benim eşim topluyor hafta sonları, yetiyor artıyor; dağılmıyor zaten. Halı&perde yıkama vs. okuyunca şaşırıyorum. Tercih meselesi tabi ama maksimum 2 aya halılar kalkar, o zaman yıkanır kaldırılır. Evimde şahsen toplasan 1 saatlik iş oluyor genelde yapılacak, başka da bir iş göremiyorumTemizlik yapacaklara Allah kolaylık versin:107:

Son ay da diyet yapması zor olacak esmer. Eşin neler yapıyor, anlat biraz gülelim:107:

Maasallah :)
Gunun sonu tatliya baglanmis!
Bebek kilo mu vermis?ilk defa duydum bak bunu 430 gr hemde

bende şaşırdım. acaba yanlışmı ölçüm yaptı diyeceğimde hem kendi doktorum hem radyolog aynı ölçtü.ama ben tatmin olmadım. kendi doktorum ilde herzaman gidemiyorum oraya. yarın için yeni gelen bir doktor varmış ondan randevu aldık. ayrıntılı ultrasona baktım plasenta grade 3 görünümlü yazıyor. araştırdım plasenta yaşlanması diyor. son 3 ayda grade 3 olması normaldir grade 3 değeri tek başına anlam ifade etmez diğer ölçümlerde sorun yoksa diyor falan internette ama benim içim rahat etmedi. erken doğum falan olabiliyormuş plasenta yaşlanmasında. eşimde diyor nereden buluyp getiriyorsun iyi şeyler düşün iyi şeyler araştır bul diyor :)).

ben de erkenden yaptırayım bari ya doğumdan sonra kim uğraşacak!

Eki Görüntüle 997455

ben de bu bebek şekerini beğenmiştim:)
Cok sirinmis :)
Canim en mantiklisi doktoruna guvenmek herhalde. 34un bitmesine de az kalmis zaten. Hic b sorun yokken bebegini 34 de almak isteyecegini sanmiyorum. Belki o zaman geldiginde iyi gidiyosun, boyle takip edelim filan diyecektir. Strese sokma kendini
Kızlar hastane odasını süslemeyi düşünen var mı nasıl yapacaksınız
Canim sadece kapi susleyecegim. Baska da bise yok. En guzel susu ben dunyaya getirecegim zaten gerisini gozum mu gorur
Amaninnnn

bugün az biraz kasık ağrım olunca dr a mesaj attım cevaben klinikteyim gel nst ye alalım deyince gittim
sıkıntı yok şükür
kilomuz 1940 gr. boyumuzda 43 cm
bana az geldi kilosu

oysa son dönemlerde yediklerime içtiklerime daha bi dikkat eder olmuştum ama canım sıkıldı açıkçası
hoş dr a göre bünyemin belli olduğunu hani maks. 3000 3200 2800 arası doğum olabileceğini söyledi ama yinede canım sıkıldı

sıkma canını gayet normal kilosu ah bu anneler:)

benimde kasık ağrım oluyoama doktor alttan muayene etmek isteyeceğini söyledi gitmek istemiyorum napim.nts ye bağlasana ne alttan muayenesi ya?

benimde pazartesi günü sağlık ocağında kontrolüm var bakalım biz ne durumdayız

İnşallah güzel haberle gelirsin canım

Beni bugünden zorladı =)
Dün eşimi 2 kez kaldırdım sırtım ağrıyor ovsun diye, doğum mu başladı sancın var deyip yataktan sıçradı
Dedim hayırdır ömrüm bayağı heyecanlısın, karnın burnunda geziyorsun ağrıların arttı kızım gelecek artık diyor =)
Bir de kilo aldım kendi Tokatlı, bak sana demedim mi hamileyken aynı bizim tokatlı kadınlar gibi şişeceksin diyordum
dediğime geldin evde yarım dünya olarak geziyorsun diyor
Ama kendi göbeği benim göbişten önde gidiyor onu görmüyor

Merhabalar hepinize teşekkür ederim.Uzun zamandan beri fırsat bulup yazamadım bir türlü.
Bugün 21. günümüz oğlum hala yoğun bakımda
Bağırsaklarında problem var diyorlar.Safralı kusuyor beslenmesini kesiyorlar.Şimdide kakasını yapamıyor.Doktorlar ameliyat diyor ama benim gönlüm razı değil küçücük bebek narkozu nasıl kaldıracakZaten minicik doğan bebeğim iyice küçücük kaldı.Rabbim yardımcımız olsun.
Uzun ve yorucu bir süreç olacak bizim için biliyorum ama inşallah bu sıkıntıların sonunda yüzümüzü güldürecek Rabbim.
Dua etmekten başka hiçbirşey gelmiyor elimizden.Kızlar sizde dua edin ne olur[/QUOTE]

Merhaba.oncelikle bebegin hayirli olsun diyeyim. Benimde bebegim 26.haftada dogdu ve suan 43.gun yogunbakimda olali...dogduktan dort gun sonra bagirsaklari delindi ve 750 gr iken ameliyata aldilar.2.5 saat falan surdu sanirim ameliyati.kakasini da yapamadigi hic beslenmediği zamanlar cok oldu ameliyattan sonra da...suan bagirsaklari disarida ve oradan kakasini yapiyor.cok sonralari tekrar iceri almak icin 2.ameliyati yapacaklar..sonrasında o kadar cok problemleri oldu ki baska sorunlardan..bu bagirsak olayini bile hice saydik dusunun...tek soyleyecegim bizim elimizden gelen sadece dua etmek. Allahim gercekten bize sabrini veriyor.bebege de guc veriyor...son bir haftadir kilo almayada basladi gunde 20 gr civarinda.oncelikle bizim guclu olup inanmamiz gerekiyor bebeklerimiz için. Biz daha iki uc ay kadar yogunbakimda kalacagiz.uzun bir surec evet ama sabrimizin sonu guzel olacak inaniyorum.sende inan hep birlikte atlatacagimiza eminim. ..hangi hastane de yogunbakimda?

Merhaba.oncelikle bebegin hayirli olsun diyeyim. Benimde bebegim 26.haftada dogdu ve suan 43.gun yogunbakimda olali...dogduktan dort gun sonra bagirsaklari delindi ve 750 gr iken ameliyata aldilar.2.5 saat falan surdu sanirim ameliyati.kakasini da yapamadigi hic beslenmediği zamanlar cok oldu ameliyattan sonra da...suan bagirsaklari disarida ve oradan kakasini yapiyor.cok sonralari tekrar iceri almak icin 2.ameliyati yapacaklar..sonrasında o kadar cok problemleri oldu ki baska sorunlardan..bu bagirsak olayini bile hice saydik dusunun...tek soyleyecegim bizim elimizden gelen sadece dua etmek. Allahim gercekten bize sabrini veriyor.bebege de guc veriyor...son bir haftadir kilo almayada basladi gunde 20 gr civarinda.oncelikle bizim guclu olup inanmamiz gerekiyor bebeklerimiz için. Biz daha iki uc ay kadar yogunbakimda kalacagiz.uzun bir surec evet ama sabrimizin sonu guzel olacak inaniyorum.sende inan hep birlikte atlatacagimiza eminim. ..hangi hastane de yogunbakimda?[/QUOTE]

arkadaşlar ikinize de çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede iğleşir bebekleriniz. dualarım sizlerle.

arkadaşlar ikinize de çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede iğleşir bebekleriniz. dualarım sizlerle.[/QUOTE]

Ck sagolasin Allah razi olsun. ..

amin canım inşallah

Selam nisan anneleri Allah sag salim evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin benim de BDT nisan olmasına rağmen mart dogum yapicam Allah'ın izniyle ancak bir sorum olacak diğer topiklerde de sordum bir yanıt alamadım henüz.akdeniz anemim var ve hemoglobinim cok dusuk sezeryandaki kan kaybı cok gözümü korkutuyor bu durumda olan yada bilgisi olan varsa desteginizi ve tecrübeleriniz paylaşmanızı bekliyorum tesekkurler

hahahah benım eşimde tokatlı aynısını diyodu bana bizim tokatlı kadınlar gibi olcaksın bu gidişle diye buarada benımkıde hamilelikte benimle yemekten masallah göbek aldı gitti berabermi doğurcaksınız diyodu millet ama benım coştu şimdi tabi

Desene bu Tokatlıların hepsi göbekli
Duysa bende göbek mi var diye söylenir eşim =)))
Tokat'ın bayanlarının basenleri var, yani genelinde yoktur ama eşimin tarafı hep öyle.
Ben yetişemem onlara =))
İstediği kadar söylensin eşim

vallahi benimde basen bacak 0 göbekten aldım yürüdüm:d benımkı zileli . göbekli almamıştım ama böyle oldu işte napıcaksın

vallahi benimde basen bacak 0 göbekten aldım yürüdüm:d benımkı zileli . göbekli almamıştım ama böyle oldu işte napıcaksın

Bende göbekli almamıştım valla =)
Eşime şakayla takılıyorum çok büyütüyor gözünde, yaşlandım ben deyip duruyor
Önümüz yaz sıkı bir diyete sokarım eşimi verir kilocuklarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…