off kızlar bu doktorlar beni öldürecek ya hepsi farklı şeyler söylüyor. dün plasentada yaşlanma var dedi doktor. internetten araştırdım yaşlanma son 3 ayda görülmesi normalmiş. 30. haftanın altındayken yaşlanma görülürse o sıkıntıymış. kafam karıştı başka bir doktora gittim. yeni gelmiş bu doktor. bana plasentada yaşlanma falan yok gayet güzel. bebekte sağlıklı ancak bebeği aç bırakmışsın dedi. bende şeker yükselmişti diyet yapmak zorunda kaldım dedim. nezaman kahvaltı yaptın dedi bende 1 saat olmak üzere dedim. (50 dakika falan olmuştu) ne yedin kahvaltıda dedi bende söyledim yediklerimi. tokluk şekerini ölçtürdü tokluk şekeri 95 çıktı. bu durumda sende şeker falan yok şeker olsa yediğin muz yarım ekmek reçel fırlatırdı şekeri, şekerli şeyler yeme ama diyet falan yapma az ve sık sık ye dedi. bebeği aç bırakmışsın dedi. kan değerimde düşmüş 1 haftada. coraspini sordum ben hastalarıma doğuma kadar kullandırıyorum şimdiye kadar bir sorunla karşılaşmadım dedi. yinede için rahat edecekse 34. haftaya kadar kullan dedi. 34ten sonra sorun oluşturursa sezeryanla alınır ama şuan erken bırakmak için dedi. kendi doktorumda 32 de bırak demişti hangisine inanacağım şaşırdım. büyük şehirlerde yaşamak vardı ya burada imkanlar çok sınırlı. kafama göre bir doktor bulamadan doğuracağım sanırım.
benide günüm günümü tutmuyor artık
dün ne kadar enerjiksem bugün tam tersi tüm gün yatıp uyusam modundayımm
ama nafile çalışıyorum
aynen bende öyleyim bi gün iyiysem bigün çok yorgun hissediyorum kendimi...zaman çabuk geçsede 37.haftaya gelsekte ayrılsam... evi iple çekiyorum
bana 2. dr un dedikleri daha mantıklı geldi canım...
birde kafana çok takma olmazsa bir 3. dr gidersin nihayetinde dr.larda ultrasonda herşeyi %100 göremiyor çok büyük sıkıntıların yoksa dert etme olumlu dr git canım
benim ilk aylarda çok şiddetliydi kalsiyum ve magnezyum almana dikkat et azalır belki. çok zor ya kendimi felçli gibi hissediordum çok şükür onlar geçti ama bu sefer varis oluştu, o da azaldı derken bebek baskı yapıyormuş çatı kemiği ağrısı başladı oda bacaklara vuruyor. enfeksiyonda var buna şükür ama hala çalışıyorum izin almadım zaten hepsini aynı anda yaşasaydım zor olurdu sırt ve göğüs altı ağrısıda azaldı.kramplar gecede bire düştü şükür.zaten çatlakları saymıyorum o kadarda krem kullandım tabi 16 kilo alınca fayda etmedi.
off kızlar bu doktorlar beni öldürecek ya hepsi farklı şeyler söylüyor. dün plasentada yaşlanma var dedi doktor. internetten araştırdım yaşlanma son 3 ayda görülmesi normalmiş. 30. haftanın altındayken yaşlanma görülürse o sıkıntıymış. kafam karıştı başka bir doktora gittim. yeni gelmiş bu doktor. bana plasentada yaşlanma falan yok gayet güzel. bebekte sağlıklı ancak bebeği aç bırakmışsın dedi. bende şeker yükselmişti diyet yapmak zorunda kaldım dedim. nezaman kahvaltı yaptın dedi bende 1 saat olmak üzere dedim. (50 dakika falan olmuştu) ne yedin kahvaltıda dedi bende söyledim yediklerimi. tokluk şekerini ölçtürdü tokluk şekeri 95 çıktı. bu durumda sende şeker falan yok şeker olsa yediğin muz yarım ekmek reçel fırlatırdı şekeri, şekerli şeyler yeme ama diyet falan yapma az ve sık sık ye dedi. bebeği aç bırakmışsın dedi. kan değerimde düşmüş 1 haftada. coraspini sordum ben hastalarıma doğuma kadar kullandırıyorum şimdiye kadar bir sorunla karşılaşmadım dedi. yinede için rahat edecekse 34. haftaya kadar kullan dedi. 34ten sonra sorun oluşturursa sezeryanla alınır ama şuan erken bırakmak için dedi. kendi doktorumda 32 de bırak demişti hangisine inanacağım şaşırdım. büyük şehirlerde yaşamak vardı ya burada imkanlar çok sınırlı. kafama göre bir doktor bulamadan doğuracağım sanırım.
Canım dört dörtlük doktor bulmak neredeyse imkansız zaten.Aynı şeyleri okuyolar ama yorumlamaları hep birbirinden farklı oluyorBen doktorumdan memnunum ama beni geçen cumartesi 1 ay sonra çağırınca ister istemez sinir oldum baktım buradaki herkes 15 günde bir gidiyor benimkiside biraz fazla rahat sanırım:107:Ama bu saatten sonra doktor değiştirmekte olmaz mecbur bu şekilde 1,5 ayı Allahın izniyle tamamlamaya çalışıcaz napalım.Allah yardımcımız olsun.Sende kilo olayını çok takma kafana tombul olunca %100 sağlıklı diye bir garanti yok.Yeterki sağlıkları iyi olsun kiloda alırlar doğduktan sonra.
Hava kapalı sayılır İstanbul'da...
Yatasım var, doktorum çok uyumami da yasakladı diye ablam başımda nöbet tutuyor :)))
Uzanmakla yetinecegim sanırım artık.
Günaydın:107: Sabaha kadar salep aşerdimHamilelik bitiyor benim aşermeler tavan yaptı, hayır mıdır? Eşim aldı sağ olsun, sabah sabah güzel gidiyor
Eşin nihayet "havaya" girdi desene. Bebek gelince daha da bir telaşlı olur:107: Bunlar hayatımızdaki güzel telaşlar ve zamanlar, tadını çıkaralımBenim korsanım da her gün sorguya çekiyor: "hani randevu ne zamandı? ne zaman göreceğiz aslanımı? yatağını da yapmadık hala, ne zaman yapacağız? ne zaman doğar?". Benim eşim çok kilo verdi sınav stresinden, 3-5 kg alsa ancak toparlar. Diyeti bırakıp ona doğru düzgün yemek yapmak lazım ama; nerede bende o yetenek
Gözün aydın canım, maşallah ikinize de
plasentada yaşlanma dediği şey plasentada kreçlenmeyle aynı şey mi cnm?
diğer doktorun dediklerine kulak as sen. evet doktorun dediği gibi az ve sık ye...
kızlar bebeğinize mama alacakmısınız? ben kızımda mama almamıştım...nası olsa anne sütü alacak diye...ama ilk gün sütüm gelmeyince bebek açtı...meme aranıp duruyorduAllahtan hastane de varmış...hemşire bi bardağa yaptı getirdi çay kaşığıyla içirin hemen biberon vermeyin...ilk gün açlığıni öyle bastırdık bunda alırım herhalde...geçende eczacı sma yı önerdi...kimisi sezeryan oluyo hemen geliyo ama benim 2 kızımdada geç geldi
canım annem olsa akşam oldu derdi. :) sen uyurken ben doktora gittim. bankaya gittim eve geldim evi temizledim. bişeyler yedim çarşıya çıktım bebişe Fenerbahçeli battaniye aldım . şiir gibi oldu bu da. ben okula sabah gittiğim için alıştım sanırım şuan izindeyim ama yine uyumuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?