Selam nisan anneleri Allah sag salim evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin benim de BDT nisan olmasına rağmen mart dogum yapicam Allah'ın izniyle ancak bir sorum olacak diğer topiklerde de sordum bir yanıt alamadım henüz.akdeniz anemim var ve hemoglobinim cok dusuk sezeryandaki kan kaybı cok gözümü korkutuyor bu durumda olan yada bilgisi olan varsa desteginizi ve tecrübeleriniz paylaşmanızı bekliyorum tesekkurler
Cok gecmis olsn tatlim.
Gebelik haftasi ilerledikce herkeste tansiyon cikti sanki
canım bende kullanıyorum hemen düşürmeye bılır dengelemeye çalışır ama gebeler ıcın ıyı bır ılac
slm anneler dun kontrolumuz vardı kızım 34+5 olması grekırken 35+5 olmus bacak boyuda 36 haftalık olmus :) kilosu 2650 gr olmus :) doktrumuz doguma hzr bıle suanda dedı :) bıde arkdslr bnde akıntı var dktr fitil verdibnm gbı sıkayetı olan vrmı?
takipteyim ama cevap yazmaya üşenir bi halim vartansiyonu çıkanlar belirtisi ne oldu da takip ettiniz ben ölçtürmedim ama başım çok ağrıyo son zamanlar gerçi ağrımayan yerim var mı hiç aşağı inmedi göbeğim daha kaburga ağrılarım nefes alma güçlüğüm saymakla bitmez Allah hepimize sabır versin
takipteyim ama cevap yazmaya üşenir bi halim vartansiyonu çıkanlar belirtisi ne oldu da takip ettiniz ben ölçtürmedim ama başım çok ağrıyo son zamanlar gerçi ağrımayan yerim var mı hiç aşağı inmedi göbeğim daha kaburga ağrılarım nefes alma güçlüğüm saymakla bitmez Allah hepimize sabır versin
Merhabalar,
bende nisan annesi olacaktım ama muhtemelen erken doğum olması gerekeceği için mart annesi olacağım. Tansiyondan dolayı bebeğimde gelişim geriliği oldu bu yüzden hatta izne ayrılmak zorunda kaldım acil bir şekilde ve evde istirahat ediyorum. tansiyonum şuanda çok sıkıntılı değil ama doktorum 34 ü doldurursak kar sayarım diyor. şuanda 32+5 im ve ben bebeğim biraz daha benimle kalsın stiyorum küvöze girmesin istiyorum ama şuandaki doktorum bana öyle bir imaj verdi sanki 34 olsun ben iyi durumda da olsam bebeğimi alacakmış gibi ama bu saatten sonra doktor değiştirmek ne kadar doğru bilemiyorum ve yeni doğan yoğun bakımı iyi olan biyer olsun istiyorum herhangi bir durum olursa diye.
Ayrıca tansiyon dışında herhangi bir belirtim yok ne ellerimde ayaklarımda ne de idrarda protein kaçağı başka belirtim yok sadece tansiyonum arada 14-9 oluyor bazen biraz daha üzerine çıkıyor ama yatınca geçiyor ne yapmalıyım bilmiyorum kafam çok karıştı :S
Beni bugünden zorladı =)
Dün eşimi 2 kez kaldırdım sırtım ağrıyor ovsun diye, doğum mu başladı sancın var deyip yataktan sıçradı
Dedim hayırdır ömrüm bayağı heyecanlısın, karnın burnunda geziyorsun ağrıların arttı kızım gelecek artık diyor =)
Bir de kilo aldım kendi Tokatlı, bak sana demedim mi hamileyken aynı bizim tokatlı kadınlar gibi şişeceksin diyordum
dediğime geldin evde yarım dünya olarak geziyorsun diyor
Ama kendi göbeği benim göbişten önde gidiyor onu görmüyor
kizlar buarada biz.hala.hastanedeyiz.ne oldugumuz meçhul. dr bile sasirdi bize..tip kitaplarinda örneğin yok dio bana..sancilarin kesilsin die verdiklerim sanci yapti.doguyor.die vurdugum.sanciyi kesti dio..
Bugün hiç sancimiz yok..anlamadik..yatina dogar denilen bebek duruyor mevlama.hamd olsun..ne sanci var ne agri.arada az a kasilma ki ben onları saymiom bile. ..
Selam nisan anneleri Allah sag salim evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin benim de BDT nisan olmasına rağmen mart dogum yapicam Allah'ın izniyle ancak bir sorum olacak diğer topiklerde de sordum bir yanıt alamadım henüz.akdeniz anemim var ve hemoglobinim cok dusuk sezeryandaki kan kaybı cok gözümü korkutuyor bu durumda olan yada bilgisi olan varsa desteginizi ve tecrübeleriniz paylaşmanızı bekliyorum tesekkurler
günaydın kızlar doğum yaklaştıkça
heyecanlanıyorum.bu arada kızımın hareketleri yavaşladı gibi
kızım diye seslendiğinde hahfif bir kıpırtı veriyr bana
sizler nasılsınız.
Merhabalar hepinize teşekkür ederim.Uzun zamandan beri fırsat bulup yazamadım bir türlü.
Bugün 21. günümüz oğlum hala yoğun bakımda
Bağırsaklarında problem var diyorlar.Safralı kusuyor beslenmesini kesiyorlar.Şimdide kakasını yapamıyor.Doktorlar ameliyat diyor ama benim gönlüm razı değil küçücük bebek narkozu nasıl kaldıracakZaten minicik doğan bebeğim iyice küçücük kaldı.Rabbim yardımcımız olsun.
Uzun ve yorucu bir süreç olacak bizim için biliyorum ama inşallah bu sıkıntıların sonunda yüzümüzü güldürecek Rabbim.
Dua etmekten başka hiçbirşey gelmiyor elimizden.Kızlar sizde dua edin ne olur
kizlar buarada biz.hala.hastanedeyiz.ne oldugumuz meçhul. dr bile sasirdi bize..tip kitaplarinda örneğin yok dio bana..sancilarin kesilsin die verdiklerim sanci yapti.doguyor.die vurdugum.sanciyi kesti dio..
Bugün hiç sancimiz yok..anlamadik..yatina dogar denilen bebek duruyor mevlama.hamd olsun..ne sanci var ne agri.arada az a kasilma ki ben onları saymiom bile. ..
Göz altlarında kararma varsa tansiyon belirtisi canım.
ayy bana temizlik deme..
yatak odasının dolaplarına bi girdim 2günde annemle zor çıktım temizle yerleştir..
daha diğer odalar,mutfak,banyo,tuvalet olduğu gibi duruyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?