2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
günaydın kızlar ben hamileliğimin başından beri coraspin ve fraxiparin iğne oluyorum pıhtılaşma bozukluğum var benim gibi olup 32 haftaya gelince doktoru coraspini bıraktıran oldumu

Gündüz istirahat imkanın var ise, uykun kaçtığında yatakta vakit geçirme canım. İlgini çekecek şeylerle meşgul et kendini. Tam gözlerin kapanırken koş yatağa:107:

ne güzel bitirmişsin temizliğini rahatsın kaç haftalıksın göremiyorum ama mademki yıkadın yerleştir çantanı sonra unuttuğun olup aklına geldikçe koyarsın çantana istersen

Gündüz istirahat imkanın var ise, uykun kaçtığında yatakta vakit geçirme canım. İlgini çekecek şeylerle meşgul et kendini. Tam gözlerin kapanırken koş yatağa:107:

Evet canım benim aynen dediğin gibi yapmaya çalışıyorum ...Ama gece uykusu hiçbir şeye benzemiyor ...Bak şuan hala cin gibiyim :)
Sanırım bugün uyumayıp düzene sokmaya çalışıcam :/

merhaba güzel anneler nasılsınız benim çok ağrılarım var belden aşağı bütün kemiklerim ağrıyor kalça kemiklerim ağrıyor oturduğum yerden kalkamıyorum yatamıyorum ağrıdan böyle ağrısı olan varmı? ama neyseki yarın son iş günüm evdeyim sonrasında bu beni mutlu ediyor...

Kızlar dün benimde dişim değil dişlerim çok acıdı hele de sağ tarafım çok ağrıdı uyuyamadım şuan birşey ypk baktırdım eşime çürükte yok bu ne ki şimdi?

Ağrı olmaz mı canım ...Birazcık yorulsam hemen belime vuruyor..Dizlerim bükülmüyor yaşlı nineler gibi oldum ...Bi de uykusuzluk ama yine de tontişlerimiz iyi olsun da :)
Evde dinlendikçe geçecektir ...Sola doğru devir totonu yat valla ...İşi gücü temziliği yemeği bir müddet boşver ...Dinlendikçe iyi hissettikçe olur zaten hepsi :)

pskolojık canım kafanda neler varsa senı dusunduruyor uyutmuyordur bendede olur bazen

Canım bünyemiz mucizevi yaratılmış bence şöyleki bebeğe psikolojik olarak hazırlık yaptırıyor beynimiz bize.. Doğuma az kaldı inşallah bu bebiş gece uykusuna alışkın bir anneyi nasıl uyandıracak şimdiden bize talim yaptırılıyorki alışalım da meleklerimize güzel bakalım.
Ben de aynı durumdayım gece enaz 3 kez uyanıyorum ama tatlı meleğimizi düşünüp kendimize güç verelim onlar için her şeye değer

Evet canım benim aynen dediğin gibi yapmaya çalışıyorum ...Ama gece uykusu hiçbir şeye benzemiyor ...Bak şuan hala cin gibiyim :)
Sanırım bugün uyumayıp düzene sokmaya çalışıcam :/

Ben saat kaçta yatarsam yatayım gece 3'te uyanıyorum, saat kurmuş gibi Sabah namazından sonra gözlerim kapanıyor keyifle uyuyorum ama sadece 2 saat. Öğleden sonra da mutlaka uyuyorum en az 2 saat. Bence artık gece-gündüz kavramımız yok. Bebekler gelince de bir süre olmayacak. Ne vakit uykun gelirse o zaman yat, hiç bekleme geceyi:107:

Gözün aydın, iyi "tatiller" şimdiden:107:

Kızlar dün benimde dişim değil dişlerim çok acıdı hele de sağ tarafım çok ağrıdı uyuyamadım şuan birşey ypk baktırdım eşime çürükte yok bu ne ki şimdi?

Diş eti hassasiyeti olabilir. Baktın mı var mı kızarıklık-çekilme?

ayyy canım benimde geçen haftalarda olmuştu bu durum, üzüm sirkesi ile gargara yapa yapa geçirdim tabi çok fazla şey denedim hangisi işe yaradı bilmiyorum ama sürekli fırçaladım listerine falan kullandım kulağıma falan vuruyodu beter bişey

ahh yatıp dinlenemiyorum ki hem evde abimiz var hemde ağrıdan yatamıyorum...

geçen hafta pazartesi günü aldığım çalışabiir raporunun üzerine yaklaşık 11 gün geçti yarını da geçirirsem 2 hafta doğumdan sonraya eklenecek nasipse :)))

şu 3 haftayı da gecicirsemm süper olacakkk inşallah

günaydın tatlı göbüşlü anneler :) dün akşam saat 6 dan sonra nerdeyse yarım saatte bir kasıklarıma ağrı girip çıktı devamlı bir şekilde ne yapsam geçmedi hastaneye gidicektim ama gece hafifledi. Bir daha böyle bir şey olursa hemen doktora gitsem mi yoksa geçer diye beklesem mi erken doğum falan olabilir mi? :18:

bende de vardı dinlenince geçiyor 2 aylıkken başladı bende 4-5 kere oturduğum yerden kalkamadım yürüyemedim kalçalarımda ağrı hala var merdivenden inerken çok ağrıyor bende bekliyorum iniyorum bekliyorum 20 basamak bile yoktur kalıyorum öylece magnezyum verdi doktor krampta giriyor şiddeti azaldı şimdilik.

benim dr m 33 den sonraki her ağırıy ciddiye almak lazım derdi
bak bakalım düzenlimi çünkü onlar için düzenli olması önemli olan sancının

benim ilkinde hiç bu kadar şiddetli ağrım olmamıştı bunda çok olunca hareket edemiyorum...

günaydın kızlar! keyifler iyidir umarım. herkeste artık ağrılar artmaya başladı. bende akşamları halsizlik tavan yapıyor.
bu arada annemler bugün geliyor. kız kardeşim de gelecek 3 4 gün kalacaklaryuppi

Günaydın:107: Sabaha kadar salep aşerdim Hamilelik bitiyor benim aşermeler tavan yaptı, hayır mıdır? Eşim aldı sağ olsun, sabah sabah güzel gidiyor

afiyet olsun cnm sıcak sıcak ne güzel gitmiştir:) benim de iştahım daha da artmaya başladı bakalım doğuma kadar 76 kiloyu görücem galiba...

benim de 3 4 gündür akşamları kasıklarıma adet ağrısı gibi ağrılar giriyor sonra geçiyor. düzenli değil akşam 2 3 kere oluyor ve bi de belime de ağrı vuruyor. düzenli olursa sancılar o zaman endişelenmeliyiz bence cnm!

Gözün aydın canım, iyi eğlenceler:107: Neden erken ayrılıyorlar, doğuma yeniden gelecekler değil mi?

İştah çok arttı dediğin gibi, ben de 10kg'ı geçtim. Ama senin boyun uzundu yanlış hatırlamıyorsam, sorun olmaz:107:

Adet ağrıları bende de geceleri oluyor. Dün tüm gece sürdü hatta. Çok önemsemiyorum. Deneyimli annelerin yorumlarına göre doğum sancısı başlayınca "acaba doğum başladı mı?" diye şüphe etmezmişiz, çok bariz bir ağrı olurmuş. Merakla bekliyorum

bende şu uyku problemini çözebilseydim iyi olurdu kızlar ben gece hiç uyanmıyorum ....idrar için bile ....bütün gece uyurken bebek olacak ve ben uykusuzluktan gebereceğim ..bari şimdi uykum bozulsaydı alışsaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…