2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
ben açıp bakamıyorum ki ağzına dişi mi çıkmış yara mı var pamukçuk mu açmıyor ağzını sıkıyor göstermiyor valla.artık ısırdığında anlarız çıktığını

en korktuğum şey kuzum büyümeden hamile kalmak..birine zor bakıyorum valla.ama kalırsam da yapacak birşey yok.inşllah gönlüne göre olur arkadaşım.sırf bu yüzden kırkım çıkınca spiral taktırdım gerçi ona da tam güven yok ama.hemde adetli değilken taktırdım ki sezeryan doğum yaptım.haliyle çok zor ve çok ağrılı oldu ama değdi içim rahat.ki ben bu konuda çok takıntılıyım 5 yıl korunma hapı içmişliğim var..aman kızlar dikkatli olun eğer hemen çocuk istemiyorsanız

bugün kara üzüm suyu verdim 1 yemek kaşığı kadar ondan mı bilmem 3 defa tuvaletini yaptı 2 saat arayla bıktım valla laborant gibi analiz yapmaya çalışmaktan moktan şeyleri.ama yapacak birşey yok herhalde üzümden rengi kara gibi kırmızı gibiydi.kızlar kanlı ishal olduğunda bildiğimiz açık kırmızı renkte mi olacak bi an aklıma o geldi yoksa koyu kırmızı mı karar veremedim. sonra dedm öyle olsa cocukta bi huzursuzluk olurdu herhalde die.

bakıcı arıyorum eve bulamıyorum buldugumun tek derdi para ilk soru ücret bi çocuk kaç aylık onu sor dimi yok önce para böyle bi insan cocuguma nasıl bakar orası da mechul.eve gelecek sadece cocuk bakacak 600 dan asagı gelen yok.esim iş bulunca asgari ücret alacak günde 12 saat calışıp canı cıkacak cocuga tanımadıgım biri bakacak.bize kala kala 300 tl kalacak o bile kalmayacak esim calışmıyo die es yardımı alıyorum bize 120-130 kalacak bire tabi sigortası yatmıs olacak.eger kpss kazanamazsan evde otur ben sana bakarım dedım.120 tl için neden kocamın canını cıkarsınlar cocuk babasını göremeyecek ben bakıcıya sinir olup durcam bilmiyorum hayat ne zormus keşke izmirde olsaydım bakıcı sorunu olmazdı hiç yoktan

benim oğlanın göbeğini izmire gömmek için cantama koydum peceteye sardım gitiim geldim cantada unuttum aylarca gezdi çantada.derken birgün cantamı toplarken bu peceteyi çöp diye mutfak çöpüne attım.sonra gece aklıma geldi gittim çöpten cıkardım hala cekmecede duruyor:) çöpçü mü olacak gezenti mi belli değil

Bizde okusun diye okula mı gömsek dedik :)

Aynen canım kimse doğum yapanı düşünmüyor.. Millet kendine eğlence arıyor...

Kıyamam elama ben .. Yavrum benim yaa.. Sma ben de yediriyorum kuzuya ama gaz yapmadı.. Popoda çatlak olabilir mi.. Kaka yaparken acıyor mu canı acaba.. Reflü yatakları var ya canım.. onların altına sıcak su torbası konuyor gazını alır mı ki rahatlatır mı minnoşu..

Gunaydın hanımlar ve nisan kuzuları, iyisiniz umarım

Rüyamda kıyamet gününü gördüm...yer gök simsiyah, deprem&fırtına...hersey ucuşuyor havada...hala etkisindeyim. O günleri görecek olanın rabbim yardımcısı olsun.

Ortak antenli güzide binamızda, yeni uydu frekanslarını girmeyi unutan sayın yönetici...seni anıyorum bu sabah...

Ayda 70 tl fatura göndermeyi bilen ama müşterilerine hizmet sunmaktan bihaber ttnet çalışanları...sizi anıyorum bu sabah...

Sıkma alıp geliyorum diye saat 7 de evden cıkan, sanırım kendi sıkma olup gelecek olan sevgili kocam...seni anıyorum şuan:)

günaydın.. snowyy bu ne anmaktır yazık kulaklarda çanlar çalıyor insanların :)bizde oğluşumla yarım saat önce kalktık gece benim için kabustu resmen mamayı uyur uyanıkken ağzına tıktım resmen öyle aldı biberonu anne sütü iki öğün yetti sonumuz hayırola:)anne sütü bitmeyince dolaba koyup yeniden ısıttım bir sakıncası olur mu?

Çeviri yapacak kadar vaktim yok henüz. Düşünen arkadaslar varsa (simca hala düşünüyorsan yolla canım) gelen maili asagıda paylaştım. Bir CV yollayın...

Dear sir/madam,

Allow me to introduce Worldwide Express. As a company that
has operated in Europe since 2005, we are proud to announce the opening of our first
branch in Canada.

We are in need of professional, highly qualified, freelance
translators for our databases. If you are interested, please be so kind as to reply to this
message with the following details:
- Rate per word (Canadian currency preferred)
- Average daily output
- Number of years translating
- Areas of expertise
- Payment methods accepted
- Resume or CV
For more information about our company, please visit our new
Canadian website athttp://worldwideexpress.ca/ . Do not hesitate to contact us
for any further information and we look forward to your response.

Regards,

Emily Unal
Office Manager

Worldwide Express
4145 North Service Road
Burlington, Ontario L7L 6A3
Tel: +1 905 334

Ya kizlar benim oglus sabaha karsi uyanir bi saat bin içinde dolasiriz bazen müzik acincada uyur .dun gece yine uyandi dolandim dolandim uyumadi müzik acayim dedim TV calismaz radyoyu uydudan aciyoruz yok bi turlu cikmiyor hay allahim bozuldu dedim megerse turksat ayarlari değiştirmiş iyimi bolca saydirdim gece gece sonunda babasi el aitti duruma iki saniyede uyudu sipa benim kucagim dar geldi galiba babasinda yayila yayila uyudu

kv bugün öldüm bittim hiç gözünün yaşı dinmedi dedi...kuru fasulye yemiştim 2 gün ama dünde yedim rahat uyudu...üşüttüm galiba kuzumu ...havalar soğudu ,,,üzerine dün daha kalın şeyler örttüm daha uzun uyudu ve ağlamadı fazla... bazen üstünü açmış buluyordum sırtıda sırılsıklam ,terden soğumuş kaç saat uyuyordu öyle bilemiyorum...dün çok rahattı kuzum masajda yaptım ve gaz ilacıda verdim hangisi işe yaradı anlamadım...

canım biberona alışıp memeni emmek istemezse tekrar diye kaşıkla ver dedim..maşşallah bak ilk günü atlattın...

canım çatlağı vardı ama geçti ...bakıyorum poposuna birşey yok... çatlak varken dokundurmazdı bile krem sürerken...
senin yazdığın şekilde daha iyiymiş anneye hizmet içerikli...

üzümden dir canım...yedirdiklerimizin rengi ve dokusu fazla bozulmadan çıkacak alışana kadar...kanlı ishal değil merak etme...inşallah bakıcıyıda bulursun...dediğin gibi bakıcı için çalışacaksa eşin kendi baksın daha iyi...

göbek çantada seyehat etmişya oğlunda gezmeyi sevecek anlaşılan

sevdi sma mamayı kakayı 2-3 günde bir yapıyor zaten ve kakadan sonra gaz doluyor çocuk...sıcak su torbası alıcam kışın işimize yarar... ayaklarına koyarım en azından

hayrolsun rüyan...benim bile tüylerim diken diken oldu okurken...
yöneticinize ve ttnet çalışanlarınada selamlar yolluyorum....
eşin geldimi şimdi....afiyet olsun sıkmalar...

o zamn benim kv tv izleyemeyecek bugün ... hiç anlamam böyle şeylerden uydu kendi ayarlıyormu yoksa biz müdehale edicezmi...maşşallah senin eşin uyutuyormuş...

sen düşünüyorsun değilmi çevirmenlik yapmayı...bence çok temiz iş...kemiksiz para derlerya öyle işte...hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…