2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

valla e bebekte üyeliğim var ama hiç alışveriş yapmadım..iyikide yapmamışım o zaman...butikbebeden yaptım mesela sorunsuz oldu alışverişim ama taksitte vade farkına gıcık oldum ondada

yok ben seninkini çok beğendim desenide güzel çantasıda çok hoş fiyatıda çok uygunmuş ben bilmediğimden pahalı sanıyodum bunları iyi oldu

gittigidiyorda var canım aynısı. sadece port bebesi 35 lira çanta portebe kangurulu set 74 lira aynı markanın nenny burrberry ekose desenli set. ben ucuza almışım o zaman. e bebekten hiç alışveriş yapmadım. hepsi buradadan ve gitti gidiyordan alışveriş yapıyoruz. başka biryere güvenmiyorum.

Şimdilik günde 2 tane kullanıcam canım bu hafta sonuna dek gelişme olmazsa
doz arttırılacak.Bakalım inşallah geçer..

canım ben de bu çarşamba gıdeceğim belkı dozunu artırır günde 2 kez ıcıyorum ama yınede tansıyonum 141/92 cıkıyor 14/9 ve moralım bozuluyor inşallah sana hemen fayda eder

ayy cok sevindim canım bebeğin senı uzumuyor annesı maşallah

valla banada bırak dedi bende 36 bırakacağım bır hafta sonrada hastaneye yatıyorum çünkü kendını ac bırakma canım doktor doğru söylemış

canım sütüm gelmezse bende sma alırım ama hemen almam bebek doğunca sütüm gelmezse hastanenın karşısında kocaman mıgros market var eşim alır oradan

cok tatlı güle güle kullanın canım gerçekten cok spor duruyor

şekeri stres yükseltirmiş canım. ben geçen hafta okulda çok sıkıntı çektim. yerimden kalkamıyorum öğrenciler durmadan birbirleriyle kavga ediyorlar. ayıramıyorum karnıma falan vururlar diye. tuvalet 4. katta saat başı 4 kat merdiven çık falan iyice stres oldum. fırladı. benimki strese bağlı sanırım. zaten şekerli bişeyde yememiştim sebze yemeği yoğurt yemiştim fırladığında. suyu artık azalmaya başlayacak tabi normal bu. kendi doktorumda da 84 çıkmıştı tokluk.benim makine contour ts bayerin. eşimin şekerini ölçtüm 160 çıktı eşim bu yanlış dedi. :))

canım sütüm gelmezse bende sma alırım ama hemen almam bebek doğunca sütüm gelmezse hastanenın karşısında kocaman mıgros market var eşim alır oradan

inşallah sütün hemen gelir...inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini...10 martta sezeryana alınacak olan sendin sanırım...kusura bakmayın aklımda kalmıyor...geçmişi tam okuyamadım...

Son düzenleme:

korkma doğum başlasa daha iyi gercekte ne zaman doğacağını öğrenmiş olursun ayrıca bi sorun olmaz allahın izniyle marak etme

Cok hosuma gitti canim iyi gunlerde kullanin insallah

Doktorum bu civardaki doktorların en iyisinden ama dediğin gibi rahat bi tip:)Zaten bir sorun hissedersem allah korusun beklemem 1 ayı falan.Bana nst için 36.haftada dedi nettede araştırdığımda 36 diyor ama bakıyorum herkes girmiş bi ben kaldım

B arada 4-5 günde kilo almamasını gelişmemesini anlarımda onca dooplere girmişsin akımlarında bi sorun yokmuş kilo almaması hele hele vermesi bana pek mantıklı gelmedi belki sana ilk ölçümü yanlış söylemişlerdir.bana çünkü mantıksız geldi.genede takma kafana haftana göre bebeğin kilosu kötü değil bence bol bol muz ceviz ye toparlar minişin:)

Kızlar selam, doğuma ziyarete gelecekler için renkli şeker hamuruyla yapılan bebek kurabiyelerinden yaptırmak istiyorum ist. avrupa yakasında önerebileceğiniz yerler var mı?

Kızlar selam, doğuma ziyarete gelecekler için renkli şeker hamuruyla yapılan bebek kurabiyelerinden yaptırmak istiyorum ist. avrupa yakasında önerebileceğiniz yerler var mı?

Canım İstanbul'daki yerini bilmiyorum ama ben nette sipariş vermiştim,Mine Butik Kurabiye diye ararsan bulursun.Eşimin ve arkadaşımın doğumgününde yaptırmıştım memnun da kaldım,bi bak istersen.

göğüs pompasıyla mama ben de almadım. ihtiyaç olursa her yer eczane ve bebek mağazası dediğin gibi. ama göğüs kremi aldım. 8. ayda başla dediler şimdiden kullanıyorum ben

bi üye 1-2 sayfa öncesinde reklam vermiş. gördün mü onu? tanesini 1 tl ye yapıyomuş. onla da görüş istersen

1 sayfa önceymiş

kızlar az once bızım işyerine danışman gelmıstı hamıleydı benden 3 hafta ondeydı kızı görünce sasırdım karın gıtmıs meğerse doğum yapmış 32+5 te stresten erken doğum yapmış bebkte 2650 dogmus kuvezde kalmamış sarılıktan bıkac gun tutmuşlar sadece

Anam ben 40 haftayı beklesem 3 kg anca doğururum gibiMaşallah bebeğine iriymiş kuveze girmemiş.Allah genede kimseye yaşatmasın erken doğumu.

Anam ben 40 haftayı beklesem 3 kg anca doğururum gibiMaşallah bebeğine iriymiş kuveze girmemiş.Allah genede kimseye yaşatmasın erken doğumu.

bende canımm benımkıde hep bı hafta gerıdendı bu hafta tam yakalamış haftasını 1937 cıkmıstı 3 gun once en fazla 3 doğar dıyordum ama bakalım:)

evet streste cok onemlıı bendede o etkılı olabılır

benım alısverıs yapmadığım sıte kalmadı heralde kızlar akakcedekı sıtelerden bıle aldım ama hıc bırınde sıkıntı yasamadım henuz

Güzel açıklamışsın canım. Ben de tarif edilen sancıları bekliyorum. Bendeki sancı değil zaten, sürekli bir adet ağrısı ama şiddetli değil. Hamileliğin ilk aylarında rahim büyürken hissettiğimiz türden:107: Bir de ben ağrı-sızı olunca kendimden çok yavrumu düşünüyorum. "şimdi ne hissediyor acaba? strese girdi mi? canı acıyacak mı? evinden ayrılıp yep yeni bir dünyaya gelecek, ne yapsam nasıl etsem de korkmasa" diye düşünmekten kendime sıra gelmiyor

Bizler iyiyiz gülüm, sende ne var ne yok nasılsın?

Sen bizden daha iyi bilirsin gülüm. Bence süt gelmesinin doğum şekli ile pek alakası yok. Annem duş alındıktan sonra gelir der hep. O da sanırım 3. gün civarı oluyor. Ben mama ve biberon almadım, ama mama kabı ve kaşığı aldım. Olur da hastanede vermek isterlerse aparat hazır olur, mama da eczaneden alınır

Hava kapalı sayılır İstanbul'da...
Yatasım var, doktorum çok uyumami da yasakladı diye ablam başımda nöbet tutuyor :)))
Uzanmakla yetinecegim sanırım artık.

Yazık gülüm sana, evde hiç müttefiğin yok mu?
Erkeklerin diyet yapma denemelerine çok şahit oldum (kardeşim sayesinde), ama muvaffak olduklarını hiç görmedim; ablanla başla bence diyete Benim eşim çok yer herşeyi yer ama kilosu hep belirli aralıktadır. Hayranım onun vücut yapısına. Tabi bu ara stresten yiyemedi o ayrı, toparlar inşallah:107:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…