2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

bana 2. dr un dedikleri daha mantıklı geldi canım...
birde kafana çok takma olmazsa bir 3. dr gidersin nihayetinde dr.larda ultrasonda herşeyi %100 göremiyor çok büyük sıkıntıların yoksa dert etme olumlu dr git canım

benide günüm günümü tutmuyor artık
dün ne kadar enerjiksem bugün tam tersi tüm gün yatıp uyusam modundayımm
ama nafile çalışıyorum

aynen bende öyleyim bi gün iyiysem bigün çok yorgun hissediyorum kendimi...zaman çabuk geçsede 37.haftaya gelsekte ayrılsam... evi iple çekiyorum

tıp fakültesinden bir doçentin özel kliniğine gitmiştik canım. 1 ay önce. bebeğin iriliğinden başka hiçbir sorunu yok dedi beynine kalbine detaylı bir şekilde baktı yaklaşık 1 saat sürdü muayne. iriliği genetik olabilir dedi şeker problemi olabilir dedi ya da bazı bebekler hızlı gelişir son aylarda gelişimi yavaşlar haftasıyla uyumlu hale gelir dedi bazı bebeklerse geriden gelir yavaş gelişir son aylarda atağa geçer dedi. anemi var birde bende demir hapı kullandığım halde sınırda çıkıyor.aile hekimim beslenmene çok dikkat etmen gerek kanın sınırda yükselmiyor demişti. e diyet yapınca beslenemiyorum ki artık şeker varsada yoksada diyet yapmayacağım. Allaha emanetiz artık.

çatı kemiği ağrısı banada oluyor çatlaklar genetik bence ten yapısıyla alakalı ben ilkinde 22 kilo aldım ve bir doğru bişeyde kullanmadım ama hiç çatlağım olmadı... halimize şükür tabi allah beterinden korusun sağ sağlim günlerimiz geçsede yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alsak...

buyuk sehirde aynı bir dr dediğini diğeri tutmuyor. o yuzden işimiz zor. ama bana da seker var dendi ben yiyorum baya tabi bugun anyayı konyayı görücez ben balon gibi şişiyorum da bebek ne durumda çıkacak ortaya... eti yumurtayı yoğurdu neredeyse peyniri kalıp kalıp tuketmeye başladım. sanırım vucut istiyor. çiğ et görünce karnım acıkıyor. bir de elevitle omega 3 bırakmadım. dr da bırak demedi ki kan değerlerim yuksek çıkmasına rağmen. sen de bak bakalım duruma. yemeği arttır kesin. yumurta gerekiyorsa 2 tane ye, eti bol tuket. yoğurt-peynir(Ben sut içemiyorum) sut iç... inşallah kilo alır en guzeli de sağlık problemi olmadan son haftalara girmeniz,maşallah, canını sıkma.

Tünaydın müstakbel anneler

Yalancı sancılardan bahsetmişsiniz bende de son zamanlarda adet ağrısı gibi anlık girip çıkan sancılar başladı düzensiz ve akşamları oluyor ama sanırım bunlar normal artık her ne kadar bazen endişelensem de artık herşeyi oluruna bıraktım Allah hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin.Ne yapsak ne etsek boş.Ama tabi en az 38 i görmeyi nasip etsin diye dua ediyorum sürekli.Erken doğumu hiçbirimize yaşatmasın Allah'ım.Amin...:107:

Canım dört dörtlük doktor bulmak neredeyse imkansız zaten.Aynı şeyleri okuyolar ama yorumlamaları hep birbirinden farklı oluyorBen doktorumdan memnunum ama beni geçen cumartesi 1 ay sonra çağırınca ister istemez sinir oldum baktım buradaki herkes 15 günde bir gidiyor benimkiside biraz fazla rahat sanırım:107:Ama bu saatten sonra doktor değiştirmekte olmaz mecbur bu şekilde 1,5 ayı Allahın izniyle tamamlamaya çalışıcaz napalım.Allah yardımcımız olsun.Sende kilo olayını çok takma kafana tombul olunca %100 sağlıklı diye bir garanti yok.Yeterki sağlıkları iyi olsun kiloda alırlar doğduktan sonra.

plasentada yaşlanma dediği şey plasentada kreçlenmeyle aynı şey mi cnm?
diğer doktorun dediklerine kulak as sen. evet doktorun dediği gibi az ve sık ye...

MERHABA ARKADAŞLAR

hepiniz iyisinizdir umarım...
doğum yapmış bebekleri kuvözde olan arkadaşlarımızın bebeklerine Allah acil şifalar versin inşallah...
bebeklerinin cicileri gelen anneler,iyi günlerde sağlıkla kullanın miniklerinizin cicilerini...
hastaneye giden anneler iyi haberlerle gelin
ağrısı olan ,sancısı olan,riskli gebeliği olan ,doğumu yaklaşmış bütün anneleri Allah bir avazda kurtarsın inşallah...

kızlar bebeğinize mama alacakmısınız? ben kızımda mama almamıştım...nası olsa anne sütü alacak diye...ama ilk gün sütüm gelmeyince bebek açtı...meme aranıp duruyordu Allahtan hastane de varmış...hemşire bi bardağa yaptı getirdi çay kaşığıyla içirin hemen biberon vermeyin...ilk gün açlığıni öyle bastırdık bunda alırım herhalde...geçende eczacı sma yı önerdi...kimisi sezeryan oluyo hemen geliyo ama benim 2 kızımdada geç geldi

Hava kapalı sayılır İstanbul'da...
Yatasım var, doktorum çok uyumami da yasakladı diye ablam başımda nöbet tutuyor :)))
Uzanmakla yetinecegim sanırım artık.

canım ben ilçede öğretmenlik yapıyorum doktorum ilde o nedenle sürekli kendi doktoruma gidemiyorum. kendi doktorumla randevum ayın 15inde. 3 haftada bir çağırıyor benimki hep. ancak bir sıkıntı olursa ara diyor.4-5 günde 400 gr düşmüş kilo bu olay canımı sıktı. ilçedeki doktor bana sen çok biliyorsun neden bize ihtiyaç duyup geliyorsun o zaman demişti :). kimsenin bana işimi öğretmesini sevmem kimseyede işini öğretmek istemem. onlarında işi zor biliyorum. çok sayıda hasta var. ancak bukadarda boşvermişlik olmaz. plasentada yaşlanma var diyor eee ne olacak diyorum sorun yok diyor. nstye bağlıyor kasılma ve sancı çıkıyor. bukadarı normal olabilir diyor. akşamları bu sancılar daha sıklaşıyor diyorum bol su iç diyor. günde 3-4 litre su içiyorum daha nakadar su içeceğim diyorum ses çıkarmıyor. ildeki kendi doktorum yani doğumu yapacağım hastanedeki doktor ilgili sağolsun ama bizim bebişte nezaman ile gitse mışıl mışıl uyuyor. nstye giriyorum bebek keyfini bile bozmuyor :) e haliyle bir sonuca ulaşamıyoruz. adamında yapacağı bişey yok sürekli gelemiyorum. ilçedeki doktorlarsa ben gerek görmüyorum deyip kestirip atıyor.

seninkide çok rahatmış bu haftalarda ayda bir kontrol olmazki. inşallah sorunun olmaz ama bir sorun falan hissedersen git 1 ayı bekleme boşver onun dediğini. ben gebelik kaybım olduğu için kafama bişey takıldığında soluğu iilçedeki doktorumda alıyorum.sanırsın o değilde ben doktorum. şunu yapın bunu yapın diyorum napayım. :) Allahtan gülüp geçiyor.

Hava kapalı sayılır İstanbul'da...
Yatasım var, doktorum çok uyumami da yasakladı diye ablam başımda nöbet tutuyor :)))
Uzanmakla yetinecegim sanırım artık.

canım annem olsa akşam oldu derdi. :) sen uyurken ben doktora gittim. bankaya gittim eve geldim evi temizledim. bişeyler yedim çarşıya çıktım bebişe Fenerbahçeli battaniye aldım . şiir gibi oldu bu da. ben okula sabah gittiğim için alıştım sanırım şuan izindeyim ama yine uyumuyorum

Afiyet bal seker olsun Yedigin, içtiğin cancazim :)
Eşlerimiz de ayrı bir telaş var artık.
Baba havasına girdi eşim :))
Sürekli kendine baba diye hitap ediyor :)))
Kilo aldırmak kolay bence.
Bende eşime diyet önerdim.
Tamam başlayalım yarından itibaren dedi bakalım nereye kadar dayanacak :)

plasentada yaşlanma dediği şey plasentada kreçlenmeyle aynı şey mi cnm?
diğer doktorun dediklerine kulak as sen. evet doktorun dediği gibi az ve sık ye...

evet canım kireçlenme. ama son 3 ayda normalmiş görülmesi. az ve sık yiyeceğim artık canım diyet yapamayacağım. çünkü kan değerim düşmüş. vücut zaten kanı zor üretiyor.

mamayı önermiyorlar canım. 1 gün açlıktan birşey olmaz diyorlar. bazı bebekler mama yiyince anne sütünü emmiyor sen şanslıymışsın benim yeğenime mama verdiler süt önce gelmeyince dahada emmedi meme. yanınızda süt pompası götürün diyorlar. sütün daha erken gelmesi için. bebeğin çene güçsüz oluyor ya çekemeyebiliyormuş hemen.

Maşallah sana. ..
Valla bir fırına gittim kalktığımda ekmek alıp geldim, o kadar :)
Sen bütün işlerini halletmissin.
Ben gebeligimin 3. Ayında bıraktım çalışmayı o zamandan beri evdeyim.
Günlük işler dışında pek birşey yapmadım, iyice tembelliğe alıştım :)
Havalarda soğuk bu da bayağı tembelliğime katkıda bulundu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…