bacakları sürekli soğuk..3 kat giydirsemde aynı anacak 1-2 saat uyuyacak sıcacık yorganın altında ancak öyle ısınıyor... bend e öyleyimdir aslında kıızmda aynı oldu...bu çocukların gazıyla nazıyla uğraşa uğraşa ...uyku tulumu alıcam ben bugün ,torba gibi olanlardan... güle güle giysin çorabını... yün kilotlu çorap bulamadım çoğunda naylon karışımı var yada pamuklu yazıyor güvenemedim...ve daha çok hasta olurlar sentetik malzeme giyerlerse...günaydın anneler ve kuzuları.sabah altıda kalkıp anca bakabildim havalar birden soğudu malum iç anadolu yaz kış ara mevsimler nerdeyse yok gibi.iki tane penye battaniye örtmüştüm sabah ne corap var ne battaniye açmış.iki çorabı da debelenirken çıkarmış uyku tulumu vardı ilk kez denedim küçülen geldi boyu kastı canı acimasin diye çıkardım ama yeni almak gerek kim bilir kaç saat öyle yattı.uyku tulumu da daha erken mi kışın ne örtcez bilemedim.hırsızı az soğukta hemen gazı artıyor ayak ve bacakları devamlı sıcak tutmak gerek ben kilotlu çorap aldım ayicikli erkek işi
bizde kardeşimin çalıştığı hastaneye gömdük göbek kordonumuzu.
bakıcı arıyorum eve bulamıyorum buldugumun tek derdi para ilk soru ücret bi çocuk kaç aylık onu sor dimi yok önce para böyle bi insan cocuguma nasıl bakar orası da mechul.eve gelecek sadece cocuk bakacak 600 dan asagı gelen yok.esim iş bulunca asgari ücret alacak günde 12 saat calışıp canı cıkacak cocuga tanımadıgım biri bakacak.bize kala kala 300 tl kalacak o bile kalmayacak esim calışmıyo die es yardımı alıyorum bize 120-130 kalacak bire tabi sigortası yatmıs olacak.eger kpss kazanamazsan evde otur ben sana bakarım dedım.120 tl için neden kocamın canını cıkarsınlar cocuk babasını göremeyecek ben bakıcıya sinir olup durcam bilmiyorum hayat ne zormus keşke izmirde olsaydım bakıcı sorunu olmazdı hiç yoktan
sağol canım benim...Patee dogum günün kutlu olsun canım. Rabbim sana saglıklı&hayırlı bir ömür nasip etsin inşallah:)
Dedıgın gibi üşütmüş de olabilir canım. Hayırlı olsun kuzunun tulumu şimdiden canım.
Vaktiyle rüyaya yatarak uzun ugraslar sonucu ahiretteki halimi görmüşlüğüm var. Bu kendiliginden geldi. Dunya işine fazla dalma, nihayeti budur diye hatırlattı yaradan
hoşgeldin canım...uykusuz anneler kulübü var oraya üye olsana...hep ogünü kurtarmaya çalışıyoruz bende öyle yapıyorum...bugün uyusun nasıl uyutursam uyutayım ama uyusun diye...her gün değişik bir huyları çıkıyor...ben işe gelirken otobüste horluyorum... Allah kolaylık versin canım...Günaydın hatunlar
Ne zamandır giremiyordum özledim sizleri valla:)Biz de durumlar aynı son gaz devam ediyoruz uykusuzluğa tamamen uyanmıyor ama mızıldanması bile yetiyor kalk emziği ver kıçını pışpışla sonra yat yarım saat sonra tekrarTabi aralarda 3-4 saat uyuduğu oluyor hanfendinin o da lutfederse tabi Bu sabah 5 te kalktı mamasını verdim baktım alttan patır patır gidiyor eyvah dedim uyku gitti :)Tabi biz kaka yapınca gözlerimiz fal taşı gibi oluyor enerji doluyoruz içimizi boşaltınca Yedirmeydi,altını temizlemeydi,uyutmaydı derken 1 saat uğraştım sonuç 6 da yatırdım 6,40 ta kalktı 20 dk oynadık baktım ağlıyor uyut beni diye dedim hayır nihahahahaha:)Tabi öyle olmadı uyuttum işe geldim annemi aradım dedim ne zaman uyandı senden hemen sonra.Kısacası bu kız bana çok çektirecek çoooookkkk..Ne zaman uykuları düzene giriyor deneyimli anneler bir söyleyin yahu Artık dualarım da değişti.Allah'ım ya kızıma güzel güzel uykular ver ya da bana uykusuzluğa dayanacak güç ver diyorum Onun dışında çok şükür herşey yolunda.İşin şakası bir yana gerçekten deliksiz uyumayı çok özledim ama herşeyden önce onun keyfi sağlığı yerinde olsun da varsın hiç uyumayayım.Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun tek derdimiz bu olsun:)
Bu arada kızlar odasını ayıran varmı aramızda bizim 2 tane park yatağımız var birisi oturma odasında (kendi evimiz olmadığı için oda sıkıntısı var)Acaba ayırsam mı diyorum.Çünkü ıh dese kalkıyorum uyandımı diye.Maşallah benimkisi de atom karınca gibi sabaha kadar yatakta değmedik yer kalmıyor en son yatağın filelerine yapıştırıyor kafasını
havaların soğuması..benim gazlı şeyler yemem. mamayı deiştirmemiz hep sıkıntılı döneme geldi... aradımda şimdi iyi dedi kv keyfi yerindeymiş...Canım bende bi ara hero baby almıştım gaz olmuştu sma kullanıyorum şimdi gaz problemi yaşamıyorum çok şükür.belki üşütmüştür kuzucuk havalar da soğudu ya ya da senin yediğin birşeyden dolayı gaz yapmış olabilir kuzuya.
bizim okul etütlü okul öğle yemeği orda yiyorlar birde o olsaydı vay halime zaten :)
Günaydın hatunlar
Ne zamandır giremiyordum özledim sizleri valla:)Biz de durumlar aynı son gaz devam ediyoruz uykusuzluğa tamamen uyanmıyor ama mızıldanması bile yetiyor kalk emziği ver kıçını pışpışla sonra yat yarım saat sonra tekrarTabi aralarda 3-4 saat uyuduğu oluyor hanfendinin o da lutfederse tabi Bu sabah 5 te kalktı mamasını verdim baktım alttan patır patır gidiyor eyvah dedim uyku gitti :)Tabi biz kaka yapınca gözlerimiz fal taşı gibi oluyor enerji doluyoruz içimizi boşaltınca Yedirmeydi,altını temizlemeydi,uyutmaydı derken 1 saat uğraştım sonuç 6 da yatırdım 6,40 ta kalktı 20 dk oynadık baktım ağlıyor uyut beni diye dedim hayır nihahahahaha:)Tabi öyle olmadı uyuttum işe geldim annemi aradım dedim ne zaman uyandı senden hemen sonra.Kısacası bu kız bana çok çektirecek çoooookkkk..Ne zaman uykuları düzene giriyor deneyimli anneler bir söyleyin yahu Artık dualarım da değişti.Allah'ım ya kızıma güzel güzel uykular ver ya da bana uykusuzluğa dayanacak güç ver diyorum Onun dışında çok şükür herşey yolunda.İşin şakası bir yana gerçekten deliksiz uyumayı çok özledim ama herşeyden önce onun keyfi sağlığı yerinde olsun da varsın hiç uyumayayım.Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun tek derdimiz bu olsun:)
Bu arada kızlar odasını ayıran varmı aramızda bizim 2 tane park yatağımız var birisi oturma odasında (kendi evimiz olmadığı için oda sıkıntısı var)Acaba ayırsam mı diyorum.Çünkü ıh dese kalkıyorum uyandımı diye.Maşallah benimkisi de atom karınca gibi sabaha kadar yatakta değmedik yer kalmıyor en son yatağın filelerine yapıştırıyor kafasını
Bizde Odtü'ye gömdük
Canım benim annemde aynısını söylüyor ama ben bırakamıyorum zaten bütün gün ayrı kalıyorum birde geceleri de ayrı kalırsam sanki iletişimde sorun olacak gibi geliyor.Zaten bütün gün görmüyor bari gece görsün de hafızasına kazısın bu annedir kesin yoksa başkası uykusunu bölüp bakmaz bana diyevallahi canım sanki benim oğluşu anlattın aynısı bende
ama benim tek farkım işe başladığımdan beri arada da olsa geceleri annem alıyor bırakmak istemiyorum ama yarın işe gideceksin sen uyu diyor
Canım ne olurlarsa kendilerine bizim birşey beklediğimiz zaten yok.Okuyup güzel iş güç sahibi olsunlar,sağlıklı sıhatli olsunlar....Bir anne baba daha ne ister ki zaten..bakalım ne olacaklar
hayırlısı neyse o olsun
Kızlar,
Suaydan,pınardan ve burcudan haberi olanlar varmı çok merak ettim onları hiç buralarda göremedim mart ayından beridir.
tamam canım akşam iki kez suda ılıtıp vermiştim bir daha yapmamanne sütü bir kez isitilir o da sıcak suyun içinde direkt ocakta değil ikinci kez ısıtıp sakin verme anne sütü icsin die hastanelik olmayın allah korusun.
Canım benim annemde aynısını söylüyor ama ben bırakamıyorum zaten bütün gün ayrı kalıyorum birde geceleri de ayrı kalırsam sanki iletişimde sorun olacak gibi geliyor.Zaten bütün gün görmüyor bari gece görsün de hafızasına kazısın bu annedir kesin yoksa başkası uykusunu bölüp bakmaz bana diye
Canım ne olurlarsa kendilerine bizim birşey beklediğimiz zaten yok.Okuyup güzel iş güç sahibi olsunlar,sağlıklı sıhatli olsunlar....Bir anne baba daha ne ister ki zaten..
emekliliğine kadar inşallah nice iyi hayırlı işlerin olsunbende bugün işimde 14.yılımı bitirip 15.yılımdan gün almaya başlıyorum bana da nice nice yıllar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?