- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
ayy hıc gelemem varya 5 lırada olsa sırff gıcıklıgına sıkayet uzerıne sıkayet yazardım
hayır canım, ben yazdım sipariş görünmüyo dediler nasıl görünmüyo kartımdan çekilmiş para dedim cevap yok sonra ben bu durumu şikayet vara yazdım baktım bi bey daha aynı şeyi yazmış adama cevaben şunu demişler: paranın kartınızdan çekildiğine dair ekstre görüntüsünü bize gönderirseniz paranızı iade ederiz bende bu denileni yaptım ama ne cevap verdiler ne paramı iade ettiler ne de ürünü yolladılar Allahtan çok pahalı bişey değildi ama para neticede şimdi 90 liraya ordan alacağıma 120 liraya hepsiburadadan alırım daha güvenli
yok ben seninkini çok beğendim desenide güzel çantasıda çok hoş fiyatıda çok uygunmuş ben bilmediğimden pahalı sanıyodum bunları iyi oldu
Şimdilik günde 2 tane kullanıcam canım bu hafta sonuna dek gelişme olmazsa
doz arttırılacak.Bakalım inşallah geçer..
kizlar buarada biz.hala.hastanedeyiz.ne oldugumuz meçhul. dr bile sasirdi bize..tip kitaplarinda örneğin yok dio bana..sancilarin kesilsin die verdiklerim sanci yapti.doguyor.die vurdugum.sanciyi kesti dio..
Bugün hiç sancimiz yok..anlamadik..yatina dogar denilen bebek duruyor mevlama.hamd olsun..ne sanci var ne agri.arada az a kasilma ki ben onları saymiom bile. ..
off kızlar bu doktorlar beni öldürecek ya hepsi farklı şeyler söylüyor. dün plasentada yaşlanma var dedi doktor. internetten araştırdım yaşlanma son 3 ayda görülmesi normalmiş. 30. haftanın altındayken yaşlanma görülürse o sıkıntıymış. kafam karıştı başka bir doktora gittim. yeni gelmiş bu doktor. bana plasentada yaşlanma falan yok gayet güzel. bebekte sağlıklı ancak bebeği aç bırakmışsın dedi. bende şeker yükselmişti diyet yapmak zorunda kaldım dedim. nezaman kahvaltı yaptın dedi bende 1 saat olmak üzere dedim. (50 dakika falan olmuştu) ne yedin kahvaltıda dedi bende söyledim yediklerimi. tokluk şekerini ölçtürdü tokluk şekeri 95 çıktı. bu durumda sende şeker falan yok şeker olsa yediğin muz yarım ekmek reçel fırlatırdı şekeri, şekerli şeyler yeme ama diyet falan yapma az ve sık sık ye dedi. bebeği aç bırakmışsın dedi. kan değerimde düşmüş 1 haftada. coraspini sordum ben hastalarıma doğuma kadar kullandırıyorum şimdiye kadar bir sorunla karşılaşmadım dedi. yinede için rahat edecekse 34. haftaya kadar kullan dedi. 34ten sonra sorun oluşturursa sezeryanla alınır ama şuan erken bırakmak için dedi. kendi doktorumda 32 de bırak demişti hangisine inanacağım şaşırdım. büyük şehirlerde yaşamak vardı ya burada imkanlar çok sınırlı. kafama göre bir doktor bulamadan doğuracağım sanırım.
kızlar bebeğinize mama alacakmısınız? ben kızımda mama almamıştım...nası olsa anne sütü alacak diye...ama ilk gün sütüm gelmeyince bebek açtı...meme aranıp duruyorduAllahtan hastane de varmış...hemşire bi bardağa yaptı getirdi çay kaşığıyla içirin hemen biberon vermeyin...ilk gün açlığıni öyle bastırdık bunda alırım herhalde...geçende eczacı sma yı önerdi...kimisi sezeryan oluyo hemen geliyo ama benim 2 kızımdada geç geldi
Eki Görüntüle 998698 Eki Görüntüle 998699
kızlar bugün bunları aldım. çantası çok spor duruyordu hoşuma gitti. birde bebeği ilk etapta taşıma çantasına koy diyorlar. ana kucağını tavsiye etmiyorlar. karanlık ve sıcak olduğu için hoşuna gidermiş bebeklerin.
bencede canımtokluk sekerı 95 cıkmazdı benım aclık sekerımbıle 95 cıkmıyor bugun 109 cıktı bende anlamadım ...ıstersen baska dı dr daha danıs için rahatlasın banada yıne suyu bana azlmıs gıbı geldı bı haftadan yıne gel dedı dıger geldıgımdede oyle dedınız dedım sonrakıne ıyıymıs suyu dedı ..o zman bı sıkıntı gorseydım mudehale ederdım dedı
canım sütüm gelmezse bende sma alırım ama hemen almam bebek doğunca sütüm gelmezse hastanenın karşısında kocaman mıgros market var eşim alır oradan
benim doktorum bana 32. de çalışır raporunu almaya gittiğimde 38+2 de alırız demişti...canım kimi doktorlar 39 da kimisi 38 de sezeryana alıyorlar...benim 2.bebeğimde 39+0 da almıştı...ama bu doktorum daha erken dedi bakalım ...inşallah sağlıkla doğarlar
korkma doğum başlasa daha iyi gercekte ne zaman doğacağını öğrenmiş olursun ayrıca bi sorun olmaz allahın izniyle marak etme
Eki Görüntüle 998698 Eki Görüntüle 998699
kızlar bugün bunları aldım. çantası çok spor duruyordu hoşuma gitti. birde bebeği ilk etapta taşıma çantasına koy diyorlar. ana kucağını tavsiye etmiyorlar. karanlık ve sıcak olduğu için hoşuna gidermiş bebeklerin.
canım ben ilçede öğretmenlik yapıyorum doktorum ilde o nedenle sürekli kendi doktoruma gidemiyorum. kendi doktorumla randevum ayın 15inde. 3 haftada bir çağırıyor benimki hep. ancak bir sıkıntı olursa ara diyor.4-5 günde 400 gr düşmüş kilo bu olay canımı sıktı. ilçedeki doktor bana sen çok biliyorsun neden bize ihtiyaç duyup geliyorsun o zaman demişti :). kimsenin bana işimi öğretmesini sevmem kimseyede işini öğretmek istemem. onlarında işi zor biliyorum. çok sayıda hasta var. ancak bukadarda boşvermişlik olmaz. plasentada yaşlanma var diyor eee ne olacak diyorum sorun yok diyor. nstye bağlıyor kasılma ve sancı çıkıyor. bukadarı normal olabilir diyor. akşamları bu sancılar daha sıklaşıyor diyorum bol su iç diyor. günde 3-4 litre su içiyorum daha nakadar su içeceğim diyorum ses çıkarmıyor. ildeki kendi doktorum yani doğumu yapacağım hastanedeki doktor ilgili sağolsun ama bizim bebişte nezaman ile gitse mışıl mışıl uyuyor. nstye giriyorum bebek keyfini bile bozmuyor :) e haliyle bir sonuca ulaşamıyoruz. adamında yapacağı bişey yok sürekli gelemiyorum. ilçedeki doktorlarsa ben gerek görmüyorum deyip kestirip atıyor.
seninkide çok rahatmış bu haftalarda ayda bir kontrol olmazki. inşallah sorunun olmaz ama bir sorun falan hissedersen git 1 ayı bekleme boşver onun dediğini. ben gebelik kaybım olduğu için kafama bişey takıldığında soluğu iilçedeki doktorumda alıyorum.sanırsın o değilde ben doktorum. şunu yapın bunu yapın diyorum napayım. :) Allahtan gülüp geçiyor.
Kızlar selam, doğuma ziyarete gelecekler için renkli şeker hamuruyla yapılan bebek kurabiyelerinden yaptırmak istiyorum ist. avrupa yakasında önerebileceğiniz yerler var mı?
lüzum olursa bi koşu biri gider mama alır şimdiden almaya gerek yok bence, bana göğüs kremi falan al diyolar almadım almıcam sorun yaşarsan her yer eczane Ankaranın göbeğinde krem bulunur illa ki, ya da göğüs pompası vs bunların hepsi para ya ihtiyaç olursa diye almaya gerek yok bence, bide hastanelerde belli malzemeler zaten var idareten kullanırlar
58di 40a indirttim canım pazarlıkla
Kızlar selam, doğuma ziyarete gelecekler için renkli şeker hamuruyla yapılan bebek kurabiyelerinden yaptırmak istiyorum ist. avrupa yakasında önerebileceğiniz yerler var mı?
Eki Görüntüle 998806 Eki Görüntüle 998807
Hastane ve mevlütte gelen misafirlere klasiklerin dışında dağıtmak için farklı alternatifler sunabilirsiniz butik kurabiyelerimiz simdi tek fiyat kampanyasında sadece 1 TL dir. kikirikkurabiyevi @ hotmail . com adresinden bana ulsabilirsiniz.
Bana özelden yazanlar size ulasabilmem için mail adresi bırakmayı unutmayınız.
kızlar az once bızım işyerine danışman gelmıstı hamıleydı benden 3 hafta ondeydı kızı görünce sasırdım karın gıtmıs meğerse doğum yapmış 32+5 te stresten erken doğum yapmış bebkte 2650 dogmus kuvezde kalmamış sarılıktan bıkac gun tutmuşlar sadece
Anam ben 40 haftayı beklesem 3 kg anca doğururum gibiMaşallah bebeğine iriymiş kuveze girmemiş.Allah genede kimseye yaşatmasın erken doğumu.
şekeri stres yükseltirmiş canım. ben geçen hafta okulda çok sıkıntı çektim. yerimden kalkamıyorum öğrenciler durmadan birbirleriyle kavga ediyorlar. ayıramıyorum karnıma falan vururlar diye. tuvalet 4. katta saat başı 4 kat merdiven çık falan iyice stres oldum. fırladı. benimki strese bağlı sanırım. zaten şekerli bişeyde yememiştim sebze yemeği yoğurt yemiştim fırladığında. suyu artık azalmaya başlayacak tabi normal bu. kendi doktorumda da 84 çıkmıştı tokluk.benim makine contour ts bayerin. eşimin şekerini ölçtüm 160 çıktı eşim bu yanlış dedi. :))
gittigidiyorda var canım aynısı. sadece port bebesi 35 lira çanta portebe kangurulu set 74 lira aynı markanın nenny burrberry ekose desenli set. ben ucuza almışım o zaman. e bebekten hiç alışveriş yapmadım. hepsi buradadan ve gitti gidiyordan alışveriş yapıyoruz. başka biryere güvenmiyorum.
ben 35 haftada doğurdum sık sık yazıyorum... ama hiç yalancı sancı hissetmedim sanırım. doğum başladığında da suyla beraber ağrı başladı ama ağrının gerçek sancı olduğunu saniye bile sapmadan 5 dk bir geldiğini anlamam sağladı. dr aradın o da bu doğum dedi. yani sakince uzanıp sancı aralıklarına bakılmalı. cunku herkesin ağrı eşiği farklı olabilir. kimizi 10 dk birken fark ediyor örneğin. duzene dikkat. iyice sıklaştığında ağrı gerçekten başka hiçbişeyle karışacak gibi değil o konu da haklısın
MERHABA ARKADAŞLAR
hepiniz iyisinizdir umarım...
doğum yapmış bebekleri kuvözde olan arkadaşlarımızın bebeklerine Allah acil şifalar versin inşallah...
bebeklerinin cicileri gelen anneler,iyi günlerde sağlıkla kullanın miniklerinizin cicilerini...
hastaneye giden anneler iyi haberlerle gelin
ağrısı olan ,sancısı olan,riskli gebeliği olan ,doğumu yaklaşmış bütün anneleri Allah bir avazda kurtarsın inşallah...
kızlar bebeğinize mama alacakmısınız? ben kızımda mama almamıştım...nası olsa anne sütü alacak diye...ama ilk gün sütüm gelmeyince bebek açtı...meme aranıp duruyorduAllahtan hastane de varmış...hemşire bi bardağa yaptı getirdi çay kaşığıyla içirin hemen biberon vermeyin...ilk gün açlığıni öyle bastırdık bunda alırım herhalde...geçende eczacı sma yı önerdi...kimisi sezeryan oluyo hemen geliyo ama benim 2 kızımdada geç geldi
Hava kapalı sayılır İstanbul'da...
Yatasım var, doktorum çok uyumami da yasakladı diye ablam başımda nöbet tutuyor :)))
Uzanmakla yetinecegim sanırım artık.
Afiyet bal seker olsun Yedigin, içtiğin cancazim :)
Eşlerimiz de ayrı bir telaş var artık.
Baba havasına girdi eşim :))
Sürekli kendine baba diye hitap ediyor :)))
Kilo aldırmak kolay bence.
Bende eşime diyet önerdim.
Tamam başlayalım yarından itibaren dedi bakalım nereye kadar dayanacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?