2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
anladım ama hırsızı biberonla bile uyurken zorla alıyor kaşıkla denediğimde hepsi yerdeydi mamanın az önce tekrar biberonla mama verdim uyudu 5 güne kadar unutur mu meme mi?mamayı kaç kez vermeliyim senin dediğin gibi 3 ölçeklik hazırlıyorum anca içiyor:)

soğuk yamurlu bir güne başladık hepinize günaydın artık kombiyi yaksak mı acaba bebişleri üşütmeyelim yoksa ufo ile mi idaredelim sizler napıyorsunuz

soğuk yamurlu bir güne başladık hepinize günaydın artık kombiyi yaksak mı acaba bebişleri üşütmeyelim yoksa ufo ile mi idaredelim sizler napıyorsunuz

Isıtıcıya ihtiyaçduyacak kadar serinledi ise kombiyi düşük ayarda aç canım.Burası güzel şimdilik:)

Birşey işe yaramış evet. Güzel uyumasına sevindim. SMA mamayı sevmesine de ayrıca sevindim. Hangi arkadaştı hatırlayamadım. SMA ile bebegim güzel kilo aldı diyordu. Darısı Ela kızımıza

Cok gerçekti rüyam. Ogluma sarılmıştım. Bir yandan tövbe yarabbi diyorum, bir yandan aglıyorum bir yandan çabuk olsa bitse oglumun canı yanmasa diyorum...

Yedim yedim, sağolsun soganlarını pişirtmiş ondan uzun sürmüş

o zamn benim kv tv izleyemeyecek bugün ... hiç anlamam böyle şeylerden uydu kendi ayarlıyormu yoksa biz müdehale edicezmi...maşşallah senin eşin uyutuyormuş...

Sizin ayar yapmanız lazım canım:)

sen düşünüyorsun değilmi çevirmenlik yapmayı...bence çok temiz iş...kemiksiz para derlerya öyle işte...hayırlısı olsun

Evet canım ama oglanın kendini idare edecek kadar büyümesi lazım. Yeri geliyor günde 18 saat çalışıyordum ben. Bebekle şuan imkansız. Güzel parası var. Lüzumsuz firmalarla ugraşmak yerine 1 tane yabancı firma ile euro üzerinden çalışırsan ayda 5-6 gün çalışmak yeterli.

Unutmaz gülüm üzülme sen. Bak 1 gün gitti bile

hırsızı

canım aynı adetler bizde de var
evet hep masraf ama benim hoşuma gidiyor (ağıza tükürmek hariç)

Teşekkürler canım evet ilk günler malesef koşturmacalı geçiyor haftaya daha da bi düzen oturur diye düşünüyorum :)

oh afiyet olsun, löp löp et olsun kuzuya :) bende sadece armutu tattırdım yavaş yavaş başlayacağız zaten 6 aylık oldular hemen hemen. elif beste çoğunlukla devam sütü içiyor o yüzden yavaş yavaş alışsın istiyorum bakalım

canım benim ...anlattığına göre biberonu d as evmemiş.aç olduğu için mecbur kalmış kuzu..unutmaz memeni...benim kız 3-4 saatte bir 3 ölçek içiyor ben 4 yapıyorum kalıyor biraz biberonda... ancak içiyorsa sende 3 ölçeğe devam et zaten 1 hafta içecek... 4 yap kalanıda sen iç pate gilden öğrendim lavaboya gitmessin kalan...afiyet olsun yavruna...

sırt üstü yattığı için sürekli sağına soluna dönmediği için sırtı hep ıslak ve buz gibi oluyor sırtı değiştiriyorum her uyandığında demekki ondan karnı gaz doldu üşüdü çocuğum...dün sıkı sıkı üstünü kalın örttüm güzel uyudu..

kombiyi aç canım sırtım tutuldu soğuktan...

düşünceli eşin maşşallah ailenize...
ben her akşam aynı şeyleri yapayı hatta giderken birde uyku tulumu alayım...üstünü açtımı açmadımı düşünmeme gerek kalmaz...çünkü havalar soğuduğundan beri böyle gazlı.. çok snacısı oldu üşüttüm belliki...
inşallah alır kilolarıda tombiş kızım diye severim...sma alırım bundan sonra...
rüyalar tersine çıkar..çok sevineceğin güleceğin olaylar oluyor... hanenizde düğün dernek çok ya bu aralar...hayrolsun

hayırlı olsun 2. inciniz...

hırsızı

canım aynı adetler bizde de var
evet hep masraf ama benim hoşuma gidiyor (ağıza tükürmek hariç)
çevrende sevdiğin anlaştığın insanlar olunca bunlar angarya değil dediğin gibi eğlenceli oluyor...eğleniyorsan hoşuna bile gidiyorsa ne güzel gerçekten...ben yapmaya kalksam sıkıntısı beni sarar eğlencesi başkalrını

annemde delirmek üzereyim diyor.. büyüğün öğlen beslenmesinide götürüyormuş...götürme dedim beslenme çantasına koy kendi yesin dedim...diğer çocukların anneleri gelip yediriyormuş benim torunumun başı eğikmi kalsın diyor...2 yeğeninde okulu uzak 2 sinede zor yetişiyor...Allah kolaylık versin bütün annelere...1. sınıfta zor işte alışana kadar...

günaydın anneler ve kuzuları.sabah altıda kalkıp anca bakabildim havalar birden soğudu malum iç anadolu yaz kış ara mevsimler nerdeyse yok gibi.iki tane penye battaniye örtmüştüm sabah ne corap var ne battaniye açmış.iki çorabı da debelenirken çıkarmış uyku tulumu vardı ilk kez denedim küçülen geldi boyu kastı canı acimasin diye çıkardım ama yeni almak gerek kim bilir kaç saat öyle yattı.uyku tulumu da daha erken mi kışın ne örtcez bilemedim.hırsızı az soğukta hemen gazı artıyor ayak ve bacakları devamlı sıcak tutmak gerek ben kilotlu çorap aldım ayicikli erkek işi

anne sütü bir kez isitilir o da sıcak suyun içinde direkt ocakta değil ikinci kez ısıtıp sakin verme anne sütü icsin die hastanelik olmayın allah korusun.

Patee dogum günün kutlu olsun canım. Rabbim sana saglıklı&hayırlı bir ömür nasip etsin inşallah:)

Dedıgın gibi üşütmüş de olabilir canım. Hayırlı olsun kuzunun tulumu şimdiden canım.

Vaktiyle rüyaya yatarak uzun ugraslar sonucu ahiretteki halimi görmüşlüğüm var. Bu kendiliginden geldi. Dunya işine fazla dalma, nihayeti budur diye hatırlattı yaradan

Günaydın hatunlar

Ne zamandır giremiyordum özledim sizleri valla:)Biz de durumlar aynı son gaz devam ediyoruz uykusuzluğa tamamen uyanmıyor ama mızıldanması bile yetiyor kalk emziği ver kıçını pışpışla sonra yat yarım saat sonra tekrarTabi aralarda 3-4 saat uyuduğu oluyor hanfendinin o da lutfederse tabiBu sabah 5 te kalktı mamasını verdim baktım alttan patır patır gidiyor eyvah dedim uyku gitti :)Tabi biz kaka yapınca gözlerimiz fal taşı gibi oluyor enerji doluyoruz içimizi boşaltıncaYedirmeydi,altını temizlemeydi,uyutmaydı derken 1 saat uğraştım sonuç 6 da yatırdım 6,40 ta kalktı20 dk oynadık baktım ağlıyor uyut beni diye dedim hayır nihahahahaha:)Tabi öyle olmadı uyuttum işe geldim annemi aradım dedim ne zaman uyandı senden hemen sonra.Kısacası bu kız bana çok çektirecek çoooookkkk..Ne zaman uykuları düzene giriyor deneyimli anneler bir söyleyin yahuArtık dualarım da değişti.Allah'ım ya kızıma güzel güzel uykular ver ya da bana uykusuzluğa dayanacak güç ver diyorumOnun dışında çok şükür herşey yolunda.İşin şakası bir yana gerçekten deliksiz uyumayı çok özledim ama herşeyden önce onun keyfi sağlığı yerinde olsun da varsın hiç uyumayayım.Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun tek derdimiz bu olsun:)

Bu arada kızlar odasını ayıran varmı aramızda bizim 2 tane park yatağımız var birisi oturma odasında (kendi evimiz olmadığı için oda sıkıntısı var)Acaba ayırsam mı diyorum.Çünkü ıh dese kalkıyorum uyandımı diye.Maşallah benimkisi de atom karınca gibi sabaha kadar yatakta değmedik yer kalmıyor en son yatağın filelerine yapıştırıyor kafasını

Canım bende bi ara hero baby almıştım gaz olmuştu sma kullanıyorum şimdi gaz problemi yaşamıyorum çok şükür.belki üşütmüştür kuzucuk havalar da soğudu ya ya da senin yediğin birşeyden dolayı gaz yapmış olabilir kuzuya.

bizim okul etütlü okul öğle yemeği orda yiyorlar birde o olsaydı vay halime zaten :)

canım allah yardımcın olsun benim büyük kızımda çok sıkıntı yaşadım geceyi gündüz gündüzü gece olarak geçirdik tam 8,5 ay :) çok zor günlerdi şimdiki kızım şu anda senin anlattığın potansiyelde ama büyük kızım gibi olmadığı için şükrediyorum :)

bende ayırıp ayırmama konusunda cok kararsızdım ama 1-2 ay daha bekleyeceğim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…