2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
benim ilkinde hiç bu kadar şiddetli ağrım olmamıştı bunda çok olunca hareket edemiyorum...

benim ilk aylarda çok şiddetliydi kalsiyum ve magnezyum almana dikkat et azalır belki. çok zor ya kendimi felçli gibi hissediordum çok şükür onlar geçti ama bu sefer varis oluştu, o da azaldı derken bebek baskı yapıyormuş çatı kemiği ağrısı başladı oda bacaklara vuruyor. enfeksiyonda var buna şükür ama hala çalışıyorum izin almadım zaten hepsini aynı anda yaşasaydım zor olurdu sırt ve göğüs altı ağrısıda azaldı.kramplar gecede bire düştü şükür.zaten çatlakları saymıyorum o kadarda krem kullandım tabi 16 kilo alınca fayda etmedi.

Belki bebeğin de senin gibi geceleri güzel güzel uyur, gündüz uyanır

o sancılar bendede oluyor hatta bazen acayıp bı baskı hissediyorum kasıklarım da

merak etme bebek olunca uyumazsın şimdinin tadını çıkar ben dönerken bile uyanıyorum zaten eskidende öyleydim en ufak şayde uykum bölünür.sen bu günlerin kıymetini bil

teşekkür ederim cnm tabi doğuma yakın da gelecekler. şimdi kardeşimin tatil fırsatı olunca değerlendirelim demişler.yerel seçimlerde oylarını kullanıp hemen yanımda olacaklar inş!
evet cnm boyum uzun kiloyu kaldırıyor:) sen ne güzel fit kalmışın maşallah:)
doğum sancısı içinse adet sancısının daha fazlası diyorlar. şimdikilerse yalancı doğuma hazırlık sancıları çünkü düzenli değiller...

alışırsın cnm zaten bebek doğunca... ben geceleri en az 3 kere tuvalete kalkıyorum böyle sürünerek gidiyorum resmen benim uykum da çok ağırdır. bakalım alışırız bebeklerimiz gelice

Gunaydin kizlar :) anca uyanabildim ya iki sbahtir ayilamiyorum. Gozlerim acilmiyo resmen. Dudaklarim da kupkuru ve gergin. Hasta olmayayim lutfennn Anlamadim noldu.

Esmer, benim tocam da ilgisiz adamdi, kaciyodu resmen karnimdan. Ama simdi onu da bi heyecan sardi, cok komik :) herhalde bebis dogunca daha da bi alir sorumluluk

Phloxin, canim gozun aydin annenler geliyomusss. Ooohhh, tadini cikar

Canim gecmis olsun. Oglusun cok oyuncu olcak demek ki, doktorlari bile sasirttigina gore bekledigi kadr beklesin, sonrasinda da saglikla gelsin insallah

suan işteyim kendımı halsız yorgun hıssedıyorum hıc bısey yapasım da yok

artık çalışmak zor gelir cnm ya 37. haftaya kadar çalışacak mısın?

saol cnm! kardeşim de geliyor
aman dikkat et kendine sıcak şeyler iç bol bol dinlen!

kızlar braun 4520 ateş olcer 90 lıraya ınmıs bugüne ozel ebebekte almak ısteyenler vardı en uygun fıyatı bu duyrulurr:)

ahhh keşke bebek de benim gibi uykucu olsa :) :) beraber güzel güzel geceleri uyuruz hehehehe ...

uykusuzluk çok kötü ben iyi uyuyamayınca ertesi gün karnım şiş ,,gaz oluyor bütün gün rahatsız oluyorum ..Allahtan çalışmayacağız da aralarda uyumaya çalışırız .4 ay doğum iznimiz var iyi değerlendirelim ...ben devamlı dışarı çıkıp yürüyüş yapmayı düşünüyorum

canım braun 4520 ateş olcer alıcaktın ya sende e bebekte ındırımde 90 tl bakmadıysan haber vereyim dedım

kızlar braun 4520 ateş olcer 90 lıraya ınmıs bugüne ozel ebebekte almak ısteyenler vardı en uygun fıyatı bu duyrulurr:)

ebebekten asla bişey almam bi daha kartımdan para çekildiği halde son siparişimi kaynattılar ne bi açıklama ne bi iade 40 liramı yediler 90 oraya vereceğime 2 katını veririm paramla rezil olmam bari

Canım çok sevindin inşallah sancın olmaz birdaha sağlıkla zamanı geldiğinde alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah.

ben 35 haftada doğurdum sık sık yazıyorum... ama hiç yalancı sancı hissetmedim sanırım. doğum başladığında da suyla beraber ağrı başladı ama ağrının gerçek sancı olduğunu saniye bile sapmadan 5 dk bir geldiğini anlamam sağladı. dr aradın o da bu doğum dedi. yani sakince uzanıp sancı aralıklarına bakılmalı. cunku herkesin ağrı eşiği farklı olabilir. kimizi 10 dk birken fark ediyor örneğin. duzene dikkat. iyice sıklaştığında ağrı gerçekten başka hiçbişeyle karışacak gibi değil o konu da haklısın

Diş eti hassasiyeti olabilir. Baktın mı var mı kızarıklık-çekilme?

Belki canım öyledir yok kızarıklık canım

off kızlar bu doktorlar beni öldürecek ya hepsi farklı şeyler söylüyor. dün plasentada yaşlanma var dedi doktor. internetten araştırdım yaşlanma son 3 ayda görülmesi normalmiş. 30. haftanın altındayken yaşlanma görülürse o sıkıntıymış. kafam karıştı başka bir doktora gittim. yeni gelmiş bu doktor. bana plasentada yaşlanma falan yok gayet güzel. bebekte sağlıklı ancak bebeği aç bırakmışsın dedi. bende şeker yükselmişti diyet yapmak zorunda kaldım dedim. nezaman kahvaltı yaptın dedi bende 1 saat olmak üzere dedim. (50 dakika falan olmuştu) ne yedin kahvaltıda dedi bende söyledim yediklerimi. tokluk şekerini ölçtürdü tokluk şekeri 95 çıktı. bu durumda sende şeker falan yok şeker olsa yediğin muz yarım ekmek reçel fırlatırdı şekeri, şekerli şeyler yeme ama diyet falan yapma az ve sık sık ye dedi. bebeği aç bırakmışsın dedi. kan değerimde düşmüş 1 haftada. coraspini sordum ben hastalarıma doğuma kadar kullandırıyorum şimdiye kadar bir sorunla karşılaşmadım dedi. yinede için rahat edecekse 34. haftaya kadar kullan dedi. 34ten sonra sorun oluşturursa sezeryanla alınır ama şuan erken bırakmak için dedi. kendi doktorumda 32 de bırak demişti hangisine inanacağım şaşırdım. büyük şehirlerde yaşamak vardı ya burada imkanlar çok sınırlı. kafama göre bir doktor bulamadan doğuracağım sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…