2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
bende canımm benımkıde hep bı hafta gerıdendı bu hafta tam yakalamış haftasını 1937 cıkmıstı 3 gun once en fazla 3 doğar dıyordum ama bakalım:)

Benimkisi cumartesi günü 1900 grdı.1 hafta ilerdeydik ama benim öyle tosuncuk doğuracağıma pek ihtimal vermiyorum en fazla 3,500
Aman sağlıklı olsundarda kilosu o kadar dert değil.3 kg altı olmasınlarda yeter napalım:)

Canım İstanbul'daki yerini bilmiyorum ama ben nette sipariş vermiştim,Mine Butik Kurabiye diye ararsan bulursun.Eşimin ve arkadaşımın doğumgününde yaptırmıştım memnun da kaldım,bi bak istersen.

Canım tavsiye için teşekkürler netten baktığımda Mine yılmaz diye çıkıyor doğrumu baktım bilemiyorum.

Canim gecmis olsun. Oglusun cok oyuncu olcak demek ki, doktorlari bile sasirttigina gore bekledigi kadr beklesin, sonrasinda da saglikla gelsin insallah
cnm yaa bizde.oyle dioruz oyuncu olacak..
bakalim nezaman gelecek..Sağlıkla gelsin kuveze girmesin die dua edioruz..

Canım çok sevindin inşallah sancın olmaz birdaha sağlıkla zamanı geldiğinde alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah.

ins btnm.hepimiz sağlıkla alalim zamaninda bebisleri ins..bakalim benimki nezmaan gelecek teyzesi..

inşallah sütün hemen gelir...inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini...10 martta sezeryana alınacak olan sendin sanırım...kusura bakmayın aklımda kalmıyor...geçmişi tam okuyamadım...

evet canım benım 10 mart da yatıyorum tansıyondan dolayı amın insallah saglıkla gelır 37+1 oluyoruz o gün rabbım sağlık versın ınsallah hepimizinkıne

canım geçen hafta strese bağlı şeker yükselmesi yaşadım. o nedenle diyet yaptım. kendim bile doymadım ki bebişe gittim. dünkü doktorda bugünkü doktorda bebeğin zayıfladığını söyledi.ama allaha şükür kordon kan akışında falan bir sorun yok. benim kasılma ve sancım vardı nst ye o nedenle girmiştim canım

evet canım benım 10 mart da yatıyorum tansıyondan dolayı amın insallah saglıkla gelır 37+1 oluyoruz o gün rabbım sağlık versın ınsallah hepimizinkıne

ayyy çok heycan yaptım...çok az kalmış kuzuna kavuşmana...bir avazda kurtulursun inşallah...sağlıklı doğsun yeter annesi

sultanım güya ilk doğum yapacaklar bizlerken bu gidişle sonlara kalıcaz

kızlar bi bebiş daha geliyooooooooo

doğurmadımı daha bende sabah gördüm facede rabbım sağlıkla kurtarsın canım ya

Ayyy çok heycan yaptım...çok az kalmış kuzuna kavuşmana...bir avazda kurtulursun inşallah...sağlıklı doğsun yeter annesi

amın sudenazz cım darısı başınıza ınsallah bende cok korkuyorum yarın ızne ayrılıyorum bır haftada evde dınleneceğim

bende dıyete daha cok uyuyordum bebek geriden gelıyordu ufak edı dr cok canım sıkılmıştı sonra yemeye başladım bıraz bıraz hergun muz ve hurma yedım bu haftada bır gun onde cıktı dıyette etkılı bence bıde bısey sıorcam dr banada suyumu azaldıkı senı doplere gonderyım mı kı haftaya dedı ben hıc bılmıyorum nıye neye bakıolr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…