Uyuyamıyorummmmmm arkadaşlarrrrrrrr ...
Anlamadım hiç böyle olmamıştı ...Öyle düzensiz ki uykularım ...Gece 3 te uyuyorum zarla zorla ...5 gibi uyanıyorum sonra cin gibiyim ...Şuan mesela yatak görmek istemiyorum ...Sanki yatınca damarlarım geriliyor ...
Psikolojik sanırım anlamadım((
slm kızlar bende temızlkıçiyi aldım artık ev berbat haldeydı halıları yıkamaya verdım ama bıraz erken oldu bunlarla ugrastım kac gündür. zaman azalıyo ya bi heyecan bi bütün işlerimi bitireyim toparlıyım hali böyle hem herseyi yapmak isteyip hem tembellikten ölme durumu geceleri uyuyamama son günlerde böyleyim sizde oylemısınız. tüm kıyafetleri yıkadım ütüledim falan bavul hazırlasam dıyorum erkenmi diyorum vazgeçiyorum iyce dengesiz bişey oldum yahu benaman birde kaburga ağrısı anlatamam ittiriyo resmen ayaklarıyla oturunca oturayımmı yatıyımmı ayaktamı gezıyım napıcamı şaşırdım bildiğim tek şey biran önce doğurmak istiyorummmm
Gündüz istirahat imkanın var ise, uykun kaçtığında yatakta vakit geçirme canım. İlgini çekecek şeylerle meşgul et kendini. Tam gözlerin kapanırken koş yatağa:107:
merhaba güzel anneler nasılsınız benim çok ağrılarım var belden aşağı bütün kemiklerim ağrıyor kalça kemiklerim ağrıyor oturduğum yerden kalkamıyorum yatamıyorum ağrıdan böyle ağrısı olan varmı? ama neyseki yarın son iş günüm evdeyim sonrasında bu beni mutlu ediyor...
uyuyamıyorummmmmm arkadaşlarrrrrrrr ...
Anlamadım hiç böyle olmamıştı ...öyle düzensiz ki uykularım ...gece 3 te uyuyorum zarla zorla ...5 gibi uyanıyorum sonra cin gibiyim ...şuan mesela yatak görmek istemiyorum ...sanki yatınca damarlarım geriliyor ...
Uyuyamıyorummmmmm arkadaşlarrrrrrrr ...
Anlamadım hiç böyle olmamıştı ...Öyle düzensiz ki uykularım ...Gece 3 te uyuyorum zarla zorla ...5 gibi uyanıyorum sonra cin gibiyim ...Şuan mesela yatak görmek istemiyorum ...Sanki yatınca damarlarım geriliyor ...
Evet canım benim aynen dediğin gibi yapmaya çalışıyorum ...Ama gece uykusu hiçbir şeye benzemiyor ...Bak şuan hala cin gibiyim :)
Sanırım bugün uyumayıp düzene sokmaya çalışıcam :/
merhaba güzel anneler nasılsınız benim çok ağrılarım var belden aşağı bütün kemiklerim ağrıyor kalça kemiklerim ağrıyor oturduğum yerden kalkamıyorum yatamıyorum ağrıdan böyle ağrısı olan varmı? ama neyseki yarın son iş günüm evdeyim sonrasında bu beni mutlu ediyor...
Kızlar dün benimde dişim değil dişlerim çok acıdı hele de sağ tarafım çok ağrıdı uyuyamadım şuan birşey ypk baktırdım eşime çürükte yok bu ne ki şimdi?
Kızlar dün benimde dişim değil dişlerim çok acıdı hele de sağ tarafım çok ağrıdı uyuyamadım şuan birşey ypk baktırdım eşime çürükte yok bu ne ki şimdi?
Ağrı olmaz mı canım ...Birazcık yorulsam hemen belime vuruyor..Dizlerim bükülmüyor yaşlı nineler gibi oldum ...Bi de uykusuzluk ama yine de tontişlerimiz iyi olsun da :)
Evde dinlendikçe geçecektir ...Sola doğru devir totonu yat valla ...İşi gücü temziliği yemeği bir müddet boşver ...Dinlendikçe iyi hissettikçe olur zaten hepsi :)
bende de vardı dinlenince geçiyor 2 aylıkken başladı bende 4-5 kere oturduğum yerden kalkamadım yürüyemedim kalçalarımda ağrı hala var merdivenden inerken çok ağrıyor bende bekliyorum iniyorum bekliyorum 20 basamak bile yoktur kalıyorum öylece magnezyum verdi doktor krampta giriyor şiddeti azaldı şimdilik.merhaba güzel anneler nasılsınız benim çok ağrılarım var belden aşağı bütün kemiklerim ağrıyor kalça kemiklerim ağrıyor oturduğum yerden kalkamıyorum yatamıyorum ağrıdan böyle ağrısı olan varmı? ama neyseki yarın son iş günüm evdeyim sonrasında bu beni mutlu ediyor...
bende de vardı dinlenince geçiyor 2 aylıkken başladı bende 4-5 kere oturduğum yerden kalkamadım yürüyemedim kalçalarımda ağrı hala var merdivenden inerken çok ağrıyor bende bekliyorum iniyorum bekliyorum 20 basamak bile yoktur kalıyorum öylece magnezyum verdi doktor krampta giriyor şiddeti azaldı şimdilik.
Günaydın:107: Sabaha kadar salep aşerdimHamilelik bitiyor benim aşermeler tavan yaptı, hayır mıdır? Eşim aldı sağ olsun, sabah sabah güzel gidiyor
günaydın tatlı göbüşlü anneler :) dün akşam saat 6 dan sonra nerdeyse yarım saatte bir kasıklarıma ağrı girip çıktı devamlı bir şekilde ne yapsam geçmedi hastaneye gidicektim ama gece hafifledi. Bir daha böyle bir şey olursa hemen doktora gitsem mi yoksa geçer diye beklesem mi erken doğum falan olabilir mi? :18:
günaydın kızlar! keyifler iyidir umarım. herkeste artık ağrılar artmaya başladı. bende akşamları halsizlik tavan yapıyor.
bu arada annemler bugün geliyor. kız kardeşim de gelecek 3 4 gün kalacaklaryuppi
afiyet olsun cnmsıcak sıcak ne güzel gitmiştir:) benim de iştahım daha da artmaya başladı bakalım doğuma kadar 76 kiloyu görücem galiba...
benim de 3 4 gündür akşamları kasıklarıma adet ağrısı gibi ağrılar giriyor sonra geçiyor. düzenli değil akşam 2 3 kere oluyor ve bi de belime de ağrı vuruyor. düzenli olursa sancılar o zaman endişelenmeliyiz bence cnm!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?