evet canım kireçlenme. ama son 3 ayda normalmiş görülmesi. az ve sık yiyeceğim artık canım diyet yapamayacağım. çünkü kan değerim düşmüş. vücut zaten kanı zor üretiyor.
kızlar acaba izinler 18 haftaya çıkar mı ya
Eki Görüntüle 998698 Eki Görüntüle 998699
kızlar bugün bunları aldım. çantası çok spor duruyordu hoşuma gitti. birde bebeği ilk etapta taşıma çantasına koy diyorlar. ana kucağını tavsiye etmiyorlar. karanlık ve sıcak olduğu için hoşuna gidermiş bebeklerin.
kızlar bugün bunları aldım. çantası çok spor duruyordu hoşuma gitti. birde bebeği ilk etapta taşıma çantasına koy diyorlar. ana kucağını tavsiye etmiyorlar. karanlık ve sıcak olduğu için hoşuna gidermiş bebeklerin.
canım ben doğumu planladığım hastanedeki ebelere sordum. siz mama almayın ilk etapta, burda her türlü markada mama var gerekirse onlardan veririz demişlerdi. hani eğer süt konusunda sıkıntı olur da almanız icap ederse de doktorunuza danışın, o ne önerirse onu alın dediler. bi de mamayı alınca da açıp 1 ayda tüketmek gerekiyomus. 1-2 gün için boşuna masraf olmasın, duruma göre davranırsınız dediler. o yüzden ben hele bi doğsun da diyorum. ama biberon istediler. onlarda da varmış ama ben kendi biberonumu götüreceğim olur da mama alması gerekirse diye.kızlar bebeğinize mama alacakmısınız? ben kızımda mama almamıştım...nası olsa anne sütü alacak diye...ama ilk gün sütüm gelmeyince bebek açtı...meme aranıp duruyorduAllahtan hastane de varmış...hemşire bi bardağa yaptı getirdi çay kaşığıyla içirin hemen biberon vermeyin...ilk gün açlığıni öyle bastırdık bunda alırım herhalde...geçende eczacı sma yı önerdi...kimisi sezeryan oluyo hemen geliyo ama benim 2 kızımdada geç geldi
canım güle güle kullanın, çok güzellermiş.Eki Görüntüle 998698 Eki Görüntüle 998699
ben ev tipi ana kucağı aldım bide buna benzer port bebe alıcam fiyatı ne kadar
canım ben doğumu planladığım hastanedeki ebelere sordum. siz mama almayın ilk etapta, burda her türlü markada mama var gerekirse onlardan veririz demişlerdi. hani eğer süt konusunda sıkıntı olur da almanız icap ederse de doktorunuza danışın, o ne önerirse onu alın dediler. bi de mamayı alınca da açıp 1 ayda tüketmek gerekiyomus. 1-2 gün için boşuna masraf olmasın, duruma göre davranırsınız dediler. o yüzden ben hele bi doğsun da diyorum. ama biberon istediler. onlarda da varmış ama ben kendi biberonumu götüreceğim olur da mama alması gerekirse diye.
canım 58 tl dedi ikisi için 40a düşürttüm. banyo havlusu ve alt değiştirme minderide aldığım için. düşmezsen almam dedim. marka tanınmış değil ama ferçekten çok kaliteli duruyor. 30luk falanda vardı ama onlar hoşuma gitmedi.
lüzum olursa bi koşu biri gider mama alır şimdiden almaya gerek yok bence, bana göğüs kremi falan al diyolar almadım almıcam sorun yaşarsan her yer eczane Ankaranın göbeğinde krem bulunur illa ki, ya da göğüs pompası vs bunların hepsi para ya ihtiyaç olursa diye almaya gerek yok bence, bide hastanelerde belli malzemeler zaten var idareten kullanırlar
anaaaam ben 100-150 tl vardır diyodum çok iyiymiş bazıları çok fason duruyo bez gibi halbuki bunların altı mukavva gibi sert bişeyle kaplı olmalı değil mi içine serilenler başka türlü dengeli durmaz ki
ben çok beğendin canım güle güle kullanın ne kadar aldın ikisini
ebebekten asla bişey almam bi daha kartımdan para çekildiği halde son siparişimi kaynattılar ne bi açıklama ne bi iade 40 liramı yediler 90 oraya vereceğime 2 katını veririm paramla rezil olmam bari
evet canım çantasındada portbebede de altta mukavva var. 30 tllikler öyleydi yumuşak duruyordu. bunun yanlar fermuarlı ve yanlarda sert duruyor kumaşı kalın biraz. 150liklerde vardı canım ama gerek yok 2-3 ay kullanacak internette teklide satılıyor bunlar.
nasıl paranı gerı yatırmADILARMI
kızlar bebeğinize mama alacakmısınız? Ben kızımda mama almamıştım...nası olsa anne sütü alacak diye...ama ilk gün sütüm gelmeyince bebek açtı...meme aranıp duruyorduAllahtan hastane de varmış...hemşire bi bardağa yaptı getirdi çay kaşığıyla içirin hemen biberon vermeyin...ilk gün açlığıni öyle bastırdık bunda alırım herhalde...geçende eczacı sma yı önerdi...kimisi sezeryan oluyo hemen geliyo ama benim 2 kızımdada geç geldi
hayır canım, ben yazdım sipariş görünmüyo dediler nasıl görünmüyo kartımdan çekilmiş para dedim cevap yok sonra ben bu durumu şikayet vara yazdım baktım bi bey daha aynı şeyi yazmış adama cevaben şunu demişler: Paranın kartınızdan çekildiğine dair ekstre görüntüsünü bize gönderirseniz paranızı iade ederiz bende bu denileni yaptım ama ne cevap verdiler ne paramı iade ettiler ne de ürünü yolladılar allahtan çok pahalı bişey değildi ama para neticede şimdi 90 liraya ordan alacağıma 120 liraya hepsiburadadan alırım daha güvenli
off kızlar bu doktorlar beni öldürecek ya hepsi farklı şeyler söylüyor. Dün plasentada yaşlanma var dedi doktor. Internetten araştırdım yaşlanma son 3 ayda görülmesi normalmiş. 30. Haftanın altındayken yaşlanma görülürse o sıkıntıymış. Kafam karıştı başka bir doktora gittim. Yeni gelmiş bu doktor. Bana plasentada yaşlanma falan yok gayet güzel. Bebekte sağlıklı ancak bebeği aç bırakmışsın dedi. Bende şeker yükselmişti diyet yapmak zorunda kaldım dedim. Nezaman kahvaltı yaptın dedi bende 1 saat olmak üzere dedim. (50 dakika falan olmuştu) ne yedin kahvaltıda dedi bende söyledim yediklerimi. Tokluk şekerini ölçtürdü tokluk şekeri 95 çıktı. Bu durumda sende şeker falan yok şeker olsa yediğin muz yarım ekmek reçel fırlatırdı şekeri, şekerli şeyler yeme ama diyet falan yapma az ve sık sık ye dedi. Bebeği aç bırakmışsın dedi. Kan değerimde düşmüş 1 haftada. Coraspini sordum ben hastalarıma doğuma kadar kullandırıyorum şimdiye kadar bir sorunla karşılaşmadım dedi. Yinede için rahat edecekse 34. Haftaya kadar kullan dedi. 34ten sonra sorun oluşturursa sezeryanla alınır ama şuan erken bırakmak için dedi. Kendi doktorumda 32 de bırak demişti hangisine inanacağım şaşırdım. Büyük şehirlerde yaşamak vardı ya burada imkanlar çok sınırlı. Kafama göre bir doktor bulamadan doğuracağım sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?