bende canımm benımkıde hep bı hafta gerıdendı bu hafta tam yakalamış haftasını 1937 cıkmıstı 3 gun once en fazla 3 doğar dıyordum ama bakalım:)
Canım İstanbul'daki yerini bilmiyorum ama ben nette sipariş vermiştim,Mine Butik Kurabiye diye ararsan bulursun.Eşimin ve arkadaşımın doğumgününde yaptırmıştım memnun da kaldım,bi bak istersen.
1 sayfa önceymiş
cnm yaa bizde.oyle dioruz oyuncu olacak..Canim gecmis olsun. Oglusun cok oyuncu olcak demek ki, doktorlari bile sasirttigina gorebekledigi kadr beklesin, sonrasinda da saglikla gelsin insallah
Canım çok sevindin inşallah sancın olmaz birdaha sağlıkla zamanı geldiğinde alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah.
inşallah sütün hemen gelir...inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini...10 martta sezeryana alınacak olan sendin sanırım...kusura bakmayın aklımda kalmıyor...geçmişi tam okuyamadım...
Doktorum bu civardaki doktorların en iyisinden ama dediğin gibi rahat bi tip:)Zaten bir sorun hissedersem allah korusun beklemem 1 ayı falan.Bana nst için 36.haftada dedi nettede araştırdığımda 36 diyor ama bakıyorum herkes girmiş bi ben kaldım
B arada 4-5 günde kilo almamasını gelişmemesini anlarımda onca dooplere girmişsin akımlarında bi sorun yokmuş kilo almaması hele hele vermesi bana pek mantıklı gelmedi belki sana ilk ölçümü yanlış söylemişlerdir.bana çünkü mantıksız geldi.genede takma kafana haftana göre bebeğin kilosu kötü değil bence bol bol muz ceviz ye toparlar minişin:)
canım çok iyi almışsın ya netten almadın sanırım
kızlar bi bebiş daha geliyooooooooo
seninki mi yoksa
anam bu bebişlerin acelesi ne :) duramadılar 9 ay. benimkide 37de gelir herhalde öyle hissediyorum. :)
anam bu bebişlerin acelesi ne :) duramadılar 9 ay. benimkide 37de gelir herhalde öyle hissediyorum. :)
aayyyy yok canım allah korusun içerde dursun benimkibizim topikten semra şahin çakır diye arkadaş 4 saat önce doğuma alınmış
evet canım benım 10 mart da yatıyorum tansıyondan dolayı amın insallah saglıkla gelır 37+1 oluyoruz o gün rabbım sağlık versın ınsallah hepimizinkıne
kaç haftalıktı ki nick i neydi ümran
hayırlısı olsun inşallah sağlıkla alsın kucağına dualarımız onunla.
hiç söyleme canım bizimkiler acelecidoğum yspanda 37 haftalıkmış
kızlar bi bebiş daha geliyooooooooo
Ayyy çok heycan yaptım...çok az kalmış kuzuna kavuşmana...bir avazda kurtulursun inşallah...sağlıklı doğsun yeter annesi
canım geçen hafta strese bağlı şeker yükselmesi yaşadım. o nedenle diyet yaptım. kendim bile doymadım ki bebişe gittim. dünkü doktorda bugünkü doktorda bebeğin zayıfladığını söyledi.ama allaha şükür kordon kan akışında falan bir sorun yok. benim kasılma ve sancım vardı nst ye o nedenle girmiştim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?