2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
evet canım kireçlenme. ama son 3 ayda normalmiş görülmesi. az ve sık yiyeceğim artık canım diyet yapamayacağım. çünkü kan değerim düşmüş. vücut zaten kanı zor üretiyor.

anladım cnm iki hafta önce bana da doktorum plasentada biraz kreçlenme var ama bu son üç ay gebeliklerin %70nde görülür sıkıntı yaratmaz demişti.
öyle yap cnm az ve sık ye en güzeli!

kızlar bugün bunları aldım. çantası çok spor duruyordu hoşuma gitti. birde bebeği ilk etapta taşıma çantasına koy diyorlar. ana kucağını tavsiye etmiyorlar. karanlık ve sıcak olduğu için hoşuna gidermiş bebeklerin.

canım ben doğumu planladığım hastanedeki ebelere sordum. siz mama almayın ilk etapta, burda her türlü markada mama var gerekirse onlardan veririz demişlerdi. hani eğer süt konusunda sıkıntı olur da almanız icap ederse de doktorunuza danışın, o ne önerirse onu alın dediler. bi de mamayı alınca da açıp 1 ayda tüketmek gerekiyomus. 1-2 gün için boşuna masraf olmasın, duruma göre davranırsınız dediler. o yüzden ben hele bi doğsun da diyorum. ama biberon istediler. onlarda da varmış ama ben kendi biberonumu götüreceğim olur da mama alması gerekirse diye.
canım güle güle kullanın, çok güzellermiş.

ben ev tipi ana kucağı aldım bide buna benzer port bebe alıcam fiyatı ne kadar

canım 58 tl dedi ikisi için 40a düşürttüm. banyo havlusu ve alt değiştirme minderide aldığım için. düşmezsen almam dedim. marka tanınmış değil ama ferçekten çok kaliteli duruyor. 30luk falanda vardı ama onlar hoşuma gitmedi.

lüzum olursa bi koşu biri gider mama alır şimdiden almaya gerek yok bence, bana göğüs kremi falan al diyolar almadım almıcam sorun yaşarsan her yer eczane Ankaranın göbeğinde krem bulunur illa ki, ya da göğüs pompası vs bunların hepsi para ya ihtiyaç olursa diye almaya gerek yok bence, bide hastanelerde belli malzemeler zaten var idareten kullanırlar

aslında doğru söylüyosun 1-2 gün için mamayı heba etmeye gerek yok...bende hastaneye sorayım bakim kimi hastanede olmuyor...bende öyle yapayım...

anaaaam ben 100-150 tl vardır diyodum çok iyiymiş bazıları çok fason duruyo bez gibi halbuki bunların altı mukavva gibi sert bişeyle kaplı olmalı değil mi içine serilenler başka türlü dengeli durmaz ki

haklısın artık eczanelerde hepsi var. ben eylülde bakıcıya vereceğim için süt pompası şart bana. herşey paraya bakıyor cidden

anaaaam ben 100-150 tl vardır diyodum çok iyiymiş bazıları çok fason duruyo bez gibi halbuki bunların altı mukavva gibi sert bişeyle kaplı olmalı değil mi içine serilenler başka türlü dengeli durmaz ki

evet canım çantasındada portbebede de altta mukavva var. 30 tllikler öyleydi yumuşak duruyordu. bunun yanlar fermuarlı ve yanlarda sert duruyor kumaşı kalın biraz. 150liklerde vardı canım ama gerek yok 2-3 ay kullanacak internette teklide satılıyor bunlar.

yok ben seninkini çok beğendim desenide güzel çantasıda çok hoş fiyatıda çok uygunmuş ben bilmediğimden pahalı sanıyodum bunları iyi oldu

nasıl paranı gerı yatırmADILARMI

hayır canım, ben yazdım sipariş görünmüyo dediler nasıl görünmüyo kartımdan çekilmiş para dedim cevap yok sonra ben bu durumu şikayet vara yazdım baktım bi bey daha aynı şeyi yazmış adama cevaben şunu demişler: paranın kartınızdan çekildiğine dair ekstre görüntüsünü bize gönderirseniz paranızı iade ederiz bende bu denileni yaptım ama ne cevap verdiler ne paramı iade ettiler ne de ürünü yolladılar Allahtan çok pahalı bişey değildi ama para neticede şimdi 90 liraya ordan alacağıma 120 liraya hepsiburadadan alırım daha güvenli

bana gecen işyerınden bı arkadasım aptamilin 1 numara mamasını verdı yenı bebegı oldu kullanmamıs hıc acmadık sana lazım olursa kullanırsın dedı aldım bende evde duruyor yoksa kendım almazdım lazım olursa alırdım

ayy hıc gelemem varya 5 lırada olsa sırff gıcıklıgına sıkayet uzerıne sıkayet yazardım

bencede canımtokluk sekerı 95 cıkmazdı benım aclık sekerımbıle 95 cıkmıyor bugun 109 cıktı bende anlamadım ...ıstersen baska dı dr daha danıs için rahatlasın banada yıne suyu bana azlmıs gıbı geldı bı haftadan yıne gel dedı dıger geldıgımdede oyle dedınız dedım sonrakıne ıyıymıs suyu dedı ..o zman bı sıkıntı gorseydım mudehale ederdım dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…