benim ilkinde hiç bu kadar şiddetli ağrım olmamıştı bunda çok olunca hareket edemiyorum...
bende şu uyku problemini çözebilseydim iyi olurdu kızlar ben gece hiç uyanmıyorum ....idrar için bile ....bütün gece uyurken bebek olacak ve ben uykusuzluktan gebereceğim ..bari şimdi uykum bozulsaydı alışsaydım
günaydın kızlar! keyifler iyidir umarım. herkeste artık ağrılar artmaya başladı. bende akşamları halsizlik tavan yapıyor.
bu arada annemler bugün geliyor. kız kardeşim de gelecek 3 4 gün kalacaklaryuppi
afiyet olsun cnmsıcak sıcak ne güzel gitmiştir:) benim de iştahım daha da artmaya başladı bakalım doğuma kadar 76 kiloyu görücem galiba...
benim de 3 4 gündür akşamları kasıklarıma adet ağrısı gibi ağrılar giriyor sonra geçiyor. düzenli değil akşam 2 3 kere oluyor ve bi de belime de ağrı vuruyor. düzenli olursa sancılar o zaman endişelenmeliyiz bence cnm!
bende şu uyku problemini çözebilseydim iyi olurdu kızlar ben gece hiç uyanmıyorum ....idrar için bile ....bütün gece uyurken bebek olacak ve ben uykusuzluktan gebereceğim ..bari şimdi uykum bozulsaydı alışsaydım
Gözün aydın canım, iyi eğlenceler:107: Neden erken ayrılıyorlar, doğuma yeniden gelecekler değil mi?
İştah çok arttı dediğin gibi, ben de 10kg'ı geçtim. Ama senin boyun uzundu yanlış hatırlamıyorsam, sorun olmaz:107:
Adet ağrıları bende de geceleri oluyor. Dün tüm gece sürdü hatta. Çok önemsemiyorum. Deneyimli annelerin yorumlarına göre doğum sancısı başlayınca "acaba doğum başladı mı?" diye şüphe etmezmişiz, çok bariz bir ağrı olurmuş. Merakla bekliyorum
o sancılar bendede oluyor hatta bazen acayıp bı baskı hissediyorum kasıklarım da
evet cnm özellikle akşamları 3 4 kere olup geçiyor... gündüzleri çok rahatım iyi ki!
kizlar buarada biz.hala.hastanedeyiz.ne oldugumuz meçhul. dr bile sasirdi bize..tip kitaplarinda örneğin yok dio bana..sancilarin kesilsin die verdiklerim sanci yapti.doguyor.die vurdugum.sanciyi kesti dio..
Bugün hiç sancimiz yok..anlamadik..yatina dogar denilen bebek duruyor mevlama.hamd olsun..ne sanci var ne agri.arada az a kasilma ki ben onları saymiom bile. ..
suan işteyim kendımı halsız yorgun hıssedıyorum hıc bısey yapasım da yok
Gunaydin kizlar :) anca uyanabildim ya iki sbahtir ayilamiyorum. Gozlerim acilmiyo resmen. Dudaklarim da kupkuru ve gergin. Hasta olmayayim lutfennnAnlamadim noldu.
Esmer, benim tocam da ilgisiz adamdi, kaciyodu resmen karnimdan. Ama simdi onu da bi heyecan sardi, cok komik :) herhalde bebis dogunca daha da bi alir sorumluluk
Phloxin, canim gozun aydin annenler geliyomusss. Ooohhh, tadini cikar
artık çalışmak zor gelir cnm ya 37. haftaya kadar çalışacak mısın?
saol cnm! kardeşim de geliyor
aman dikkat et kendine sıcak şeyler iç bol bol dinlen!
ayyy canım benimde geçen haftalarda olmuştu bu durum, üzüm sirkesi ile gargara yapa yapa geçirdim tabi çok fazla şey denedim hangisi işe yaradı bilmiyorum ama sürekli fırçaladım listerine falan kullandım kulağıma falan vuruyodu beter bişey
kızlar braun 4520 ateş olcer 90 lıraya ınmıs bugüne ozel ebebekte almak ısteyenler vardı en uygun fıyatı bu duyrulurr:)
suan işteyim kendımı halsız yorgun hıssedıyorum hıc bısey yapasım da yok
Gözün aydın canım, iyi eğlenceler:107: Neden erken ayrılıyorlar, doğuma yeniden gelecekler değil mi?
İştah çok arttı dediğin gibi, ben de 10kg'ı geçtim. Ama senin boyun uzundu yanlış hatırlamıyorsam, sorun olmaz:107:
Adet ağrıları bende de geceleri oluyor. Dün tüm gece sürdü hatta. Çok önemsemiyorum. Deneyimli annelerin yorumlarına göre doğum sancısı başlayınca "acaba doğum başladı mı?" diye şüphe etmezmişiz, çok bariz bir ağrı olurmuş. Merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?