2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
bacakları sürekli soğuk..3 kat giydirsemde aynı anacak 1-2 saat uyuyacak sıcacık yorganın altında ancak öyle ısınıyor... bend e öyleyimdir aslında kıızmda aynı oldu...bu çocukların gazıyla nazıyla uğraşa uğraşa ...uyku tulumu alıcam ben bugün ,torba gibi olanlardan... güle güle giysin çorabını... yün kilotlu çorap bulamadım çoğunda naylon karışımı var yada pamuklu yazıyor güvenemedim...ve daha çok hasta olurlar sentetik malzeme giyerlerse...
güle güle giysin..aycıklı olunca erkek işi oluyor değilmi :)
büyük yeğen kreşteyken öğretmeni pandif ayakkabı istemiş ...bende aslanlı falan aldım kaşı gözü olanalardan... hatta koşarken aslan gibi kükrüyor...sever sevinir daha çocuk diye... aaaaa bana bir kızdı ''bu ne hala ''diye... sen beni rezil mi edeceksin kız gibi oyuncaklı ayakkabı almışsın bana herkes gülecek giymem ben bunları dedi.. nasıl şaşırdım büyümüş tosbaaa da erkek olmuşta rezil olacakmış mışşşş...kocaman totosunu ısırmıştım...

canım bakıcı problemi bizdede var paranla insan bulamıyosun. kimi küçük diyor kimi parayı begenmiyor zaten güvenilecek insan bulmak çok zor birde böyle problemlerle uğrasıyoruz Allahım hepimize yardım etsin

sağol canım benim...
rüya için istihareyemi yattın...çok korkunç heybetli rüyalar...kalbine ilk doğan ne ise odur o zaman...Yaradan la senin arandaki ileişim...işaretleri takip etmek lazım...evi yanan bir karı koca kendilerini kurtardıkları için şükredip bir kenara oturdular...evleri yanarken etraftakler ağlıyordu... kadın çok sakin '' acaba ben kime hata kusur yaptım da evim yandı '' dedi

PATE nin doğum günümü bugün iyiki doğmuşsun pate... üzerinde 1 adet mum yakılmış bir biberon dolusu mama yla kutlayalım

hoşgeldin canım...uykusuz anneler kulübü var oraya üye olsana...hep ogünü kurtarmaya çalışıyoruz bende öyle yapıyorum...bugün uyusun nasıl uyutursam uyutayım ama uyusun diye...her gün değişik bir huyları çıkıyor...ben işe gelirken otobüste horluyorum... Allah kolaylık versin canım...

havaların soğuması..benim gazlı şeyler yemem. mamayı deiştirmemiz hep sıkıntılı döneme geldi... aradımda şimdi iyi dedi kv keyfi yerindeymiş...

snowyy

biz iyiyiz canım sende bugün kulak çınlatma günün
rüyan hayırlara vesile olsun inşallah

Kızlar,

Suaydan,pınardan ve burcudan haberi olanlar varmı çok merak ettim onları hiç buralarda göremedim mart ayından beridir.

vallahi canım sanki benim oğluşu anlattın aynısı bende
ama benim tek farkım işe başladığımdan beri arada da olsa geceleri annem alıyor bırakmak istemiyorum ama yarın işe gideceksin sen uyu diyor

biz halen milupa aptamil yiyoruz şükür gaz olaylarımız geçti tekrarlamadı inşallahta tekrarlamaz sizinkilerinde geçer.

vallahi canım sanki benim oğluşu anlattın aynısı bende
ama benim tek farkım işe başladığımdan beri arada da olsa geceleri annem alıyor bırakmak istemiyorum ama yarın işe gideceksin sen uyu diyor
Canım benim annemde aynısını söylüyor ama ben bırakamıyorum zaten bütün gün ayrı kalıyorum birde geceleri de ayrı kalırsam sanki iletişimde sorun olacak gibi geliyor.Zaten bütün gün görmüyor bari gece görsün de hafızasına kazısın bu annedir kesin yoksa başkası uykusunu bölüp bakmaz bana diye

Kızlar,

Suaydan,pınardan ve burcudan haberi olanlar varmı çok merak ettim onları hiç buralarda göremedim mart ayından beridir.

evet canım haber yok
hele suay dogum yapmadan izne ayrılmıştı en son 10 martta dogum yapt (doğru hatırlıyorsam) şuan o da yok
filizi birde adını unuttum yine bebeği erken doğan bir annemiz daha vardı ben onları da merak ediyorum inşallah bebişleriyle beraber iyidirler.

haklısın öyle de bende öyle diyorum diretirsem sanki vermek istemiyorum gibi anlayacak o yüzden hafta sonu ve hafta içi iki gün alıyorum zaten uyurken mama verirken gözünü açmıyor çok acıkmasa uyanmayacak benim sıpa (maşallah)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…